Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита според AV-Test, AV-Comparatives, Virus Bulletin и други. - 3 част

Featured Replies

тука пък продуктите с бит енджина са лидери, а касапови са след тях, явно разликата е минимална между двата продукта, като защита

Редактирано от T H E P L A Y E R (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 299,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "БУК-М2Е"
    "БУК-М2Е"

Поиграх си да сведа до табличен вид динамичните тестове, за тази година, на AV-Comparatives В голямата таблица са дадени резултатите на повечето (по моя преценка) програми, участвали в динамичните т

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Попаднах на интересен друг канал в тубата (който също тества често защитни програми срещу ransomware). Могат да се извадят някои заключения: Kaspersky Free Antivirus е толкова орязана, че е

• Годишен отчет от Dennis Technology Labs ,определящ най-добрата програма за защита   Колебанията в ефективността през годината Влияние върху системата http://dennistechnologylabs.com/reports/

Публикувани изображения

• 3 седмици по-късно...

Странно, че изобщо последния сайт е в класацията на доверените източници...Аз не вярвам да ми кажат колко е часа, пък какво остава за друго. Явно рекламката и паричките са си казали водещата дума.

За съжаление, от много време насам е все така - тестовете се изпълняват така, както е угодно на този, който плаща най-много. Затова аз мисля, че когато човек се интересува от качествата на дадена програма е хубаво да я използва лично той известно време и да я подложи на различни тестове, които за него са важни. Ако програмата оправдае очакванията му, може да я придобие и за я използва, ако не ги оправдае - следващата.

Повечето антивирусни вече ловят около 90% от вирусите, така че човек и с най калпавата антивирусна да е, пак е много по добре отколкото да стой без антивирус

При наличието на толкова много на брой безплатни и доказали се продукти е голяма тлупост да не си защитен.Впрочем използването на уиндоус само е по-голяма глупост!

.Впрочем използването на уиндоус само е по-голяма глупост!

След шест месеца работа с линукса ти,ще чакам пак да ми затвърдиш това което написа сега!

Да сме живи и здрави до тогава!

Линукса не е лош, но не става за гейминг или за работа със специализирани програми за видеомонтаж (налични са графични и фото-редактори разбира се), но все още списъка е твърде ограничен за да измести Windows и Mac в тази сфера.

Колкото по отворена и достъпна до масовия потребител е една ОС или програма,толкова повече  намаля възможността да се оправят специфични проблеми!

Т'ва май съм го писал вече в друга тема :D

Линукса не е лош, но не става за гейминг или за работа със специализирани програми за видеомонтаж (налични са графични и фото-редактори разбира се), но все още списъка е твърде ограничен за да измести Windows и Mac в тази сфера.

Хмм става за гейминг, зависи от машината и познанията на ползващия го.Игрите, които играех под Уин си ги играя и тук.За видео и аудио обработка има аналози, които в голяма част са по-добри от събратята си под Уин.За изместване и дума не може да става.Който се усети - усети!

Колкото по отворена и достъпна до масовия потребител е една ОС или програма,толкова повече  намаля възможността да се оправят специфични проблеми!

Какво имаш предвид под 'специфични'  проблеми?

Има си отделна тема за Линукс, който иска - там!

Какво имаш предвид под 'специфични'  проблеми?

След шест месеца,друже след шест месеца сам ще си отговориш на този въпрос!

След шест месеца,друже след шест месеца сам ще си отговориш на този въпрос!

Ай ся празни приказки!Лека вечер!

Ай ся празни приказки!Лека вечер!

И аз за това ти намекнах,ама продължаваш

Ай лека

Хмм става за гейминг, зависи от машината и познанията на ползващия го.Игрите, които играех под Уин си ги играя и тук.За видео и аудио обработка има аналози, които в голяма част са по-добри от събратята си под Уин.За изместване и дума не може да става.Който се усети - усети!

Не става въпрос за стартиране на игри през Wine или други емулатори макар, че сигурно биха паднали броя на кадрите в секунда, а като цяло игрите писани за тази платформа...определено водещите ги няма за Линукс, но това е отделна тема. :)

.За видео и аудио обработка има аналози, които в голяма част са по-добри от събратята си под Уин.

Че има аналози това го казах и аз...знам поне 2-3 читави (особено kdenlive)...Но Adobe Premiere CS/CC, Sony Vegas, Pinnacle Studio И т.н. трудно ще ги измести...не споменавам Avid за която си има собствена платформа за видеомонтаж или Mac с нейния Final Cut Pro... :)

Че има своите предимства така е...аз съм фен на ubuntu - и за сърфиране, плейване на разни неща, офис пакети и ежедневните неща си е супер...и определено е плюс, че е безплатен, че вече има и пакетна поддръжка на софтуера спрямо наличния хардуер, ефекти в стил vista/7 (compiz/beryl), но определено има още какво да се желае...но да не се отклоняваме от заглавието на темата. :)

Нищо не търся...направихме леко лирично отклонение в рамките на 10-тина поста...и нямам намерение да бягам в Линукс раздела тъй като не ми е там силата... :)

Има си отделна тема за Линукс, който иска - там!

Ами като има отделна тема, какъв --- търсиш в тази !..

Нищо не търся...направихме леко лирично отклонение в рамките на 10-тина поста...и нямам намерение да бягам в Линукс раздела тъй като не ми е там силата... :)

Извинявай, това не беше въобще за теб, а за върлия фен на линукс :) 

• 2 седмици по-късно...

Много хора говорят че Avira е много зле и че я били развалили, но след всеки нов тест от която и лаборатория да е аз се убеждавам в обратното! Личните мои наблюдения също не са по различни! Единственото което не ми харесва е, че няма собствена стена а ползва тази на Windows и по този начин ми се губи някъде разликата между Antivirus и Internet Security, плюс това предпочитам коя да е стена пред тази на Windows пък било подкрепена или подсилена уж от самия антивирусен пакет! Много се радвам също така и за резултатите на Варана много голям напредък отбеляза според мен, и за това има все повече почитатели!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.