Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

ВИНАГИ чувам тази песен по радиото или като съм някъде на дискотека, но не мога да разбера как се казва. Едната част е само от бийтове, след това всичко става много тихо и после постепенно пак се усилва и се чува много бързо:

дън дън дън дън

дън дън дън дън

ъърр

дън дън дън дън дън дън дън

дъндъндъндъндъндъндън

ъърр ър ър ър ър ЪР ЪР ЪР ЪР ЪР ЪР дър дър дър дър

Съжалявам, ако ви обърквам, но съм сигурен, че, ако си помислите за някое много популярно парче, можете да ми помогнете. Благодаря.

:wub:

• Отговори 2k
  • Прегледи 150,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Публикувано изображение

Лентовият кабел не е в Уиндоус :)

Видиш ли такава тема, бъгът сто на сто е в устройството застанало пред монитора.

Ами аз го направих но при инсталирането дава тази грешка:

Please make sure you have finished any previous and closed the other applications.If the error still ocurs please contact your vendor.

-Има ли вероятност самата видеокарта да е изгоряла?

Редактирано от Атанас Пачов (преглед на промените)

А относно Y кабела?

Ето го на картинка:

Публикувано изображение

Y значи, че има два "входа" и черпи ток от два USB... Единият накрайник, освен, че доставя ток, той е и комуникацията и от там минава цялата информация, като данни + електричество, докато вторият само и единствено доставя ток.

5V+5V = 10V

Казвате 500 милиАмпер Часа. По физика е казано V*A=W и така, да сметнем, 5V*0,5A=2,5W

С един Y кабел можем да постигнем 5 Вата, защо да не можем да вършим операции, които изискват 6 Вата?

Питам и отговарям директно:

Защото съм виждал доста. Не съм толкова запознат по електроника и кондензатори и трансформатори, но е повече от възможно, защото има доста кутии за 3,5 инча, който работят само с ток от USB. И работят, не е само на хартия...

Пример на първо търсене от Google: Линк, а и в БГ магазини съм виждал редица 3,5 инча кутии за преносими хардове.

Не е невъзможно, не е някаква имагинерна ситуация, захранването НЕ Е проблем!!!!

А и примери от БГ магазин, в който имам пълно доверие и, аз лично, само от там пазарувам: SPIRE Външна кутия за 3.5'' SATA диск

И понеже пиша всичко в движение и мисълта ми върви и не искам да се връщам да редактирам всичко написано до тук....

Е, тази кутия е в външно, допълнително захранване...

Което разбива цялата ми теория и писание до тук на пух и прах...

Може би не прочете последната ми част от писанието ми?

p.s.

Както последователно, така може и да е успоредно свързване, нали?

Редактирано от Атанас Пачов (преглед на промените)

Радвам се, че съм в темата :)Снощи обяснявах, че не трябва да ми се спестяват гафовете :)Благодаря за това!!!А аз да постна нещо от преди малко:

имам проблем с новите ми колони неможе да влезнат тези кабели как да стани много са дебели

Има и снимка към мнението, но къде са точки, запетаи, къде са главните букви, къде е смисъла като граматическа функция?Ей, до къде го докарахме... Плаче ми се!

Публикувано изображение

Има една тема "Как изглежда моят десктоп" или нещо такова....

Поста ти е за там :)

Ако имаш нужда от помощ как да вадиш цитати ,питай :)

Процесора какъв е? 

процесора ми е интел

Кажи какъв точно? 

хаха интел двуядрен 2 гхц ядрата

Двуядрен 2 ГХц може да бъде от Core 2 Duo до i3. Изтегли Speccy и намери инфо за процесора.

intel core имам предвид

Не е лесно да измъкнеш информация от Бат Коки..

Здравейте, понеже приятели знаят, че правя пц-та в смисъл слагам операционни системи, та днес 1 приятел ми донесе чисто нов лаптоп lenovo g505 аз го разопаковах, та искам да ви попитам понеже се затруднявам тук, какво е това, което излиза, изобщо май няма никакъв windows и какво да направя, че да му сложа, тоест аз знам как се слага и т.н Правя ги от доста време, но не знам как да се добера до bios-a да направя да boot-не записвачката, че да почна да го правя. Ето за това говоря http://prikachi.com/images.php?images/109/6771109E.jpg  , моля в най-скоро време да ми обясните какво е това. Лаптопа отново казвам, че е чисто нов не знам от къде що как, дадоха ми го да го оправя. Ако изобщо иска windows. 

Хардиска ми е разделен на две. В "С" имам 18Гб в "D" 40ГБ. Скоростта му на запис е 5400 оборота в минута

Е моята скорост на запис на харда ми е 7200 :)

Редактирано от Just Human.. (преглед на промените)

Е моята скорост на запис на харда ми е 7200 :)

Има нещатници със  ССД ;)

Има нещатници със  ССД ;)

А те как въртят човек! Докарват към 50-100 хиляди оборота. :D

Здравеите, намерих си един двигател V8, но нямам подходяща кола за него. Може ли някои да ми даде линк или името на някоя кола, на която меже да се сложи V8? Благодаря.Поздрави

Това в новата тема в раздел игри :)

Това в новата тема в раздел игри :)

Просто извадено от контекста звучи брутално :)

крушката за хард диска не спира да свети. Компютъра е 9 годишен

Еми стара работа. Светодиодите ги измислиха преди 5 години, преди това - лампички с нажежаема жичка :D

Това в темата "Часовник за десктоп със собствено време

dimi073

Пробвай този,дори ще ти показва и времето - http:

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Публикувано Вчера, 21:12

Търся програма за хакване на Скайп акаунта на комшията. Обещавам, че ще го ползвам с най-безкористни намерения. Не че си нямам мой, ама бях свикнал да ползвам неговия, а той като разбра, взе най-нахално и си го смени. Аз не че не мога да го хакна, но един приятел ми каза, че ако стане през Яху имейла му, ще има паричен бонус. А да, пробвах оня номер със звездичките в паролата - вече не работи. Благодаря предварително на всички, които ще ми помогнат. http://www.kaldata.com/forums/topic/131753-%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%85%D0%B0%D0%BA/page-44#entry2717466

Здравейте имам ужасен дразнещ проблем с alcatel t'pop губи обхвата когато включа интернета започва да ми губи обхвата телефона най често при фабричния браузър но и при ползване на скайп също и пише няма услуга телефона е на 2 месеца и имам гаранция от виваком го взех и проблема е от самото начало сменях картатА мина седмица и пак започна проблема значи е от телефона или ОС?

Браво! Започва с главна буква и завършва с препинателен знак.

Браво! Започва с главна буква и завършва с препинателен знак.

To и ти също не си бил в час по граматика!Завършва с въпросителен знак,а не с препинателен!

To и ти също не си бил в час по граматика!Завършва с въпросителен знак,а не с препинателен!

Въпросителният знак е един от препинателните знаци...

:offtopic_s: Дали?  http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8_%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8

Хахха :Д съседа му най-нахално си бил сменил скайпа.. а не бе :Д

Сарказъм ! Ама няма кой да го разбере.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.