Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната

Featured Replies

От вчера- офисите на Сорос се изнесоха официално пред парламента! Такова чудо на чудесата- в нито една държава не може да се случи! И всички тия соросоиди трябва да са безкрайно благодарни на сегашното правителство, че е изключително толерантно (до момента), защото в друга държава- отдавна да са ги отнесли пароструйките!

Редактирано от SA-13 „Gopher“ (преглед на промените)

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 115,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хиляди...абе какво говоря аз.....милиони протестират!!  :ohmy:

А сега си представете тази снимка, заснета под ъгъл- 1-2 градуса над хоризонта!  :ph34r:

На подобни манипулации и снимки може да повярва някой, който няма достъп до нета, както и до TV. Там си пише в колко часа и къде е правена снимката. Те затова вчера от пресцентъра на МВР казаха, че преброявали по 3000 души - броели ги в 19:30 на ларгото, когато хората се събирали, а после спирали да броят, защото ситуацита ставала много динамична. :D  В мрежата е пълно не само със снимки, но и с видео-материали, от които се вижда колко хора излизат на улицата всяка вечер. Да се опитваш да ни убедиш в противното, означава, че ни смяташ за безкрайно тъпи и слепи.

На подобни манипулации и снимки може да повярва някой, който няма достъп до нета, както и до TV. Там си пише в колко часа и къде е правена снимката. Те затова вчера от пресцентъра на МВР казаха, че преброявали по 3000 души - броели ги в 19:30 на ларгото, когато хората се събирали, а после спирали да броят, защото ситуацита ставала много динамична. :D  В мрежата е пълно не само със снимки, но и с видео-материали, от които се вижда колко хора излизат на улицата всяка вечер. Да се опитваш да ни убедиш в противното, означава, че ни смяташ за безкрайно тъпи и слепи.

Не мисля че ракетата заслужава да му се палиш на евтините провокации.Всеки вижда това ,което иска.

Ако ракетата иска да покаже снимка с малко протестиращи,естествено вади такава от времето когато се събират.Ако иска да види действителността,ще извади снимка от кулминацията на протестите.

Евтино ,евтино братле,ние тук не си вадиме картофите с бомби :Д

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

В мрежата е пълно не само със снимки, но и с видео-материали, от които се вижда колко хора излизат на улицата всяка вечер. 

Обръщал ли си внимание на фотографският ъгъл под който са заснети снимките?

Утре е 28-ия ден....на протестиращите шЕ им доде мензиса.... :P

...каквато има във всяка нормална държава! Къде в друга държава, някое правителство ше търпи цял месец- една сурия бастуни да си разиграват коня в центъра на столицата, блокирайки свободният живот на останалите??  Къде го има това...къде! И изобщо- кой ги разрешава тия протести- на това място и в този час?

• шестима министри свързани по един или друг начин с Корпоративна Търговска Банка
  • един министър, който ако не заемаше този пост щеше да е в затвора във Франция за мошеничество (да, точно това е правният термин) със социални помощи на стойност 15 000 евро
  • Намаляване на сметките за тока с 5% без никакви структурни промени в енергийния сектор, което значи жестоко обезценяване на енергията, произвеждана от АЕЦ Козлодуй, и декапитализиране на централата
  • Продължаване на порочната практика на манипулации с "вредни" кредити, които ще докарат нова банкова криза и вече достигат критичните 20%
  • Гаф след гаф на Вагенин, като се започне с опит на връщане на агенти на ДС като дипломати, мине се през безгръбначна позиция относно Хизбула и се стигне до невероятната тъпотия, която изтърси вчера във връзка с изказването на посланиците на Германия и Франция
  • Толериране и абсолютно игнориране на безбройните вече нарушения на Волен Сидеров от последните седмици.
  • Волен Сидеров е шеф на която и да е комисия.
  • Волен Сидеров е шеф на Комисията по парламентарна етика (?!)
  • Лъжене за нуждата на преструктуране на бюджета, при положение, че имаме ПРЕИЗПЪЛНЕНИЕ?! Лъжи за дефицит, който всеки ден е с различна големина?!
  • Лъжи, че без тях не може да се изготви договора ни за финансиране с ЕС, който е почти изготвен и е блокиран докато ЕС не приеме докрай собствения си бюджет 
  • Многобройни скандали със заместник министри, много от които са комунисти, от ДС, от СИК, приближени на Васил Божков-Черепа, а за немалко от тях има и разработки в ДАНС (и имена мога да давам)
  • Заменянето на де факто всички висши постове в енергетиката с приближени на БСП лица
  • Узурпиране на НЗК (новата шефка е сестра на депутат от БСП)
  • Скандалът с транспортния министър и европейския комисар
  • Скандалът с промените в програмите по литература
  • Прекъсване на приватизацията на фалиралото от години БДЖ
  • Пълен контрол на ДПС над европейските средства за водния сектор
  • Лъжи за глоби от страна на ЕС защото не сме отделили електропреносната мрежа от системния оператор. Глоби просто няма.
  • Намеквания за цензура на медиите
  • Многобройни лъжи и обиди към протестиращите - че сме богати, олигарски, беззъби и пропаднали, терористи, лумпени, енергийни магнати
  • Откровено лъжене за броя на протестиращите
  • Буквално спяща прокуратура

Има ли нужда да изброявам още? И забележи, това е само в рамките на месец и половина, а даже не са всички гафове. За да подкрепи това правителство човек или трябва да е платен, или да е откровен идиот. Кое си ти?

Редактирано от Xanatos (преглед на промените)

• 6 министри свързани по един или друг начин с Корпоративна Търговска Банка
  • 1 министър, който ако не заемаше този пост щеше да е в затвора във Франция за мошеничество (да, точно това е правният термин) със социални помощи на стойност 15 000 евро
  • Намаляване на сметките за тока с 5% без никакви структурни промени в енергийния сектор, което значи жестоко обезценяване на енергията, произвеждана от АЕЦ Козлодуй, и декапитализиране на централата
  • Продължаване на порочната практика на манипулации с "вредни" кредити, които вече ще докарат нова банкова криза и вече достигат критичните 20%
  • Гаф след гаф на Вагенин, като се започне с опит на връщане на агенти на ДС като дипломати, мине се през безгръбначна позиция относно Хизбула и се стигне до невероятната тъпотия, която изтърси вчера във връзка с изказването на посланиците на Германия и Франция
  • Толериране и абсолютно игнориране на безбройните вече нарушения на Волен Сидеров от последните седмици.
  • Волен Сидеров е шеф на която и да е комисия.
  • Волен Сидеров е шеф на Комисията по парламентарна етика (?!)
  • Лъжене за нуждата на преструктуране на бюджета, при положение, че имаме ПРЕИЗПЪЛНЕНИЕ?! Лъжи за дефицит, който всеки ден е с различна големина?!
  • Лъжи, че без тях не може да се изготви договора ни за финансиране с ЕС, който е почти изготвен и е блокиран докато ЕС не приеме докрай собствения си бюджет 
  • Многобройни скандали със заместник министри, много от които са комунисти, от ДС, от СИК, приближени на Васил Божков-Черепа, а за немалко от тях има и разработки в ДАНС (и имена мога да давам)
  • Заменянето на де факто всички висши постове в енергетиката с приближени на БСП лица
  • Узурпиране на НЗК (новата шефка е сестра на депутат от БСП)
  • Скандалът с транспортния министър и европейския комисар
  • Скандалът с промените в програмите по литература
  • Прекъсване на приватизацията на фалиралото от години БДЖ
  • Пълен контрол на ДПС над европейските средства за водния сектор
  • Лъжи за глоби от страна на ЕС защото не сме отделили електропреносната мрежа от системния оператор. Глоби просто няма.
  • Намеквания за цензура на медиите
  • Многобройни лъжи и обиди към протестиращите - че сме богати, олигарски, беззъби и пропаднали, терористи, лумпени, енергийни магнати
  • Откровено манипулиране с броя на протестиращите
  • Буквално спяща прокуратура

Има ли нужда да изброявам още? И забележи, това е само в рамките на месец и половина, а даже не съм изборил всички гафове. За да подкрепя това правителство човек или трябва да е платен, или да е откровен идиот. Кое си ти?

дай сега същото, по времето на Тиквата и ше те призная за обективен!

Обръщал ли си внимание на фотографският ъгъл под който са заснети снимките?

Ти малоумен ли си? http://www.youtube.com/watch?v=U7SL5TYaGM8 Снимката, която си дал, е 30 минути след като имаше ГРАДУШКА. Защо не постнеш снимка от деня преди това?

Искаш и друг ъгъл? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Qs6HCBhpH6U

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=q9hkoX1m4bM

дай сега същото, по времето на Тиквата и ше те призная за обективен!

Цитирай ме къде съм подкрепял Тиквата? Защо автоматично реши, че подкрепям и него? Или просто ти е твърде ограничен хоризонта да ти хрумне подобна революционна идея?

Не мисля че ракетата заслужава да му се палиш на евтините провокации.Всеки вижда това ,което иска.

А, не се паля. Просто констатирам. Наистина всеки вижда, каквото иска.

Така...много хубаво ги даде тия филмчета. Точно за това говоря! Обърни внимане на ъгъла на заснемание и на факта, че когато тълпата е в далечината, т.е. ъгъла е малък, колко гъста изглежда, а когато се приближи до точката на снимане- лъсва истината, че плътността е доста, доста по-ниска. Единствено ситуацията около коня, където просто е тясно пространство, както и самата улица е тясна, създава голяма плътност на тълпата и оптичната измама за "многолюдност". Да имаше и дни с малко повече народ, до към 20-25 хиляди, но това е едно голямо нищо, на фона на 1.3 млн. София, да не говорим за страната! 

Факт е, че въпреки продължителността на протеста (вече месец ще стане), той реално НЕ набира количествена сила...единственото, което набира сила е кресливостта!

Аз ти казвам, че на предстоящите нови избори (които не е и ясно кога и дали ще се състоят), всички подскачащи  пак ще останете неприятно изненадани....гарантирам ти го!

Така...много хубаво ги даде тия филмчета. Точно за това говоря! Обърни внимане на ъгъла на заснемание и на факта, че когато тълпата е в далечината, т.е. ъгъла е малък, колко гъста изглежда, а когато се приближи до точката на снимане- лъсва истината, че плътността е доста, доста по-ниска. Единствено ситуацията около коня, където просто е тясно пространство, както и самата улица е тясна, създава голяма плътност на тълпата и оптичната измама за "многолюдност". Да имаше и дни с малко повече народ, до към 20-25 хиляди, но това е едно голямо нищо, на фона на 1.3 млн. София, да не говорим за страната! 

Факт е, че въпреки продължителността на протеста (вече месец ще стане), той реално НЕ набира количествена сила...единственото, което набира сила е кресливостта!

Аз ти казвам, че на предстоящите нови избори (които не е и ясно кога и дали ще се състоят), всички подскачащи  пак ще останете неприятно изненадани....гарантирам ти го!

На най-масовите са се събирали между 30 000 и 50 000, според Fox News 70 000. За град като София това е зверски много. При население 14 милиона в Инстанбул излезнаха 100 000.  

Кога ще коментираш списъка гафове? Кога ще пуснеш твоите лични снимки? Не сменяй темата.

Да имаше и дни с малко повече народ, до към 20-25 хиляди, но това е едно голямо нищо, на фона на 1.3 млн. София, да не говорим за страната! 

Имаше дни до към 30-40 хил, но не това е важно. Според теб, колко хора трябва да излязат в София, за да ги забележиш? 100, 200, 300 хил ?

Кога ще пуснеш твоите лични снимки?

Чакай да ги заснеме. ;)

А дотогава, ето една снимка:

Публикувано изображение

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

На най-масовите са се събирали между 30 000 и 50 000, според Fox News 70 000.

Ха ха ха...абе ако питаш CNN може 700 хилки да са били...мда.... намерил си кой да ми цитираш- този дето е поръчал протестите!

Ха ха ха...абе ако питаш CNN може 700 хилки да са били...мда.... намерил си кой да ми цитираш- този дето е поръчал протестите!

Постни снимки и коментирай гафовете.

Когато преценя аз....имам и видео, не само снимки!

Кога ще коментираш гафовете? Снимките не съществуват до доказване на противното.

Кога ще коментираш гафовете?

А длъжен ли съм?

Снимките не съществуват до доказване на противното.

С този заповеднически тон, току ще ме отказа да пускам каквото и да било. Пускал съм в друг форум...потърси ги там!

А длъжен ли съм?

Ако подкрепяш БСП, да. Коментирай или просто спри да постваш тук.  

А длъжен ли съм?

С този заповеднически тон, току ще ме отказа да пускам каквото и да било. Пускал съм в друг форум...потърси ги там!

Ясно. Платен лъжец. Снимки няма.

Ако подкрепяш БСП, да. Коментирай или просто спри да постваш тук.

Току що си си вторият, който замина в графата ми "игнор"! 

Току що си си вторият, който замина в графата ми "игнор"! 

Благодаря. Значи ще си тръгваш, няма проблем. Това е разликата между идиотите и вас, платените - че те поне отстояват позицията си, макар и сляпо, докато такива като теб са като балон - най-лесното нещо на света е да го спукаш с аргумент.

Със същия заповеднически тон и ти задаваше не един и два пъти въпроси в тази тема,удебелявайки шрифтове,и искайки незабавно отговори.

Истината е ,че нямаш с какво да го обориш,и си само въздух под налягане.

Човека ти даде и лист с гафове,и клипове,а ти само критикуваш и постваш "разкрития" от някакъв жълт сайт (vipnews).Виж му името само,и си прави сметка.

Никой тук не отрича издънките на тиквата,но листа с простотии на Орешарски само за по-малко от два месеца ,бие Боко по всички парграфи.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Споко, ще се появи пак. С този или с друг профил, все едно. Не го знам платен ли е или пет пари не струва, ама това си му е навик май, като не му изнася, се изнася:   Цък и цък. Може и още да има...

Значи ще си тръгваш, няма проблем.

Aз мога ли да го заместя? Ще ползвам неговата стилистика и графични приоми:

НАЙ-ПОСЛЕ!!! КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ!!! СОРОСОИДИТЕ НЯМАТ ШАНС!!! ИДВАМЕ В СОФИЯ, ЗА ДА СТРЕСИРАМЕ ЛУМПЕНИТЕ!!!

Доказано - ТУК

:lol6: 

Със същия заповеднически тон и ти задаваше не един и два пъти въпроси в тази тема,удебелявайки шрифтове,и искайки незабавно отговори.

Истината е ,че нямаш с какво да го обориш,и си само въздух под налягане.

Човека ти даде и лист с гафове,и клипове,а ти само критикуваш и постваш "разкрития" от някакъв жълт сайт (vipnews).Виж му името само,и си прави сметка.

Никой тук не отрича издънките на тиквата,но листа с простотии на Орешарски само за по-малко от два месеца ,бие Боко по всички парграфи.

Всъщност разликата не е толкова голяма, колкото си мислиш. Нека не забравяме, че първият гаф на Бойко дойде на следващия ден след като го избраха, когато заяви, че лично е разговарял с тогавашния председател на ЕК и че ще бъдат веднага отпушени европейските средства. Часове по-късно се оказа, че такъв разговор е нямало. После, с методичност доста наподобяваща на това, което се случи миналия месец, изкормиха ДАНС, сложиха свои хора навсякъде и унищожиха структурата на МВР. Нека не забравяме, че повечето медии и фирми на Пеевски бяха купени по време на Бойко. Просто на тогава никой не му пукаше, гражданското общество спеше лъжлив син сън, а, да цитирам другарката Дърева, журналистките пипаха бицепса на ББ и въздишаха захласнато.

Aз мога ли да го заместя? Ще ползвам неговата стилистика и графични приоми:

НАЙ-ПОСЛЕ!!! КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ!!! СОРОСОИДИТЕ НЯМАТ ШАНС!!! ИДВАМЕ В СОФИЯ, ЗА ДА СТРЕСИРАМЕ ЛУМПЕНИТЕ!!!

Доказано - ТУК

:lol6: 

Недей де, първо говори с човека да ти каже къде да си получиш парите. Срамота е безплатно да го правиш, ходил съм на протести 22 дни, знам как са нещата.  :ph34r:

Недей де, първо говори с човека да ти каже къде да си получиш парите. Срамота е безплатно да го правиш, ходил съм на протести 22 дни, знам как са нещата.  :ph34r:

Аз си знам къде - ЕТО

ПЛАТЕНИ АГИТАТОРИ, ПЛАТЕНИ СТАТИИ, ПЛАТЕНИ ПРОУЧВАНИЯ – ИНФОРМИРАНОСТ ПО БЪЛГАРСКИ

Платени драскачи агитират в мрежата за по 50 лв. 

От години насам политическите партии осъзнаха нуждата от агитация в интернет, която се осъществява предимно от младежи, които получават инструкции какво, къде и как да пишат по форуми, групи в социалните мрежи и информационни сайтове. Партиите притежават и цели медийни групи, или манипулират хората чрез платени статии.

Огромния спектър от хора, до които интернет агитацията може да достигне лесно и безплатно доведе до нещо логично – появата на платени драскачи и полит. агитатори. Особено видимо е тяхното присъствие покрай изборите. Социолозите пък излизат през ден с нови “проучвания”, които самия Борисов призна че се плащат от партиите, отметвайки че ГЕРБ не го правила. Тези проучвания са фрапиращо различаващи се, макар и от едното до другото да е изминал едва месец. Всичко това цели да обърка хората, както правят и мас-медиите използвайки различни похвати, за да манипулират обществото. Разбира се не са малко и платените издания и статии, които обслужват цели партии като пишат поръчкови материали, с които да лъскат имиджа на определен политик или неговата партия.

От няколко години насам мрежата гъмжи от платени-агитатори, които получават от “работодателите” си инструкции какво да пишат и къде да го правят. Често може да забележите подобни коментари в новинарски сайтове и форуми. Тази агитация измести партийните митинги. Тя достига до много повече хора за броени минути и излиза без пари. БСП се оказаха най-организирани в мрежата. Неотдавна Антон Кутев призна, че се плаща на младежи, които да агитират в социалните мрежи, блогове, сайтове и форуми. 

Щатни агитатори във Фейсбук и Туитър назначава БСП

екип от 15 души ще следи работата им от “Позитано” 20. Фейсбук началниците от София ще контролират колегите си по места и ще проповядват партийните цели в интернет форумите на националните медии.

На снимката по-долу се вижда как партиен агитатор е забравил да изтрие инструкциите на “работодателя” си и ги е публикувал заедно с коментара си, който очевидно не е неговото лично мнение.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Аз затова повече няма да протестирам. 20-на дена чакам някой да ми плати, но не би. Нема далавера. А при другарите всичко е организирано и си има ценоразпис.  :money6:

А при другарите всичко е организирано и си има ценоразпис. 

Мда... Само да те светна, че в този форум съм от 2009 година, като до скоро пишех само и единствено в раздел "Антивирусна защита". В този раздел ме познават доста добре, макар, че съм писал с различни профили. Мога тотално да те разочаровам, като ти кажа, че НЕ, не съм платен! Леви са ми убежденията,  при това безплатно! 

И да те попитам- за 1 месец, колко пъти промени позициите си от ляво, към дясно и обратно? И до колкото си спомням- и други те бяха питали за тези твои метаморфози!

Февруарският протест беше изцяло социален! Сегашният протест стартира като морален, като беше подкрепен много силно и от ляво и от дясно. След отстраняването на Пеевски, протеста беше тласнат в съвсем друго русло!

В момента вече сме на първичното нивото от 97-а: "ляво- дясно", "проамериканска политика- проруска политика", "червени боклуци- сини червеи" и т.н... Протеста беше умишлено тласнат в тази посока и няма връщане назад...всичко вече е доста първично и първосигнално: "ЗА едните- ПРОТИВ другите"! Това целеше Сорос и го постигна- омразата между българите!

ДА, БСП може да е много противна партия, да представлява конгломерат от енергийни, олигархични, банкови и застрахователни обръчи, НО само тя може да спре американизацията на страната (или поне да се опита), и само тя предлага социална политика, насочена към хората, а всички други ми говорят за "подпомагане на бизнеса" . До колко тази политика е добра и ефективна, е друг въпрос, но 24 години подпомагаме бизнеса, но никой не подпомага хората! 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.