Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избори 2013: изгледи за старите и новите играчи

Featured Replies

България ще трябва да се управлява отново от т.н. "Тройна коалиция"

Бог да пази България !

Доган ще разпределя финансите у нас....!

Младите ще имигрират !

Аз оставам тук и ще търся сметка !

На тези,които изгониха приятелите ми от страната.

На тези,които ще изгонят децата-моето и тези на приятелите ми !

И докато съм жив,ще го правя !

• Отговори 983
  • Прегледи 44,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

А не така , читавите сме повече от мършата.Тоз народ е дал много на този свят .Ето в този форум сме различни и въпреки че има различия и кавги ни обединява вярата за нащето бъдеще и нащият народ.

За това иде реч Родина.Време е да започнем и да взимаме,ама нали сме самаряни та още си подлагаме дупето.

ГЕРБ :ohmy: ???????????

Майко мила :(

Кои са тези НФСБ???

Ами като мислиш така си сложи противогаз.Аз знам собствената си стоиност и не приемам да съм мърша.

България ще трябва да се управлява отново от т.н. "Тройна коалиция"

Къде и как видя тройна коалиция?!?!  :speak:

Това няма как да се случи - единствения вариант е БСП, ДПС и Атака да се коалират.

Това ли имаш предвид?

За това иде реч Родина.Време е да започнем и да взимаме,ама нали сме самаряни та още си подлагаме дупето.

ГЕРБ :ohmy: ???????????

Майко мила :(

Кои са тези НФСБ???

СКАТ,  които се отрекоха от Сидеров. 

В нормалните страни държавният апарат не си е поставил за цел да те изнудва, издевателства, ограбва и тормози. Или поне не в степента, в която се случва в България. Разочароващо. Хич не се чувствам добре под гербеско управление. Такъв провал като ГЕРБ е рядък дори в историята на България. Направо ще да национална катастрофа тъпизмът на ГЕРБ. Но освен всичко - не съм тръгнал фанатизирано и без да мисля да скачам с лозунги и всяка друга партия, освен БСП да ни управлява. ГЕРБ са не по-малки боклуци.

Трябва тях да изгоним а ние да си останем тук.

Трябва тях да изгоним а ние да си останем тук.

Не знам кой трябва да остане, но ако става въпрос за нас, дето работим на чорбаджиите, не виждам как ще стане. Представи си каква анархия ще настъпи. България просто ще се изпари за една седмица. Трябва здрава ръка. Историята това учи. Меките китки може да са на мода, но сме си заминали безславно с тях. 

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

нали знаеш старата поговорка?Не е виновен този,който яде баницата,а този който му я дава.

В нормалните страни държавният апарат не си е поставил за цел да те изнудва, издевателства, ограбва и тормози. Или поне не в степента, в която се случва в България. Разочароващо.  

Всеки народ заслужава управниците си...

Всеки народ заслужава управниците си...

Аз не съм ги избирал и не съм си дал гласа за тях!

В нормалните страни държавният апарат не си е поставил за цел да те изнудва, издевателства, ограбва и тормози. Или поне не в степента, в която се случва в България. Разочароващо.

Хич не се чувствам добре под гербеско управление. Такъв провал като ГЕРБ е рядък дори в историята на България. Направо ще да национална катастрофа тъпизмът на ГЕРБ. Но освен всичко - не съм тръгнал фанатизирано и без да мисля да скачам с лозунги и всяка друга партия, освен БСП да ни управлява. ГЕРБ са не по-малки боклуци.

Нещо не те разбрах. Искаш да управлява БСП?

И аз не съм давал глас за теб така, че сме квит :) Търпя ли те? Търпя те. Е и ти ще търпиш. 

Не знам кой трябва да остане, но ако става въпрос за нас, дето работим на чорбаджиите, не виждам как ще стане. Представи си каква анархия ще настъпи. България просто ще се изпари за една седмица. Трябва здрава ръка. Историята това учи. Меките китки може да са на мода, но сме си заминали безславно с тях. 

Единственото е президентска република.

И аз не съм давал глас за теб така, че сме квит :) Търпя ли те? Търпя те. Е и ти ще търпиш.

Какво се опитваш да ми кажеш? Че си гласувал за ГЕРБ ли?

Нещо не те разбрах. Искаш да управлява БСП?

Замени БСП с ГЕРБ - все същата работа. Едни и същи мръсни хиени.

А защо си преправил О-то на  пОмия с пУмия? Какъв е смисъла? 

Off topic:щото така се пише тая дума.

Къде и как видя тройна коалиция?!?!  :speak:

Това няма как да се случи - единствения вариант е БСП, ДПС и Атака да се коалират.

Това ли имаш предвид?

то между другото -не е изключен и този вариант, май 

И аз не съм, но мнозинството да го направили.

Единственото е президентска република.

И като ти дойде за президент на президентската република  Бойко Борисов или Цветан Цветанов  ? 

Тогава какво ще ти бъде спасението ? 

И аз не съм, но мнозинството да го направили.

Аз протестирам. Не се знае дали гласовете от Столипиново пак не са определили вота.

Ама защо е това ниско самочуствие.Гледаите положително на нещата.Вижте една Чечения  където имаше воина къде стигна и какъв стандарт имат.Ние да не сме пък по големи идиоти.

Нима? Я си провери правописа? У-то рядко се среща в българския книжовен език. Не ме гледай, че аз говоря на "у" и "ъ" щото съм от Русе. Все пак тук пишем, а не си лафим. Сега ще кажеш, че няма такава думичка. Е, няма.

Аз протестирам. Не се знае дали гласовете от Столипиново пак не са определили вота.

Не знам дали е Столипиново, дали някой друг квартал или гето в България.

Докато има бедни, неграмотни и продажни роми, а вече и българи, така ще е.

Какво се опитваш да ми кажеш? Че си гласувал за ГЕРБ ли? Замени БСП с ГЕРБ - все същата работа. Едни и същи мръсни хиени.

Не, бъзиках се :) 

помия си се пише с "О" .

от там и производните и - помияр, помийна яма и т.н. 

И като ти дойде за президент на президентската република  Бойко Борисов или Цветан Цветанов  ? 

Тогава какво ще ти бъде спасението ? 

Е като дойде царя с горите, какво е спасението ни  ;) Пак тройната коалиция :P

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.