Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Противопоставяне №1 Belge срещу proletsearch

Belge срещу proletsearch 45 гласували потребители

1. 1. Коя снимка ви харесва повече

• Снимка 1
      82%
      37
    • Снимка 2
      17%
      8

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Ако целта е да се натрие нечий нос, защо трябва да е с такива методи.

Явно е такава целта, а жалко...

Просто Кептъна може, да упражни известни права и да махне постовете, в които има авто PR, на "мъжльето"...ма то ако ще реже заради това, то въпросния профил ще остане без коментари в "сметката", а кошчето ще прелее :whist:

А защо трябва да се махат постовете на човека? Някаква конкретна основателна причина има ли?

• Отговори 200
  • Прегледи 16,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Явно е такава целта, а жалко...

А защо трябва да се махат постовете на човека? Някаква конкретна основателна причина има ли?

Освен че дразнят...Едва ли. Все пак просто размислям относно нечии цели...и онова не е предложение а предположение, използувано на втори план за майтап. Не е нужно да си "Готин" за да се справяш с плана на петилетката, впрочем с теб на глава не мога да изляза, що ли се мъча?!

И как реши,че сме пръчове.Може да сме хомосексуалисти.

Редактирано от Alex&Ramesses (преглед на промените)

Освен че дразнят...Едва ли...

Прав си! Да е самодоволен потребителят не е против правилата на форума!

...що ли се мъча?!

Щото си борбена натура - за что и ценю!

И как реши,че сме пръчове.Може да сме хомосексуалисти.

Ами като чета онази тема може и с такова впечатление да остана...Но! Какво да пиша тогава - "пръчки" ли, или "пръчовки"? :lol6:

П.П. Малко подсказка: "Увеличава се отборът на ........затвора ! Абе , хайде обичайте се :whist: , кой ви пречи ? :whist:"

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Ако целта е да се натрие нечий нос, защо трябва да е с такива методи.

Не мисля, че в коментарите са се натривали нечии носове - просто всеки сподели своите впечатления. Както се вижда, има достатъчно положителни изказвания и за двете фотографии. Аз лично писах за тази, която ми допада повече, без да отричам другата.

Ама какво мразите Белгиеца не мога да разбера?

Ама какво мразите Белгиеца не мога да разбера?

Ама какво обичате Белгиеца не мога да разбера?

Мисля, че темата беше за оценка на 2 снимки. Не за това кой как и дали лично той ги е направил. Лично мен ми харесва тази, която е качил Белгиеца и също така ме дразнят доста от неговите постове. Но снимката ми харесва повече :whist:

Мисля, че темата беше за оценка на 2 снимки. Не за това кой как и дали лично той ги е направил.

Лично мен ми харесва тази, която е качил Белгиеца и също така ме дразнят доста от неговите постове. Но снимката ми харесва повече :whist:

">Противопоставяне< №1 Belge>срещу<proletsearch"

• Автор

Съг;ласен съм че заглавието не е издържано, но първо има ограничение в дължината му, второ може да се приеме именно така, както и стана: дискусия, коментари. Ако някой иска да прояви и лични пристрастия нека го направи. За това тенденциозно не написах чия снимка на кого е :whist:

Съг;ласен съм че заглавието не е издържано, но първо има ограничение в дължината му, второ може да се приеме именно така, както и стана: дискусия, коментари. Ако някой иска да прояви и лични пристрастия нека го направи. За това тенденциозно не написах чия снимка на кого е :no-no:

Гледам, че някои са се излъгали и са гласували натискайки бутона със "стикчето"...Дори после като ги бъзнах, й намериха на снимката какви ли не качества...То не бяха два плана в общ кадър...Вярно че и "балконите" са й два ама...Офф

Момчиле, я си признай с какво подкупи детето да лази и откъде изрови този умрял гълъб и как му опъна краката :ph34r::lol6:

Ей, много ме развеселиха някои коментари по-горе.

На мен ми харесва повече първата снимка.

На мен ми харесва повече първата снимка.

Ми нормално е да ти харесва повече снимка на която има дете, ти си Жена.

Пък ние горките мъже сме така :

:D:):):):)

Чувал съм често хора да казват :

"Далече от очите = далече от сърцето..."

А дали е така, кой да ми каже ?

Аз вървя по Света и подсвирквам си даже.

Но сърцето ми СПИРА да бие,

щом като твоята ПРЕЛЕСТ ,

в някоя ДРУГА открие.

:):D;):inlove1::inlove1:

Не ни е лесно на нас, ама вие жените не можете да разберете какво нас мъжете ни вълнува.

п.п.

това отгоре го взаимствах от текста на една песен на Васко Кеца, и го понагласих да е по-ясно, че поетите са майстори по неразбраните изказвания. В песничката на Васко става въпрос за бивша любовница.

Редактирано от Belge (преглед на промените)

...

Какво да ти кажа - мъже! (тук пренебрежително махам с ръка :):D )

Нищо му няма на заглавието. Най-нормално е да се чете по този начин:

"Противопоставяне №1 Belge срещу proletsearch"

Плюс това, в заглавието Belge е споменат първи, но в първия пост е дадена първо снимката на proletsearch.

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

• Автор

Нищо му няма на заглавието. Най-нормално е да се чете по този начин:

"Противопоставяне №1 Belge срещу proletsearch"

Плюс това, в заглавието Belge е споменат първи, но в първия пост е дадена първо снимката на proletsearch.

В заглавието са подредени по азбучен ред, снимките по реда на публикуването им във форума

Каква дискусия ? Те дойдоха да си кажат колко ме мразят. Завистта е голяма работа, особено когато завиждащото лице не е щракнало до сега снимка, която да е поне като една от двете на тази тема. На фото-базара ги цаках много яко. В една тема за стрийт им пуснах снимки които бяха събрали доста точки на други фото-форуми. Тамошните завистници почнаха да ми обясняват колко са били лоши снимките ми и като им показах как е гласувано за тях и че са избирани от редактора на друг фотографски сайт, те взеха че оплюваха другия бг фотофорум че там всичко било лошо. Направо да ти стане кеф.

Редактирано от Belge (преглед на промените)

Категорично, първата снимка е много, ама много по-добра. Само не ми е ясно, кой ви е казал, че детето е нагласено да лази и на умрялото гълъбче крачката били изпънати/това се наблюдава често при умрелите животни. А това, че много от Вас не разбират от фотография/ в случая я приемам като изкуство/ си е Ваш проблем, както каза и Белгиеца в друг пост.Доктора е написал подробно с какво е по добра снимката на колегата.Аз няма да повтарям думите му.А за темата и съревнованието , лично аз помолих администрацията на форума.И е хубаво да има и други такива оценявани фотографии, защото в този раздел преобладават.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Малко допълнения към предишния анализ. :(

Това са гледните точки на двете момичета и мъжа в количката:

Публикувано изображение

Тялото на момичето привлича към себе си гледните точки на мъжа в количката и на другото момиче, но докато другото момиче се съсредоточава чисто технически върху тялото, погледът на мъжа има съвсем друго значение. Гледната точка на момичето-модел е само загатната неопределено. Тези разминавания в гледните точки, от своя страна, са уловени от гледната точка на фотографа, която се изравнява с тази на зрителя.

Това допълва наблюденията за многоплановостта на композицията, което поражда и естетическия ефект на фотографията.

Първата снимка е манипулирана.Детето е накарано да лази.Те обикновено ходят и като стигнат до нещо се навеждат.Освен това е играл фотошопа в първата.

Първата, категорично. Мек фокус, сепия. Неща, на които учи художествената фотография. Всяка снимка подлежи на последвала обработка. Втората би следвало да попада в графа - улови момента. Намирам я за кич. Някаква разпоретина я обливат с боя, а покрай нея се разхождат импотенти. Подобни импровизации в Чили струваха половин долар. Обикновено някакъв омре помпеше, а маестрото рисуваше избрания трабъл шит от каталога. Цената на снимката се удържа единствено от чифтето качествени цици. Никакво съмнение, че фотаджия има съща роля като инвалида. Очи пълни - ръце празни, от което се губи намека.

Първата снимка е манипулирана.Детето е накарано да лази.Те обикновено ходят и като стигнат до нещо се навеждат.Освен това е играл фотошопа в първата.

А може и да е пило две ракии и затова да е започнало да лази :)) Кой родител според теб би накарал детето си да лази до умрял гълъб?

Гълъбът е нагласен за снимката. Няма умряла птица, на която и двата й крака да са изпънати назад.

Гълъбът е специално дресиран от мен да се преструва на умрял, а краката аз съм му ги изпънал, защото страда от артрит и ревматизъм :))

За последващите фото сесии с гълъба го подготвям да играе ръченица :mad:

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Да погледнем елипсата в зелено, която показва изключително усещане за композиция. :mad:

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.