Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Убежище

разтърсващ - с една дума

вече е сред любимите ми

Ако не си гледала този ,който го има в описанието над заглавието (The Notebook-Teтрадката) горещо ти го препоръчвам-сигурен съм,че ще ти хареса-гледал съм го мисля 2,или 3 пъти :)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 360,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 10 от 10... Какво да ви кажа, филм от години насам, който си заслужава всяка секунда. Всяка една се-кун-да. Най-накрая мога да кажа, че изгледах един стойностен Sci-Fi филм. Филм, който поражда въпрос

• За този филм може да се каже само едно - КЛАСИКА!!! И още едно - ЛЕОНИД ГАЙДАЙ!!! Останалото е история и той е историята. Велика руска комедия, която помниш цял живот. 100/10

• Специалист по всичко     няма забрава за вас, няма

Публикувани изображения

Отвъд

Публикувано изображение

заслужава си, края ще ви изненада

Вах вах -след 3 дена теглене днес най-после успях и го гледах(не,че не съм,ма честно бях го позабравил)Чакането си заслужаваше :) За любители на такъв тип филми-горещо препоръчвам :) Публикувано изображение

Изневярата

Публикувано изображение

всяка жаба да си знае гьола - ама това женените все свободно да докопат нали пфууу

да го гледате да имате едно наум после !

Изневярата

haidukpikaso като гледам какви филми харесваш бих ти препоръчал ,,Flirting With Forty / Флирт с четиридесетгодишна (2009),,ако не си го гледала-сори за :offtopic_s:ма да е полезно и за други,които четат темата :)

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

haidukpikaso като гледам какви филми харесваш бих ти препоръчал ,,Flirting With Forty / Флирт с четиридесетгодишна (2009),,ако не си го гледала-сори за :offtopic_s:ма да е полезно и за други,които четат темата :)

този точно "Изневярата" го гледах само и единствено заради Ричард Гиър понеже ми е любимец

мерси за предложението ти, не съм го гледала ще го потърся

:cool:

Екшън,комедия.ужаси,приказки,фентъзи,уестърни,3D и к,во ли не-такъв съм си аз-харесвам всичко според настроението и...желанието :) Тази вечер пак се върнах назад във времето,за да се насладя (за кой ли път)на тази класика.Публикувано изображениеОбожавам го тоя комик и филмите му :)

Seven / Седем

Публикувано изображение

Понякога съжалявам, че филми като "Седем" буквално се броят на пръсти, но като че ли по-често се радвам на оскъдицата, за да изпъкне величието им. Съвършена във всяко отношение творба на Дейвид Финчер с уникалната игра на Морган Фрийман, Брад Пит, Кевин Спейси и Гуинет Полтроу.

Жалкото е, че оценка над 10 не може да се пише, иначе бих поставил 11.

Seven / Седем

Дам-просто погледнах в един тракер да видя ,че не бях напълно сигурен и да не би да го бъркам с друг филм.Наистина страхотех филм :go ahead:

Експериментът Филаделфия

Публикувано изображение

уааааа страхотен филм, машина на времето правят през 1943-та

гледайте го, няма да съжалявате

Little Miss Sunshine / Мис "Малко слънчице"

Публикувано изображение

Не мога да обобщя с една дума тоя абсурден, налудничав, комичен, драматичен, трагичен, ироничен, сатиричен, пародиен и не знам още какъв филм, но при всеки случай ме грабна още от първите минути и го гледах го с подчертан интерес, стоейки "на нокти" чак до появата на титрите.

Много висока оценка за филм с безкраен списък награди, включително и две "Оскар".

Tengo ganas de ti / Искам теб

Публикувано изображение

Много добре направен филм, проследяващ един любовен триъгълник, а може би многоъгълник. Силна актьорска игра, а чудесният саундтрак засилва ефекта в умело подбрани моменти. Сериозна творба, на далеч по-високо ниво от болшинството бозави отвъдокеански подобни историйки.

Дано си гледал и 1-ва част от 2010г,защото са свързани.Филма е адски добър :go ahead:

Не съм, как се казва?

П.П. Аха, намерих го - Tres metros sobre el cielo, това ли е?

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Идва!

Не е последният филм,който съм гледала,нито е останал такъв,нооо е филм който ми направи особено впечатление,като концепция:http://www.imdb.com/title/tt1836195/?ref_=sr_1

...сходен в таз насока е и още един,като отново подчертавам,че акцентът е в концепцията - http://www.imdb.com/title/tt1446714/?ref_=sr_1

Pawn / Пионка

Публикувано изображение

Не е нещо кой знае какво, но със сигурност съм гледал далеч по-слаби и скучни филми със заложници.

Дано си гледал и 1-ва част от 2010г,защото са свързани.Филма е адски добър :go ahead:

Така е, вече мога да потвърдя това!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.