Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита според AV-Test, AV-Comparatives, Virus Bulletin и други. - 3 част

Featured Replies

Ще кажа нещо и за така наречения сепчо. Той все още не лови всеизвестния флашков вирус pueda.exe. Който е доста доста стар, пълна бутафория е, в сравнение с други безплатни решения за защита е доста по назад. На всичкото отгоре, както вметна методи е и платен. Ама той NEY отдавна си е в отдел "Дезинформация"  ;)

За какво да дезинформирам? За мен не е проблем защитата на лицензионни права - на всичките. Просто съм споделил собствено мнение. Можеш с безплатна комбинация да си по-добре спрямо платени подобни. Лошо ли е?

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 300k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "БУК-М2Е"
    "БУК-М2Е"

Поиграх си да сведа до табличен вид динамичните тестове, за тази година, на AV-Comparatives В голямата таблица са дадени резултатите на повечето (по моя преценка) програми, участвали в динамичните т

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Попаднах на интересен друг канал в тубата (който също тества често защитни програми срещу ransomware). Могат да се извадят някои заключения: Kaspersky Free Antivirus е толкова орязана, че е

• Годишен отчет от Dennis Technology Labs ,определящ най-добрата програма за защита   Колебанията в ефективността през годината Влияние върху системата http://dennistechnologylabs.com/reports/

Публикувани изображения

• Автор

Хахаха кога се появи тоя 'tiranium', че и пъвенец стана.

http://www.nigma.ru/?s=Tiranium+AntiVirus&t=web&rg=t%3D0_c%3D%D0%A0%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D1%8F_&rg_view=&yn=1&gl=1&rm=1&ms=1&yh=1&av=1&nm=1&lang=all&srt=0&sf=1

Ам .... от космонавтите братле,от космоса. Баси все Ви се чудя какво му се връзвате на този продажен форум. Когато го създадоха - в отговор на кадетският форум беше друго. Откакто обаче там се намесиха спорсори (които са все на първи позиции в тестовете им) нещата се изкривиха неимоверно.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ам .... от космонавтите братле,от космоса. Баси все Ви се чудя какво му се връзвате на този продажен форум. Когато го създадоха - в отговор на кадетският форум беше друго. Откакто обаче там се намесиха спорсори (които са все на първи позиции в тестовете им) нещата се изкривиха неимоверно.

Инсталирай и сам прецени програмата има някои слаби страни, но по детект няма кой да я бия и Кихо и отстъпва дори! Това го говоря от опит

http://www.nigma.ru/?s=Tiranium+AntiVirus&t=web&rg=t%3D0_c%3D%D0%A0%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D1%8F_&rg_view=&yn=1&gl=1&rm=1&ms=1&yh=1&av=1&nm=1&lang=all&srt=0&sf=1

бе ква е тая програма да няма страница.платена,безплатна?къв й е случая не е ясно!

• Автор

КУ... ай стига бре да не чопнаха и те енжина на румънците

Ну и я о том же,компания потихоньку развивает свой продукт и устраняет баги, единственное,что пока я не понял-это почему название детекта  очень похоже на детект битдефендер)

бе ква е тая програма да няма страница.платена,безплатна?къв й е случая не е ясно!
Има страница http://titaniumdata.servfr.net/

Страницата им във фейсбук https://www.facebook.com/TiraniumAntivirusComportementale?ref=stream

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Приятелю направил съм тема на програмата и там съм изложил линк към официалната страница!

Интересно тестче.

................................................................

Интересно тестче.

Мерси, страхотен си!Това имах предвид (реален тест) , а не видеото на сайта на дивелопъра. Поздрави.

URIEL welcome back :)

Е, явно на някого все пак съм липсвал. ;)

www.virusbtn.com/vb100/latest_comparative/index  April-October 2013

Редактирано от Лудият Учен (преглед на промените)

Форти много дърпа напред все по добри стават. Кихчо явно са го тествали без включен енджин на битдефендър.

• 3 седмици по-късно...

Клипче как да се защитаваме с Software Restriction Policies (SRP) and AppLocker!

Нямала съм си друга работа, та съм тръгнала да разглеждам ревюта на антивирусни -> Best Antivirus Software Review 2014.

Не че нещо, но в класирането липсва Комодо... Предполагам просто версия 2014 е още бета, или търсенето и четенето ми не са били в правилна посока... :rolleyes:

Редактирано от petinka90 (преглед на промените)

Нямала съм си друга работа, та съм тръгнала да разглеждам ревюта на антивирусни -> Best Antivirus Software Review 2014.

Не че нещо, но в класирането липсваше Комодо... Предполагам просто версия 2014 е още бета, или търсенето и четенето ми не са били в правилна посока... :rolleyes:

Ревютата (особено това) не са мерило за качествата на един антивир. продукт!

Ревютата (особено това) не са мерило за качествата на един антивир. продукт!

Съгласна съм, че не са, не твърдя обратното.Беше ми интересно да поразгледам и да го споделя все пак.

http://www.comss.ru/page.php?id=1759 доста интересен тест, панда клоуд тук е доста назад, интересно защо?

Редактирано от ✯T✯H✯E✯P✯L✯A✯Y✯E✯R✯ (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.