Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Най-малкото това, че на процесора му нямало едно ядро :)

Еми като се включи и отдолу 1. първо излиза uniprocessor computer и после multiprocessor и иска 2-ри диск 2. на speedfan има температура на 1 ядро

• Отговори 2k
  • Прегледи 150,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Изумен съм :) Това е откритие за мен. Ако аз имах компютър, на който да трябва да му "пъхам дискове", след като се включи(от power бутона ли?), все едно с пускането на машината се налага му инсталирам всеки път ПЦ игра, от няколко CD-та. Чакай малко! Обясни на човешки моля, или поне на роботски, че аватарът ми не схваща. Щото ако съм повторил правилно това което ти се случва, или яко нещо е объркан boot мениджмънта, или направо не знам какво става. Затова съм изумен. :) А, пък за speedpig показанията не искам дори да помислям. Вземи я разкарай, да не се главоболиш с програмата.

Преди можех да си правя сървер ама сега немога.Ако някой знае как да го оправя ще съм много благодарен!(Оригинално ми е IP-то).

Оригинално ИП :D :D 

Търся софтуер за излюпване на пилета в инкубатор!

Даааа, наближава и времето на софтуера за правене на бебета.

--------------------------------------------------------------------------------

Колкото и смешно да ти се е сторило,все пак има такъв софтуер,а и аз не попитах ей така случайно! ;)

Също така в темата споменах,че не питам за мен,а за приятел,който ще се занимава с тия неща! ;)

-------------------------------------------------------------------------

Не знам какво време наближава,но от отдавна има софтуер,който може да ти покаже какво бебче "ще ти се роди",тоест "как ще изглежда",трябва само да поставиш твоя снимка и снимка на твоя приятелка (гадже,жена),а колко достоверно ще е,това вече е друг въпрос! ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Това дата базите са много сложна работа. :D

Публикувано изображение

Задача с повишена трудност :D :D :D :D :D 

също там "...мисийте..." - честно казано всичко друго мога да преглътна,но това Й при множествено число изключително ме дразни.

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

Не е важно, последните дни да си седне на г*за и да учи. Ако през целия срок си е  вел байряка , какво очакваш очителката ти да се смели над теб ли? Ама нали по-важни са кафетата,момичетата,цигарите и т.н. Пак училище то *би му ма**ата , те даскалите са добри няма да ме оставят.

Може ли някой да ми каже от кой филм е тази картинка снимка . file:///C:/Documents%20and%20Settings/VLaDi/Desktop/10337695_540412242735941_6531060144874339864_n.jpg

Много се радвам дано да не е на празно и да се надявам да се надяваме да я подкараме колеги

звукът е подобен на ултразвук от порядъка на 9.0 -10.0 kHz

Ултразвук

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Записах го на 1 двд диск и го сложих в флопито после пуснах инсталацията от диска

copy/paste името на снимката без папките от цитата към фейсбука

използвайки адреса от друга снимка и резултата:

Публикувано изображение

а филма е Billy Madison (1995)

Редактирано от ined (преглед на промените)

Темата: Емулатор на джоистик

Да кажем ,че е била неволна грешка.

Ама не е :

Здравеите търся програма която да може да използва втора мишка и клавиутура като джоистик
идеята е защото искаме с приятели да играем offline splitscreen но за целта се изисква джоистик и ако може ми кажете такава програма

и малко след това :

мисля че намерих ама не мога да разбера как да пусна тази програма
ако някои разбира от германски моля да ми помогне :)
(програма се казва RB-joy)

....махнах капака, всички вентилатори се въртяха и реших да бутна вентилатора на процесора ми.. и без да искам си вкарах пръста във перката,не ми стана нищо но на вентилатора му се счупи перката и започна да бръмчи като някакъв телефон на вибрации..Бихте ли ми обеснили защо като се счупи една перка и започва да вибрира и да се чува така..И защо компютъра ми не тръгва какво може да е станало?!?

Правописът и пунктуацията са без значение в този случай. Въпреки, че напоследък се наблюдават именно такива постове в тази тема. "Бисер" не е просто сбъркана буква или пропуснат препинателен знак, но нека не навлизаме в такива подробности.

Редактирано от ScD (преглед на промените)

Правописът и пунктуацията са без значение в този случай. Въпреки, че напоследък се наблюдават именно такива постове в тази тема. "Бисер" не е просто сбъркана буква или пропуснат препинателен знак, но нека не навлизаме в такива подробности.

Туй се пише без запетая. :P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.