Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Jokerface

Препоръчан отговор

Убежище

разтърсващ - с една дума

вече е сред любимите ми

Ако не си гледала този ,който го има в описанието над заглавието (The Notebook-Teтрадката) горещо ти го препоръчвам-сигурен съм,че ще ти хареса-гледал съм го мисля 2,или 3 пъти :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Отвъд

Публикувано изображение

заслужава си, края ще ви изненада

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вах вах -след 3 дена теглене днес най-после успях и го гледах(не,че не съм,ма честно бях го позабравил)Чакането си заслужаваше :) За любители на такъв тип филми-горещо препоръчвам :) Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Изневярата

Публикувано изображение

всяка жаба да си знае гьола - ама това женените все свободно да докопат нали пфууу

да го гледате да имате едно наум после !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Изневярата

haidukpikaso като гледам какви филми харесваш бих ти препоръчал ,,Flirting With Forty / Флирт с четиридесетгодишна (2009),,ако не си го гледала-сори за :offtopic_s:ма да е полезно и за други,които четат темата :)

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

haidukpikaso като гледам какви филми харесваш бих ти препоръчал ,,Flirting With Forty / Флирт с четиридесетгодишна (2009),,ако не си го гледала-сори за :offtopic_s:ма да е полезно и за други,които четат темата :)

този точно "Изневярата" го гледах само и единствено заради Ричард Гиър понеже ми е любимец

мерси за предложението ти, не съм го гледала ще го потърся

:cool:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Екшън,комедия.ужаси,приказки,фентъзи,уестърни,3D и к,во ли не-такъв съм си аз-харесвам всичко според настроението и...желанието :) Тази вечер пак се върнах назад във времето,за да се насладя (за кой ли път)на тази класика.Публикувано изображениеОбожавам го тоя комик и филмите му :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Seven / Седем

Публикувано изображение

Понякога съжалявам, че филми като "Седем" буквално се броят на пръсти, но като че ли по-често се радвам на оскъдицата, за да изпъкне величието им. Съвършена във всяко отношение творба на Дейвид Финчер с уникалната игра на Морган Фрийман, Брад Пит, Кевин Спейси и Гуинет Полтроу.

Жалкото е, че оценка над 10 не може да се пише, иначе бих поставил 11.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Seven / Седем

Дам-просто погледнах в един тракер да видя ,че не бях напълно сигурен и да не би да го бъркам с друг филм.Наистина страхотех филм :go ahead:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Експериментът Филаделфия

Публикувано изображение

уааааа страхотен филм, машина на времето правят през 1943-та

гледайте го, няма да съжалявате

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Little Miss Sunshine / Мис "Малко слънчице"

Публикувано изображение

Не мога да обобщя с една дума тоя абсурден, налудничав, комичен, драматичен, трагичен, ироничен, сатиричен, пародиен и не знам още какъв филм, но при всеки случай ме грабна още от първите минути и го гледах го с подчертан интерес, стоейки "на нокти" чак до появата на титрите.

Много висока оценка за филм с безкраен списък награди, включително и две "Оскар".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Tengo ganas de ti / Искам теб

Публикувано изображение

Много добре направен филм, проследяващ един любовен триъгълник, а може би многоъгълник. Силна актьорска игра, а чудесният саундтрак засилва ефекта в умело подбрани моменти. Сериозна творба, на далеч по-високо ниво от болшинството бозави отвъдокеански подобни историйки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дано си гледал и 1-ва част от 2010г,защото са свързани.Филма е адски добър :go ahead:

Не съм, как се казва?

П.П. Аха, намерих го - Tres metros sobre el cielo, това ли е?

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не е последният филм,който съм гледала,нито е останал такъв,нооо е филм който ми направи особено впечатление,като концепция:http://www.imdb.com/title/tt1836195/?ref_=sr_1

...сходен в таз насока е и още един,като отново подчертавам,че акцентът е в концепцията - http://www.imdb.com/title/tt1446714/?ref_=sr_1

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Pawn / Пионка

Публикувано изображение

Не е нещо кой знае какво, но със сигурност съм гледал далеч по-слаби и скучни филми със заложници.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дано си гледал и 1-ва част от 2010г,защото са свързани.Филма е адски добър :go ahead:

Така е, вече мога да потвърдя това!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...