Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избори 2013: изгледи за старите и новите играчи

Featured Replies

Към момента са обработени около 62% от протоколите в паралелното преброяване. Това каза пред ТВ7 Васил Тончев - социолог от "Сова Харис".

Резултатите към момента са следните:

ГЕРБ - 30,6% Коалиция за България - 25,8% ДПС - 13,25 „Атака" - 7,2%

В брой депутати това прави:

ГЕРБ - 96 депутати  Коалиция за България - 81 депутати  ДПС - 41 депутати „Атака" - 22 депутати

Не бързайте с прогнозите.

Преди два часа някой каза ГЕРБ + Атака и са готови със 125 гласа.

Ето, обаче, че сега картинката е друга - не им стигат...

• Отговори 983
  • Прегледи 44,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

И като ти дойде за президент на президентската република  Бойко Борисов или Цветан Цветанов  ? 

Тогава какво ще ти бъде спасението ? 

Аз не приемам президентска република. просто оговорих на човека.Не благодаря чехлю ми стига.

Замени БСП с ГЕРБ - все същата работа. Едни и същи мръсни хиени.

О.К. Така е ясно. Благодаря за отговора. Може би след пробива на царя преди десетина години с неговите 800 дни, когато оправи себе си, ГЕРБ е вторият нонсенс?

Аз не съм ги избирал и не съм си дал гласа за тях!

Нито пък аз -

те сами си се избират, сами си делят кокала - не го ли проумяхте

:angry:

Към момента са обработени около 62% от протоколите в паралелното преброяване. Това каза пред ТВ7 Васил Тончев - социолог от "Сова Харис". Резултатите към момента са следните: ГЕРБ - 30,6% Коалиция за България - 25,8% ДПС - 13,25 „Атака" - 7,2% В брой депутати това прави: ГЕРБ - 96 депутати  Коалиция за България - 81 депутати  ДПС - 41 депутати „Атака" - 22 депутати     Не бързайте с прогнозите. Преди два часа някой каза ГЕРБ + Атака и са готови със 125 гласа. Ето, обаче, че сега картинката е друга - не им стигат...

Абе, тия Сова Харис удобно изпускат, че БСП е само на 6% след ГЕРБ. Нещо ми се види тендензиозна писаница. Тая Коалиция за България пък с толкова много гласове също ми се види странн. Я пак? Ако БСП и Атака направят коалиция - имат мнозинство.

Нима? Я си провери правописа? У-то рядко се среща в българския книжовен език. Не ме гледай, че аз говоря на "у" и "ъ" щото съм от Русе. Все пак тук пишем, а не си лафим. Сега ще кажеш, че няма такава думичка. Е, няма.

Много се кефя някои да ми говори на меко.За великден като си ходих радост за моите уши.

всеки си прави каквото си поиска,защото никой не е наказан за това.

Кой е влязъл в затвора или е върнал парите,които е откраднал?

проблема на българина е абсурдната гордост не покрита с НИЩО.

Какво става с всеки управник дошъл на власт?

Започва да поставя основите ,но естествено 4 години са недостатъчни,от което идва че следващия трябва да довърши.

Тук в играта влиза гордостта,как той ще продължи,не не избиват се основите и пак на ново и така нататък и така нататък.

Политиката и въобще всичко е игра в екип,но ние сме егоисти и искаме всичкото внимание за нас си.

Когато се изкорени това България от мърша ще се превърне в уважавана държава.

Обаче явно ГЕРБ + Атака няма как да стане. Волен буквално разкости Бойко преди малко по тв-то. Оставам с твърдото убеждение, че тяхна коалиция с герберите е изключително малко вероятна. Впрочем Волен ми направи много добро впечатление тази вечер, говори разумно, сдържано и без изцепки...

Аз протестирам. Не се знае дали гласовете от Столипиново пак не са определили вота.

Най-голям % дял от гласувалите с висше образование са дали гласовете си за ГЕРБ.А най-малко,2% за ДПС.

Най-голям % дял от гласувалите с висше образование са дали гласовете си за ГЕРБ.А най-малко,2% за ДПС.

От къде си толкова сигурен? Аз за ГЕРБ няма да дам глас никога. Виж, ако тия с висшето са били уредени в разни управителни съвети, комисии и държавни структури - може и да са гласували. И 5 висши да имам - не виждам причина да гласувам за разсипници като ГЕРБ.

О.К. Така е ясно. Благодаря за отговора. Може би след пробива на царя преди десетина години с неговите 800 дни, когато оправи себе си, ГЕРБ е вторият нонсенс?

Всичко взе да заприличва на все по-жестока гротеска.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Волен ще го играе сам.И ако се стигне до нови избори ще увеличи резултата си .Не е за подценяване зад него е Русия.

От къде си толкова сигурен? Аз за ГЕРБ няма да дам глас никога. Виж, ако тия с висшето са били уредени в разни управителни съвети, комисии и държавни структури - може и да са гласували. И 5 висши да имам - не виждам причина да гласувам за разсипници като ГЕРБ. Всичко взе да заприличва на все по-жестока гротеска.

Гледам телевизия...

Впрочем Волен ми направи много добро впечатление тази вечер, говори разумно, сдържано и без изцепки...

Ми те всичките са от едно театро. Когато трябва се изцепват и разбира се водят протестите срещу коалиционните си партньори. А понякога говорят членоразделно, разбира се. Прочее всички дебелосерковци си пият пиенето от години и ни гледат сеира...

ооо те са тези незаминалите още а, юпитата, милите, дето вярват

понеже на останалите им вече все тая

От къде си толкова сигурен? Аз за ГЕРБ няма да дам глас никога. Виж, ако тия с висшето са били уредени в разни управителни съвети, комисии и държавни структури - може и да са гласували. И 5 висши да имам - не виждам причина да гласувам за разсипници като ГЕРБ. Всичко взе да заприличва на все по-жестока гротеска.

Всеки си има мнение, без значение образованиято. Аз пък никога няма да дам гласа си за партия, която не се отъждествява с национализма или която допуска сътрудничество с антиконституционната партия ДПС. Като казах ДПС, ако навремето ги бяха поставили на място, нямаше да стигаме нито до тройни коалиции, нито да лижим задника на тоя и оня, само и само да сме добре с "балансьора:!!!

Всеки си има мнение, без значение образованиято. Аз пък никога няма да дам гласа си за партия, която не се отъждествява с национализма или която допуска сътрудничество с антиконституционната партия ДПС. Като казах ДПС, ако навремето ги бяха поставили на място, нямаше да стигаме нито до тройни коалиции, нито да лижим задника на тоя и оня, само и само да сме добре с "балансьора:!!!

Така си е всеки си има мнение,но тук едва ли не се изкарват фалшифицирани изборите.Аз познавам много хора,който са гласували за ГЕРБ или Атака...

Това,че на някой не му харесва реалността,то не означава че трябва да пренебрегваме истината!

Все едно другите ще ви оправят,ако дойдат на власт. Колко се смениха,бързо забравяте.И нови и стари....

Редактирано от Blue ':^) (преглед на промените)

Волен ще го играе сам.И ако се стигне до нови избори ще увеличи резултата си .Не е за подценяване зад него е Русия.

В това има някаква донкихотовска логика, мани я Русия и Болшой театр. За съжаление досега никой не е успял да се справи с твърдия електорат на БСП, да не говорим за ДПС.

помия си се пише с "О" .

от там и производните и - помияр, помийна яма и т.н. 

Нима? Я си провери правописа? У-то рядко се среща в българския книжовен език. Не ме гледай, че аз говоря на "у" и "ъ" щото съм от Русе. Все пак тук пишем, а не си лафим. Сега ще кажеш, че няма такава думичка. Е, няма.

off

Моя грешка извинявай.

Така си е всеки си има мнение,но тук едва ли не се изкарват фалшифицирани изборите.Аз познавам много хора,който са гласували за ГЕРБ или Атака...

Това,че на някой не му харесва реалността,то не означава че трябва да пренебрегваме истината!

Все едно другите ще ви оправят,ако дойдат на власт. Колко се смениха,бързо забравяте.И нови и стари....

Майка ми преди малко се прибра от секцията, където бе днес и ми каза резултатите. Ами пак почти същите. АТАКА малко над 10 % в нейната секция, но пък тук сме си смесен квартал. За щастие циганите тия избори бяха разхвърляни в други секции, а не в моята. Миналите избори успях да гласувам чак към 21 часа. Бях последния и затворих секцията. Исках снимка да ми направят като последния избирател, но нали се сещаш, че е забранено да се снима в секциите XD.

Пета партия може да влезе в парламент. Това сочат данните от 86% извадка от паралелно преброяване на НЦИОМ, съобщи Лидия Йорданова, директор на НЦИОМ, пред БНР .

На базата на извадката резултатите са:

ГЕРБ - 32,04 % БСП - 26,22 % ДПС - 9,93 % „Атака" - 8,5 % НФСБ - 4,11 %

За съжаление досега никой не е успял да се справи с твърдия електорат на БСП, да не говорим за ДПС.

Това прозвуча почти зловещо. Не знам какъв смисъл влагаш в това "да се справят". По-горе имаше обидени от това, че ги третират като малоумници, щом са гласували за ГЕРБ, обаче нямат против да обиждат избирателите на БСП и ДПС. Толерантността е понятие, което остава само на думи и докато го изискваме от другите към нас, без самите ние да го дължим.

....

„Атака" - 8,5 % НФСБ - 4,11 %

Ако стане наистина - Влен дано си направи сметка - ако не се беше скарал със Валери Симеонов и не се бяха разцепили - сега щяха да е трета политическа сила в страната с над 12 % 

Пета партия може да влезе в парламент. Това сочат данните от 86% извадка от паралелно преброяване на НЦИОМ, съобщи Лидия Йорданова, директор на НЦИОМ, пред БНР .

На базата на извадката резултатите са:

ГЕРБ - 32,04 % БСП - 26,22 % ДПС - 9,93 % „Атака" - 8,5 % НФСБ - 4,11 %

E, ти изравни ДПС с Атака. Дано Need For Speed Bulgaria  да влязат, та да ги видя какви глупости ще говорят по телевизията си. 

Това ще бъде прецедент в Европа и света - 3 националистични партии в парламента!

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

Аз толкова време съм се чудя защо 500 години сме били под турско робство. Сега разбирам тъжната истина. Историците в училище (и не само) се опитват да извъртят ОЧЕВАДНОТО и да ни втълпят, че виж ти 500 години българския народ е търпял и това го прави много жилав, едва ли не, и че е изключително силен. 

Е, не. Българския народ е паплач. Жалкото е, че е бил паплач и тогава. Явно свалянето на гащите и гъзенето ни е наследствена жилка, но нищо чудно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.