Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избори 2013: изгледи за старите и новите играчи

Featured Replies

Аз НЕ обиждам...цитирам дядо Вазов! Може него да накажеш!

Как може човек да не може да реши за кого да гласува, при наличие на...45 партии???? Това го няма никъде по света! При положение, че  не може да избереш сред 45 партии, тогава иди да живееш на Марс! Как може да не виждаш избор сред 45 възможности?!? Това е абсурд! 

Принципно си прав като идея, но в детайлите малко прекали.

Съгласен съм с довода, че 50% негласували предопределиха тези избори и оформиха (ако изобко се стигне до свикване на НС) крайно нелицеприятни места в парламента.

Защо ли?

Просто защото ако бяха гласували поне 30% още, то имаше вариант да влезе и Костов и Кунева, та и Националния фронт.

И не, че щяхме да цъфнем и вържем, но повечето партии в един така оформен парламент без спечелила еднолично мнозинство партия, можеха да гарантират в по-голяма степен нещата, към които искаме да тръгнем като страна бавно и полека.

Това е моето мнение, разбира се, но отдавна бях казал, че разликата между двете водещи партии ще е 4-5-6 процента, което е нищо.

Но 4 партии в парламента за така продажните ни и лакоми политици са наистина неприлично малко.

• Отговори 983
  • Прегледи 44,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Неслучайно прогнозата е, че България и българите ще изчезнат като държава и народ в следващите 50-100 години. Ние сме едно тотално деградирало общество, изгубило всякакви духовни и морални ценности, обречено на самоунищожение.

Аз за мутри не гласувам !

Неслучайно прогнозата е, че България и българите ще изчезнат като държава и народ в следващите 50-100 години. Ние сме едно тотално деградирало общество, изгубило всякакви духовни и морални ценности, обречено на самоунищожение.

Не се притеснявай.

Циганите ги избраха пак,ние ще излезем на улицата ,и ще ги гътнем пак.

Принципно си прав като идея, но в детайлите малко прекали.

Съгласен съм с довода, че 50% негласували предопределиха тези избори и оформиха (ако изобко се стигне до свикване на НС) крайно нелицеприятни места в парламента.

Защо ли?

Просто защото ако бяха гласували поне 30% още, то имаше вариант да влезе и Костов и Кунева, та и Националния фронт.

И не, че щяхме да цъфнем и вържем, но повечето партии в един така оформен парламент без спечелила еднолично мнозинство партия, можеха да гарантират в по-голяма степен нещата, към които искаме да тръгнем като страна бавно и полека.

Това е моето мнение, разбира се, но отдавна бях казал, че разликата между двете водещи партии ще е 4-5-6 процента, което е нищо.

Но 4 партии в парламента за така продажните ни и лакоми политици са наистина неприлично малко.

Напълно съгласен просто тези, които не си направиха труда дори да отидат да пуснат бюлетин пък за който си искат да го пускат ни решиха съдбата, която е... Терминал 1, че скоро няма да има пари за новият Терминал 2 ;) Не се хваля, но днес пропътувах за своя собствена сметка близо 300-350 км. само за да си пусна гласа! Какво е Вашето оправдание, Драги съселяни, че не си "занесохте" мързеливото дупе до урните?

Редактирано от icekiller (преглед на промените)

Аз не мога да разбера- свалихме Герб, и после...пак си го избрахме! Що за народ живее на тези 111 000 км2 все повече не проумявам?!? Изумявам направо! Втрещен съм! До сега стържехме дъното, сега ни чака: "Работа, работа, работа....и много вазелин"...или пък свинска мас, както е прието в Банкя!

...

Тъкмо ще им е по-лесно да ни оправят ....хмм.....живота ? 

Защото няма никой да им се пречка, не ли ? 

Костов не влиза ,това е изненадата

Точно това пък не е изненада за никой.

Тъкмо ще им е по-лесно да ни оправят ....хмм.....живота ? 

Защото няма никой да им се пречка, не ли ? 

Аз ако съм на Бойко, Станишката, ДПС и Атака такъв муйкапан бих спретнал на цялата държава, че да им държи 4 години, баси.

Една стройна, спретната и изрядна коалиция от 4-те партии с разпределение стриктно на баничката и почваме да действаме.

Пък всички останали нека седят отстрани, да люпят семки и да се уригват на прокиснала бира, дето им държи още от времето, гат са били в парламента и около него.

Абе, преди години не  чувахме ли често уверението, че преизбирането на едно правителство е сред най-сигурните знаци за края на прехода, за успешната консолидация на демокрацията ? 

Какво се чудим сега - преходът свърши, това е вече новото време, новото положение с начело ГЕРБ и Вожда.

Точка по въпроса.

Аз ако съм на Бойко, Станишката, ДПС и Атака такъв муйкапан бих спретнал на цялата държава, че да им държи 4 години, баси.

Една стройна, спретната и изрядна коалиция от 4-те партии с разпределение стриктно на баничката и почваме да действаме.

Мдааааа.... Аз ще ти кажа- септември ще бъде май!

Редактирано от SS-23 (преглед на промените)

Аз не мога да разбера- свалихме Герб, и после...пак си го избрахме! Що за народ живее на тези 111 000 км2 все повече не проумявам?!? Изумявам направо! Втрещен съм! До сега стържехме дъното, сега ни чака: "Работа, работа, работа....и много вазелин"...или пък свинска мас, както е прието в Банкя!

ми мазохисти сме, ние сме най-големите мазохисти в цялата Вселена и отвъд нея

Ще ти отговоря в моят град най - скъпите гласове бяха по 40-50 лв. масово вземаха хората по 20-30 лв. - Е за тези 20-30 лева си го "набиха" без всякакъв вазелин! 

ГЕРБ  сами си заминаха, не вие ги свалихте. Навремето и аз си мислех - ухааа, 25000 на мач, стадиона препълнен. Да де, ама 150 000 изобщо не се интересуваха от футбол. Тук положението даже е още по-зле. 

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

Ще ти отговоря в моят град най - скъпите гласове бяха по 40-50 лв. масово вземаха хората по 20-30 лв. - Е за тези 20-30 лева си го "набиха" без всякакъв вазелин! 

Ей затова цитирам дядо Вазов!

Ключа в този парламент е ДПС.Нищо чудно да подкепят Герб.Няма да е прецедент врагове да станат съюзници.

Не се заблуждавай, че като някой е взел пари, ще гласува за тоя, който му е дал тия пари. Няма как да се осъществи тоя контрол  :)

Аз ако съм на Бойко, Станишката, ДПС и Атака такъв муйкапан бих спретнал на цялата държава, че да им държи 4 години, баси. Една стройна, спретната и изрядна коалиция от 4-те партии с разпределение стриктно на баничката и почваме да действаме.   Пък всички останали нека седят отстрани, да люпят семки и да се уригват на прокиснала бира, дето им държи още от времето, гат са били в парламента и около него.

Няма да има нужда ми се струва -сметката е проста :   

Според вестник 24 часа към 17 часа местата в парламента са се разпределяли така: 99 места за Банкя, 83 за Бузлуджа, 32 за Доганово и 26 за Сидерово

99 (Банкя) + 26 (Сидеровица) = 125 гласа.

даже новата коалиция е в плюс 5 души, ама айде - ще са в случай на болест или отлспване на някого от основната група. 

БСП и ДПС мога да си седя и да люпят семки 4 години , а Станишев и Лютви мгоат да си  пият кафето без даже да някой да ги пита за нещо.

Другията вариант е с Доганово, но е малко вероятен.

p.s. ако съм от БСП -още утре ще искам оставака на Станишев и цялото Изпълнително бюро ! Такова оливане не са правили от години 

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Ключа в този парламент е ДПС.Нищо чудно да подкепят Герб.

Аз това го прогнозирах преди месец и половина!

Ключа в този парламент е ДПС.Нищо чудно да подкепят Герб.Няма да е прецедент врагове да станат съюзници.

Или по-скоро Атака. Кофтито е, че докато подкупят отново групата на Атака, ще трябва да направят някакво правителство. 

99 (Банкя) + 26 (Сидеровица) = 125 гласа.

Това ще бъде политическо харакири за Волен, ако го допусне! Гласовете за Волен, в по-голямата си част, са леви! 

Сидеров едва ли ,Европа ще се съгласи.Не забравяите че онези бюрократи ни следят.

Това ще бъде политическо харакири за Волен, ако го допусне! Гласовете за Волен, в по-голямата си част, са леви! 

Грешиш, кафяви сме и не ни пука :P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.