Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната

Featured Replies

Бе, що си чешете езиците и се дразните един с друг. Що си губите времето да ходите да протестирате не знам? Ако ви плащат, то добре иначe излиза, че сте пълни б........ци! Все по малко хора подкрепят този протест а  и на хората вече взе да им писна! Военният министър днес твърдо е заявил, че правителството няма да подаде оставка. Когато протестиращите преминат определена граница, то жандармерията със сигурност ще ги "смете" , а правителството на Орешарски ще изкара спокойно мандата си! Няма да има оставка - не разбрахте ли? Ако не сте, то проблема си е единствено ваш!!!! :giggle1:  :lol6:  :tease:

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 117,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Бе, що си чешете езиците и се дразните един с друг. Що си губите времето да ходите да протестирате , не знам? Ако ви плащат, то добре иначи излиза, че сте б........ци! Все по малко хора подкрепят този протест а  и на хората вече им писна! Военният министър днес твърдо е заявил, че правителството няма да подаде оставка. Когато протестиращите преминат определена граница, то жандармерията със сигурност ще ги "смете" , а правителството на Орешарски ще изкара спокойно мандата си! Няма да има оставка - не разбрахте ли? Ако не сте, то проблема си е единствено ваш!!!! :giggle1:  :lol6:  :tease:

Гледам странно сходство с изказа и мнението на "ракетния"...Да не би да ти е клонинг?

Гледам странно сходство с изказа и мнението на "ракетния"...Да не би да ти е клонинг?

Ччч! Ъ....ъъъъъъ!  :no-no:

Бъди реалист. Огледай се, ослушай се.

Улицата започна да си изпуска нервите, а това ще доведе до намеса на силовите структури за да "смачкат" този протест който вече премина в свободия. Управляващите, твърдо няма да подадът оставка си. Това е!!!

Ччч! Ъ....ъъъъъъ! 

Бъди реалист. Огледай се, ослушай се.

Улицата започна да си изпуска нервите, а това ще доведе до намеса на силовите структури за да "смачкат" този протест който вече премина в свободия. Управляващите, твърдо няма да подадът оставка си. Това е!!!

Със сигурност няма да я подадат с желание и със сигурност няма да е в рамките на този месец или следващия. Обаче ни чака поредната тежка(за народа) зима...Та, не се заричай.

Обаче ни чака поредната тежка(за народа) зима...Та, не се заричай.

За това не се и съмнявам ! Даже точно това коментирах вчера с един приятел, и несъмнено работата взе да става от зле към по-зле.

Със сигурност няма да я подадат с желание и със сигурност няма да е в рамките на този месец или следващия. Обаче ни чака поредната тежка(за народа) зима...Та, не се заричай.

При определени обстоятелства, то тогава самия аз също ще допринеса за падането на това правителство. Ще има конкретна причина. В момента не виждам причина за сваляне на това правителство т.е .причината е единствена и само една в момента -  на всяка цена връщането на ГЕРБ отново на власт. Да, да ама не!!!

При определени обстоятелства, то тогава самия аз също ще допринеса за падането на това правителство. Ще има конкретна причина.

Ще свършат парите, които дават на някои да драскат глупости по форумите ли?

При определени обстоятелства, то тогава самия аз също ще допринеса за падането на това правителство. Ще има конкретна причина. В момента не виждам причина за сваляне на това правителство т.е .причината е единствена и само една в момента -  на всяка цена връщането на ГЕРБ отново на власт. Да, да ама не!!!

Сериозно ли не виждаш причина? Извън ГЕРБ?

Смяташ, че това правителство(което се структурира повече от месец) ще направи нещо добро ли?

Защото аз се чудя колко време им трябва, за да дооглозгат кокала, за който са се хванали толкова здраво.

Спрели били контрабандата на зеленчуци... глупости на търкалета...

Още се чудя как може разумни хора да вярват на празни обещания... още...

Изведнъж се сетиха, че имало световна икономическа криза... чак ми стана мило за това, колко са скудоумни нашите управляващи... да ги съжалиш завалийките.

Та... ще има да чакате да си изпълнят обещанията.

Ако пр.утре се проведът избори, то вероятноста ГЕРБ да спечелят е голяма защото друга алтернатива в момента няма. Видяхме и празните обещания на ГЕРБ. Видяхме колко кадърно могат да ни управляват. Що разправяте че черното е бяло, ааа.?

scepsis

Ти моите парички не ги мисли, а кажи на теб колко плащат. Че си платен, то ясно, щото инак нямаше да си такава латерна!

Смяташ, че това правителство(което се структурира повече от месец) ще направи нещо добро ли?

Защото аз се чудя колко време им трябва, за да дооглозгат кокала, за който са се хванали толкова здраво.

Спрели били контрабандата на зеленчуци... глупости на търкалета...

Още се чудя как може разумни хора да вярват на празни обещания... още...

Изведнъж се сетиха, че имало световна икономическа криза... чак ми стана мило за това, колко са скудоумни нашите управляващи... да ги съжалиш завалийките.

Та... ще има да чакате да си изпълнят обещанията.

Че какво обещаваха те? 400 лева минимална заплата в края на мандата. Това и ГЕРБ можеше да го изпълни :P

Ама ти какво искаш да те изкарат от дъното на което ви затлачи герб с вълшебна пръчка в рамките на 10 дена ли ? Тежка ще е поредната зима като си дробял четири години сега ще сърбаш попарата. Сетила се Мара да се побара. Какви резултати чакате като не им давате да работят ?

Ама всъщност дай да почнем по от далеч. Това законно избрано правителство ли е или не ??? Президента връчи ли мандата на герб да съставят правителство ? Ако е законно за какво шайка "интелигентни' не се съобразявате с болшинството от народа който иска точно това правителство да ги управлява.

Че си платен, то ясно, щото инак нямаше да си такава латерна!

Гузен негонен бяга. Виж какво писах по-горе: Ще свършат парите, които дават на някои да драскат глупости по форумите ли? С други думи, не писах, че плащат на теб. Защо реши, че визирам теб?

Ама ти какво искаш да те изкарат от дъното на което ви затлачи герб

Изабел, 20 години ни управляват едни и същи мекерета. Нали преди тези тикви от ГЕРБ управляваха тези, които сега са на власт. Да не би да са се променили?

Ако пр.утре се проведът избори, то вероятноста ГЕРБ да спечелят е голяма защото друга алтернатива в момента няма. Видяхме и празните обещания на ГЕРБ. Видяхме колко кадърно могат да ни управляват. Що разправяте че черното е бяло, ааа.?

Ти моите парички не ги мисли, а кажи на теб колко плащат. Че си платен, то ясно, щото инак нямаше да си такава латерна!

Че на тези избори не спечели ли ГЕРБ? :)

Или се радваш, че всъщност онези скудоумници-БСП, ДПС и Атака подмениха вота на хората? И да подчертая - не съм гласувала за никой от тях. За ГЕРБ също. За да не тръгнеш да ми обясняваш колко не съм в час. :)

Колкото до колегата Скепсис, грешиш. Ама много грешиш!

Ама ти какво искаш да те изкарат от дъното на което ви затлачи герб с вълшебна пръчка в рамките на 10 дена ли ? Тежка ще е поредната зима като си дробял четири години сега ще сърбаш попарата. Сетила се Мара да се побара. Какви резултати чакате като не им давате да работят ?

Ама всъщност дай да почнем по от далеч. Това законно избрано правителство ли е или не ??? Президента връчи ли мандата на герб да съставят правителство ? Ако е законно за какво шайка "интелигентни' не се съобразявате с болшинството от народа който иска точно това правителство да ги управлява.

Това е правителство, избрано със задкулисни споразумения между две шайки крадци и разбойници - БСП и ДПС. За Атака не ми се говори изобщо... това ако е националистическа партия, аз ще се кандитирам за президент :)

Какви резултати чакате като не им давате да работят ?

Кой им пречи да работят? Те екип още не могат да направят за цял месец. Нямат програма. Правят гаф след гаф. Кой е виновен? Протестиращите ли?

Изабел, 20 години ни управляват едни и същи мекерета. Нали преди тези тикви от ГЕРБ управляваха тези, които сега са на власт. Да не би да са се променили?

В никакъв случай ! Ситуацията в момента е такава че няма алтернатива. Аз в тази ситуация бих избрал по малкия дявол. Големия (комбинация от пожарникар + милиционер) видяхме на какво е способен.

Гузен негонен бяга. Виж какво писах по-горе: Ще свършат парите, които дават на някои да драскат глупости по форумите ли? С други думи, не писах, че плащат на теб. Защо реши, че визирам теб?

Хъм. Да приемем, че не съм те разбрал. В такъв случай - извинявай. Обаче виж само до къде стигнахме. На кому е нужно това? Какво печелим - аз, ти , обикновените граждани? Защо се заблуждаваме? Не можем да гледаме обстоятелсвата само от една единствена гледна точка!

Кучето си лае, а керванът си върви и още дълго време ще да е така защото там, горе по върховете никой не иска никаква прамяна, а иска само да се докопа до власта/ да управлява.

И да подчертая - не съм гласувала за никой от тях. За ГЕРБ също.

Аз също, както много пъти съм казвал. И никога, и никъде не съм пропагандирал за някой от тези. Но някой хора мислят двуцветно - ако си срещу ГЕРБ, значи си то БСП и обратно. Ако не си червен, значи си син. Но света е шарен и там има много цветове.

Това е правителство, избрано със задкулисни споразумения между две шайки крадци и разбойници - БСП и ДПС. За Атака не ми се говори изобщо... това ако е националистическа партия, аз ще се кандитирам за президент :)

Аз зададох ясен въпрос а ти ми увърташ. Това законно правителство ли е според конституцията на НРБ или не. Не ми носи от девет кладенеца вода да ми обясняваш са шайки крадци защото там други няма. Там са големи и свръх големи крадци ...

В никакъв случай ! Ситуацията в момента е такава че няма алтернатива. Аз в тази ситуация бих избрал по малкия дявол. Големия (комбинация от пожарникар + милиционер) видяхме на какво е способен.

Мхм... Ми, да им даден шанс, още четири години да доразсипят всичко. Само че тогава, Изабел, няма да има никой, който да излезе да ги сваля. Който може ще е отпътувал, а който не е успял вече ще му е все тая.

Аз също, както много пъти съм казвал. И никога, и никъде не съм пропагандирал за някой от тези. Но някой хора мислят двуцветно - ако си срещу ГЕРБ, значи си то БСП и обратно. Ако не си червен, значи си син. Но света е шарен и там има много цветове.

Да, но ти си един ;) Както се казва, аз съм си по-мил. На вкус и цвет товарищей нет. 

Прости ми невдяването, но би ли ми казал кой е по-малкият дявол?

Аз зададох ясен въпрос а ти ми увърташ. Това законно правителство ли е според конституцията на НРБ или не. Не ми носи от девет кладенеца вода да ми обясняваш са шайки крадци защото там други няма. Там са големи и свръх големи крадци ...

Това е незаконно правителство според конституцията на НРБ. 

Това законно правителство ли е според конституцията на НРБ или не.

Едно управление освен законно, трябва да е и морално приемливо. И кралят Слънце е управлявал законно, нали така?

Това е незаконно правителство според конституцията на НРБ. 

:D Определено. Навикът е втора природа дето викат.

Прости ми невдяването, но би ли ми казал кой е по-малкият дявол?

Според мен сегашните са по малкия дявол. Чакай да ти поясня че да не питаш пак. Тоест те ще направят в пъти по малко поразии (практически доказано) от герберите които се опитвате да върнете с тия интелигентни протести за промяна.

п.п Сега за зимата асфалт сте надробили асвалт ще ядете ... а по другата пасти ще има.

Като няма хляб да ядат пасти, нали така беше ?

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Законно е, според Конституцията. Протестите не са заради законността му, а заради скудоумието, с което стартира това правителство. И продължава. Да не би да си доволен от това, че все още не е структурирано напълно, че се подменяха нам колко си пъти зам.министри и т.н., че увеличават държавната администрация, а иначе имало икономическа криза... която много удобно забравят когато коментират правителството на ГЕРБ, което изцяло работи в икономическа криза... не, не ги защитавам, но го отчитам като факт. А е много важен точно този факт.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.