Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Jokerface

Препоръчан отговор

Как изтрая 3 дена ,че да го гледаш чак сега :D  :offtopic_s:

Много лесно, припряността ми се изявява в други направления ;):offtopic_s: .  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

W.E. 

Не знам защо чаках толкова дълго, за да го изгледам. Прекрасен филм, уникална (по действителен случай) любовна история, невероятен подбор на музика и артисти. С тази си лента Мадона най-после сбъдва мечтата си и натрива носа на всички, които твърдят, че не може да прави филми. Много красив филм, без да има претенции да е шедьовър.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Днес ходих на премиерата на вторият. Но снимките са абсолютно коректни. Двата филма са идентични. И в двата Белият Дом е превзет..и в двата има замесен някой супер агент, който спасява Президента..и в двата има дете на главният герой, което е в сградата, и в двата се търсят кодовете за ракетите..и в двата предателят е вътрешен човек..

Каква е разликата?! 

Не знам..за мен няма разлика..но пък и двата ми харесват..може би вторият малко повече..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Trance / Транс (2013)

http://www.imdb.com/title/tt1924429/

Не обичам трилъри, но този изгледах заради името на Дани Бойл. Филмът си е истинска психарица... Напълно оправдава очакванията съобразно реномето на режисьора и предполагам, че ще се впише подобаващо в запомнящата му се творческа биография. 

Leap Year / Високосна година (2010)

http://www.imdb.com/title/tt1216492/

Предвидим и много напомнящ на "Сватовникът", но недосаден, лек и чудесен за един тих и лежерен неделен следобед...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Току-що изгледах The Color Purple/ Пурпурен цвят, който видях от тази тема, а след това прочетох доста добри отзиви за него в интернет. Е, и аз няма да остана по-назад - страхотен филм, който трябва да се гледа от всеки. :)

Публикувано изображение

Редактирано от sarcastic (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

One Hour Photo / Експресно фото

Публикувано изображение

Ами какво да споделя за тоя филм, в който Робин Уилямс разбива на пух и прах един коментар по негов адрес, че е еднотипен, пък макар и много добър актьор? Тук той играе лошият, макар че краят на филма поражда питане доколко героят му е отрицателен и такъв ли е изобщо...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Stoker / Стоукър

Публикувано изображение

Stoker буквално се превежда като огняр, та вероятно затова заглавието е преведено по този начин от някой, който със сигурност не е гледал филма - в него няма и помен от огняри, просто семейството, което е главен герой, е с такава фамилия.

След уточнението (лично мое) ще кажа, че отдавна не съм гледал толкова брутален и напрегнат психотрилър, в който нищо не е такова, каквото изглежда първоначално.

Страхотно дамско присъствие - младата Миа Васиковска израства с всеки пореден филм, а Никол Кидман си е ... Никол Кидман. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Самотният рейнджър, Джони Деп ,както винаги е ниво в такива роли, има намигания към Имало едно време на запад и другите класики в жанра и малко от Карибски пирати.

Публикувано изображение

Редактирано от tatsu (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гледках този филм/White house down/ и то заради актьорът,който партнираше на Том Круз в друг филм - http://i48.fastpic.ru/big/2013/0523/84/0cf2719c024eda3ad60db1d77097d484.jpg....та "Белият дом под заплаха" не е лошо екшънче..

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гледках този филм/White house down/ и то заради актьорът,който партнираше на Том Круз в друг филм - http://i48.fastpic.ru/big/2013/0523/84/0cf2719c024eda3ad60db1d77097d484.jpg....та "Белият дом под заплаха" не е лошо екшънче..

Публикувано изображение

Същият филм гледах , май пак дърпат дявола за опашката

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Същият филм гледах , май пак дърпат дявола за опашката

....и пак ще го дърпат ;) ..През 2014- 2015г. се очакват емблематични продължения..и на "Аватар",Денят на независимостта".."Прометей",както и на "Терминатор-5" :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

....и пак ще го дърпат ;) ..През 2014- 2015г. се очакват емблематични продължения..и на "Аватар",Денят на независимостта".."Прометей",както и на "Терминатор-5" :)

Денят на независимостта, май ще го конвертират на 3D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Scary Movie 5 / Страшен филм 5

Публикувано изображение

Поредицата спазва правилата на "аритметичната регресия" - всеки следващ е по-калпав от предходния. И ако първата част бе отлична, а втората - много добра, то 5-та част е отчайваща.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Le temps qui reste / Време за раздяла (Остатъкът от живота)

Публикувано изображение

Не е толкова важно как точно се превежда заглавието на филма, а останалото, което държи в напрежение зрителя. Едно неизличимо заболяване на млад човек превръща краткият остатък от живота му във време за преразглеждане на преживяното, а младо семейство получава безценен дар. 

Много висока оценка за френския филм. 

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Денят на независимостта, май ще го конвертират на 3D

..има една закачка - Уил Смит няма да участва в продължението,щот поискал 50 милиона хонорар,ама Емерих му казал - чао!...няма незаменими актьори,нито Емерих е случаен режисьор..! ..и понеже си говорим за филми ,има един,дето е твърде,твърде специфичен, далеч от продукциите на холивуд и е изпипана френска продукция..е,тежичка доста е..:http://www.google.bg/search?q=movie%20Irr%C3%A9versible&psj=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.49641647,d.Yms,pv.xjs.s.en_US.NyLNrjc7wJY.O&biw=1920&bih=989&um=1&ie=UTF-8&hl=bg&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=oxHwUerBFY3DtAaM2IEY#facrc=_&imgdii=_&imgrc=-LwLwN4Nq9GHoM%3A%3BmL-fBRyyvbqnsM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.sundancechannel.com%252Fwp-content%252Fuploads%252F2012%252F09%252Flist8_09_irreversible.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.sundancechannel.com%252Ftop-ten%252Ffestival-provocations-and-controversies%3B500%3B382

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Беше ми тъпо и изгледах (пак) този за някои тъп,но за мен много комичен и разтоварващ филм.Тоя ,,тъпия,, ми пооправи настроението :) Ашкосун :D Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Значи, рядко се прехласвам чак така по филми, но този ме втрещи от кеф ви казвам! Реших да си го сваля заради Paul Walker, но не съм и предполагал, че това ще стане любимият ми негов филм. Невероятен сюжет, напрежение, екшън, динамика..... просто ме остави без дъх. Края ме разболя обаче, толкова тъжно БЕШЕ! Но има и изненади там, няма да издавам спойлери.
Просто съветвам всеки който не го е гледал, непременно да го направи! Ще се разцепите от кеф.

20/10 от мен :D 

А, да.. преди него гледах и "Vehicle 19" -2013 отново с Paul Walker. Той също е много готин, не е най-добрият филм, нито блести с нещо новаторско, но мен лично много ме изкефи.
8/10 и за него. 

Редактирано от Half_Blood_Prince (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Into the blue с Пол Уолкър  В сравнение със зрелището от снощи "Running scared", този ми се стори като развлекателно документално филмче. Ако го бях гледал преди това щеше да ми хареса повече. Но и сега ми хареса доста, интересен е, държи в напрежение и има повече екшън сцени от колкото очаквах. 6/10 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

The lazarus project  През повечето време филмът беше мудничък, но последните 30 минути си заслужават изцяло и всичко друго се забравя!Филмът ме втрещи.Големи изненади, обрати и т.н Paul няма слаб филм за мен.. предстои ми да изгледам още няколко с негово участие. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...