Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

преди 1 час, haidukpikaso написа:

а защо ни трябва майка или баща

акаме още у памперси, тва ще да е обяснението

:baby:

Тъжно е че непрекъснато чакаме някой да ни смени памперса . И когато кажа че това няма да е Русия веднага бивам обвиняван че чакам Америка да го направи. Тези хора не разбират че е време да застанем с достойнство равно отдалечени от двете сили и да водим политика в интерес на България.

• Отговори 4k
  • Прегледи 241,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

преди 5 часа, サムライオートバイ написа:

Ей сега ще ти кажа..............

Всъщност , нищо не каза. Очаквах нещо като икономически цифри, приходи-разходи, тенденции в бизнеса , в политиката дори ....и т.н.

Ти ми говориш пропаганда и лъжи за Крим, Донбас, че и Аляска подхвана.... разбира се , в аспекта на учудените зли хамериканци :):)

преди 1 час, miro20 написа:

Всъщност , нищо не каза. Очаквах нещо като икономически цифри, приходи-разходи, тенденции в бизнеса , в политиката дори ....и т.н.

Ти ми говориш пропаганда и лъжи за Крим, Донбас, че и Аляска подхвана.... разбира се , в аспекта на учудените зли хамериканци :):)

Ама той Плевнелиев ясно доказа, че е срещу Русия. Тогава защо уж про - западния ГЕРБ оттегли подкрепата си за кандидатирането му за 2ри мандат ?

Ти на това ми отговори !!!

Русия я знаем, че мирише на сланина и водка, туй е ясно.

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

преди 2 часа, miro20 написа:

Бих се радвал американците най-накрая да си направят война при тях човече и тогава от тук РФ ще им праща рубли за да продължават да се бият тия цигани и пед*раси помежду си. Ти избери от кои си щом се радваш толкова на хамерика и Обрама

преди 59 минути, Реджеп Иведик написа:

Ама той Плевнелиев ясно доказа, че е срещу Русия. Тогава защо уж про - западния ГЕРБ оттегли подкрепата си за кандидатирането му за 2ри мандат ?

Не знам, то и никой не знае.Но не мисля че позицията на Плевнелиев към РФ е определяща причина за оттеглянето му  като кандидат.

преди 8 минути, サムライオートバイ написа:

Ти избери от кои си щом се радваш толкова на хамерика и Обрама

Защо трябва да се радвам на някого ? не разбирам.

А да мразиш успели хора и що годе  уредени общества е... просто хейтърско... не мислиш ли ?

преди 3 минути, miro20 написа:

Не знам, то и никой не знае.Но не мисля че позицията на Плевнелиев към РФ е определяща причина за оттеглянето му  като кандидат.

Защо трябва да се радвам на някого ? не разбирам.

А да мразиш успели хора и що годе  уредени общества е... просто хейтърско... не мислиш ли ?

Едва ли си бил там. По-големи расисти от негрите няма. Наркотици и убийства постоянно. И за да са "уредени" таковат майката на всички други, мисля че заслужават това на което толкова се радват. А именно някаква война която да им оправи болните мозъци като твоя.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

защото не може да създава мъгла около действията си, не владее политическата реторика ( тази тема тук не е случайна) - не е в състояние да говори едно, а да прави друго - с едностранчивите си изказвания и реакции настройва хората към тъкмо обратното на основния политически курс на ГЕРБ. Ако можеше да омайва и приспива с приказки исторически вкорененото русофилство у нас (което си е капитал за руската външна политика) и същевременно да провежда про- американска политика - тогава щеше да е ок. Точно затова,защото доказа (стана прекалено очевидно) че е срещу Русия. Това не трябва да лъсва така явно. Така може би се разсъждава.(импровизирам) 
Плевнелиев го удари съвсем по мениджърски, започна да изглежда като шеф на офис, свали съвсем политическия гард (ако е имал такъв изобщо) и съвсем логично от ъгъла беше вдигната бяла кърпичка. 
Успешният политик трябва да достига до по- широки пластове от народа. 

Ето как:

Spoiler

12ee.jpg

преди 2 минути, サムライオートバイ написа:

.......... И за да са "уредени" таковат майката на всички други, мисля че заслужават това на което толкова се радват. А именно някаква война която да им оправи болните мозъци като твоя.

Да, това казват и крайните ислямисти - джихадисти .

току що, miro20 написа:

Да, това казват и крайните ислямисти - джихадисти .

Които се появяват при финансирането на американците за да се бият срещу СССР там по границата им.

Не, а тези взривяващи се в цивилизацията, като освен твоите думи , добавят и "алах акбар" ил инещо такова.

преди 1 минута, miro20 написа:

Не, а тези взривяващи се в цивилизацията, като освен твоите думи , добавят и "алах акбар" ил инещо такова.

Че кво толкова. Не казват аз съм велик а си дърпат шалтера вместо да си порят вените и правят малко демидж на "цивилизования" свят като хахаМерика, които на всичкото отгоре сами си поръчват няколко самолета да кацнат примерно в кулите и евреите него ден не са на работа... Странно ми изглежда на мен всичко това. Дали не може да стане нещо там пак само че в по-големи мащаби..?

Това е темата за изборите за президент през 2011-а година.
Който има време и желание може да я прочете и сам ще види тогава кой какво е писал и сега кой и какво плюе по действаща в момента двойка.

Та внимавайте какво пишете, защото остава тук дълго и да не се червите след време... :wink12:

преди 1 час, MicraNT написа:

не владее политическата реторика

Всичко е относително. Да не би Литва, Латвия и Естония по да я владеят политическата реторика ?

На зло куче зъл прът, аз не знам за друга реторика, която да е подходяща по отношение на Русия.

преди 46 минути, Реджеп Иведик написа:

На зло куче зъл прът, аз не знам за друга реторика, която да е подходяща по отношение на Русия.

Ми хайде де. Взимай злия прът и отивай да я бориш злата Русия. Или те бива само да се репчиш по форумите. :)

преди 13 часа, miro20 написа:

Ако се абстрахираме от промита за шарани пропаганда  ... РФ дръпна.. и то доста... но в обратна посока...  във всички сфери

пп

К.Иванджийски ме е гнус да го коментирам. :)

Ето и един от разстроените.:ph34r:

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Всичко е относително. Да не би Литва, Латвия и Естония по да я владеят политическата реторика ?

За прибалтийските републики нямам идея какво е положението, но за ситуацията в Бг може би тази статия (идваща от 2 про- президентски инстанции) хвърля достатъчно светлина. 

На 19.05.2016 г. в НБУ се състоя дискусия на тема "Русофили" срещу "русофоби" - какво стои зад съвременния сблъсък?" 

Spoiler

В теориите за демократизация ясно е посочено, че влиянието на вътрешна и силна външна съпротива може да затормози този процес и дори да обърне обратно политическото развитие към авторитаризъм

България е най-заплашена в това отношение. След като Путин възстанови авторитарния режим в Русия и започна установяването на нов исторически тип тоталитаризъм, който представлява амалгама от болшевизъм, нацизъм и обикновен фашизъм, Русия започна и хибридна, най-вече пропагандна война против Западната цивилизация. Острието на тази война е насочена към най-важните страни за руската геополитика от два века насам – към Германия като център на Европейското политическо обединение и икономическа сила и към България като слабо звено, от което може да се вбие клин в Западната цивилизация от Югоизток.

За съжаление Русия на Путин влияе не пряко върху България, а с помощта на своите агенти на влияние – българи на руска служба, които предават родината си. Такива са не само индивидуални предатели, но цели партии и обществени организации. Против България работят и над 100 проруски/антидемократични сайта, няколко "национални" телевизии и почти цялата печатна преса.

Опитите за путинизация на България преминават през спекулациите с "носталгията" по периода на комунистическо господство и чрез масирани пропагандни атаки против демократичните партии и политически лидери. Основна мишена днес /включително и от страна на официални държавни институции!/ са президентът на страната, най-проевропейски настроените министри и проевропейските партии, които и в този парламент се оказаха малцинство.

Тези, които ни натрапват ново разделение по оста русофили-русофоби желаят не европейско бъдеще на България, а връщането ни в блатото на авторитаризма и ликвидирането ни в крайна сметка като самостоятелна държава. Оспорването на избора на свободата и демокрацията от организирани уж на "русофилска основа" сили цели връщането ни в кошарата на нищетата и диктатурата. Ще осъзнаем ли заплахата над общото ни европейско бъдеще?

* виж и тук във форума си има носталгични теми 

Евтина, соросоидна пропаганда е тая "статия". Само като прочетох, че Путин е възстановил авторитарния режим в Русия, ми стана ясно...

преди 1 минута, веселия Роджър написа:

Евтина, соросоидна пропаганда е тая "статия". Само като прочетох, че Путин е възстановил авторитарния режим в Русия, ми стана ясно...

те много ласкаво са го определили, аз бих го нарекал Цар (след посещението му в Атон)

току що, MicraNT написа:

те много ласкаво са го определили, аз бих го нарекал Цар (след посещението му в Атон)

След като е избран от народа на Русия и има над 80 % одобрение, аз бих го нарекъл избран.:wink12:

преди 2 минути, MicraNT написа:

Ама тя и БПЦ си тури за патриарх руски шпионин, бивш служител на комунистическото проруско ДС.

Първият ни божи служител - мекере.

току що, веселия Роджър написа:

След като е избран от народа на Русия и има над 80 % одобрение, аз бих го нарекъл избран.:wink12:

избран за Цар. Ей това е големия анахронизъм всъщност. Затова и в НБУ се чудят какъв е тоя анахронизъм днес сред нашето общество

току що, MicraNT написа:

избран за Цар. Ей това е големия анахронизъм всъщност. Затова и в НБУ се чудят какъв е тоя анахронизъм днес сред нашето общество

Ако руснаците искат цар и са си избрали такъв, кои сме ние, че да им даваме наклон? А Путин е демократично избран президент- значи в Русия е демокрация. А в НБУ ссе чудят как да припечелят някой цент и затова инициират подобни фалшиви дискусии. А българския народ, в голямата си част е русофилски настроен и трябва да си сляп, та да твърдиш нещо друго.

веселия Роджър, споко - опитвам се да чета и двата лагера. Ето малко Дачков 

Глобалната мрежа на либералите срещу „този, който пречи”*

преди 1 минута, веселия Роджър написа:

А българския народ, в голямата си част е русофилски настроен и трябва да си сляп, та да твърдиш нещо друго.

беше започнал да забравя, но му го припомниха. Нали и аз това казвам, че това е руския исторически капитал от времето на руско- турската война отпреди 140 г.  и с който капитал се е съобразил и Чърчил.

Затова и написах че Русия няма интерес българското население да изчезне от територията, нито да го заличава с бомби, както някои плашат. Объркана работа е нашта държава. Един политически инженерен Франкенщайн

Ами да... и това доста усложни отношенията ни. В което аз виждам само вреда за България.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.