Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

препоръчайте ми нещо от сорта на Mortal Kombat (За PC).

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 331,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, Моля, да ми препоръчате игра за PC подобна на Call of Duty, Battlefield поредицата. Смисъл с история за войната, разнообразие от мисии, модерни оръжия и т.н. :)

Здравейте .. може ли да ми препоръчате игра от тип-а Age of Impires , Rise of nations ... да е подобна на тях с такъв интерфейс .. такъв тип геймплей .. тактики т.н ако може някое по ново заглавие

Здравейте .. може ли да ми препоръчате игра от тип-а Age of Impires , Rise of nations ... да е подобна на тях с такъв интерфейс .. такъв тип геймплей .. тактики т.н ако може някое по ново заглавие

starcraft, civilization IV

препоръчайте ми игра подобна на Warcraft! А ако има Стратегическа игра но да е Онлайн ! Тоест да е с други игра !

Най-добрата по ходова стратегия е "Total War" ( цялата поредица виж) .Ако намериш по ходова стратегия със по-добър геймплей и по-добра графика, ми се обади :)

Civilization V: Gods and Kings?

Empire Earth, Civilization IV/V, Age of Mythology

Искам игра подобна на Call of Duty MW2, но повече да набляга на отборната игра(без Battlefield).

Искам игра подобна на Call of Duty MW2, но повече да набляга на отборната игра(без Battlefield).

Medal Of Honor 2010

Здравейте на всички.Може ли да ми препоръчате игра подобна на Mirror Edge или някоя в която си freerunner.Вчера си я свалих и за един ден я врътнах страшна зарибявка е.Благодаря ви. :)

Може ли някой да ми предложи някаква MMORPG, много си падам по такива. Да е от рода на Mu-Onlite, Talisman Online, Shayia... такива. Само да не е WoW, нещо не ме кефи.

Мм можели да ми кажете игра подобна на Невероятния хълк,Принца на персиа,Богът на Войната,

и игри с роботи Ирон ман примерно някои такива аркадни екшън

Аз искам нещо подобно на Delta Force, войници които изпълняват мисии и нещо подобно.

Ами сещам се за това, макар Delta Force да съм я играл много отдавна и честно казано, не си спомням абсолютно нищо от геймплея:

Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2

http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fvSHVW1n9tQ

Всъщност, това е една от любимите ми игри.

Тези дни даваха по телевизията един филм - Dead Race и се сетих, че през 90-те много харесвах една супер игричка MegaRace http://en.wikipedia.org/wiki/MegaRace . Имам чувството, че филмът е правен по нея. Изчанчени коли, бомбички, стреляне, пускане на масло и т.н. Има ли нещо съвремено подобно на нея?

Тези дни даваха по телевизията един филм - Dead Race и се сетих, че през 90-те много харесвах една супер игричка MegaRace http://en.wikipedia.org/wiki/MegaRace . Имам чувството, че филмът е правен по нея. Изчанчени коли, бомбички, стреляне, пускане на масло и т.н. Има ли нещо съвремено подобно на нея?

Пробвай Driver,Driv3r или някоя GTA

...и се сетих, че през 90-те много харесвах една супер игричка MegaRace....

Не бях чувал за Megarace. Навремето пуцахме Deathrack, на която й направиха remake преди една-две години. Обаче не бил кой знае какво, но може да го пробваш.

препоръчайте ми игра подобна на Warcraft! А ако има Стратегическа игра но да е Онлайн ! Тоест да е с други игра !

League of Legends ?

Редактирано от Цветослав (преглед на промените)

Kaжете ми някоя Онлайн игрица, като Lineage, Talisman Online.. Абе да са с такъв геймплей и да не са много сложнички, та да има какво да цъкам през свободното си време..

Препоръчайте ми нещо яко интересно тип екшън,приключенски...

Bulletstorm, Call of Duty най добре отвори zamunda и си виш :)

Kaжете ми някоя Онлайн игрица, като Lineage, Talisman Online.. Абе да са с такъв геймплей и да не са много сложнички, та да има какво да цъкам през свободното си време..

Warcraft

league of legends

Dekaron

Metin

Mu

Играл съм и още но не се сещам като се сетя ще ги пусна :)

Бихте ли ми препоръчали игра, която има магии и бой нещо от рода на Harry Potter, забавна и да не е MMORPG Благодаря предварително :)

Здравейте :) Препоръчайте ми игра, подобна на: Chrome (2003) .. или някакъв ФПС с подобни изисквания ... бях играл фар край и много ми хареса но 2ката няма да ми тръгне затова ще съм Ви благодарен ако направите нещо за мен :)

Редактирано от mgberon (преглед на промените)

Здравейте :) Препоръчайте ми игра, подобна на: Chrome (2003) .. или някакъв ФПС с подобни изисквания ... бях играл фар край и много ми хареса но 2ката няма да ми тръгне затова ще съм Ви благодарен ако направите нещо за мен :)

Ами игрички от времето на Far Cry :) Например DOOM III, F.E.A.R. Extraction Point, Unreal Tournament, Battlefield 2142, F.E.A.R. 2: Project Origin, Singularity, Rainbow Six Vegas 1 и 2, Call of Duty 4 ( вероятно), S.T.A.L.K.E.R. Сянката на Чернобил, TimeShift, Hilf Life 2, Medal of Honor, ... Не знам какво ще ти тръгне, защото не казвах с какъв хардуер разполагаш, но това са по-стари игри и с не толкова големи изисквания, сравнени с Far Cry II.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, препоръчайте ми игра, подобна на battlefield 3. Желателно е и да могат да се карат превозни средства, но може и без тях. Ето и параметрите на компютъра ми: 2gb Ram, 2X 3.00GHz, видео картата мисля че е 248mb. ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.