Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 8 - впечатления, проблеми и решения

Featured Replies

Здравейте, бихте ли ми казали на какво се дължи следната грешка?

Публикувано изображение

От време на време ми излиза следното съобщение.

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 237,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Можеше да си го спестиш... Аз само като ти видя ника в темата и предварително знам, че нищо съществено няма да си отговорил по темата...

Публикувано изображение
........searching.........

Можеше да си го спестиш... Аз само като ти видя ника в темата и предварително знам, че нищо съществено няма да си отговорил по темата...

а ти нищо съществено не си питал... и никакви подробности не си дал... що не питаш в някое ясновидско предаване... по доста телевизии вървят такива..

грешката се дължи на това:

http://www.kaldata.com/IT-%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%9F%D0%B8%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%9A%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0-Microsoft-78314.html

последния абзац... това си е боклук...

ако искаш да знаеш каква е причнината, трябва да качиш дъмпа някъде и на който му се занимава и разбира да види каква е причината...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Еми нали затова питам тук, аджеба Вие разбиращите мислех че ще загреете, за какво иде реч при положение че се вижда грешката, в случая MEMORY DUMP...

а ти нищо съществено не си питал... и никакви подробности не си дал... що не питаш в някое ясновидско предаване... по доста телевизии вървят такива..

грешката се дължи на това:

http://www.kaldata.com/IT-%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%9F%D0%B8%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%9A%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0-Microsoft-78314.html

последния абзац... това си е боклук...

ако искаш да знаеш каква е причнината, трябва да качиш дъмпа някъде и на който му се занимава и разбира да види каква е причината...

Имам проблеми със старта. Там където са тези приложения "Времето", "Пътуване", "Настройки" и т.н не искат да се отварят. Отварям ги и се появява за миг и после изчезва ... Има ли как да се оправи това ?

При пускане на камерата след няколко минути лаптопа от подписа се саморестартира със син екран. Къде да видя логовете от синия екран,за да намеря кой процес го цака така?

Event Viewer-а не помага.

При пускане на камерата след няколко минути лаптопа от подписа се саморестартира със син екран. Къде да видя логовете от синия екран,за да намеря кой процес го цака така?

най-лесно ще стане като предотвратиш рестарта при син екран.

Win+Pause/break > Advanced system properties > startup and recovery там махаш отметката на > System failure (automatically restart)

Skype мoжe да прави проблем.При мен така беше.Инсталирах най новата версия и се оправи.

Малък но дразнещ проблем. Спирам с хибернейт. Вместо хибернейт компютъра се рестартира. Отново хибернейт и всичко е ОК. И всеки път така. Хибернейта работи коректно на всяко четно изключване. До момента съм изключил хибрид слийп, фаст стартап, ЮСБ адаптив паур. Някакви идеи още?

Редактирано от KTT (преглед на промените)

Игрите ми лагват когато съм на батерия, но не и когато съм на ток С лаптопа от подписа съм. На профил high perfomance съм дори на батерия, защо се получава тая глупост

Игрите ми лагват когато съм на батерия, но не и когато съм на ток С лаптопа от подписа съм. На профил high perfomance съм дори на батерия, защо се получава тая глупост

Защото ако работи на пълни обороти на батерия, тя ще падне много бързо, а идеята на батерията е да изкара максимално.  Лаптопа не е правен за игри, а за работа и когато пътуваш, да имаш батерия за да си свършиш работа. Кой идиот играе на батерия?

Здравейте, бихте ли ми казали на какво се дължи следната грешка?

Публикувано изображение

От време на време ми излиза следното съобщение.

Ми давай му Send details и се моли в някои от следващите ъпдейти, да се фиксне проблема? Да не си на някоя бета версия?

Не, с финална версия съм.

Защото ако работи на пълни обороти на батерия, тя ще падне много бързо, а идеята на батерията е да изкара максимално.  Лаптопа не е правен за игри, а за работа и когато пътуваш, да имаш батерия за да си свършиш работа. Кой идиот играе на батерия?

Ми давай му Send details и се моли в някои от следващите ъпдейти, да се фиксне проблема? Да не си на някоя бета версия?

Сега, като се замисля, на мен май също ми го изкара преди няколко месеца, но от тогава, не съм го срещал.

PS: Тва да не е новия BSOD? :D

Здравейте,какво е това?....http://prikachi.com/images/273/6128273h.png

Ограденото в червено...

Отвори го и ще разбереш. Как може да знаем,какъв софт си инсталирал?

Това е програма за връщане на бутона "старт" в win 8.Пробвай да върнеш назад преди инсталацията на програмата.

Ако не се деинсталира с вграденият деинсталатор,пробвай с   Това .

За старт бутон може да пробваш Този.

И двете програми имат BG меню,като първата е портабъл.

Здравейте, отново. Имам проблем с инсталацията на Windows 8 на настолен компютър. През HDMI картината по време на инсталация е размазана. А основния проблем е, че просто забива или по време на инсталация или след това като работи. Всичко замръзва. Случва се на различни етапи: по време на буутване, по време на работа и т.н.

Компютъра е със следните характеристики:
- CPU: AMD Athlon 64 processor 3500+ 2.2 GHz
- RAM 2 GB DDR2 (2 плочки са)
- Video: GIGABYTE GeForce 210 512 MB
- Audio: Realtek ALC 662 5.1 Channel
- HDD: Seagate ST3250310AS 320 GB (Master),
Seagate ST31500341AS 1.5 TB

До сега е бил със Уиндоус 7 и не е имал никакви проблеми.

а какво налага инсталация (така де: киризенето на инсталацията) през хдми? качете си 8 чисто и спокойно, качете му видео драйвъри и после настройвайте хдми

а какво налага инсталация (така де: киризенето на инсталацията) през хдми? качете си 8 чисто и спокойно, качете му видео драйвъри и после настройвайте хдми

Ами налага го това, че в момента нямам друг начин на свръзка :) Някак си не ми се вярва, че инсталирайки го примерно с VGA ще реши проблема понеже бях опитал и Windows Sever 2012 от DreamSpark и първоначално се инсталира (дори и леко размазано), после като качих драйвърите всичко беше ок, но до едно време и от там се почна по различно произволно време да забива. Същото е и с 8. От опит с един лаптоп вярвам, че има нещо сбъркано с видео поддръжката. Базирам се на това, че на лаптопа 8 работеше перфектно със драйвъри писани още в зората на Виста, а тези писани за 8 връщаха Error code 43, което означава проблеми с устройството. Дори и Майкрософт не можаха да ми отговорят защо е тази "аномалия" така да го нарека.

уфф, чакай, аз си мисля за лаптоп

моя грешка

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.