Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Jokerface

Препоръчан отговор

Публикувано изображение

"2 патлака". Дензъл, както винаги е невероятен. Филма много ми хареса. Забавен, динамичен, с добър подбор на актьори.

Оценка - 9 от 10.

Редактирано от Madonna (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Днес ми беше киноден и наваксах с 2-3 заслужаващи си времето филми: 

Groundhog day  - комедия ..  хареса ми..  :) 

One Hour Photo  - Робин Уилямс ми е любимец.. нямаше как да не ми хареса  :shy11:

Misery - мисля пак да го гледам след някой и друг ден като имам време. Страхотен.. !!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гледах онзи ден, един филм в който има завидно българско присъствие и добре оценен на запад от БГ..иде реч за "I Spit on Your Grave 2"

В стил хорор е ,а въпросния лансиран Явор Бахаров е далеч от наситено артистично присъствие!

http://www.youtube.com/watch?v=E_McVHY-o2A

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Днес гледах Weird Science / Нечиста наука

Публикувано изображение

Много приятно филмче.Двама непопулярни тийнейджъри си правят на компютъра жена,която оживява.

Гледайте го.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Now You See Me / Зрителна измама

Публикувано изображение

Рядко ми се случва да не догледам филм до края, но определено "Зрителна измама" ми дойде в повече, защото няма шанс да изтрая 2 часа в гледане на тоя. Мисля, че прекалено шумната му реклама едва ли ще компенсира доста блудкавия сюжет и изпълнение, оставащи безкрайно далеч от образците в жанра. 

Не бих го нарекъл посредствен, но от моя гледна точка си е неоправдана загуба на време.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

................... едва ли ще компенсира доста блудкавия сюжет и изпълнение.........................

След вашия пост, другарю, ще си направя труда да го изгледам (може би утре) защото безкрайно ме учуди факта, че филм с участието на Морган Фрийман може да се нарече блудкав..... :( Досега не съм попадала на филм с негово участие, който да не ми хареса.....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Най-кошмарната мисъл, която минава през главата ми е, че е възможно, пък макар и слабо вероятно, да дойде някога ден, в който всички хора ще започнат да мислят еднакво - това би бил кошмар на кошмарите.

...защото безкрайно ме учуди факта, че филм с участието на Морган Фрийман може да се нарече блудкав.....  :( Досега не съм попадала на филм с негово участие, който да не ми хареса.....

Вкусове всякакви, другарко, и бих могъл да изредя доволно количество филми с негово участие, които са доста по-елементарни от коментирания. Все пак Фрийман, който е един от най-предпочитаните и от мен актьори, има 105 роли и няма как всичките да са му ОК, но това е моята гледна точка, а и темата, в която споделяме впечатленията си, сама по себе си не е кинопанегирик. Та затова и най-сърдечно ти пожелавам приятно гледане!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

След вашия пост, другарю, ще си направя труда да го изгледам (може би утре) защото безкрайно ме учуди факта, че филм с участието на Морган Фрийман може да се нарече блудкав..... :( Досега не съм попадала на филм с негово участие, който да не ми хареса.....

Toй hlevoust  е такъв критик,че добре,че не раздава филмови награди,че няма да има нито един филм с награда :) Надявам се да не ми се обиди-това в рамките на шегата :)

Аз пък току що изгледах този филм и определено се разтоварих :) Оценка няма да му правя-това е ,,запазена марка,,на филмовия критик ;)

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гледайки този филм (Overnight) аз прекарах изключително приятно свободното си време. Семпло, без грам злоба и насилие, идеално за някой тих следобед. Оценката в IMDB e незаслужено ниска.

Това е очарователен романтичен филм, чието действие се развива на борда на един самолет пътуващ от LA до NY в навечерието на празника Св. Валентин. В този филм има нежност и сладост, които се виждат все по трудно в шума и хаоса на големия град. Отново имаме типови образи, но този път те са изградени с любов, като са показани и от ласкавата им страна. А кученцето е същински бонбон, който ти се иска да разцелуваш дори когато е с развалена опаковка.

Гледайки този филм (Overnight) аз прекарах изключително приятно свободното си време. Семпло, без грам злоба и насилие, идеално за някой тих следобед. Оценката в IMDB e незаслужено ниска.

Това е очарователен романтичен филм, чието действие се развива на борда на един самолет пътуващ от LA до NY в навечерието на празника Св. Валентин. В този филм има нежност и сладост, които се виждат все по трудно в шума и хаоса на големия град. Отново имаме типови образи, но този път те са изградени с любов, като са показани и от ласкавата им страна. А кученцето е същински бонбон, който ти се иска да разцелуваш дори когато е с развалена опаковка.

всеки си има право на мнение нали

моето е такова - не става филма и това е

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Toй hlevoust  е такъв критик,че добре,че не раздава филмови награди,че няма да има нито един филм с награда :) Надявам се да не ми се обиди-това в рамките на шегата :)

Аз пък току що изгледах този филм и определено се разтоварих :) Оценка няма да му правя-това е ,,запазена марка,,на филмовия критик ;)

Публикувано изображение

Че защо да се обиждам, напротив - Love Actually е един от филмите, които с кеф бих заринал с награди.

Но не бих пестял и по отношение на 

Elle s'appelait Sarah / Ключът на Сара

Публикувано изображение

Много сериозен филм с твърде умело "прехвърляне" през годините на повествованието, показвайки, че има начини един повтарящ се сюжет (приемайки на доверие, че според Шекспир те не могат да бъдат повече от 29), да ни бъде поднасян така, че да не омръзва на зрителя. Ще изтъкна и поредната силна роля на Кристин Скот Томас (с номинация за "Сезар" за филма), но най-вече на момиченцето, изиграло блестящо главната детска роля, чието име ще напиша на френски, защото ме знам как се произнася на български - Mélusine Mayance

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сега изгледах това филмче:

Забавно и леко е и става за убиване на времето ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Рядко ми се случва да не догледам филм до края, но определено "Зрителна измама" ми дойде в повече, защото няма шанс да изтрая 2 часа в гледане на тоя. Мисля, че прекалено шумната му реклама едва ли ще компенсира доста блудкавия сюжет и изпълнение, оставащи безкрайно далеч от образците в жанра. 

Не бих го нарекъл посредствен, но от моя гледна точка си е неоправдана загуба на време.

Тази пуфничка бе обречена в мига, в който Луис Летерие седна на режисьорското й столче. Целият филм е сюжетен безпорядък, а краят си е чиста обида за интелекта. Ако искате добър филм за "магьосници", гледайте "Престиж" и заебете всичко останало. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Предвид това, че тази версия е римейк на "A moment to remember" от 2004, очаквах да не е чак толкова въздействаща като оригинала, но сгреших.
Филма е направен невероятно, знаех, че турците умеят да правят драми, но тази са я направили перфектно. Разболя ме този филм, много ми въздейства. Всичко в него беше перфекно, смея да твърдя, че е по-добър и от оригинала.
За любителите на силни, разтърсващи драми този филм е задължителен. Пакетчето с носни кърпички да си го държите до вас обаче, поне през втората половина на филма.
10/10, просто невероятен! :sobbing: :sobbing: :sobbing:

Редактирано от Half_Blood_Prince (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дочаках го да излезе с хубаво качество :) За любителите на този тип филми-препоръчвам.

Сюжети ,актьорски игри и прочее търсете в друг тип филми :P Много добри ефекти ,много добре направен-от последните на тази тематика ,които са излезнали напоследък този определено ми хареса.Абсолютен екшън,фентъзи,приключенски филм :)

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

...Сюжети ,актьорски игри и прочее търсете в друг тип филми :P

+1 от мен за предупреждението!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

+1 от мен за предупреждението!

Е не е с Морган Фрийман все пак-макар,че и филм с негово участие не ти се понрави :P .Не е без ниаквъв сюжет разбира се и все пак участват и актьори,но все пак е друг жанр и там мисля са малко филмите ,които биха задоволили ,,претенциите,,ти за добър филм  ;):offtopic_s:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

:offtopic_s:

Е не е с Морган Фрийман все пак-макар,че и филм с негово участие не ти се понрави...

Яко ме емнахте с тоя Морган Фрийман, но ще припомня само част от коментара ми по-горе:

... и бих могъл да изредя доволно количество филми с негово участие, които са доста по-елементарни от коментирания. Все пак Фрийман, който е един от най-предпочитаните и от мен актьори, има 105 роли и няма как всичките да са му ОК...

Едва ли някой ще възрази, че все по-рядко се появяват шедоври в днешно време. И че напоследък мнозина любими актьори се появяват в непретенциозни филми, защото и негативните оценки са реклама, важно е само да ти напишат правилно името.  :offtopic_s:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Едва ли някой ще възрази, че все по-рядко се появяват шедоври в днешно време.

Мисля , че усещането е субективно .

Преди 30 години ходих на кино по 2-3 пъти в месеца , а за телевизията да не говорим.

Днес , почти всяка вечер гредам кино у дома.

Става все по-трудно да впечатлиш зритела , преситен от компютърни ефекти и изтъркани от времето идеи.

Спомням си преди 50 години като ми купиха книжка с картинки на динозаври - каква радост беше . Сега трудно можеш да впечатлиш и дете с филм за извънземни.....

Иначе , както и преди , излизат по 1-2 качествени филма на година....Повече се набляга на сериалите мисля.

С интерес следя сериала Hell on Wheels (като за мен), а добри надежди ми дава и най-новия Atlantis (като за младежката аудитория).....според предпочитанията , разбира се.

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"GRAVITY"

Публикувано изображение

Това е най-добрият филм на 2013-та. Точка. Може би не най-смисленият, но определено най-добре заснетият и със сигурност най-зрелищният, който съм гледал от бая време. Камерън го нарича най-добрият космически филм, правен някога и вече започвам да си мисля, че е прав. От Одисея в космоса не е излизала толкова революционна фантастика и се съмнявам, че скоро ще излезе. Повече може да прочетете в ревюто ми, но най-добре си размърдайте задниците и го гледайте на голям екран още днес. След години това нещо ще е класика, помнете ми думата.

9.0/10

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И аз днес го гледах. Твърде добър, за да бъде пропуснат.

Сандра направо си заслужава Оскар за него.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

De tweeling / Близначките

Публикувано изображение

По какви причини две близначки могат да си станат чужди, какви събития ги разделят, а после събират, и завинаги ли е така? Доста добре направен филм, със сигурност имащ своята зрителска аудитория.

Мястото, на което са заснети последните сцени от филма поразително напомня на екопътеката към водопада край Тетевен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"GRAVITY"

Публикувано изображение

Това е най-добрият филм на 2013-та. Точка. Може би не най-смисленият, но определено най-добре заснетият и със сигурност най-зрелищният, който съм гледал от бая време. Камерън го нарича най-добрият космически филм, правен някога и вече започвам да си мисля, че е прав. От Одисея в космоса не е излизала толкова революционна фантастика и се съмнявам, че скоро ще излезе. Повече може да прочетете в ревюто ми, но най-добре си размърдайте задниците и го гледайте на голям екран още днес. След години това нещо ще е класика, помнете ми думата.

9.0/10

...и аз го гледках,нооо не достига в идеи такива с каквито борави "Прометей","Мисия до Марс",но все пак би било интересно как прогресията в този аспект на жанр ще се изрази в очакваният филм с име :The Last Days on Mars

http://www.imdb.com/title/tt1709143/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

The Man Who Wasn't There / Човекът, който не беше там

Публикувано изображение

Братя Коен + Били Боб Торнтън (пушещ в 95% от сцените) + Франсис Макдормънд + Скарлет Йохансон + Джеймс Гандолфини + 1 летяща чиния (за привкус) = великолепен чернобял филм, който от наглед монотонното си развитие скача надълбоко в дебрите на трилъра, но не съвсем. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Melinda and Melinda / Мелинда и Мелинда

Публикувано изображение

Два (че и малко отгоре) филма в един, но не в хаос, а твърде увлекателни - точно както Уди Алън си ги умее тия похвати. Чудесна работа на екипа и блестящ резултат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...