Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Публикувано изображение

И аз днес го гледах. Твърде добър, за да бъде пропуснат.

Сандра направо си заслужава Оскар за него.

Освен това е и невероятно пипнат в техническо отношение филм. Днеска го гледах на IMAX имах усещането че и аз губя гравитация :)

Редактирано от tatsu (преглед на промените)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 361,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 10 от 10... Какво да ви кажа, филм от години насам, който си заслужава всяка секунда. Всяка една се-кун-да. Най-накрая мога да кажа, че изгледах един стойностен Sci-Fi филм. Филм, който поражда въпрос

• За този филм може да се каже само едно - КЛАСИКА!!! И още едно - ЛЕОНИД ГАЙДАЙ!!! Останалото е история и той е историята. Велика руска комедия, която помниш цял живот. 100/10

• Специалист по всичко     няма забрава за вас, няма

Публикувани изображения

Една нестандартна идея и за сега не срещана ,като такъв точно сценарии,въплатен във филма: Публикувано изображение

The Conjuring

Публикувано изображение

Всички ми го хвалеха като неописуемо страшен, напрегнат и ала-бала. Хляди статуси видях във фейсбук за него и реакции след гледането му. 

Ми нито беше интересен, нито толкова страшен. Позната до болка история..нищо ново, казват, че бил по действителен случай.. и така да е..пак не блести с оригиналност или квото и да е.

Всеки втори филм за екзорсизъм е като този. Скука! 

Реликвите на смъртните: Град от кости (2013)

Публикувано изображение

може и да не го гледате, нищо няма да загубите

става само за :popcorn2:

Хлапето с Чарли Чаплин

Публикувано изображение

пусни си класика и забрави за останалите бльоджи

доказано

Крадецът на праскови

Публикувано изображение

незабравими оставате завинаги

Филмът "Escape plan" е много добър,защото е лишен от безСъдържателността на много други филми само в стил екшън! И които от вас могат да гледат филми онлайн без изобщо да се намесва въпросната Замунда вече са го гледали и защото са фенове на актьори от Световна величина с участие в смислена фабула, сюжет и актьорско присъствие!

http://www.imdb.com/title/tt1211956/

Турбо (2013)

Лично на мен филмчето ми хареса. Добра история, добър замисъл, хубава графика и ефекти. Мисля, че този филм може да разчуства не само децата.

Публикувано изображение

.: Резюме :.

Турбо е охлюв, който си мечтае да стане най-великия съзтезател в света. Заради неговата мания по скоростите, боязливата общност на охлювите го смята за чудак и аутсайдер.Турбо отчаяно мечтае да се измъкне от мудния живот, който води и получава този шанс след необикновено премеждие, което го дарява с невероятни сили. Турбо-зареденият Турбо поема на удивително приключение да спечели най-голямото състезание срещу своя идол.Към него се присъединява верният екип на Шеметните Охлюви - хайка състезатели, екипирани с черупки, които приличат на мини състезателни коли. Турбо успява да постигне невъзможното, като не позволява на ограниченията наложени от неговата природа да попречат на мечтата му.

The Hobbit - An unexpected journey 

Филмчето няма нужда от представяне. Хубав е, епичен..малко дълъг, но с прекрасна реализация.. нещо само музиката му не са нацелили май..

Публикувано изображение

Редактирано от Madonna (преглед на промените)

The Hobbit - An unexpected journey 

Филмчето няма нужда от представяне. Хубав е, епичен..малко дълъг, но с прекрасна реализация.. нещо само музиката му не са нацелили май..

Много харесвам такъв тип фентъзи :)

Очаквам с нетърпение The Hobbit - The Desolation of Smaug  [2013] и The Hobbit - There and Back Again  [2014] ;)

"GRAVITY"

Публикувано изображение

Това е най-добрият филм на 2013-та. Точка. Може би не най-смисленият, но определено най-добре заснетият и със сигурност най-зрелищният, който съм гледал от бая време. Камерън го нарича най-добрият космически филм, правен някога и вече започвам да си мисля, че е прав. От Одисея в космоса не е излизала толкова революционна фантастика и се съмнявам, че скоро ще излезе. Повече може да прочетете в ревюто ми, но най-добре си размърдайте задниците и го гледайте на голям екран още днес. След години това нещо ще е класика, помнете ми думата.

9.0/10

Гледах го наскоро. Заслужава си гледането! Много ми хареса!

Вангелия

Публикувано изображение

Никой не е пророк в собствената си родина, така е

Samsara / Самсара (2001)

http://www.imdb.com/title/tt0196069/

Публикувано изображение

Може би преди няколко месеца бих казала, че филмът е муден и не бих го изтърпяла, но… явно всяко нещо си идва с времето.

Прекрасен филм… за търсенето, за любовта, за мъдростта… Понякога, загледани в далечината, изпускаме от фокус това, което е в ръцете ни… „Всичко до което се докоснеш е място, където можеш да практикуваш пътя”… 

The Heat

Бяха ми казали да не го гледам, но се рдавам, че го изгледах. Доста се посмях. Много свежо и забавно попълнение за скучна вечер се оказа.

Публикувано изображение

Редактирано от Madonna (преглед на промените)

Riddick

Публикувано изображение

Честно казано очаквах нещо повече.То много мяза на първата част,поне към края.На жената и хареса,но на мен лично не.

Редактирано от Iliyan Georgiev (преглед на промените)

Summer in February

По действителен случай.. прекрасна история с тъжен край.. 

Публикувано изображение

Е ,на мен взе да харесва нашата продукция! Та - Под прикритие, 4-та власт, Фамилията, Дървото на живота :)

Осъдени души

Публикувано изображение

Те са пред мен. Те са във мен.
Две сенки огнени. Две болки плачещи.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.