Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 5)

Featured Replies

Може ли и н

Имаш ЛС.

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 331,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Катлийн Удиуиз

Вълкът и гълъбицата 

Завинаги в твоята прегръдка 

Като пепел във вихъра 

Като цвят по течението 

Любимият непознат

Роза през зимата 

Шана 

Сълзи от злато 

Ако някой има скановете на тези книги, да ми пише и да се разберем как да ми ги прати :)

Здравейте, момичета и Христос Воскресе - ще ме информирате ли къде се намират новите фен преводи?Моля и предварително благодаря :shy11:

Момичета някоя от вас чела ли е "Любов без край" на Аарон Флетчър? Ако да, може ли малко да ми я преразкаже, да каже дали няма някакви много гадни неща. Че ми се чете нещо хубаво.

Здравейте,  много ми се иска да прочета книгата на Барбара Делински- Семейно родословие. Издадена е 2008 година.  Обаче в нета никъде не я намерих. Ако някой може да помогне..  :P

Шърли Бъзби - Сърце за превземане

На ИК "Коала" е. Искам редактор и коректор. Мерси предварително :)

Редактирано от hrUssI (преглед на промените)

Шърли Бъзби - Сърце за превземане

На ИК "Коала" е. Искам редактор и коректор. Мерси предварително :)

Редактор:Сергей Райков

Коректор-няма

Аз искам да попитам... За Джули Гарууд... Намирам само "Венчило с дявола" и "Венчило с варварина" от тази серия. Някой знае ли, дали има друга книга от тази серия (нещо не  намирам), ако има... Къде да я намеря и евентуално (ако няма, така, както не намирам), дали серията продължава и ще видим нова книга от тази поредица скоро. (Точно си препрочетох  "Венчило с варварина" и съм на вълна... шотландци и исторически романи.)

Аз искам да попитам... За Джули Гарууд... Намирам само "Венчило с дявола" и "Венчило с варварина" от тази серия. Някой знае ли, дали има друга книга от тази серия (нещо не  намирам), ако има... Къде да я намеря и евентуално (ако няма, така, както не намирам), дали серията продължава и ще видим нова книга от тази поредица скоро. (Точно си препрочетох  "Венчило с варварина" и съм на вълна... шотландци и исторически романи.)

Тази поредица на Джулито се състой само от тези две книжки. А ако искаш истории с шотландци може да прочетеш "Тайната" на Джулито или някоя от другите й книжки :)

Прочела съм и трите книги от поредицата на Тайната, но мислех, че може би има написана книга и за малката сестра на Брена.

Ами мисля, че няма. В сайта на Джулито са записани само тези двете като част от поредицата. А дали ще има още не знам :)

Мерси. Все пак имах някакви надежди.

А дали някой знае, дали "Ванирската сага" на Лена Валенти я има някъде на английски или руски, защото испанския ми е на ниво речник.

Редактирано от aranna (преглед на промените)

Можете ли да ми пратите съобщение къде качвате нови неща? Благодаря предварително :)

Здравейте искам са попитам дали на Саманта Джеймс има нещо друго преведено на български освен " Съвършен герой"? Като че ли преди бях чела, но не съм сигурна как се казваше. Дали от серията Perfect Trilogy има друга преведена книга освен "Съвършен герой"? :)

Друго издадено от тази поредица на български език - няма. Има започнат фен-превод на първата книга, но кога ще е готов не знам. Не се ангажирам със срокове.

Редактирано от Голата Маха (преглед на промените)

Катлийн Удиуиз

Вълкът и гълъбицата 

Завинаги в твоята прегръдка 

Като пепел във вихъра 

Като цвят по течението 

Любимият непознат

Роза през зимата 

Шана 

Сълзи от злато 

Ако някой има скановете на тези книги, да ми пише и да се разберем как да ми ги прати :)

Имам ги почти всички в текстов документ ако те интересува

Катлийн Удиуиз

Завинаги в твоята прегръдка - 1 и 2 книга

Редактор, коректор, ISBN, преводач - обаче и от двете книги, може да са различни. Мерси предварително!

Катлийн Удиуиз

Завинаги в твоята прегръдка - 1 и 2 книга

Редактор - Правда Панова, коректор - Виолета Иванова, ISBN - 954-445-024-8, преводач - Илия Стоянов - обаче и от двете книги, може да са различни - едни и съща са и на двете. Мерси предварително! Черпи един сладолед, ама шоколадов!

Здравейте, бихте ли ми препоръчали някоя книга на Джудит Макнот?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.