Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

xfilesposter.jpg

The X files - I want to believe

Днес следобед има свободно време и отидох в близкото кино,където попаднах на това. Ако ви се удаде възможност,не го гледайте. Ужасно скучно,банално,без никаква фабула,изтъркана актьорска игра на Джилиън Андерсън и Дейвид Духовни. Филмът е скалъпен невероятно некадърно и не успява дори и за момент да прикове вниманието на зрителя. И това на голям екран. Представете си да го гледате на компютъра...Ужас...

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 157,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

Горещо препоръчвам!!! Изключителен филм, една изключителна актьорска игра на Джейк Джиленхаал и Рийз Уидърспуун!

И на мене ми хареса. Малко трудно го схванъх но мисля, че го разбрах :) Трябва да го гледате ;)

Накрая си помислих че тая ще пусне бебето

Редактирано от iveta7
Прекалено дълъг цитат (преглед на промените)

wanted-poster-big.jpg

Хареса ми общо взето... Различен е, особено с този двоичен код, изтъкан от стана...

Абе тази Анджелина е мноооого слаба бе... Не че не ми харесва, ама де да знам, стори ми се прекалено...

Отвъд Африка (1985)

Out.of.Africa.1985.jpg

Един от любимите ми филми с Мерил Стрийп

get_smart_ver4.jpg

Получих абсолютно точно това което очаквах. От първата песен /на ABBA/ до последната повреме на финалните надписи /на Madonna/. Каквото исках да гледам - това ми показаха. Няма от какво да се оплача, няма какво да критикувам. Отговори на 100% на настроението и желанието ми. Затова давам оценка 10 от 10, колкото и плиткоумен да се струва на някой. :P Дори искам да отбележа, че по някакъв непонятен за мен начин успяха да придадат свежо звучене на една толкова употребявана идея и стари лафове. А при множеството продукции за шпиони, наистина е трудно да се запомнят и отличат. :P

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

1141903025.jpg

Наистина хубав филм, залужава си да се гледа..но според мен книгата е по-хубава :-)

get-smart-one-sheet.jpg

Свеж,лек,неангажиращ,разтоварващ - тъкмо това,от което имах нужда...Доволен съм - перфектна комедийка,идеално изпипана.

p_8268.jpg

Свежо филмче...ако някой се чуди къде да си изгуби час и нещо в малко смях ;-)

Брулени хълмове (1970)

wh_poster.jpg

Погледайте нещо стойностно,класика

Аз такива филми гледам-не бози

lions-for-lambs.jpg

Много противоречиви мнения слушах за този филм, много нещо.

То не бе възхищение що за кино-шедьовър е това, то не бе възхвала, то чудо беше от една страна.

От друга страна го плюха, че бил тъп, скучен и го накероха "американска пропаганда".

Еми аз пък ще покажа среден пръст и на двете страни.

Хората не можаха да разберат, че киното е създадено предимно да забавлява. Който иска факти и адекватна информация, документални филми бол, книги и информация зад всеки ъгъл.

Идеята на този филм е друга и няма нищо общо с политическа пропаганда и не е създаден с идеята да промива мозъци.

Аз се насладих на филма до край. Насладих се на диалозите, на сценария, на присъствието на Мерил Стрийп и Робърт Редфорд.

Препоръчвам го!

Вчера слушах за пореден път песента на Sting Shape of my heart и се присетих за Леон. Мислех, че съм го гледала преди, ама се оказа, че не съм. Явно съм си останала само със заканата. А тук комбинацията от Жан Рено и Натали Портман е просто невероятна. Много добър филм! :)

15470905_Leon.jpg

murders.jpg

страшно забавен филм, мнохо смях biggrin.gif

marigold.jpg

Никога не съм харесвала индийски филми,но този не е типичен такъв и ми хареса.

Вчера слушах за пореден път песента на Sting Shape of my heart и се присетих за Леон. Мислех, че съм го гледала преди, ама се оказа, че не съм. Явно съм си останала само със заканата. А тук комбинацията от Жан Рено и Натали Портман е просто невероятна. Много добър филм! :wors:

Споделено мнение.

Днес доглеждам "50 първи срещи". Вече не помня началото, но помня, че си мислех, че е добро. Романтичен, смешен, тъжен... филмът е поразяващ със своят естествен, но нетрадиционен поглед върху живота. Краят не ми харесва, че е много дълъг.

Свеж,лек,неангажиращ,разтоварващ - тъкмо това,от което имах нужда...Доволен съм - перфектна комедийка,идеално изпипана.

Мда, филмчето е забавно, струва си :P

Аз пък гледах Mirrors

mirrorswv3.jpg

Сега поне три седмици ще ме е страх да се погледна в огледалото biggrin.gif

Филмът е много добър, хареса ми. Не го препоръчвам на хора със слаби нерви :love:

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

cobra_verde_pl1.jpg

Четох какви ли не суперлативи за филмите на Вернер Херцог,но този не ми хареса...Изобщо...Изтърпях 40 минути само.

Death Race / Смъртоносна надпревара

Безсъници в Сиатъл (1993)

A70.JPG

След смъртта на майка си 8-годишно момче обявява в радиошоу,че търси жена за баща си.

Oбаждането му заинтригува самотна журналистка...

mirrors-movie-poster.jpg

Не съм очаквала на фона на всички бози, които се правят от този жанр, да успеят да направят едно хубаво филмче :-)

Неуловим, най-новия с Анджелина Джоли

Не мога да я разбера нея!

Направи един добър филм и после четири филма напред се излага.....

The Andromeda Strain (2008)

andromeda%20strain.jpg

Хммм... един римек на КЛАСИКАТА от 1971 година и по невероятният роман на М. Крайтън . Направо не мога да порярвам че той е сценарист на новия филм , такъв свободен прочит на романа . Добра игра на актьорите / колкото им се отдава / , добри / не отлични / визуални ефикти , НО е нещо като претоплен обяд , щом си чел романа и си гледал старата версия на филма ... !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

това

wanted-poster-big.jpg

не ми хареса

но това

Хареса ми общо взето... Различен е, особено с този двоичен код, изтъкан от стана...

Абе тази Анджелина е мноооого слаба бе... Не че не ми харесва, ама де да знам, стори ми се прекалено...

май е по - добро от филма biggrin.gif

The Andromeda Strain (2008)

Хммм... един римек на КЛАСИКАТА от 1971 година и по невероятният роман на М. Крайтън . Направо не мога да порярвам че той е сценарист на новия филм , такъв свободен прочит на романа . Добра игра на актьорите / колкото им се отдава / , добри / не отлични / визуални ефикти , НО е нещо като претоплен обяд , щом си чел романа и си гледал старата версия на филма ... !

филма го гледах двадесет дена преди световната премиера и се учудих как така толкова добър филм е с толкова фубав пререлийз, но найстина много ме зарадва този филм, можеше да се поработи върфу актьорите бяха малко статични, но иначе ми хареса и пораде причината че бе първата екранизация, която гледах след като прочетах романа и се чудя как така не дойде този филм в българия?!

wanted-movie-poster-jolie.jpg

Мисля, че беше прехвален. Даже не можах да изтърпя да го изгледам целия.А точно сцената със стана и двоичния код ми се стори някак безмислено. Хора да изпълняват задачи дадени от стан :rolleyes: .

Редактирано от cat_of_prey (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.