Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Forgetting Sarah Marshall

1128562_orig.jpg

Забавно филмче, малко банално, но става за убиване на времето :blow out candles:

Моето нахално момиче / My Sassy Girl

Бих го нарекла трезв и добре балансиран... разказва се за строене на мостове. Е, може би не е съвсем така, но... проверете. ;)

Сега го тегля, та да видим за строителството на какви мостове става въпрос ;) . Нали знаеш, че проверката е висша форма на доверие biggrin.gif

Edit: Вече гледах филма :P . В началото доста им куцаше "конструкцията", но в крайна сметка успяха да го построят ;)

ПП: Филмчето е интересно

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 157,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

Сега го тегля, та да видим за строителството на какви мостове става въпрос :P . Нали знаеш, че проверката е висша форма на доверие biggrin.gif

Edit: Вече гледах филма ;) . В началото доста им куцаше "конструкцията", но в крайна сметка успяха да го построят ;)

ПП: Филмчето е интересно

biggrin.gif Дам

Благодаря, че се включи в... описанието. cool.gif

А сега аз ще проверя тази Сара Маршал.

Гледах Baby Mama:

baby_mama.jpg

Захаросан филм който не ми се стори сладък, не знам как иначе да го кажа.

dedication_l200707271713.jpg

Доста сериозен филм - без натрапчив хумор, и може би точно затова доскучава на моменти. Но пък е един съвсем реалистичен поглед към типичната за съвременния живот - депресия, от която само любовта, за която си готов да се бориш, може да те измъкне.

taken-poster-big.jpg

Невероятен екшан ;) хитман ряпа да яде пред този...

Към всички любители на такива филми: Гледай те го няма да съжалявате :wors:

Date Movie / Романтичен филм (2006)

a98f1079055d8b68.jpg

Не го гледам за първи път.Какво да кажа за филма,сигурно повечето от тук са го гледали...просто една забавна комедия.

Полседния филм който гледах е Wrong turn 963489_orig.jpg Якото е че постоянно те държи в напрежение! ;)

Прелъстен и изоставен (2008)

6b56561d7ec623f8.jpg

Прочетох доста негативни коментари за филма,но все пак реших да го гледам.Не беше нищо особено... е имаше и забавни моменти,но като цяло не ми хареса.

За последно гледах:

DejaVu.jpg

Много приятен филм, също така и загадъчен! :speak:

"K-19".Филмът е старичък,от 2002,но си заслужава да се гледа,все пак е създаден по действителен случай,а и Харисън Форд и Лиам Нийсън са направили страхотен кино тандем.

253yyyyyyyyyyy.jpg

Един от любимите ми български филми с Невена Коканова

Много ми липсва

Моето нахално момиче / My Sassy Girl

Бих го нарекла трезв и добре балансиран... разказва се за строене на мостове. Е, може би не е съвсем така, но... проверете. :lol6:

Току що проверих, мисля, че мостът стана много здрав, особено след като оставиха бетонът да се втвърдява достатъчно дълго.

Да не пропусна да отдам нужното и много добрата музика към филма.

Редактирано от iveta7
Дълъг цитат (преглед на промените)

796019805988vr4.jpg

Някой знае ли защо гледам коледен филм през септември? "Коледната картичка" ме изненада и не със своето съдържание, а с ефекта който е имал върху IMDB потребителите. Рейтинг 7.0/10 при 261 гласували си е доста високо, особено имайки предвид видяното. Скучен и муден са най-подходящите думи описваща го. Дори не бих го нарекла неангажиращ, защото на моменти ме дразнеше, но става ако искате нещо да бръмчи на фон докато готвите, чистите, чатите и т.н. biggrin.gif

Някой знае ли защо гледам коледен филм през септември? "Коледната картичка" ме изненада и не със своето съдържание, а с ефекта който е имал върху IMDB потребителите. Рейтинг 7.0/10 при 261 гласували си е доста високо, особено имайки предвид видяното. Скучен и муден са най-подходящите думи описваща го. Дори не бих го нарекла неангажиращ, защото на моменти ме дразнеше, но става ако искате нещо да бръмчи на фон докато готвите, чистите, чатите и т.н. biggrin.gif

Не се учудвай. Аз редовно си гледам коледни филми и през лятото, както слушам и коледни песнички. Обаче след описанието, което му направи, едва ли ще се навия да го гледам biggrin.gif(а аз уважавам мнението ти)

Оооооо да аз съм истенски герой biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Най-накрая дочаках да пуснат The dark knight с хубаво качество :P

Най-накрая тго изгледах> ФИлма беше добър ;) Жокера беше невероятен :P имаше запомнящи се фразички biggrin.gif а постъпката на Батмън накрая беше на истински герой :P

Vertical Limit (2000)

Класика в жанра!

Подкрепям, а и "Вертикална граница" бе първият филм, който гледах на ДВД.

Prom Night / Абитурентска нощ

Prom%20Night-front_001.jpg

Филма не е лош ама няма нищо общо с ужаси.

The Descent / Спускането (2005)

descent_ver2.jpg

Добър е филма.

Редактирано от ^lof Wentworth Miller^ (преглед на промените)

Street Kings - Много добър филм. Хареса ми.

Made of Honor - Добър романтичен. И той ми хареса.

Редактирано от baby_muse (преглед на промените)

Dangerous Minds / Опасен ум (1995)

Dangerous-Minds.jpg

Филма е много поучителен.Който е пропуснал да го гледа,нека го направи.

По действителен случай е...силен филм ;) Определено ми хареса.

Dangerous Minds / Опасен ум (1995)

Филма е много поучителен.Който е пропуснал да го гледа,нека го направи.

По действителен случай е...силен филм ;) Определено ми хареса.

Това е класика просто :)

Днес си направих маратон...

Започнах с това:

kungfupanda%20poster%202.jpg

Много приятна и разтоварваща анимация.

Продължих с това:

lifebeforeeyespostersmall.jpg

Абсолютна загуба навреме. Някаква мешавица от фантазия, спомени и реалност. Останах с впечатление, че авторите на филма ги е мързяло и за това повтарят едни и същи сцени по 2-3 пъти. Схванах идеята, но определено не си залужаваше.

Завърших с това:

invim1movievar.jpg

Предполагам, че това е хита сред пубертетите. Филмът е умопомръчително глупав. Пълен с клишета и на моменти ми напомняше на Робокоп. С тази разлика, че едно време втория ме кефеше. Като цяло поредния екранизиран комикс, поредната бозЪ...

Редактирано от dindi (преглед на промените)

falling_down.jpg

"Пропадане" - гледал съм го 4-5 пъти,но понеже ми е един от най-любимите филми,си го пуснах наново. Обичам такива филми...Перфектен Майкъл Дъглас - играта му е чисто удоволствие от първата до последната минута.

Allan Quatermain and the Temple of Skulls (Алан Куотърмен и храмът на черепите)

58189847fc0.jpg

Ако ви се гледа поредната екранизация на "Рудниците на цар Соломон"-заповядайте-за вас е.

Запомнящи се моменти :

-изтръгване на глави с ръка (физически невъзможно)

-негърки играят танци, облечени само с набедрени препаски.Гърдите им подскачат (физически възможно)

Monster Makers / Създатели на чудовища

Monster_Makers-DVD.jpg

Страхотен филм

Редактирано от betoveni (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.