Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Стопаджията

hitcher010707.jpg

Не е лош филмът, има напрежение, що-годе добра актьорска игра. Мацката е много готина biggrin.gif Макар че не показват кой знае какво, нещо, което да не сме виждали или очаквали от този жанр. Но понеже аз си харесва такива филмчета и този ми допадна

Едит:ако го изгледате, едва ли ще вземате някого на стоп вече ;)

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 157,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

Potrebitel, Стопаджията съм го гледала заради мацката - София Буш /Брук от сериала ONE TREE HILL/, т.к. ми е доста симпатична. На мен също долу-горе ми хареса филма, без да се нарежда сред любимите ми.

Аз подкарах Ралф Файнс. Изгледах пак Английският пациент. После дойде ред на Бернард и Дорис - http://www.imdb.com/title/tt0470732/ - история за отношенията между иконом и господарката му. Гледах заради Ралф Файнс. Не ми хареса много филма, особено след като умряха надеждите ми за любовна история. Оказа се, че моят човек е гей във филма. Някак си като видях с рокля накрая човекът, който изигра Хийтклиф /Брулени хълмове - велик филм и още по-велик роман/, ми идеше да се застрелям. Все пак дори след Английският пациент, за мен Ралф Файнс си остава артистът, изиграл Хийтклиф и Хийтклиф гей не ми се върза, ама хич.

После гледах The Constant Gardener - пак с Ралф и рейчъл Уейз /или както се произнася точно фамилията й/. Филмът много ми хареса, много е гаден...реалността, ако е такава, а вероятно е, е брутална. Животът е брутален, а смисълът му е......никакъв.....на живота...

Следват Red Dragon, Sunshine, The End of the Affair - пак с Ралф.

Ще взема да гледам пак Брулените хълмове, че там ми е най по вкуса.

Вчера гледах Бионикълс 3, и съм много доволен от него. ;)

Тоя следобед гледах ''Лош Късмет'' -готин,свеж филм.По-добре да не сте суеврни! :rolleyes:

mistresses460.jpg

"Mistresses" (2008) TV series

Това е нещо като "Сексът и градът", но с британски привкус. Не знам дали ще има нов сезон, BBC имат навика да правят по 6 епизода на година.

Разказва се за четири жени, приятелки, всяка от които има различен любовен проблем който трябва да превъзмогне.

1201035600000-633981-Mistresses-1200315180203.jpg

Katie, лекар - влюбва се в неподходящия човек, умиращ свой пациент който отгоре на всичко има съпруга и дете. След смъртта му неговият син разбира за съществуването любовницата на баща си и е решен да разбере коя е тя. За нещастие се влюбва в нея, имат афера и истината се разкрива... цялата.

Siobhan, адвокат - отчаяно опитват със съпруга и да забременее, но научават, че той има проблем и вероятността това да стане по естествен път е минимална. разочарован от себе си, че не може да я дари с дете, Хари се отдалечава от нея, а тя започва авантюра със свой колега. Нещата се усложняват когато Хари разбира хрешката си и се опитва да се реваншира обръщайки и повече внимание. Късно ли е?

Jessica, сексуално разкрепостена авантюристка която намира любовта най-неочаквано, в лицето на жена /лесбийка/. Jessica организира нейната предстояща сватба и изведнъж се превръща в заложник на чувствата си.

Труди, домакиня - има две дъщери чиито баща е загинал преди 6 години при атентатите от 11-ти септември. тъкмо получава тлъстия чек от два милиона с обезщетението когато в живота и влизат двама души. разведен мъж баща на съученичка на нейните деца и любовницата на починалия и в ню йорк съпруг, дали са се появили заради парите... ще разберете, ако гледате.

mistresses_wideweb__470x314,0.jpg

Мнение: Всъщност въпреки множеството неща случващи се на героините, филмът тече доста бавно, дори мудно. Актьорската игра не е нищо впечатляващо и в някои от сцените сякаш не са на мятото си. Има обаче едно предимство, на края на всеки епизод има три минутно превю за действието в следващия. Това те кара да го чакаш с нетърпение. Е, аз ги изтеглих заедно и ги гледах почти без отлагане, но разбирате какво искам да кажа. biggrin.gif Надявам се.

Ако някой се интересува, има го с отлично качество в мининова:

http://www.mininova.org/tor/1108506

http://www.mininova.org/tor/1108573

http://www.mininova.org/tor/1124014

http://www.mininova.org/tor/1139299

http://www.mininova.org/tor/1160793

http://www.mininova.org/tor/1171443

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Юле, тази русата мацка не е ли същата от Glasgow kiss, който благодарение на теб току-що изгледах.

Дранеше ме само начина, по който говорят, ненавиждам такъв английски. Но филмът определено е за такива непоправими романтички като нас biggrin.gif Много ми хареса начина, по който Стюарт показа на Кара, че жена му е починала...Това беше много добре замислено :wors: И като цяло имаше много интересни реплики. Определено ми хареса, за което ти благодаря ;)

sharon_small_396x222.jpg Е, тук не е руса

Юле, тази русата мацка не е ли същата от Glasgow kiss, който благодарение на теб току-що изгледах.

Дранеше ме само начина, по който говорят, ненавиждам такъв английски. Но филмът определено е за такива непоправими романтички като нас biggrin.gif Много ми хареса начина, по който Стюарт показа на Кара, че жена му е починала...Това беше много добре замислено :) И като цяло имаше много интересни реплики. Определено ми хареса, за което ти благодаря :wors:

Същата, но с 8 години по-млада и 8 килограма по-слаба. :P Мисля, че трябва да спомена, че Sharon Small е родом от Гласгоу, Шотландия, което предполагам спомага за автентичният им акцент... очарователен. "Glasgow Kiss" е върха за мен. От боядисването на кухнята, през мъката от смъртта на годеника, споделянето... всичко е изпипано. Взаимоотношенията, съветите на близките и приятелите. :speak: Как се криеше зад колите опитвайки да я избегне biggrin.gif Един от любимите ми филми за всички времена! Преговорите за сватбата бяха уникално забавни, изнудването с шампанско срещу италиански костюм и подстрижка. А разказа с неочакван край... тоалетна хартия ;) Много се радвам че ти е харесал... вече мога да спра да го сийдвам.

ПП: А забеляза ли българското участие? Обичам малките подробности. Мача който отразяваха... в отбора на Селтик е Стилиян Петров. :)

ПП: А забеляза ли българското участие? Обичам малките подробности. Мача който отразяваха... в отбора на Селтик е Стилиян Петров. :tease:

ohmy.gif Явно си доспа по-наблюдателна и от мен. biggrin.gif

Сетих се, че третата част започна с нейна мисъл- нещо от сорта: "В морето има много риби, но колкото по-надълбоко търсиш, толкова по-грозна намираш". И това ми хареса много biggrin.gif Мда, определено е много добър. И много често в живота става именно така- когато най не търсиш нещо, то се явява при теб. Както стана и с нея, точно там намери любовта си, а не в големия офис, в големия град...Хайде стига толкоз отколонения. Всички романтици да не се чудят, а да го гледат :angry:

yvsot: Същате сентенция си бях сложила за подпис преди време, от къде мислиш я взех. Имаше и още две, не по-лоши. ;)

life_after_people.jpg

Интересно филмче,показващо какво би се случило,ако човечеството внезапно изчезне. Поучително и освежаващо - добро лекарство за всички,които си мислят,че са незаменими...

810283~King-Arthur-Posters.jpg

Мдаааааа историята е интересна... доста различна от тази която сме чували, на мене лично ми хареса ;)

Препоръчвам ви го :)

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

Това е един филм за взаимоотношенията баща-дъщеря. Разбира се, показани са по малко по-смешен начин, но общо взето си е точно така. Мартин Лоурънс е забавен, както обикновено. Не е филм, който да помним с години, но е разпускащ, не се мисли много и е забавен. Бащите на момичета да го гледат biggrin.gif

College%20Road%20Trip%202.jpg

Вчера гледах Rogue/Ловец ако не вие е страх от крокодили гледайте го :)

Това е един филм за взаимоотношенията баща-дъщеря. Разбира се, показани са по малко по-смешен начин, но общо взето си е точно така. Мартин Лоурънс е забавен, както обикновено. Не е филм, който да помним с години, но е разпускащ, не се мисли много и е забавен. Бащите на момичета да го гледат biggrin.gif

College Road Trip (2008)

Да и аз гледах това за последно.Филма е забаен,но от Мартин Лорънс очаквах повече.

definitely_poster.jpg

Уил Хейс, 30 и няколко годишен баща от Манхатън е по средата на развода си, когато 10 годишната му дъщеря, Мая, започва да го разпитва животът му преди брака. Мая иска да знае всичко за родителите си преди времето когато са се влюбили.Пред Мая, Уил описва себе си като млад идеалист сблъскващ се с добрите и лошите страни на политиката и романтичните си връзки с три различни жени. В разказа се говири и за най-добрия приятел на Уил - Ръсел МакКормак. Двамата не споделят само еднакви политически възгледи, но и еднакви проблеми с жените. Уил променя имената на дамите в историята си, за да може дъщеря му да познае за коя в крайна сметка се е омъжил. Дали майка и е училищната любов на Уил, стабилната и уравновесена Емили? Дали не е дългогодишната му близка приятелка и незаинтересована от политиката Ейприл? Или е отворената към света и свободомислеща журналистка? Мая сглобява малко по малко частичките от романтичният пъзел който баща и разказва, тя започва да разбира, че любовта никак не е лесна или обикновенна. С течение на историята Мая помага на баща си да осъзнае, че не е късно да се върне назад... и дори да намери щастлив край.

Филмчето определено радва. Особено онова мъничкото, сладичкото, като вземе да разпитва как бащата на нейна приятелка (мисля, че беше) е вкарал пениса си погрешка във вагината на майка й и така се е стигнало до бебе biggrin.gif

Филмчето определено радва. Особено онова мъничкото, сладичкото, като вземе да разпитва как бащата на нейна приятелка (мисля, че беше) е вкарал пениса си погрешка във вагината на майка й и така се е стигнало до бебе biggrin.gif

Мда, аз изписах доста за него. Стана ми от любимите филми. Аз също много се радвам на непрекъснато разпитващи малчугани, само да има кой да им отговаря biggrin.gif

Да и аз гледах това за последно.Филма е забаен,но от Мартин Лорънс очаквах повече.

Ами той си е в типична за него роля. Просто не показва нищо по-различно

Интересно филмче,показващо какво би се случило,ако човечеството внезапно изчезне. Поучително и освежаващо - добро лекарство за всички,които си мислят,че са незаменими...

да реших и аз да го изгледам и наистина е доста интересен :) Просто трябва да се гледа филма няма какво да се коментира повече ..

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

pos6926.gif

Предполагам, че много от вас вече са го гледали, но все пак да си кажа моето скромно мнение... Според мен филмът е хубав, в смисъл качествен. Естествено, че който не си пада по хоръри и т.н., няма да му хареса. Всъщност и аз не си падам особено по тях, но ми го препоръчаха и не съжалявам. Филмът не може да се нарече страшен. В него има замисъл. На преден план са идеята и удивителната, възхитителна визия на целия филм. Не случайно е спечелил награди за art direction и costume design! Песните в него (защото е мюзикъл, още един жанр, който може да не се хареса на мн хора) са особени, но една от тях ми се въртя в главата няколко дена след това. Важното е, че е въздействащ! Наричат филма класика и шедьовър и аз съм склонна да се съглася с тези твърдения.

P.S. Да не забравяме и актьорската игра!

Редактирано от vkmihova (преглед на промените)

the_ruins_500.jpg

Мммм филмчето е добро на мене ми хареса:)

Базиран на ужасяващия бестселър на Скот Смит, филмът “Руините” разказва за група приятели, които се забъркват в брутална борба за оцеляване след посещение на отдалечени археологически разкопки в мексиканската джунгла. Там, сред руините, те откриват нещо ужасяващо.

Накрая никой не оживява :)

Аз от време на време гледам филмчета но снощи отделих време за този. Много добро филмче заслужава да се гледа.

step-up-2-the-streets-poste.jpg

Редактирано от RedL!Ne (преглед на промените)

troy.jpg

Невероятен филм, който е добре познат и повечето предполагам са гледали. Но аз чак след няколко години се сетих... Евала на режисьора и на актьорите за хубавата игра! :)

21

movie_0478087_8012ec697a5fc147ce350faec33210a2.jpg

Много интересен филм по действителен случай със щастлив край :P

Casanova2005.jpg

Разтоварващо филмче - не е кой знае какво, но определено не доскучава, а има и доста забавни моменти ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.