Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Абе що измират преждевременно ?

Featured Replies

може да е умряло от болест или от старост.каква е представата ти за пресен труп.

• Отговори 222
  • Прегледи 25,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Грях човек може да има само пред Бог.

Ти Господ ли си ?

Има разлика между свободна Езотерика и наложена религия, в частност православието в бг.

Дори и да погледнем от камбанарията на православието, излиза че измрелите преждевременно са нарушили тези неща:

8. Не кради.

9. Не свидетелствувай лъжливо против ближния си.

10. Не пожелавай къщата на ближния си, не пожелавай жената на ближния си, нито слугата му, нито слугинята му, нито вола му, нито осела му, нито какво да е нещо, което е на ближния ти.

Значи от православна гледна точка, са извършени грехове по 3 "наказателни члена".

Това което е извършено, аз го възприемам като грехове спрямо мен.

Като не съм кръстен, не съм подвластен към същите вярвания като теб. Ако искам, мога отида при един поп и да ме кръсти. Пречки няма да има никакви, щото не съм свързан с никакви други религии ( ни официални , ни секти). Един братовчед се жени в църква , значи се е покръстил преди това. Обясненията бяха, че така щяло да изглежда по-сериозен бракът му, като е и църковен. Щото той трябваше да изкарва документи за булката, да я пуснат да отиде да живее при него в чужбина.

Ама на мен не ми трябва да целувам ръка на попа.

Защото знам, че от него помощ никаква никога няма да видя по никакъв начин.

Религии има много по Света. Ама тяхната роля не е да ни помагат. Тяхната роля е да ни заробят.

Докато свободната Езотерика е друга работа.

Можеш да пробваш разни работи и ако се опариш, си е за твоя сметка. Ако спечелиш, печелиш благодарение на предпоставките които си успял да създадеш, или сам или с чужда помощ. Чуждата помощ няма как да дойде от поп. Щото с попа пазарлък не става. Значи, помощ може от други места да идва, волно или неволно.

Его първи наказателен член:

1. Аз съм Иехова твоят Бог, Който те изведох из Египетската земя, из дома на робството. Да нямаш други богове освен Мене.

Който ти говори да нямаш други богове.

Еми ти си избираш.

Щом като наказателният член те предупреждава да не ходиш на тропаш на чужди порти, значи има и други възможни варианти. Конкуренти има. Те вероятно предлагат по-добри оферти, нещо бонуси може да има, изгоди някакви и т.н.

Според мен е най-добре да си е свободен човек, неподвластен на чужди интереси и да си прави каквото може.

Има разлика между свободна Езотерика и наложена религия, в частност православието в бг.

Дори и да погледнем от камбанарията на православието, излиза че измрелите преждевременно са нарушили тези неща:

8. Не кради.

9. Не свидетелствувай лъжливо против ближния си.

10. Не пожелавай къщата на ближния си, не пожелавай жената на ближния си, нито слугата му, нито слугинята му, нито вола му, нито осела му, нито какво да е нещо, което е на ближния ти.

Значи от православна гледна точка, са извършени грехове по 3 "наказателни члена".

Това което е извършено, аз го възприемам като грехове спрямо мен.

Като не съм кръстен, не съм подвластен към същите вярвания като теб. Ако искам, мога отида при един поп и да ме кръсти. Пречки няма да има никакви, щото не съм свързан с никакви други религии ( ни официални , ни секти). Един братовчед се жени в църква , значи се е покръстил преди това. Обясненията бяха, че така щяло да изглежда по-сериозен бракът му, като е и църковен. Щото той трябваше да изкарва документи за булката, да я пуснат да отиде да живее при него в чужбина.

Ама на мен не ми трябва да целувам ръка на попа.

Защото знам, че от него помощ никаква никога няма да видя по никакъв начин.

Религии има много по Света. Ама тяхната роля не е да ни помагат. Тяхната роля е да ни заробят.

Докато свободната Езотерика е друга работа.

Можеш да пробваш разни работи и ако се опариш, си е за твоя сметка. Ако спечелиш, печелиш благодарение на предпоставките които си успял да създадеш, или сам или с чужда помощ. Чуждата помощ няма как да дойде от поп. Щото с попа пазарлък не става. Значи, помощ може от други места да идва, волно или неволно.

Его първи наказателен член:

1. Аз съм Иехова твоят Бог, Който те изведох из Египетската земя, из дома на робството. Да нямаш други богове освен Мене.

Който ти говори да нямаш други богове.

Еми ти си избираш.

Щом като наказателният член те предупреждава да не ходиш на тропаш на чужди порти, значи има и други възможни варианти. Конкуренти има. Те вероятно предлагат по-добри оферти, нещо бонуси може да има, изгоди някакви и т.н.

Според мен е най-добре да си е свободен човек, неподвластен на чужди интереси и да си прави каквото може.

Не съдете‚ за да не бъдете съдени; защото с какъвто съд съдите‚ с такъв ще бъдете съдени; и с каквато мярка мерите‚ с такава ще ви се отмери. " (Мат. 7:1-5).

Описаните от теб са грехове пред Бог, който е оставил тези заповеди за спазване от човеците , и тъй като са издадени то Бог - само Той има право да съди неспазилите ги.

Пак те питам - ти Бог ли си ?

Ако не си -упълномощен ли си от Него да съдиш ?

• Автор

може да е умряло от болест или от старост.каква е представата ти за пресен труп.

Може бе.

Ама точно тази птица символизира прякора на един род в едно село.

А сега де ???

Запазен труп означава, да става за снимане.

Аз първо го снимах по фотографски навик, защото се сетих че става за илюстрация на смъртта. И като от два дена пишех тука за измиране, та се върнах до вкъщи ( съвсем близо е) взех фотоапарата и му направих няколко снимки. Ако не бях пуснал темата, нямаше да си правя труда да го снимам нарочно, защото по фотографските форуми не се ценят подобни кадри. Хората се стряскат от смъртта и ги губиш като гласоподаватели на точки.

Значи след два дена писане за измиране, по пътя ми на тротоара на съседна улица, виждам запазена умряла птица. И преди съм виждал умрели птици, ама тази е запазена, като чели ще я слага някой в малък ковчег да я погребва.

Дали не е знак някакъв ?

Ако е знак, какво може да означава ?

На български нали казваме понякога - "Едно врабченце ми каза нещо."

Та това, дето е опънало краката какво казва ?

Да допълня само, че тази птица може да означава един род, наследник на който, може да бъде изкушен да прегреши срущу мен. "Съвпадението" е много съмнително. Става въпрос за точно определен род, а не за случаен. Ама дали ще да е само по кръвна линия, или може да се броят и снахите дошли в тоя род ???

Иди го разбери.

п.п.

видях го и го снимах на 1-ви септември 2012г.

Жалко за врабченцето - харесвам тези мънички чуруликащи същества, но и те са смъртни като всички останали.

Ако взема да търся знаци в труповете на гарги и плъхове, които виждам всеки ден, знаете до къде ще стигна :D

Умрели са от отрова или ги е сгазила кола.

Belge,не се ли замисляш, че имаш огромен брой, роднини, познати, съученици,колеги и т.н.Не е ли нормално, на някакъв процент от всичките тия хора да им се случват разни неща.Като болест, катастрофа, нещастие в семейството.Обаче, ти търсиш причината,и смяташ, че всичко е свързано с теб. Все пак това е живота.Някои неща се случват, независимо от нашите желания и страхове.

• Автор

Не съдете‚ за да не бъдете съдени; защото с какъвто съд съдите‚ с такъв ще бъдете съдени; и с каквато мярка мерите‚ с такава ще ви се отмери. " (Мат. 7:1-5).

Описаните от теб са грехове пред Бог, който е оставил тези заповеди за спазване от човеците , и тъй като са издадени то Бог - само Той има право да съди неспазилите ги.

Пак те питам - ти Бог ли си ?

Ако не си -упълномощен ли си от Него да съдиш ?

Хубаво де, айде твоята да е.

Значи нарушили са едни 6 човека едни наказателни членове, издадени преди 2000 години и тоя дето ги е измислил, ги е пратил шестимата в гробищата заради греховете им към него.

Според твоята вяра така излиза.

Ама аз не съм сигурен, че е баш така.

Повече съм склонен да вярвам, че по някакви други механизми и технологии са изпратени на два метра под земята. Може някой от конкурентите да ги е пратил на оня свят. Пък то конкуренти има много. В България е имало освен православни, поне евреи и мюсюлмани. Освен това, още по комунистическото време в София имаше различни християнски църкви, различни от православната. Един боен другар от казармата ме води в тяхната църква в кв. Хаджи Димитър да ги скивам как си живеят там. Та този ми е разправял, че се събират всички и се молят заедно в църквата им, за да бил слязъл светият дух в някой от новаците. И като слезе светият дух у някого, тогава ставал истински брат. Те там на брате си говореха.

А па на единия ми дядо сетра му, пак по комунистическото време беше в някаква друга такава християнска църква в София. Не й знам заглавието, ама като бях ученик ги беше карала цялата им църква да се били молели да ми мине успешно една дребна операцийка ( с местна упойка на кожата ).

Освен това, пак по онава време, като ученик един ( бивш съученик до 8-ми клас, бяхме заедно ) ме води в една друга християнска църква. Тая беше, след като завия трамвая 3 от пазара и тръгне на Запад и по едно време има голяма православна църква. А сектата беше на север от нея в една уличка. Та в църквата на християнската секта, като влязох първия път, приятелчето ме качи на балкона първо, при младите. Почнаха ония да си пеят, все едно че са от хор "Бодра смяна" братче и по една време - ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ !!!

Да бе, точно когато аз съм там и ги раздруса.

Спират да пеят и главния поп ( той май е пастор или не знам къв е), удари една молитва и каза че това е бил знак от Горе за нещо.

Един друг от казармата пък беше съботянин, ама при тях не съм ходил, щото оня много на сериозно си вземаше религията. Биеха го войниците щото не щеше да носи автомат и му го връзваха на ръцете, ама оня пак не се предавше. Не ми стана ясно как е дал клетва без автомат, ама си имаше и той военна книжка.

Човекът пък който ми намери художественото ателие точно зад университета и той се моташе в някаква друга църква, ама и на нея не й знам заглавието.

Един друг бивш съученик го скивам един път случайно в тролея и той като ме е оценил че съм толерантен към набожните ( по комунистическото време ) ме покани да ме води да им видя и тяхната християнска църква, ама не ми беше интересно вече с тия секти.

Значи докато съм се мотал по тия неправославни църкви, може нещо да си ме е харесал някой свят дух и да е решил да ме паси от хора които ми вредят.

Освен това, пак по онова време съм разпитвал разни попове как се кандидатства в Духовната академия, и къв е тоя гълъб там най-горе на високо над дърворезбите. Един поп ми дава да чета книгата - Нашата вяра. Друг поп в родното ми село ми беше давал библията още в 8-ми клас.

Мотал съм се и по много православни църкви и манастири, от интерес към дърворезбата.

По онова комунистическо време, не беше препоръчително да се влиза в църкви. Пък на мен не ми пукаше и си влизах навсякъде и си говорех с който си искам.

В гимназията в 10-ти клас, ни бях спретнали една фалшиво-анонимна анкета за бъдещата ни професионална ориентация. И трябваше да отговориме писмено и уж анонимно, дали искаме да продължим образованието си и какво искаме да учим. И също поради какви причини сме се насочили към тази специалност. Аз писах че ще уча за свещеник, а за причина посочих че ме привлича професията понеже нищо не работят поповете. Еми резултата от анонимната анкета беше, че ме викна директора да му обяснявам какъв искам да стана. Трябваше да го успокоя човека че не съм кръстен и не съм набожен и няма да ставам поп.

Ето виждаш ли какъв герой съм бил аз, по онова време на диктатурата.

Може пък да му се е харесало на някого, това мое поведение и сега да ме брой за негов човек и да ме закриля.

Казва ли ти някой ?!

Редактирано от Belge (преглед на промените)

• Автор

Belge,не се ли замисляш, че имаш огромен брой, роднини, познати, съученици,колеги и т.н.Не е ли нормално, на някакъв процент от всичките тия хора да им се случват разни неща.Като болест, катастрофа, нещастие в семейството.Обаче, ти търсиш причината,и смяташ, че всичко е свързано с теб. Все пак това е живота.Някои неща се случват, независимо от нашите желания и страхове.

Eми не е нормално да измират преждевременно точно тези които са се провинили доста яко към мен.

Що не измират преждевременно другите, а ?

Нещо много избирателно измират, според мен.

И го правят независимо от моята воля.

Освен това, тези шестима "късметлии" са се провинили така, както нормални случайни човеци, не биха могли да прегрешат спрямо мен. Извършили са един вид предателство, след като са били успяли да се доближат до мен и да сме имали нещо общо, от особена важност.

...

Положението започва да става критично, защото списъка с измрели нараства всяка година и ако правилно съм налучкал общото в прегрешенията им, тогава може да последват още две лица същия път като предишните. Тези две лица си добавиха ново прегрешение спрямо мен тази година, без аз да съм ги предизвиквал по никакъв начин

...

Eлементарно е бай Гъзмо, защото си енергиен вампир! И всичката тази помия си я пльоснал с мерзката идея да разбереш колко си вървежен. Бръкни се с 10 евро и иди си направи клизма на душата, че има и по-големи вампири от тебе. Първите признаци са загуба на мускулна маса и писане на малоумия по форумите.

Харизматичната личност се отличава от селския бек, зареден с инфантилна енергия и визия на морж, по перфектна фигура, ярко изразено релефно спортно тяло и чалга лице. На пръв поглед елементарни неща, но не и за елементарни хора, пък били те в Белгия, на майната си, че дори на Марс!

Като почнах да ги броя умрялите и ги изкарах общо шест известни ми.

Моите не знам дали са живи, а и да са са болни - с инсулти повечето, един щеше да изгори не знам дали са го спасили

• Автор

Моите не знам дали са живи, а и да са са болни - с инсулти повечето, един щеше да изгори не знам дали са го спасили

Ама ти нещо май се уплаши от тази тема и почна изведнъж да не знаеш какво се е случвало с твоите грешници.

На другата тема нали писа че:

... има Господ, мила, който ме е ударил и наранил винаги му се случва нещо

доказано е ...

и също:

... само казвам живи и здрави да сте, той Господ вижда.

Последния случай е с шефа ми - беше ме обидил несправедливо и не се минаха и няколко дена и се разболя, още е на лекарства, дано се оправи, не съм му мислила лошото.

Та кое куче ме е залаяло тъй става.

цитатите са от тук:

http://www.kaldata.c...60#entry2318289

-----------

Сега,

нали е прието да не се пожелава смъртта никому, понеже повечето човеци ги е страх от собствената им смърт, та не смеят да се обаждат за други хора относно умирането им.

Страх не страх, който се е родил, все ще умре след 99 години.

Един вид, смъртта е част от живота, задължителна сценка е даже.

Няма нужда да се плашите чак пък толкова от смъртта.

Умрелият човек си няма повече никакви проблеми. Даже вече и не го е страх от смъртта.

При мен в Белгия има закон за евтаназията , който разрешава на докторите да се съберат на комисия и да уважат искането на тежко болен човек, в крайна фаза на нетърпими болки и незгоди, и да го умъртвят те по "елегантен" начин. Даже може да отиде човек в общината и да подпише декларация че не желае да му подържат живота с изкуствени технически средства, ако е в кома или ако не може да говори повече и не може да пише и се изразява по никакъв начин, за да си потвърди сам волята че иска да го умъртвят. Тогава близките му роднини имат право да задейдстват същата процедура по закона за евтаназията.

Значи аз, в качеството ми на белгиец, имам по-модерно отношение към смъртта.

Според мен, при определени условия тя е добро средство за отърваване от мъки и незгоди и всеки има право да разполага със собствения си живот така както намери за добре.

Ето тук, вече се вижда голямата разлика между послушните вярващи, на които им е "забранено" от някаква религия да посягат сами на живота си и мен, който съм свободен и независим човек.

Така, значи аз съм различен от набожните хора в бг, но около мене измират разни грешници. И понеже статистически става необяснимо преждевременното им измиране, тука търся чужди мнения с цел разгъдаване на езотеричната тайна.

Предполагам че механизмът на наказание заради грехове, би трябвало да действа на някакви общи принципи, независимо дали се стига до смърт или се отървава по-леко грешникът.

Та нищо че темата е за измиране, споделете си спокойно и други възмездия, недовели чак до смърт.

Интересно е разнообразието на случките, за да се досетим всички заедно какво не трябва да правим, за да не ни се случи лоша случка. Така ще предпазим други кандидати за извършване на греховни деяния, от нежелани за тях последици. Хайде така позитивно да го представиме, за да се отпуснете и да споделите това онова.

Абе хайде да стане темата, като оная за мрънкането, да си кажем които каквото знае и да ни олекне на душата, че не сме били сами да понасяме несправедливо отношение към нас. То и без това на оная тема ( за мрънкането ) видях нещо за възмездията и там първо писах спонтанно за моите грешници. Един вид тази тема да е "дъщерна" на другата, ама с езотерична насоченост. Който каквото му тежи на душата, да си излее мъката тука и така.

• Автор

... , защото си енергиен вампир!

Ти си елементарен възрастен човек живеещ в пустинни местности на изток от Кипър.

Предположението ти не се връзва по никакъв начин с фактите, защото аз съм на 2000 км от измиращите.

Освен това гугъл разправя на български за чакри ( като го питаш кво е па това - енергиен вампир) , пък тази мода с чакрите я нямаше по комунистическото време.

А комунистическото време беше, когато послушните зубрачи натегачи комсомолци ги пращаха да учат в СССР. Там правеха от тях послушни маши на комунистическата диктатура, готови да направят мръсно на всеки който слуша радио Свободна Европа, Дойче веле, Гласът на Америка или ББС.

Много показателно е точно на територията на която живееш, как има едновременно синагоги, църкви и джамии и всеки си хвали неговата религия че тя била вярната. Пък то преди 2000г. в Египет си е имало и още по-различни вярвания.

Всички религии лъжат с цел отвличане на вниманието, за да не се разбира много много, как всъщност стават езотеричните явления.

Също както и комунистите си бяха измислили тяхна собствена религия, наречена - "научен комунизъм". И се опитваха да промиват мозъци с нея.

Значи ти, в качеството ти на бивш послушен комсомолец, възпитаник на съветсткото техническо образование, въобще си много далече от Езотериката и нищо не ти е ясно. Ама хич тамън нищичко.

Това че си показвал тука снимки от църкви и символични места свързани с някаква религия, не прави от теб нищо повече от обикновен турист с фотоапарат.

... има хора,които работят над себе си и постигат странни неща.

преди много години,даже и на клада са ги горяли други са ги бесели.

Ами да, църквата е организирала горенето на клада на вещици.

Били са силни на времето поповете, богати са били с имоти и всякакви привилегии и не са искали никой да им прави конкуренция на религиозния им монопол.

А за вещици са обявявали когото си поискат. Подлагали са ги на инквизиция за да си признаят какво могат да постигат благодарение на езотеричните им способности, надявайки се, те поповете да се докопат до допълнителна власт, благодарение на тайнствата.

Всъщност, мисля че религията е налучкала че има някакви възмездия, проявяващи се при определени прегрешения и ги е описала в официалните си догми. Разбира се, религията разправя че това било само и единствено божа работа.

Мисля че за обикновения набожен мирянин, няма много голяма важност дали е божа работа или стават магиите и по други начини. Стува ми се, че е по-важно за набожния, добре да си е научил църковните уроци, и да не прегрешава, ако не иска да плаща после за греховете си преждевременно. Защото като му дойде времето да си плаща сметката, я пред избрания от него бог, я пред нещо друго, то после с разкаяния не става да се отърве от наказанието си.

Ама проблемът им на набожните е, че са вярващи ама само избирателно. Съгласни са да се молят на някоя светица да им даде рожба ( ако си имат проблеми с зачеването на отроче), съгласни са да се молят да ги излекува някой светец от болести, ама хич тамън не са съгласни да не прегрешават.

Хей така нарочно се правят, че са забравили че може да ги удари гръботевица и да умрат.

Също както пушещият цигари доктор, знае че е вредно и че може да умре преждевременно заради цигарите, ама си пуши. Или както пияницата уж знае че може да го хване цироза на черния дроб и да умре, ама се замозалъгва че това на него точно нямало да му се случи. Пък то се случва и то доста преждевременно.

Ама ти нещо май се уплаши от тази тема и почна изведнъж да не знаеш какво се е случвало с твоите грешници.

за умрели не знам бе, само за болни -

не е ли ясно

:D

Ти си елементарен възрастен човек живеещ в пустинни местности на изток от Кипър.

Предположението ти не се връзва по никакъв начин с фактите, защото аз съм на 2000 км от измиращите.

Освен това гугъл разправя на български за чакри ( като го питаш кво е па това - енергиен вампир) , пък тази мода с чакрите я нямаше по комунистическото време.

А комунистическото време беше, когато послушните зубрачи натегачи комсомолци ги пращаха да учат в СССР. Там правеха от тях послушни маши на комунистическата диктатура, готови да направят мръсно на всеки който слуша радио Свободна Европа, Дойче веле, Гласът на Америка или ББС.

Много показателно е точно на територията на която живееш, как има едновременно синагоги, църкви и джамии и всеки си хвали неговата религия че тя била вярната. Пък то преди 2000г. в Египет си е имало и още по-различни вярвания.

Всички религии лъжат с цел отвличане на вниманието, за да не се разбира много много, как всъщност стават езотеричните явления.

Също както и комунистите си бяха измислили тяхна собствена религия, наречена - "научен комунизъм". И се опитваха да промиват мозъци с нея.

Значи ти, в качеството ти на бивш послушен комсомолец, възпитаник на съветсткото техническо образование, въобще си много далече от Езотериката и нищо не ти е ясно. Ама хич тамън нищичко.

Това че си показвал тука снимки от църкви и символични места свързани с някаква религия, не прави от теб нищо повече от обикновен турист с фотоапарат.

Ами да, църквата е организирала горенето на клада на вещици.

Били са силни на времето поповете, богати са били с имоти и всякакви привилегии и не са искали никой да им прави конкуренция на религиозния им монопол.

А за вещици са обявявали когото си поискат. Подлагали са ги на инквизиция за да си признаят какво могат да постигат благодарение на езотеричните им способности, надявайки се, те поповете да се докопат до допълнителна власт, благодарение на тайнствата.

Всъщност, мисля че религията е налучкала че има някакви възмездия, проявяващи се при определени прегрешения и ги е описала в официалните си догми. Разбира се, религията разправя че това било само и единствено божа работа.

Мисля че за обикновения набожен мирянин, няма много голяма важност дали е божа работа или стават магиите и по други начини. Стува ми се, че е по-важно за набожния, добре да си е научил църковните уроци, и да не прегрешава, ако не иска да плаща после за греховете си преждевременно. Защото като му дойде времето да си плаща сметката, я пред избрания от него бог, я пред нещо друго, то после с разкаяния не става да се отърве от наказанието си.

Ама проблемът им на набожните е, че са вярващи ама само избирателно. Съгласни са да се молят на някоя светица да им даде рожба ( ако си имат проблеми с зачеването на отроче), съгласни са да се молят да ги излекува някой светец от болести, ама хич тамън не са съгласни да не прегрешават.

Хей така нарочно се правят, че са забравили че може да ги удари гръботевица и да умрат.

Също както пушещият цигари доктор, знае че е вредно и че може да умре преждевременно заради цигарите, ама си пуши. Или както пияницата уж знае че може да го хване цироза на черния дроб и да умре, ама се замозалъгва че това на него точно нямало да му се случи. Пък то се случва и то доста преждевременно.

Братец, много си смешен. Ще ми обясниш що написа ония глупости на пича дето му беше умряло кучето в Фотофорума? Той с какво те беше засегнал, та да се изгавриш тогава така него? Ти, въпреки че не пиеш, също можеш да хванеш цироза и да се гътнеш млад и зелен...като се замисля май е по добре да е само зелен, щото млад вече може и да не си.

П.П. И каква е тая злоба към Profruit? Яд те е че пише какво вижда ли? Всеки който се позагледа в писанията ти, вижда почти същите неща. А издънката ти в Фотофорума е плод на опита ти за привличане на вниманието, защото със снимки не успя да се реализираш.

Редактирано от Нeо (преглед на промените)

• Автор

Ще ми обясниш що написа ония глупости на пича дето му беше умряло кучето в Фотофорума? Той с какво те беше засегнал, та да се изгавриш тогава така него?

Да бе верно,

на оня що му пукна така ненадейно любимия пес ???

Та почна да реве там като малко дете и отвори специална тема.

А той ми досаждаше яко в моята тема там, на която се изписаха над 300 мнения.

След това на друга тема защитаваше едни перверзни практики.

Та явно нещо може и да е бил наказан отгоре.

Казва ли ти някой ?

Да бе верно,

на оня що му пукна така ненадейно любимия пес ???

Та почна да реве там като малко дете и отвори специална тема.

А той ми досаждаше яко в моята тема там, на която се изписаха над 300 мнения.

След това на друга тема защитаваше едни перверзни практики.

Та явно нещо може и да е бил наказан отгоре.

Казва ли ти някой ?

Кучетата си умират когато им дойде времето. А неговия беше доста стар доколкото си спомням.

Да, ама и теб те заличиха от сайта, също е наказание отгоре. :)

П.П. Валентинус ти е казал рецептата, но е явно ти си пуснал темата с различна цел от написаната в първия пост.

• Автор

Да, ама и теб те заличиха от сайта, също е наказание отгоре.

П.П. Валентинус ти е казал рецептата, но е явно ти си пуснал темата с различна цел от написаната в първия пост.

E то не може един път да пишеш че не са ми изтрити мненията там от първия ми ник, а после да разправяш че съм бил заличен.

Темата с 330-те мнения си е още там и мненията ми са си там. Намирам си я с търсене в гугъл без проблем.

Сега, ако почнеме да броиме всеки администратор на фото-форум за божество, става малко смешно.

---------- ------------- ----------- --------------- -------------

Рецептата за която споменаваш, не съм я разбрал.

Обясни ми я ти с думи прости, така че да е разбираема и за децата.

Нали ти уж беше препоръчвал на този форум някакви молитви един път на една друга тема.

Ако си навътре нещо с Езотериката, помогни моля ти се.

E то не може един път да пишеш че не са ми изтрити мненията там от първия ми ник, а после да разправяш че съм бил заличен.

Темата с 330-те мнения си е още там и мненията ми са си там. Намирам си я с търсене в гугъл без проблем.

Сега, ако почнеме да броиме всеки администратор на фото-форум за божество, става малко смешно.

---------- ------------- ----------- --------------- -------------

Рецептата за която споменаваш, не съм я разбрал.

Обясни ми я ти с думи прости, така че да е разбираема и за децата.

Нали ти уж беше препоръчвал на този форум някакви молитви един път на една друга тема.

Ако си навътре нещо с Езотериката, помогни моля ти се.

Темата и постовете ти останаха заради бъг във форума. Което наистина си е интересно явление, защото засега си единствения такъв случай.

А за другото питай Валентинус, може и на лични. Той е навътре в нещата и мисля че може да ти ги обясни по добре.

:)

• Автор

Темата и постовете ти останаха заради бъг във форума. Което наистина си е интересно явление, защото засега си единствения такъв случай.

Оооооо, ама ти си изпуснал ето тази тема:

http://4coolpics.com...um/2/55731.html

там да видиш как се тръшкат че не ме закача админа.

Аз си изтрих коментарите там, щото много им дойде на момчетата, сега съм ги оставил на мира.

Малко е трудно за четене, защото ако не кликне човек на бутона отговор, мнението му не излиза къде си е мислел че ще бъде. Трябва да се гледат датите и часът на публикациите, за да им хванеш края.

А при ония другите, бъга аз им го скалъпих, щото си бях регистрирал два ника Мес. Единият на латиница, а другият на кирилица. И те админите там като са хора фотографи ( разбираш ли ) и не им е стигнал акъла да проумеят как да истрият два пъти един и същи ник. Та тоя на кирилица е изстрит, пък другия на латиница си стои, само е блокиран да не може да се пише от него.

Преди да ме баннат, ми бяха дали един път една седмица почивка, та заради това си регистрирах втория ник и си писах положителен коментар сам на себе си под една снимка. Един от тукашните герои го беше забелязъл това и беше питал в една тема - КАК ТАКА става това.

А за реализацията, ми гледай кво пише куулпикса един за мен:

vladimir12, за Belge си прав, защото това момче има страхотен потенциал! /това ти го казва нЕкой си, чиито коментари са забранени от самият Belge, под снимките му!/

Те фотографите няма как да ме обичат, щото им показвам че мога винаги да ги цакам, гледай:

http://4coolpics.com...eto/603638.html

Тоя кубето го имат за някаква икона,

пък аз му показвам как се маха силикон от надута устна.

Демек, бъзикам се с него че не му е качествена моделката.

И като по случайност, това е възможно, ама с рисуване ( на устните).

Няма нужда да си въобразяваш че всеки хванал фотоапарат, ще тръгне сляпо да следва измислени фотографски догми.

Най-същественото е невидимо за очите !!!

То се "вижда" с разум и сърце.

И при Езотериката е така.

Ако имаш усещането за невидимото ( за другите ), постигаш резултати. Ако го нямаш усещането, търпиш чужди влияния. Езотериката всъщност е много "проста" работа. Трябва само да станеш възприемчив към някакво допълнително измерение и почваш да възприемаш неща, за които другите са слепи.

Съответно другите, които са си останали кьорави, те обявяват за "ненормален" или шантав или шарлатанин, или че просто ги лъжеш.

Например еврейна не можа да преживее спокойно 2005г. че чувам разлика в звученето на Hi-Fi Hi End аудио система, само при смяната на едни кабели. Той човека е учил в СССР че разлика не може да има никаква и не вярва. Пък ние аудиофилите я чуваме разликата, даже при тестове на двойно "сляпо" ( не знам на български кака да го кажа), ама значи че слушаш зад перде в разбъркан вид, без този които прави промените да знае кое е включил, демек няма и той как да ти подскаже верният отговор. Значи аудиофилите сме много народ, в най-различни страни. Научно обяснение няма какво чуваме, ама познаваме без грешка кои кабели какви са по звучене. Това е положението.

Ако беше още на власт "светата инквизиция" в Западна Европа, вероятно са щяли да ме изгорят на клада едновременно с някоя набедена вещица, заради това че познавам кои кобели са включени. Щяли са да отсъдят поповете, че това е работа на сатаната и хайде аудиофила на кладата барабар с вещиците.

Защото на поповете като не им е достъпно някакво измерение и веднага "знаят" автоматично че е на рогатия работа, ми да, така разсъждават и днес.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Казано на по-разбираем език, излиза че има нещо като "божи съд", който праща преждевременно хората които яко са прегрешили, в гробищата на 2 метра под нивото на земята. Ако има някой поп на форума и ако мине през темата, нека се изкаже, как според него работи този "божи съд". Да прочетем и нещо, което бихме могли да чуем като обяснение, ако влезем в някоя православна църква.

Казано на по-разбираем език, излиза че има нещо като "божи съд", който праща преждевременно хората които яко са прегрешили, в гробищата на 2 метра под нивото на земята.

Ако има някой поп на форума и ако мине през темата, нека се изкаже, как според него работи този "божи съд". Да прочетем и нещо, което бихме могли да чуем като обяснение, ако влезем в някоя православна църква.

Няма никакъв "Божи съд", чисто и просто това е Законът за привличането в действие.

Мислиш негативно - привличаш негативното.

Мислиш позитивно - привличаш позитивното.

Ако мислите, думите и действията ти са често негативни си навличаш негативна карма - духовните причина и следствие.

И както в последно време действителното проявяване на кармичната обремененост е с чувствително бързодействие - в рамките на един живот, то нищо чудно при достатъчно натрупване да бъде прекъснато и материалното съществуване. Душата си знае работата - нищо не е случайно.

:popcorn2:

• Автор

това с кармата е азиатска работа, по българските земи не са много разбираеми тези неправославни теории

това с кармата е азиатска работа,

по българските не са много разбираеми тези неправославни теории

Законът за привличането е всеобщ.

Още от древността хората са знаели, че светът е ментален и са използвали силата на мисълта.

Това, че за християнството единствено Христос "има право" да използва силата на мисълта и съзнателно да прави "чудеса" не означава, че никой друг не може, напротив всеки може, стига да пожелае.

То и самият живот е "чудо" - постоянно всеки един от нас чрез мисълта си сътворява своята, съответно и колективната действителност.

:cooking1:

• Автор

Законът за привличането е всеобщ.

Още от древността хората са знаели, че светът е ментален и са използвали силата на мисълта.

Това, че за християнството единствено Христос "има право" да използва силата на мисълта и съзнателно да прави "чудеса" не означава, че никой друг не може, напротив всеки може, стига да пожелае.

То и самият живот е "чудо" - постоянно всеки един от нас чрез мисълта си сътворява своята, съответно и колективната действителност.

Благодаря ти за включването в темата !

Аз те разбирам, но гледам някакси да стане така че и другите четящи да могат да разберат по нещо.

А за да разбере даден човек нещо, трябва да му се говори на език който той разбира.

Мисля че в бг си разбират най-много от православния език. Значи трябва да се преведе истината на този православен език, иначе малко хора ще разберат за какво се говори. Иначе казано, трябва и баба ми ( ако беше още жива) да разбере, според това което нейният дядо поп я е учил. (Дядо й е бил поп на село) А тя е имала в учебната си програма и вероучение. Та не става то, току така на човек който цял живот е знаел че както попа е казал, така е вярно, сега изведнъж да му се поставят под съмнение убежденията.

Например тука при мен са католици. Като такиви, те са убедени че е нормално свещениците да не се женят. Иди им обяснявай, ако си нямаш друга работа, че в бг поповете са женени всичките и че нищо им няма.

Важното е да се разберем по някакъв начин, кой какво иска да каже, а пък дали ще приемем за целта че Слънцето се върти около Земята, това вече е от второстепенно значение. В училище са ни учили че Земята се върти около Слънцето, ама на някой човечец ако му е по-лесно да разбере що Слънцето изгрява винаги от изток и залязва на запад, ако му се каже че то Слънцето се върти в кръг около "плоската" Земя , тогава може и така да му се говори, стига само да резбере нещо.

Belge, не ти ли е минавало през ума, че хората, които те познават по-отблизо предпочитат да се споминат, отколкото да поддържат контакт с тебе ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.