Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Jokerface

Препоръчан отговор

..http://p.energy-torrent.com/images/bitbucket/wiv72f.jpg или още казано - Welcome, Wesley Snipes,като филм на тема наподобяваща на Blade! ;)

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хачико

Публикувано изображение

Няма такава Любов, няма

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Значи, рядко се прехласвам чак така по филми, но този ме втрещи от кеф ви казвам! Реших да си го сваля заради Paul Walker, но не съм и предполагал, че това ще стане любимият ми негов филм. Невероятен сюжет, напрежение, екшън, динамика..... просто ме остави без дъх. Края ме разболя обаче, толкова тъжно БЕШЕ! Но има и изненади там, няма да издавам спойлери.

Просто съветвам всеки който не го е гледал, непременно да го направи! Ще се разцепите от кеф.

20/10 от мен :D 

А, да.. преди него гледах и "Vehicle 19" -2013 отново с Paul Walker. Той също е много готин, не е най-добрият филм, нито блести с нещо новаторско, но мен лично много ме изкефи.

8/10 и за него. 

Уникалния филм гледах го тъкмо преди 1 месец, не знам как не бях го гледал и защо не е толкова известен

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хачико

Публикувано изображение

Няма такава Любов, няма

..разкошен,съдържателен..емоционален!

Благодаря ти,че сподели тази история тук!

Филмът е създаден по истински случай!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

People Like Us / Хора като нас (2012)

Публикувано изображение

Хареса ми филма, предвидим но стойностен за мен.

Редактирано от Jokerface (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

След горещите дни най после се ,,престраших,, и гледах този филм Публикувано изображение -без да изпадам в многословие-определено ми хареса :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Снощи и аз гледах Зрителна измама. Допадна ми, дори много!

Днес гледах Публикувано изображение

Пърси Джаксън - Морето на чудовищата. Не е лошо филмчето, но е по-скоро тийнейджърско.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Quartet / Квартет

Публикувано изображение

Блестящ филм на Дъстин Хофман, практически негов режисьорски дебют, при това директно в дълбоките дебри на британското кино. Наситен с мъка по отминалата младост и преливащ от тънък (и не чак толкова) типичен английски хумор, този филм ми достави истинско удоволствие.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Откакто написах това:

Quartet / Квартет (2012)

Откакто прочетох, че се очаква режисьорският дебют на Дъстин Хофман, в който ще участват Маги Смит и Били Конъли, бях убедена, че ще ми хареса. Е…

Хареса ми! Абсолютно!

................................................

знаех, че някой ден ще прочета това:

Quartet / Квартет

Блестящ филм на Дъстин Хофман, практически негов режисьорски дебют, при това директно в дълбоките дебри на британското кино. Наситен с мъка по отминалата младост и преливащ от тънък (и не чак толкова) типичен английски хумор, този филм ми достави истинско удоволствие.

Аз нямах търпение да изчакам субтитрите... :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хофман е поел огромен риск, който обаче се е оправдал напълно - водилият дълга, оказала се за щастие успешна, битка с рака американец, на 75 г снима дебютен филм с 100% британски сюжет, малцина биха се заели с това. Респект!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вчера гледах два филма в интересна и доста странна комбинация, която отгоре на всичко Ви препоръчвам.

Първо: We're the Millers

Не си падам по филми в които има изрази като f**k и s***t, но въпреки това този ми хареса. Имаше 2-3 доста забавни момента. Вашата поръчка: Стереотипи по американски и пакет пуканки, моля.

Публикувано изображение

Второ: The Reluctant Fundamentalist

Не съм чела еноименната книга на Mohsin Hamid, но филмът на Mira Nair сам по себе си е изключително силен. Въздейства със своето привидно спокойствие. А гледането му на фона на хумора в предходния, както и съпоставен с действителността във връзка с миналото (11/09) и бъдещето (Сирия), ме остави с усещане за обръщане на 180 градуса за преход към една друга реалност. Обзе ме особено чувство на задоволство, смесено с въпроси относно продължението на историята.

Публикувано изображение

Редактирано от yvsot (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

След горещите дни най после се ,,престраших,, и гледах този филм  -без да изпадам в многословие-определено ми хареса :)

Гледах го снощи, чудесен е!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гледах го снощи, чудесен е!

Определено от  последните които съм изгледал(не че са много в тези горещи дни де) този определено много ми допадна.Според мен е много добре направен-магичен,заваладяващ,с много неочаквани ситуации и още по-неочакван край ,а и определено актьорският състав си казва думата в случая :) Бих го сравнил леееко с Бандата на Оушън,макар ,че този е в по-друг жанр,но определено си заслужава за любителите на такъв тип филми :)

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нощен полет (2012)

Публикувано изображение

става за убиване на времето

Гледайки този филм (Overnight) аз прекарах изключително приятно свободното си време. Семпло, без грам злоба и насилие, идеално за някой тих следобед. Оценката в IMDB e незаслужено ниска.

Това е очарователен романтичен филм, чието действие се развива на борда на един самолет пътуващ от LA до NY в навечерието на празника Св. Валентин. В този филм има нежност и сладост, които се виждат все по трудно в шума и хаоса на големия град. Отново имаме типови образи, но този път те са изградени с любов, като са показани и от ласкавата им страна. А кученцето е същински бонбон, който ти се иска да разцелуваш дори когато е с развалена опаковка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Big Shots

Публикувано изображение

Много приятно филмче.Гледайте го.

IMDB

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Определено от  последните които съм изгледал(не че са много в тези горещи дни де) този определено много ми допадна.Според мен е много добре направен-магичен,заваладяващ,с много неочаквани ситуации и още по-неочакван край ,а и определено актьорският състав си казва думата в случая :) Бих го сравнил леееко с Бандата на Оушън,макар ,че този е в по-друг жанр,но определено си заслужава за любителите на такъв тип филми :)

Ако случайно не си, гледай този:

The Prestige / Престиж (2006)

Ще бъда по-изчерпателен, че една кака иска да ме пляска. :D

Публикувано изображение

http://www.imdb.com/title/tt0482571/

Резюме : Има ли тайна, заради която сте готови да убивате?

В тази заплетена, наелектризираща, изпълнена с обрати и загадки история, двама илюзионисти от Викторианската епоха разпалват една надпревара, която прераства в битка на надхитряване и неутолима жажда за разкриване на чуждите тайни.

Докато тези двама забележителни мъже са разкъсани между дързост и желание, шоубизнеса и науката, амбицията и приятелството, резултатите от създалите се конфликти, се оказват опасни, измамни и дори смъртоносни.

Веднъж видели Престиж, ще поискате да го гледате отново. Гледайте внимателно.

Наздраве, како! :beer:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Odd Thomas

и

Syrup

гледах последно, като вторият филм ми допадна повече, нищо че е с по-нисък рейтинг в imdb.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тази вечер бях на премиерата на както го нарекоха "последният български филм" към настоящия момент

Отрова за мишки

Повърхностен сюжет, повърхностна игра. Няма страст, няма енергичност, няма дълбочина на героите, няма смислена развръзка, няма... толкова много неща, които се очакват от един наистина добър филм. Чудя се в кой жанр да го категоризирам, но не успявам. Филмът беше прожектиран на фестивала "Любовта е лудост", но с право е част от съпътстващата програма, тъй като негова вяла и безлична романтична нотка би била обидна за темата на конкурсната програма. Лишен е от динамика. Най-големият екшън е когато двама от младежите се сбиват, като сценката представлява въргаляне на мъже в обор със слама, буквално. Комедията пък представлява няколко  азбучни истини за живота и манталитета на българина. Изтъркани фрази,  употребявани не без причина, на които се чудим да се смеем или да плачем. През повечето време филмът се опитва да е игрална драма с елементи на документалност и бегли опити за достоверност. Изобщо той е някакъв микс без ясна визия. Сякаш са ни представили един суров работен вариант на някакъв идеен проект, който има потенциал, но не е завършен, нито при изграждане на образите, нито по отношение на историята. Платих билет за да бъда развличана в продължение на час и половина. Вместо това на излизане от кино салона в главата ми се въртяха въпроси от рода на "В тая държава Р.България няма ли сезон наречен зима?" Неизбежно е да се търси доза реалистичност, когато измислицата включва в себе си действителни лица и събития, нали. Моята оценка е 5.5 по десетобалната.

Публикувано изображение  Публикувано изображение

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Et si on vivait tous ensemble? / А защо да не живеем заедно?

Публикувано изображение

Прекрасен филм с увлекателен сюжет и образцова актьорска игра от асове в занаята. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За тези които харесват филми с мечове им препоръчвам да гледат филма:

Le sang des templiers / Кръвта на тамплиера.Може да се намери и под името Das Blut der Templer

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ридик владей мрака, се доближава до идеята и стилистиката на Пълен Мрак

Публикувано изображение

Редактирано от tatsu (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ридик владей мрака, се доближава до идеята и стилистиката на Пълен Мрак

Публикувано изображение

..сподели с нас ,гледал ли си го вече тоз филм?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...