Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избори 2013: изгледи за старите и новите играчи

Featured Replies

Аз не мога да разбера- свалихме Герб, и после...пак си го избрахме! Що за народ живее на тези 111 000 км2 все повече не проумявам?!? Изумявам направо! Втрещен съм! До сега стържехме дъното, сега ни чака: "Работа, работа, работа....и много вазелин"...или пък свинска мас, както е прието в Банкя!

Е видя ли сега че не 45, а  и 145 партии да има, българина не разбира от нищо. Много му е хубаво да го мачкат и ТОЙ/народа/да роптае! Уважавам ви мнението, но е така..приятелю! С писане, избори не се правят. А с тояга!И да Ви кажа! Малко са тия, които ще я грабнат и използват. Всички други са истински...предатели.

• Отговори 983
  • Прегледи 44,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Костов не влиза ,това е изненадата

Преди десетина година той ме остави без работа, след найсет години в "Балкан". Няма как да не съм удовлетворен от този факт.

...септември ще бъде май!

Може би януари. Протестите, които накараха ГЕРБ да абдикира от властта бяха през зимата заради високите сметки за енергия, генерирани от картела.

Вчера в тази тема написах за близките отношения на ДПС И ГЕРБ.Мисля ,че от там ще излезе зайчето.Още преди изборите гуруту на Доган ,Михаил Константинов го каза.

да си взема пуканките че нещо съществено може би ще ми кажете от цирка а -

маймуните сме ние ако не сте вдянали де, единствените вечни герои

чак се чудя как да им преведа и обясня на аверите у странство - Мафията в България пак победи

за Коза Ностра и Камора най-много да ме питат - дъл нямаме връзка...

:popcorn2:

Мдааааа.... Аз ще ти кажа- септември ще бъде май!

Нито септември, нито октомври, нито месеците от цялата година ще бъдат МАЙ! С тази ракета на аватара си да бе могъл поне нещо да направиш!Я натисни копчето!

Единствената обективна причина, която аз виждам за този плачевен резултат и голямото разсейване на гласове е факта, че както не веднъж съм казвал, в България има голям вакуум в левия спектър, без наличието на автентична истинска лява партия! БСП не е чиста лява партия и от там дойде голямото колебания защото много хора (включително и аз) до последният момент се чудиха как да гласуват! Само така си обяснявам "победата" на престъпната партия Герб!

Това ще бъде политическо харакири за Волен, ако го допусне! Гласовете за Волен, в по-голямата си част, са леви! 

че ГЕРБ откога са "Десни" ?

Иначе Волен си има идеална причина да се коалира - недопускане на ДПС във властта. Не забравяйте, че цляата кампания на ГЕРБ беше изградена именно върху основата - "Искате отново Станшев и Доган ли да ви управляват?"  И АТАКА използваха този довод. Не гласувайте за нас, но гласувайте против ДПС във властта. Двете партии още от началото на предизборната кампания си бяха стиковали лозунгите. Айде - Станишев вече никого на плаши, а ДПС по принцип е дежурен чувал за бой с думи. 

Освен това , Волен ще си има правителство, в което най-после ще си има министри, ще може да държи ББ в шах, че ако напусне коалицията ще паде цялото правителство....Въобще - на ВОлен ми е най-изгодно да се коалира.

ДПС са другите дежурни "коальори", но не знам дали ще спечелят някакви дивиденти от участие в правителстово точно сега.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Единствената обективна причина, която аз виждам за този плачевен резултат и голямото разсейване на гласове е факта, че както не веднъж съм казвал, в България има голям вакуум в левия спектър, без наличието на автентична истинска лява партия! БСП не е чиста лява партия и от там дойде голямото колебания защото много хора (включително и аз) до последният момент се чудиха как да гласуват! Само така си обяснявам "победата" на престъпната партия Герб!

И защо само ГЕРБ да е престъпна партия? Нима другите и по-специално столетницата не са такива?

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

Нито септември, нито октомври, нито месеците от цялата година ще бъдат МАЙ! С тази ракета на аватара си да бе могъл поне нещо да направиш!Я натисни копчето!

И аз имам титла "СВД" - Снайперская винтовка Драгунова за тия, които се чудят какво е това СВД. Да натискам ли спусъка? 

Публикувано изображение

В момента Сидеров се отрече от Герб.

Грешка. На следващите избори да не се отречем и ние от него :) Сега му се размина, само защото няма алтернативна национална партия. Ония негови деривати - жена му  и доведения му син не стават, а ония старчета от СКАТ хептен. 

По - долна нация от българската няма. За това ли хората се палиха и имаше протести? Мърши.

По - долна нация от българската няма. За това ли хората се палиха и имаше протести? Мърши.

Батмане, ако се бе кандидатирал, щяхме да изберем теб :)

Аз не мога да разбера- свалихме Герб, и после...пак си го избрахме!

Ако действително е имало подмяна на бюлетини,освен тези който бяха намерни на време,няма никакво значение кой за кого е гласувал.

Гласовете може да са подменени и резултата е налице.

Екшън пред НДК! Никой не иска ГЕРБ!

О да,и най-много се кефя на репортерите на БТВ какви нещастници са.

Имам усещането ,че нарочно говорят така да съсдават напрежение сред хората там.

А Цветан Цветанов седи в студиото на БТВ и се кефи ,сигурно си вика "псувайте псувайте,пак съм на власт"

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Обърнахте темата на панаир и повечето постове нямат нищо общо с настоящите избори...

Остави хората поне днес да се радват на резултатите от изборите :)

Ако действително е имало подмяна на бюлетини,освен тези който бяха намерни на време,няма никакво значение кой за кого е гласувал.

Гласовете може да са подменени и резултата е налице.

О да,и най-много се кефя на репортерите на БТВ какви нещастници са.

Имам усещането ,че нарочно говорят така да съсдават напрежение сред хората там.

Какви гласове бе? По-тъп коментар не бях чел днес ;) Това са социологически проучвания. ЦИК след няколко дена ще каже крайните резултати и тогава ще се разбере, дали има преправени бюлетини или не. Как така всички социологически агенции дават 31 процента на ГЕРБ? Нима са предвидили и хакнатите бюлетини?

Няма смисъл ,да се дърляме.Сега всички се обявиха за победители.Големите губещи, сме ние ,независимо за кого сме гласували.Нека да уважаваме избора на всеки ,живем в един двор.

Народа каза. Герб една трета, останалите две трети. Моята партия загуби. Тя никога не е печелила и никога няма да спечели, но не правя трагедия от това. Само аз ли се радвам днес, че Атака печели около 23-24 места в парламента? Само допреди  два часа се възмущавах от помията, хвърлена върху една печатница и една партия, а сега се кефя. 

Всички са втрещени бе- никой не може да приеме този резултат, защото той е алогичен, на случващото се за последните 4 години!  

пУмията, хвърлена върху една печатница

Силно се надявам много скоро да стане ясно какъв точно е случаят там.

Още по-силно се надявам тоя парадокс да се анулира ,дали заради разкрития,дали заради предстоящи протести,важното е да излезе истината наяве,и най-накрая да влезе някой от костюмарчетата в затвора.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.