Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бог - Вярвате или не

Featured Replies

Така, прословутата библия съм я чел. Това по тоя въпрос. За да не оставаш с погрешни мисли.

Колкото и да се стараете със Сталик да обяснявате как ако не бил бог, то нас нямало да ни има, как ако не бил той светът щял да бъде само и единствено престъпен, то няма как да повярвам на тези врели некипели.

Хайде отворете си очите поне веднъж и погледнете, че религиите и верите не са донесли нищо добро на човешкия род, че са една идиотска измислица, създадена за заблуда на масите и държането им в подчинение. Единсвеното, което е видяло човечеството от религиите е зло, измерващо се със милиони жертви, ограничаване на свободата на индивида и задушаване на стремежа към познание.

И го запомнете - докато има религии, то на тази планета ще има зло и то ще става все повече и повече, защото злото е заложено във всяка религия. Религията е зло и това е елементарната истина, която не желаете да приемете.

Това е от мен. Каквото и да ви кажа, то явно няма да се замислите над думите ми.

"Прословутата Библия" не си я чел. Поне не си разбрал и дума от написаното. Нямам предвид дълбоко вътрешно разбиране, а най-най-буквално разбиране на текста. Може би си я чел на патагонски. Не зная. Виждам само фактите - отричаш я като исторически паметник. Значи не си я чел. Независимо какво казваш. Самият факт, че тя описва административната и държавна уредба на древни държави, отношенията между древни племена и разкрива позициите на реални исторически личности (примерно Ирод и Пилат) показва, че тя представлява историческо свидетелство или в най-добрия случай преразказ, което автоматично я прави исторически извор и паметник. И въпреки това ти седиш, твърдиш че си я чел, и настояваш на явно малоумната си теза, че тя не е исторически и културен паметник. Не стига и това. Не пожела и да се обосновеш. Отбягваш зададените ти въпроси, като наместо да им отговориш, театрално и мелодраматично коментираш мен и вярата на хората. И все пак - кажи каквото те питат. Хем хвърляш твърдения, хем се оказваш неспособен да ги докажеш. И баба, дето се вика, така знае.

И слагаш думи в чуждата уста. Къде съм твърдял, че "ако не бил бог, то нас нямало да ни има, как ако не бил той светът щял да бъде само и единствено престъпен". Цитирай ми пост. В противен случай си клеветник и лъжец.

Тезата, че "единственото, което е видяло човечеството от религиите е зло" пък само показва бедността на общата ти култура. Или пък непремерена хипербола. Приносът на религиозната мисъл за (примерно) философията и изкуствата (музика, скулптора, архитектура, живопис...) явно не значи нищо за теб. Което ме навежда на мисълта, че за теб "добро" ще е сторила само. ако е произвела примерно килограм домати. Значи или мерилото ти е невярно или представите и познанията ти.

За съжаление слепците (т.нар. атеисти, агностици и материалисти) никога няма да се окажат интелектуално способни да осъзнаят, че всяка една вяра има външно и вътрешно учение, без значение дали следва пътя на лявата или на дясната ръка. И че външното твърде малко може да говори за вътрешното. И че е смешно да съдиш една вяра, защото не можело тя да проповядва единствено Истината. Смешно е защото всяка една вяра съдържа част от Истината и е повече от нормално да има "пропуски", които обаче следва да бъдат разобличени и очистени, а не схващани като признаци за "неистинност". Само че тя, Истината, не е предназначена за онзи, който не иска да я чуе и не е готов да я получи. И това че изповядваш тази вяра и я следваш също няма да ти гарантира постигането на тази частица Истина. До нея стигат само избрани. Затова онези които не са, нека или мълчат, или поне се опитат да приемат фактът че някой някъде, може да е способен да види и осмисли нещо, което те не са. Самонадеяността и вярата в абсолютната егоцентрична правота на самият себе си, е причината "атеист" да звучи обидно.

• Отговори 647
  • Прегледи 77,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• За сажаление е така...Макар всеки да знае че за нещастията ,войните, болестите и гладните деца сме си виновни само ние-хората...И се сещаме за Бог само когато нас самите ни сполети нещо..И когато няма

• Разбира се че вярвам в бог и има защо.Не изпълнявам всички работи да ходя всяка неделя на църква, но се моля понякога.И немога да повярвам как има хора който отричат съществуването на бог.ЗАЩОТО ТОЙ Н

• В Новия Завет има един такъв стих: И бесовете вярват и треперят.От страх от Бога.Дяволът и неговите служители вярват в Бога и се страхуват от Него, а масовата част от нас, не.Щото може някой да се раз

Публикувани изображения

По правилно би било да се каже "всичко, което виждаш и чувстваш е Природа". И тая дума "атеист" звучи идиотски и в общи линии малко или много намирисва на обидно звучене. Казано просто - тъпо определение с грозни звучене.

Използвани думи:

-идиотски

-тъпо

-обидно

-грозно

Ако се замислиме върху думите, които употребяваме и внушението, което носят, ще разбереме какъв свят изграждаме вътре в себе си. Истината е, че този свят го проектираме върху външния, който ни заобикаля. Ако има учение, което би ни помогнало да се почувстваме по-добре, би било мазохистично да не го избереме. Било то някаква религия.

Може би учасниците по темата е добре да споделят с нас-какво за тях е Бог? Какъв смисъл влагат в понятието, т.е. да се опитат да дадът дефиниция на Бога. Да отговорят на въпроса "Какво е Бог за мен?" и след това да аргументират дали е възможно (невъзможно) да съществува в тази форма.

Другия вариант е да кажеме да пуснат 10 поста и да се държат като ощипани девици. Да се изживяват в ролята на жертви, които приемат нещата лично, твърдейки, че другите като говорят за себепознание, любов, изказват мнение, по този начин целенасочено се стремят да ги нараняват.

Да кажеш че нещо е зло и вредно само по себе си е едната страна на монетата.

Така може да се каже например, че науката и прогреса са зло. Науката ни дава знанието и средствата да се убиваме във все по-големи количества. Науката и прогреса правят живота по-лесен, но и за много хора по-празен. Броя на самоубийствата в западния свят всяка година расте. Науката и прогреса всъщност са причината за над един милион убити и повече от десет милиона осакатени хора всяка година в автомобилни катастрофи. Науката и прогреса са най-вероятна причина за глобалното затопляне и озоновата дупка, за унищожаването на природата.

Не съм против науката, нито мисля че ще е по-добре да се върнем да живеем в пещери. Причината не е в науката, причината за проблемите в света е че мислим преди всичко за себе си, мислим за собственото си щастие и често не ни интересуват другите.

Причината за всички страдания е егото. Чувството ни за собствена значимост.

Какъв е света – зависи от нас. Светът е съвкупност от всички нас.

Можем да търсим разликите помежду си, можем да се делим на вярващи и невярващи, на бели и черни, на високи и ниски, на левски и цска, можем да се стреляме с прашки. Можем.

Можем да се огледаме и да видим, че всеки е като нас. Всеки се стреми да бъде щастлив и всеки иска да избегне болката и страданията.

Можем да забележим, че не е възможно да си истински щастлив ако вземаш от хората, без да даваш, ако си щастлив за сметка на нечие страдание.

Можем да търсим и да намираме това, което ни обединява, можем да споделяме красотата, богатството и любовта, които имаме.

Можем да вдъхновяваме и можем да обичаме.

Въпрос на избор.

Разбира се не става въпрос да сме глупаво-добри. Ако някой очевидно ще се нарани или ще нарани други хора, трябва да бъде спрян. За целта е нужна много мъдрост. Въпрос на баланс. Съчувствие и мъдрост.

• 3 седмици по-късно...

От начало докато бях малък вярвах в бог,може би под влиянието на родителите ми.А по-късно разбрах,че Бог всъщност няма и причините са няколко:

1.Много ме вълнува биологията и теорийте за създаване на земята от най-правдоподобно ми звучеше това за океана аз осъзнах самия смисъл за живота просто като се сравнявам 1:1 със животните (гледам много Animal Planet и Discovery )

гледал съм много такива филми и всеки път се обеждавам в това което си мисля.

2.Преди много години хората са имали вярвания в различни богове.Те са вярвали в Бог на слънцето,Бог на дъжда и много дуги така с времето хората са сменяли вярванията си ,е след като веднъж се е сменило това вярване едва ли съществува истински Бог.

3.Има много Религии по света и всички вярващи в различните религии си жевеят съвсем нормално имам предвид,че религиите казват,че неверниците няма да имат добър живот ,но напротив всички вярвящи в различните религии имат еднакъв живот защото те са просто еднин Вид,животни.Ние сме просто едни животни който можем да мислим по съвършенно различен начин от другите и тези мисли са ни довели до това което сме в момента.

Човек има нужда да в вярва в нещо. Защо не в Бог? Защо не в някой друг човек, защо не в утрешния ден? Трябва да се вярва в нещо, защото без вяра трудно се живее.

Аз вярвам в хората, които познавам, вярвам че утре ще е по-добре от днес. Дано и вие вярвате в нещо.

Аз не вярвам в нищо! просто се възприемам като едно животно родило се да създате поколение

Редактирано от SefdasS (преглед на промените)

:)

Аз не вярвам в нищо! просто се възприемам като едно животно родило се да създате поколение

Вероятно вярваш в биологията, Animal Planet и Discovery. Вярваш на идеите и представите, които имаш, а не за всички има убедителни доказателства.

Не познаваш всички религии, но вярваш, че знаеш какво казват те. Вярваш, че сме вид животни. Вярваш, че не вярваш в нищо.

Според мен не е толкова важно в какво и дали вярваме. Важно е как се отнaсяме един към друг, толерантни ли сме към мислещите по различен начин и способни ли сме поне понякoга да поставим нуждите и интересите на другите преди собствените ни.

Всеки има свободата да вярва или не, всеки има правото да бъде щастлив.

Толкова много взех да вярвам,че вече в ниущо не вярвам!Но винаги когато изпадна в беда като се помоля на бог и всичко се орпавя!

:)

Вероятно вярваш в биологията, Animal Planet и Discovery. Вярваш на идеите и представите, които имаш, а не за всички има убедителни доказателства.

Не познаваш всички религии, но вярваш, че знаеш какво казват те. Вярваш, че сме вид животни. Вярваш, че не вярваш в нищо.

Според мен не е толкова важно в какво и дали вярваме. Важно е как се отнaсяме един към друг, толерантни ли сме към мислещите по различен начин и способни ли сме поне понякoга да поставим нуждите и интересите на другите преди собствените ни.

Прав си, всеки вярва, в каквото желае. Свободата е пълна и така е редно.

На вярващите им трябват малко доказателства за съществуването на обекта на тяхната вяра, за да бъдат щастливи.

Всеки запълва главата си със знанията, които най-много му допадат, стараейки се да не надвишава капацитета си.

Толкова много взех да вярвам,че вече в ниущо не вярвам!Но винаги когато изпадна в беда като се помоля на бог и всичко се орпавя!

Когато ти се възпали апендиксът, веднага започни да се молиш, за да се оправи всичко. След няколко дни, когато злополучният остатък се спука, веднага викай линейка, ако искаш да живееш.

Накрая благодари на лекарите с финикийски знаци, а на Бог можеш да се опираш през цялата останала част от живота си. В това, че ще те глождят разни съмнения, няма нищо странно. Човекът е изключително противоречиво същество.

Прав си, всеки вярва, в каквото желае. Свободата е пълна и така е редно.

На вярващите им трябват малко доказателства за съществуването на обекта на тяхната вяра, за да бъдат щастливи.

Всеки запълва главата си със знанията, които най-много му допадат, стараейки се да не надвишава капацитета си.

Когато ти се възпали апендиксът, веднага започни да се молиш, за да се оправи всичко. След няколко дни, когато злополучният остатък се спука, веднага викай линейка, ако искаш да живееш.

Накрая благодари на лекарите с финикийски знаци, а на Бог можеш да се опираш през цялата останала част от живота си. В това, че ще те глождят разни съмнения, няма нищо странно. Човекът е изключително противоречиво същество.

Ти ме разбра погрешно...Исках да кажа,че например когато изгубя нещо и не мога да го намеря като се помоля и някой го откривам :)

;)

Напълно си прав :yanim:

Ти ме разбра погрешно...Исках да кажа,че например когато изгубя нещо и не мога да го намеря като се помоля и някой го откривам :)

По силите на почти всекиго е да се погрижи да бъде разбран правилно. Достатъчно е думите му да са ясни и недвусмислени. Добрите правопис и стил са допълнителни помощни фактори в тази посока. :)

По силите на почти всекиго е да се погрижи да бъде разбран правилно. Достатъчно е думите му да са ясни и недвусмислени. Добрите правопис и стил са допълнителни помощни фактори в тази посока. :wors:
НавНав пуска интересна тема, за значението на точният звук при молитвата.Не знам на кой е но Сталин си го приписва "Буквата се явява писменото отражение на даден звук"При произнасянето на дадена молитва ние изказваме дадено желание , дали благодарност към Бог или някаква молба към Него, то молитвата трябва да е произнесена с хармонията от точните звуци.Тези звуци под формата на думи са стигнали до нас от древноста в Светите Книги.И тук изниква въпросът дали не трябва да върнеме правописът от преди управлението на Стамболииски,за да можеме по-точно да възпроизведеме звуците дадени ни от Бог.
НавНав пуска интересна тема, за значението на точният звук при молитвата.Не знам на кой е но Сталин си го приписва "Буквата се явява писменото отражение на даден звук"При произнасянето на дадена молитва ние изказваме дадено желание , дали благодарност към Бог или някаква молба към Него, то молитвата трябва да е произнесена с хармонията от точните звуци.Тези звуци под формата на думи са стигнали до нас от древноста в Светите Книги.И тук изниква въпросът дали не трябва да върнеме правописът от преди управлението на Стамболииски,за да можеме по-точно да възпроизведеме звуците дадени ни от Бог.

Хубаво е, че разбираш какво си говориш (сам ?!? ). Щом това ти носи успокоение, аз съм за и няма да ти преча. :clap: Дори няма да отварям уста, колко грешки си допуснал при опита да пренесеш всичко на "хартия". Важното е на теб да ти е ясно. Преодоляването на неимоверните трудности е похвално и винаги носи удовлетворение. Аз съм с теб и следващия път! ;)

Айде да видим кой да и кой не

Аз лично не вярвам че хората били от кал и Бог им вдъхнал живот защото ако бяха от кал

щяха да се разтапят или по скоро да бъдат отнесени отводата докато се къпят но това си е мое мнение.

Много съжалявам че не е анкета просто абе проблема го обясних в проблеми свързани

със сайта

Твърдо НЕ и аз вярвам , че за всичко си има научно обяснение и че не е редно за това което не разбираме да "обвиняваме боговете"....

От начало докато бях малък вярвах в бог,може би под влиянието на родителите ми.А по-късно разбрах,че Бог всъщност няма и причините са няколко:

1.Много ме вълнува биологията и теорийте за създаване на земята от най-правдоподобно ми звучеше това за океана аз осъзнах самия смисъл за живота просто като се сравнявам 1:1 със животните (гледам много Animal Planet и Discovery )

гледал съм много такива филми и всеки път се обеждавам в това което си мисля.

2.Преди много години хората са имали вярвания в различни богове.Те са вярвали в Бог на слънцето,Бог на дъжда и много дуги така с времето хората са сменяли вярванията си ,е след като веднъж се е сменило това вярване едва ли съществува истински Бог.

3.Има много Религии по света и всички вярващи в различните религии си жевеят съвсем нормално имам предвид,че религиите казват,че неверниците няма да имат добър живот ,но напротив всички вярвящи в различните религии имат еднакъв живот защото те са просто еднин Вид,животни.Ние сме просто едни животни който можем да мислим по съвършенно различен начин от другите и тези мисли са ни довели до това което сме в момента.

Само не съм съгласен със последното ти изречение,мисля че човек се отличава от животните заради неговите умствени,физически и психически качества, които животните не притежават по една или друга причина.

Явно докато си се молил на бог си се мотивирал вътрешно да разрешиш проблемите си и именно там е отговора в психическата мотивация на човека не във вярата му в свръхестественото. Представи си че ти беше бог и на ден ти се молят милиони хора и всичките искат да им помогнеш, мислиш ли че на всички би им помогнал... невъзможно е нали.

• 3 седмици по-късно...

Бог съществува- айде да видиме дали Дискавъри, Енимал Планет и биологията обясняват откъде се е взела душата на човека?!

А и християнството сеществува от доста отдавна- има-няма 2 хилядолетия.

А специално за повечето събития, описани в Библията, има научни доказателства, че наистина са станали.

Естествено, няма как да се докаже, но предполагам, че като умрем, ще разберем. :angry22:

А специално за повечето събития, описани в Библията, има научни доказателства, че наистина са станали.

Естествено, няма как да се докаже, но предполагам, че като умрем, ще разберем. :angry22:

Ако можеш да ми обясниш смисъла на това, ще съм ти много благодарен !

По въпроса за Бога :

Една сутрин Буда седял сред учениците си, когато към него се приближил един човек. "Съществува ли Бог?" — попитал той. "Да, Бог съществува" — отговорил Буда. След закуска се появил друг човек. "Съществува ли Бог?" — попитал той. — Не, Бог не съществува." — отговорил Буда. В края на деня трети човек задал на Буда същия въпрос, и отговорът на Буда бил следният: "Ти си длъжен да решиш сам за себе си". "Учителю, но това е абсурд" — казал един от учениците. — Как Ти можеш да дадеш три различни отговора на един и същ въпрос?" "Защото те бяха различни хора — отговорил Просветеният. — И всеки човек стига до Бога по свой собствен начин: някой — с увереност, друг — с отрицание, а трети — със съмнение".

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Ако можеш да ми обясниш смисъла на това, ще съм ти много благодарен !

Aко умреш, попаднеш в рая и видиш св.Петър значи Бог съществува

Редактирано от Max_Payne (преглед на промените)

:offtopic_s:

Една сутрин Буда седял сред учениците си, когато към него се приближил един човек. "Съществува ли Бог?" — попитал той. "Да, Бог съществува" — отговорил Буда. След закуска се появил друг човек. "Съществува ли Бог?" — попитал той. — Не, Бог не съществува." — отговорил Буда. В края на деня трети човек задал на Буда същия въпрос, и отговорът на Буда бил следният: "Ти си длъжен да решиш сам за себе си". "Учителю, но това е абсурд" — казал един от учениците. — Как Ти можеш да дадеш три различни отговора на един и същ въпрос?" "Защото те бяха различни хора — отговорил Просветеният. — И всеки човек стига до Бога по свой собствен начин: някой — с увереност, друг — с отрицание, а трети — със съмнение".

В Будизма няма творящ, наказващ и отсъждащ Бог. Будизмът е учение без Бог-творец. Горния цитат не е част от Будисткото учение. Будизмът не отрича християнството и другите теистични религии, просто е различен.

Не вярвам в Бог.... Някак си не реално ми звучи... :lol6:

Нереално!!! Кажи тогава от къде се е появило всичко плантата, животните, хората. Учените инат мн хипотези твърдения и теории но никой не може още да каже "това е така". Докато не го видя чено на бяло за мен има някаква висша сила. Незнам дали е бог или какво е но я има!!! ;)

Редактирано от elman (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Това е въпрос....много е сложно но ще се пробвам да се обоснова....Първо ще задам един въпрос!!!..Някой да е присъствал на събитията преди 2000 години??? :) Не...така си и мислех....от къде сте толкова сигурни че това е било наистина????...Вярно е..има духовно пространство...духовен живот...чудеса...НО дали това не е било измислено от някои четирима дето са си казали "Ей братя дайте да базикнем по късните поколения че те ще бъдат много наивни???"Незнам...Сега нищо не мога да кажа...случвало ми се е да се моля...но последствията....като малък (май бях на 4) си хвърлях шапката на земята и казвах "Аиде боже ...ако наистина те има вдигни ми шапката и ми я сложи на главата" но нищо не ставаше..аз от тогава май не вярвам.....

Това е въпрос....много е сложно но ще се пробвам да се обоснова....Първо ще задам един въпрос!!!..Някой да е присъствал на събитията преди 2000 години??? :) Не...така си и мислех....от къде сте толкова сигурни че това е било наистина????...Вярно е..има духовно пространство...духовен живот...чудеса...НО дали това не е било измислено от някои четирима дето са си казали "Ей братя дайте да базикнем по късните поколения че те ще бъдат много наивни???"Незнам...Сега нищо не мога да кажа...случвало ми се е да се моля...но последствията....като малък (май бях на 4) си хвърлях шапката на земята и казвах "Аиде боже ...ако наистина те има вдигни ми шапката и ми я сложи на главата" но нищо не ставаше..аз от тогава май не вярвам.....

ohmy.gif Егати. Не съм религиозен ама това пък твойто .... знам ли ..... нека Бог те съди laugh.gif:wors::wors:

Редактирано от DEAM (преглед на промените)

Ако съществуваше Бог до сега да почивах мирно и кротко на 2 метра под земята в яворово дърво в размери 3х1. толкова злини съм сторил на хората, че направо престъпниците са нищо. На да чукна на дърво съм си чупил пръста само. Нема така ще ме "отреже" Господ... нееее, до сега да бях умрел. Не можете да си представите колко съм съгрешил. 8/10 божи заповеди съм съгрешил-резултат 8:1 за мен???. А това че съм се родил християнин-играх санстасе с некъв ангел, загубих и дойдох в България. :). Никаква религия не е реална.

Това е въпрос....много е сложно но ще се пробвам да се обоснова....Първо ще задам един въпрос!!!..Някой да е присъствал на събитията преди 2000 години??? question.gif Не...така си и мислех....от къде сте толкова сигурни че това е било наистина????...Вярно е..има духовно пространство...духовен живот...чудеса...НО дали това не е било измислено от някои четирима дето са си казали "Ей братя дайте да базикнем по късните поколения че те ще бъдат много наивни???"Не_знам...Сега нищо не мога да кажа...случвало ми се е да се моля...но последствията....като малък (май бях на 4) си хвърлях шапката на земята и казвах "Аиде боже ...ако наистина те има вдигни ми шапката и ми я сложи на главата" но нищо не ставаше..аз от тогава май не вярвам.....
Прав си пич. И моята не я вдигна. Да не е бил в отпуска?

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

Ако съществуваше Бог до сега да почивах мирно и кротко на 2 метра под земята в яворово дърво в размери 3х1. толкова злини съм сторил на хората, че направо престъпниците са нищо. На да чукна на дърво съм си чупил пръста само. Нема така ще ме "отреже" Господ... нееее, до сега да бях умрел. Не можете да си представите колко съм съгрешил. 8/10 божи заповеди съм съгрешил-резултат 8:1 за мен???. А това че съм се родил християнин-играх санстасе с некъв ангел, загубих и дойдох в България. :). Никаква религия не е реална. Прав си пич. И моята не я вдигна. Да не е бил в отпуска?

Значи имаме и злобари във форума пък аз си мислех, че тук всички са пекани !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.