Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита според AV-Test, AV-Comparatives, Virus Bulletin и други. - 3 част

Featured Replies

AV-TEST May-June 2014 Windows XP

На Comodo кое са тествали... Antivirus, Firewall или Internet Security...Ако е Antivirus ще се съглася с резултатите...но ако има Defense+ и sandbox определено няма да се съглася... :)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 306,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "БУК-М2Е"
    "БУК-М2Е"

Поиграх си да сведа до табличен вид динамичните тестове, за тази година, на AV-Comparatives В голямата таблица са дадени резултатите на повечето (по моя преценка) програми, участвали в динамичните т

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Попаднах на интересен друг канал в тубата (който също тества често защитни програми срещу ransomware). Могат да се извадят някои заключения: Kaspersky Free Antivirus е толкова орязана, че е

• Годишен отчет от Dennis Technology Labs ,определящ най-добрата програма за защита   Колебанията в ефективността през годината Влияние върху системата http://dennistechnologylabs.com/reports/

Публикувани изображения

Бит Дифендър - първи, GData (с енджина на румънците) - осми, F-Secure (също с енджина на Бит) - 12-ти.  :eek:

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Бит Дифендър - първи, GData (с енджина на румънците) - осми, F-Secure (също с енджина на Бит) - 12-ти.  :eek:

Qihoo с енджина на Бит е 6-ти. Кое те учудва? Пък и едва ли, ползват сегашния енджин. Най-вероятно е по-стар, от преди година две.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Мне- няма никаква логика. Особено за финландците...

Кой както е платил. Публикувано изображение  Това са тестове, не си длъжен да им вярваш. 

На Comodo кое са тествали... Antivirus, Firewall или Internet Security...Ако е Antivirus ще се съглася с резултатите...но ако има Defense+ и sandbox определено няма да се съглася... :)

Для тестирования выбирают самые последние общедоступные версии антивирусов. Антивирусным программам разрешается обновляться в любое время и делать запросы с помощью "облачных" сервисов. Лаборатория AV-Test сосредоточила внимание на реалистичности сценария тестирования и проверяет решения на реальных угрозах. Антивирусные программы должны были продемонстрировать свои возможности, используя все свои компоненты и уровни защиты.

По материалам независимой лаборатории AV-Test

Bullshit.....

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Някакси не вярвам, ЕСЕТ и Касперски, да имат толкова ниски резултати. Сравнени с други платени програми, а и някой китайци. :)

:no-no: На мен също ми се струва несериозно, Kaspersky да изостава толкова много от програми като Lavasoft и Kingsoft.

:no-no: На мен също ми се струва несериозно, Kaspersky да изостава толкова много от програми като Lavasoft и Kingsoft.

Що па да не изостава , даже много си е нормално.

• 2 седмици по-късно...

www.av-comparatives.org/microsoft-prevalence-based-analysis-file-detection-tests/  Тестът официално е от Март 2014,но ревизията е от 7 Август 2014.Освен детекцията и класацията на антивирусните продукти е публикувана и интерактивна карта по континенти и държави на вирусната активност засечена от различните вендори.Класирани са и най-често срещаните вируси в мрежата.

Редактирано от Лудият Учен (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

www.virusbtn.com/vb100/latest_comparative/index  December 2013-June 2014  Windows  Server 2012

www.virusbtn.com/vb100/latest_comparative/index  December 2013-June 2014  Windows  Server 2012

Странни резултати. Касперски, по-зле от китайците.  :no-no: Почти всички, са по-добре от Касперски. Даже някоя от тях, не съм ги чувал. Странно.

Като се два "левчуга" за подобни класации, за мен е важно единствено личното ми мнение ;)

Като се два "левчуга" за подобни класации, за мен е важно единствено личното ми мнение ;)

За теб, за мен, са важни личните ни впечатления и мнение. Но нали се сещаш, колко хора си избират антивирусна програма, заради такива класации. И то не е само антивирусната.

• 2 седмици по-късно...

www.twitter.com/avtestorg/status/516865587726012417/photo/1 AV-TEST JULY-AUGUST 2014  WINDOWS 7

www.twitter.com/avtestorg/status/516865587726012417/photo/1 AV-TEST JULY-AUGUST 2014  WINDOWS 7

Според мен, достоверни резултати. С малки изключения. Когато тествах Бит, имах по-бавно зареждащ компютър. С Комодо, няма такъв проблем. Иначе, и двете антивирусни, не са ми товарили компютъра, при експлоатация. Освен това, не мисля, че е коректно да сравняваш антивирусни с автоматични пясъчници, с такива дето нямат тази опция. Ще има различни резултати, в графата защита. Освен, ако пясъчника не е пробит. :D

Две тестчета

На Касперски все още му трябват допълнителни правила AntiWinlock.

И защо на някои програми биват вдигнати на макс настройките (Аваст например), а на някои (като Касперски) не пипва нищо... а съм сигурен, че настроен ще блокира непознатия локер.

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

На Касперски все още му трябват допълнителни правила AntiWinlock.

И защо на някои програми биват вдигнати на макс настройките (Аваст например), а на някои (като Касперски) не пипва нищо... а съм сигурен, че настроен ще блокира непознатия локер.

Не знам този е французин и не знам дали ще се разберем.Хубаво е да се вземе файла и да се тества.

Да му пише нашата "Французойка". Нещо се губи пак @Exhibit A...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.