Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита според AV-Test, AV-Comparatives, Virus Bulletin и други. - 3 част

Featured Replies

Real-World Protection Tests

This section contains full product long-term dynamic test reports. These tests evaluate the suites “real-world” protection capabilities with default settings (incl. on-execution protection features). It is our aim to do these tests rigorously. Due to that, these tests are time and resource expensive, so only products chosen for the yearly main test-series are included. Results are released monthly (from March to June and from August to November), together with two overview reports (July and December) covering four months each.

Our award-winning Real-World Protection Test framework has been recognized by the “Standortagentur Tirol” with the 2012 “Cluster Award for innovation in computer science” and by the “Austrian Government” with the 2013 “Constantinus Award”.

Beside the animated charts we have very extensive reports. Please have a look at them.

Отговора :)

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 299,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "БУК-М2Е"
    "БУК-М2Е"

Поиграх си да сведа до табличен вид динамичните тестове, за тази година, на AV-Comparatives В голямата таблица са дадени резултатите на повечето (по моя преценка) програми, участвали в динамичните т

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Попаднах на интересен друг канал в тубата (който също тества често защитни програми срещу ransomware). Могат да се извадят някои заключения: Kaspersky Free Antivirus е толкова орязана, че е

• Годишен отчет от Dennis Technology Labs ,определящ най-добрата програма за защита   Колебанията в ефективността през годината Влияние върху системата http://dennistechnologylabs.com/reports/

Публикувани изображения

Браво и на Avira, макар на виртуалката доста да тежеше...няма нищо общо с леката програмка от преди няколко години за съжаление.

Браво и на Avira, макар на виртуалката доста да тежеше...няма нищо общо с леката програмка от преди няколко години за съжаление.

Браво и на Emsisoft. Те пък са направили доста лека програма.От месец я ползвам с MBAE и компютъра ама въобще не се затормозява.Минус е малко бедната им база в Anti -Malware Network.

Прост пример е как скача  BB въпреки проверката там при всеки ъпдейт на Mozilla за Maintenance Service.

От тестовете излиза че Fortinet е с най-балансиран резултат между засичане и фалшиви тревоги. Лично аз се изненадах от малкото фалшиви тревоги на Панда в тества...тя винаги е била с доста фалшиви тревоги...Друг интересен резултат е много фалшиви тревоги на Baidu и малкото на Quhu...Винаги са ми били подобни тези програми като интерфейс, но все пак явно има явна разлика в ползваните енджини.

• 3 седмици по-късно...

September 2013 - February 2014  AV-TEST

http://www.av-test.org/en/news/news-single-view/win-xp-7-81-internet-security-suites-complete-an-endurance-test-lasting-6-months/

post-262420-0-75256500-1399841860_thumb.

Редактирано от B-boy[StyLe]
Добавен източник. (преглед на промените)

www.chart.av-comparatives.org/chart1.php   Real-World Protection Test - April 2014

Редактирано от Лудият Учен (преглед на промените)

Панда е отличника - 100% и 0 фалшиви.

Преди време, освен високата детекция се забелязваха и много фалшове...

Дали обаче тестват безплатната облачна Панда, или е antivirus pro, IS?...

Облачната ползват.

kaто и знам посредствения детект и практически липсващата проактивка, лллллллллллллллллеко ме озадачават тия 100%

Редактирано от T H E P L A Y E R (преглед на промените)

Тествана е версия "Panda Cloud Free Antivirus 2.3" а новата която излезе сега 3.0 според девелоперите на Панда е много по-добра.При версия 2.3 забелязах,че когато и пусна защитната стена и при online гейминга пинга ми остава същият,но имам лаг,при новата версия не знам дали е пак така.В момента тествам Outpost Security Suit Pro 9 при нея като отворя една папка с 200 снимки или папката си с музикални клипове около 100 и първите 5-6 секунди ги показава само като неизвестни файлове и след малко се появяват такива каквито са.И в менюто и хем забранявам да download news но тя пак ги сваля и ми вади съобщение долу,че са изтеглени.Уж я дават здрава и сигурна vs експлойти и накарах един приятел да напише един колкото за пробата и програмата НЕ го засече дори на ауторън като скрит процес позволи да се инжектира и това на Windows 8

Тъпото на новата версия на Panda Cloud е че май са премахнали Data Shield. А в момента има бум на криптори...затова препоръчвам да се ползва или Comodo (с вкарани всички дялове в защитените файлове и папки) или поне инструменти като (HitmanPro Alert, CryptoPrevent, Malwarebytes Anti-Exploit) и разбира се здрав бекъп на личните данни. :)

Тъпото на новата версия на Panda Cloud е че май са премахнали Data Shield. А в момента има бум на криптори...затова препоръчвам да се ползва или Comodo (с вкарани всички дялове в защитените файлове и папки) или поне инструменти като (HitmanPro Alert, CryptoPrevent, Malwarebytes Anti-Exploit) и разбира се здрав бекъп на личните данни. :)

Outpost Firewall Pro - няма ли да свърши работа, компенсирайки липсата на Data Shield-са ?

Честно казано - леко ме заинтригува това добро представяне на облачната Панда. Дали би си паснала с Outpost-а ?

И това не е зле ама изисква да е пуснато постоянно като работещ процес. http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Removal-Tools/Bitdefender-Anti-CryptoLocker.shtml

Аз не бих го използвал...то е алтернатива на CryptoPrevent, само че с "напудрен" интерфейс и 5-пъти по-голям изпълним файл.

Outpost Firewall Pro - няма ли да свърши работа, компенсирайки липсата на Data Shield-са ?

Честно казано - леко ме заинтригува това добро представяне на облачната Панда. Дали би си паснала с Outpost-а ?

Ами скоро не съм ползвал Outpost и не мога да отговоря, но идеята е ако HIPS-a се пропука, да имаш втора линия на защита като тази в Comodo, но тя пък изисква изпълнението на доста процесорни цикли за минута (не че реално се усеща). Не съм пробвал дали програми от сорта на Easy File Locker ще свърши работа срещу крипторите, но може да се тества. Друга, която се справя автоматично поне с GPCode (но той вече е стар, макар и още опасен) е OnlineArmor. За Outpost незнам как се представя срещу крипторите (извън ХИПС частта). В момента най-добрата защита си остава бекъпа (в момента се подготвя нов инструмент, който ще следи за подобни инфекции и за криптирани файлове) при извършване на даден бекъп. Добра идея е да не се изключва Volume Shadow Copies (System Restore) в Windows, защото сенчестите копия доста могат да помогнат.

Поздрави!

Малеее, това китайско 360ИС, пак изби рибата.

Яд ме е, че сложих на няклоко нови машини 360ТС, но и той би трябвало да е на висота, все пак него не са го тествали...

Не мога да повярвам на 100% уеб защита на Кихо.

Panda Cloud  - само около 7% - особено фишинг - невъзможно нисък резултат.

Най балансирани резултати - Касперски ИС 2014 - 100% самозащита, браво...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Малеее, това китайско 360ИС, пак изби рибата.

Яд ме е, че сложих на няклоко нови машини 360ТС, но и той би трябвало да е на висота, все пак него не са го тествали...

Не мога да повярвам на 100% уеб защита на Кихо.

Panda Cloud  - само около 7% - особено фишинг - невъзможно нисък резултат.

Най балансирани резултати - Касперски ИС 2014 - 100% самозащита, браво...

Пандата до колкото разбрах от клипа е тествана без Toolbar ( Url filtering ). 

Редактирано от genagold1 (преглед на промените)

Така съм съгласен, нямах време да гледам клипа.

Това техното според мен е като налъм без каишка, на когото му липсва дървената част - т.е - нищо...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.