Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 5)

Featured Replies

:no-no: не ми се отваря Читанката, а съм на средата на едно раманче и място не мога да си намеря. Дано след десетина минути пак да мога да влизам :crying10: :crying10:

Съчувствам ти. Откакто така ми прекъсна връзката по средата на една книга и се наложи да я издирвам по торентите, почнах да отварям цялата и така да чета.

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 331,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Може ли и на мен лично, моляяя? Съжалявам, за нахалството. (blush)

Честит празник!

Твърде нахално ли ще бъде, ако и аз ви помоля за " Женени до сутринта " на Лайза Клейпас?! Мейлът ми е [email protected].

Благодаря предварително!  :)

О, може ли и на мен, моля, моля, да ми пратите „Забранено минало“ на Линда Хауърд и „Бебето е мое“ на Сюзън Елизабет Филипс.Предварително благодаря! Много ви обичам! Безценните сте!

Честит празник! Твърде нахално ли ще бъде, ако и аз ви помоля за " Женени до сутринта " на Лайза Клейпас?! Мейлът ми е [email protected]. Благодаря предварително!  :)

Имаш поща.

Бих искала да помоля ,някой от гордите собственици на придобивката ''Женени до сутринта" да я сподели с мен  :shy11: ! [email protected]

Бих искала да помоля ,някой от гордите собственици на придобивката ''Женени до сутринта" да я сподели с мен  :shy11: ! [email protected]

Пътува!

О, може ли и на мен, моля, моля, да ми пратите „Забранено минало“ на Линда Хауърд и „Бебето е мое“ на Сюзън Елизабет Филипс.Предварително благодаря! Много ви обичам! Безценните сте!

Може ли и аз да се присъединя към тази молба /[email protected]/

"Бебето  е мое" на Сюзън Елизабет Филипс излиза от издателство "Ибис" на 28.05.2013 , така че и при най-добро желание не виждам как може сега да се прати. Освен ако някой не е намерил начин - тогава и аз ще искам тази книга  :) . Ако сте много нетърпеливи  - книгата я има в оригинал на английски, както и преведена и качена на руски в съответните сайтове.

А някой случайно да се е сдобил с “Попи”? Ще му бъда безкрайно задължена, ако реши да я сподели.

А някой случайно да се е сдобил с “Попи”? Ще му бъда безкрайно задължена, ако реши да я сподели.

Имаш поща.

Момичета, много моля, ако някой има поредицата Хатауей на Лайза Клейпас, преведена, нека ми прати по възможност книгите на [email protected] Нямам идея колко от поредицата е преведена .., но ще съм безкрайно благодарна!  

Имаш поща.

Много благодаря! Получих я! Чела съм първа и втора книга от поредицата, третата я попрехвърлих отгоре - отгоре, но нещо не ме грабна. За четвъртата обаче нямам търпение от много време, зарадвах и се!  :)

Ceceto, първа и втора книга можеш да откриеш в escape-bg.net. Необходима ти е регистрация.

Редактирано от Амарилис (преглед на промените)

Момичета, много моля, ако някой има поредицата Хатауей на Лайза Клейпас, преведена, нека ми прати по възможност книгите на [email protected] Нямам идея колко от поредицата е преведена .., но ще съм безкрайно благодарна!

имаш поща

Момичета някой да има Елиз Тайтъл "Холивудска рулетка", " Любовна въртележка  В името на Пийт"  ([email protected])

Много благодаря :)

Редактирано от megan70 (преглед на промените)

Здравейте и от мен!Мога ли да ви помоля,мили момичета,да ми изпратите и на мен книжките на Лайза!Благодаря ви предварително :wors: Email:[email protected]

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.