Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 8 - впечатления, проблеми и решения

Featured Replies

Чак пък 100.5-6 са достатъчни. Или да се върнем към великото изобренение на Епъл - мишка с 1 бутон. :tongue2:   Напълно доклатена си е, това е положението. Че те кога не са бързали?

Не се хващай буквално за първото изречение. По тоя джам има още доста да се работи. При разработката на предишни Windows-и не са бързали толква.

Хайде кажи ми, с какво 8 превъзхожда 7? Windows 8 още НЕ е популярна колкото 7, няма и да бъде в следващата 1 година. Добре, че са производителите на компютри, лаптопи и таблети, та поне малко да се засилят продажбите на този джам. Ако не са те....8 хептен нямаше да се ползва.

А това, че има заблудени, наивни индивиди, които си мислят, че Виста-та става за нещо...мога да си направя извода колко са жалки.  

Тоя ъпдейт няма да е нова ОС ли ще бъде? Иначе защо не си започнал от Уин 3.1, та стане по-видни правилото good-shit?  

До Windows 98 включително, всичко беше дърво. За това започнах от Windows XP.

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 237,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Касперски, на 11 Май 2013 - 7:44 PM, написа:

Хайде кажи ми, с какво 8 превъзхожда 7? Windows 8 още

Оставям настрана факта, че зарежда и изключва доста по-бързо от Уин7(за един и същи компютър говоря). От години се говори, че ОСX и разните Линукс дистрибуции зареждат доста по-бързо от Уин ХП/Виста/7, и след като МС най-после постигнаха някакъв напредък по въпроса сега често се чува - "И какво от това, че зарежда по-бързо от 7?". Малко странно ми се струва(не искам да използвам други думи).

Въпросният Рибон е много удобен и е крачка напред. Ако имаш опит с Уин7 и ХР някой от командите в този рибон вече ги изпълняваш с клавишни комбинации, но ако нямаш си е предимство всичко да ти е пред очите и да е лесно достъпно. Пак ще кажа, че ако някой за първи път се сблъска с компютър и ОС на МС ще се научи много по-бързо да работи с Уин8 отколкото с която и да е предишна версия на Уиндоус.

Task Manager-a е в пъти по-добър. Предоставя много повече информация. От него имаш достъп до други инструменти, които в предишни версии на Уин трябваше да ги търсиш къде се намират.

Можеш да зарждаш Image файлове без да се налага да ползваш външно приложение.

Можеш да записваш файлове на СД/ДВД без да се налага да ползваш външно приложение.

Copy-Paste диалога е подобрен и то значително.

Вградена антивирусна, въпреки че според някой не става за нищо, но с УинХР/7 ми се наложи да инсталирам АВ програма, а с Уин8 не ми се наложи. До колко ме пази е отделен въпрос, но предполагам всеки знае, че ако сами не се пазим при сърфирането си в нета и ползването на компютъра и 10 антивирусни няма да ни опазят.

Много от останалите приложения за мониторинг са подобрени.

Има още положителни неща, за които само съм чел, но не съм изпробвал лично дали наистина са по-добри в сравнение с Уин7, затова няма да ги коментирам.

Промоционалната цена беше голям плюс.

SkyDrive също е плюс, въпреки че има много други подобни услуги.

ModernUI също е плюс стига човек да знае как и да иска да го ползва.

Безплатните, а и платените приложения за ModernUI също са плюс. Учудвам се, че въпреки че подобни магазини имат и Епъл и Гугъл, всички са недоволни от магазина на МС и постоянно тръбят на ляво и на дясно колко нескопосани, ненужни и не знам си какви били приложенията на/за Уин8. От къде тая злоба не знам.

От както ползвам уин8(две седмици след като официално излезе на пазара) нито веднъж не съм имал проблеми с нея, нещо което не мога да кажа за ХР и 7 за същия период от време в миналото.

Ако се сетя за някоя друга причини, поради които харесвам Уин8 и мисля, че е добра ОС пак ще пиша,

Касперски, на 11 Май 2013 - 7:44 PM, написа:

А това, че има заблудени, наивни индивиди, които си мислят, че Виста-та става за нещо...мога да си направя извода колко са жалки.

Не обиждай хора, които не познаваш. :)

Редактирано от A.com (преглед на промените)

Според мен единственият кусур на Windows 8 е дизайнът на потребителския интерфейс, насочен предимно за устройства със сензорни монитори. В този смисъл през последните няколко години Microsoft изостана в конкуренцията с другите операционни системи и изведнъж реши да навакса. Но за съжаление нещата не стават така бързо, както им се иска. Неслучайно ще има Windows Blue (8.1),  който ще бъде пуснат като актуализация по абсолютно същия начин като Apple...

Ако Уин8 се ползва в десктоп среда въобще няма да се забележи този кусур. :)

Оставям настрана факта, че зарежда и изключва доста по-бързо от Уин7(за един и същи компютър говоря). От години се говори, че ОСX и разните Линукс дистрибуции зареждат доста по-бързо от Уин ХП/Виста/7, и след като МС най-после постигнаха някакъв напредък по въпроса сега често се чува - "И какво от това, че зарежда по-бързо от 7?". Малко странно ми се струва(не искам да използвам други думи). Въпросният Рибон е много удобен и е крачка напред. Ако имаш опит с Уин7 и ХР някой от командите в този рибон вече ги изпълняваш с клавишни комбинации, но ако нямаш си е предимство всичко да ти е пред очите и да е лесно достъпно. Пак ще кажа, че ако някой за първи път се сблъска с компютър и ОС на МС ще се научи много по-бързо да работи с Уин8 отколкото с която и да е предишна версия на Уиндоус. Task Manager-a е в пъти по-добър. Предоставя много повече информация. От него имаш достъп до други инструменти, които в предишни версии на Уин трябваше да ги търсиш къде се намират. Можеш да зарждаш Image файлове без да се налага да ползваш външно приложение. Можеш да записваш файлове на СД/ДВД без да се налага да ползваш външно приложение. Copy-Paste диалога е подобрен и то значително. Вградена антивирусна, въпреки че според някой не става за нищо, но с УинХР/7 ми се наложи да инсталирам АВ програма, а с Уин8 не ми се наложи. До колко ме пази е отделен въпрос, но предполагам всеки знае, че ако сами не се пазим при сърфирането си в нета и ползването на компютъра и 10 антивирусни няма да ни опазят. Много от останалите приложения за мониторинг са подобрени. Има още положителни неща, за които само съм чел, но не съм изпробвал лично дали наистина са по-добри в сравнение с Уин7, затова няма да ги коментирам. Промоционалната цена беше голям плюс. SkyDrive също е плюс, въпреки че има много други подобни услуги. ModernUI също е плюс стига човек да знае как и да иска да го ползва. Безплатните, а и платените приложения за ModernUI също са плюс. Учудвам се, че въпреки че подобни магазини имат и Епъл и Гугъл, всички са недоволни от магазина на МС и постоянно тръбят на ляво и на дясно колко нескопосани, ненужни и не знам си какви били приложенията на/за Уин8. От къде тая злоба не знам. От както ползвам уин8(две седмици след като официално излезе на пазара) нито веднъж не съм имал проблеми с нея, нещо което не мога да кажа за ХР и 7 за същия период от време в миналото. Ако се сетя за някоя друга причини, поради които харесвам Уин8 и мисля, че е добра ОС пак ще пиша, Не обиждай хора, които не познаваш. :)

Поздравления за написаното! Само ми кажи, защо 8 няма толкова голям дял, както 7, като е толкова добра според теб? За Вистата няма да коментирам.

По-назад в темата стана дума за трудното възприемане на Metro UI (все едно как се казва, щото MS промениха името) от потребителите. Точно този потребителски интерфейс имах предвид, като споменах сензорните екрани. Колегата programings писа тук за връщането към десктоп облика на Windows 7. Искам да допълня неговия коментар. За тези, които прибързват с махането на Windows 8 заради MetroUI и са решили да се върнат към WIndows 7 предлагам малко по-автоматизиран вариант с REG файл:

Премахване на Metro UI:

REGEDIT4[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorer]"RPEnabled"=dword:0

Архивиран в ZIP формат REG файл: MetroUI disable.zip

Винаги може да се възстанови Metro UI, ето как:

REGEDIT4[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorer]"RPEnabled"=dword:1

Архивиран в ZIP формат REG файл: MetroUI enable.zip

След промяна на стойностите за ключа RPEnabled е необходим рестарт на системата.

P.S. В предишния си коментар аз споменах Windows 8.1. Част от промените за следващото обновяване вероятно ще са ориентирани към липсата на Старт бутон, трудното превключване от MetroUI към таскбар (или може би AeroUI),  ALT+TAB проблемите. Може би ще се решат някои проблеми с multitasking, без да се създава ключ AppPositioner със стойност 1 в регистрите ето тук:

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionImmersiveShell

и пр.

Чета с много голям интерес дискусията и все се чудя на едно.Когато излезе Windows 7 беше същата патърдия,колко недоклатена,колко кофти и прочие ОС била.Тук обаче,пишат и хора,които първо се метнаха тогава на 7-цата,независимо от всички негативни мнения и прочие салати по оново време.Същите тези хора сега вече са с Windows 8 и мога да уверя критиците,че са хора дето бая са наясно с това,което пишат и защо го пишат.Когато слагахме първите билдове на 7-цата,която си остава великолепна ОС,маниаците на тема XP само дето не ни ръфаха,бяхме има няма 20-ина човека,поне това което гледам като познати имена и какво се оказа,същите тези хора сега твърдо отстояват 8-цата.Така че,пожелавам на колегите със Windows 7,малко повече смелост и желание да погледнат в бъдещето.Ако смятате,че един мършив старт бутон може да върне развитието на операционна система назад,то сте в голяма грешка момци.По-добре се мятайте на 8-цата,на мен с първия билд ми трябваха точно два часа да се пренастроя и да почна спокойно да използвам капацитета и.

...

Така че,пожелавам на колегите със Windows 7,малко повече смелост и желание да погледнат в бъдещето.Ако смятате,че един мършив старт бутон може да върне развитието на операционна система назад,то сте в голяма грешка момци.По-добре се мятайте на 8-цата,на мен с първия билд ми трябваха точно два часа да се пренастроя и да почна спокойно да използвам капацитета и.

Абе има проблеми с Windows 8, които са подобни на тези, когато излезе Windows 7. Доста от тях са свързани с липса на драйвери за по-старичък хардуер (или при някои AMD конфигурации, както винаги), работа при екрани с ниска резолюция и пр. Във форума има няколко теми за липса на драйвери, става дума за стари графични карти. При мен обаче нямаше никакъв проблем с драйверите, от HP пуснаха почти веднага всичко необходимо за моя лаптоп с AMD видео. :)

Поздравления за написаното! Само ми кажи, защо 8 няма толкова голям дял, както 7, като е толкова добра според теб? За Вистата няма да коментирам.

Вече го казах - Уин7 наследи една, по всеобщото мнение, неуспешна ОС и затова имаше такъв бърз успех и разпространение. Уин8 наследи една, по всеобщото мнение, успешна ОС и затова няма чак толкова голям успех и разпространение.

От друга страна на всякъде се пише, че интерфейса бил смотан(не напразно показах онази снимка, на която интерфейса на уин7 и уин8 са един до друг, за да се види кое е смотаното на 8, ама...), няма го старт бутона, метро било гадно, нямало Аеро(на ХР като нямаше как са го ползвали) и т.н. . И хората се връзват на тези, за мен глупости(от козметично естество), и започват да суфлират и се получава развален грамофон. Някой въобще не са ползвали уин8 и 8 минути, но дават експертното си мнение колко лоша ОС е.

Ти самият написа, че след 4 месеца работа с уин8 и след като си си поиграл с iPAD си:

и осъзнах, че GUI-я на 8 цата е мега грозен. Ръбат, без аеро.

т.е. според мен абсолютно неуважителни причини за да се твърди, че една ОС(уин8 или която и да била) е лоша ОС. Но това си е мое мнение. :)

И тук имам един въпрос - ако с Windows Blue върнат Aero-то(и старт бутона), това ще направи ли Уин8 една добра(а не смотана, не доклатена, зле измислена) ОС и ако да, то защо?

И тук имам един въпрос - ако с Windows Blue върнат Aero-то(и старт бутона), това ще направи ли Уин8 една добра(а не смотана, не доклатена, зле измислена) ОС и ако да, то защо?

Това, че градят нова ОС върху, успешна си е техен проблем. Определено ще върнат интереса на потребителя. Защо ли, защото юзера тамън е свикнал с даден интерфейс и изведнъж му трескат нещо коренно различно. И за това, ако се върне към познатото, популярността на 8.1 ще нарастне.

Бих казал,че уин 8 не е чак толкова лош...Но с множеството бъгове с които се срещнах.. ;x ... ето този линк за разликите http://news.laptop.bg/revyuta/windows-8-sreshtu-windows-7-sravnenie-s-nad-20-testa/  (по-доброто стартиране и по малко натоварения рам отива при уин 8 ;) )  колкото до интерфейса...свиква се..В момента смятам, че уин7  е по-добрият вариант. :)

Редактирано от hiall (преглед на промените)

Това, че градят нова ОС върху, успешна си е техен проблем.

Върху какво да градят новата си ОС?

Защо ли, защото юзера тамън е свикнал с даден интерфейс и изведнъж му трескат нещо коренно различно.

И пак да питам какво е коренно различното между 7 и 8 като гледаш онази снимка, за която пита защо съм я показал?

По-назад в темата стана дума за трудното възприемане на Metro UI (все едно как се казва, щото MS промениха името) от потребителите. Точно този потребителски интерфейс имах предвид, като споменах сензорните екрани. Колегата programings писа тук за връщането към десктоп облика на Windows 7. Искам да допълня неговия коментар. За тези, които прибързват с махането на Windows 8 заради MetroUI и са решили да се върнат към WIndows 7 предлагам малко по-автоматизиран вариант с REG файл:

Премахване на Metro UI:

REGEDIT4[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorer]"RPEnabled"=dword:0

Архивиран в ZIP формат REG файл: MetroUI disable.zip

Винаги може да се възстанови Metro UI, ето как:

REGEDIT4[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorer]"RPEnabled"=dword:1

Архивиран в ZIP формат REG файл: Публикувано изображениеMetroUI enable.zip

След промяна на стойностите за ключа RPEnabled е необходим рестарт на системата.

P.S. В предишния си коментар аз споменах Windows 8.1. Част от промените за следващото обновяване вероятно ще са ориентирани към липсата на Старт бутон, трудното превключване от MetroUI към таскбар (или може би AeroUI),  ALT+TAB проблемите. Може би ще се решат някои проблеми с multitasking, без да се създава ключ AppPositioner със стойност 1 в регистрите ето тук:

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionImmersiveShell

и пр.

Здравей, пробвах споменатия метод за премахване на "метрото" но резултат никакъв. Пробвах и начините от цитирания от теб пост на колегата - пак не става, даже файла shsxs.dll липсва. Щайгата е лаптоп HP Probook 4540 с оригинално инсталирана операционна система. За момента единственото работещо решение е "класик шел-а". Някакви други идеи?

Привет, така е Windows 8 не търпи други ОС и това е едно от многото  неща които ме отвръщават. За да инсталирате Windows7 ще се наложи да изтриете  дялът на  който е инсталиран Windows8 и да го създадете  отново по време на инсталацията. Ако виждате дял от 100 MB изтриите и него. Windows8 е малко по лек от Windows7, но пък е отвратителен в наглостта си да не приема друга ОС съществуваща на компютъра. За метро стила не ми се говори, това беше първото нещо което премахнах.След неговата инсталация  и разочарованието ми, естественно последва формат, но се наложи да оразмерявам създавам нови партишани за да мога отново да инсталирам OSX. Явно желаят  да наложат таблетите, което по мое мнение  е най-голямата простотия измисляна някога. За да ми пробутат подобна глупост, трябва /Те -производителите /  да ми платят, не аз да им плащам......

може ли да ми обясните като на бавноразвиващ се как да направя така, че да си инсталирам уин7 . Имам си диск с уин7. от него съм си преинсталирал няколко пъти уиндоуса на старият ми лаптоп. работи си. но сега като сложа диска, буутна от биоса да ми стартира първо от диска и започна да инсталирам, зарежда ми съвсем малко и ми изписва има грешка, моля рестартирайте за да продължите. опитвам по сякакав начин, но не мога да си инсталирам уин7. моля ако някой знае как , да ми обясни като на бавно-развиващ се. Ще съм му много благодарен.

Митак, задай от биоса да ти буутва от СД или от флашката, ако имаш такава опция, но всяка една по-съвременна машина има опция за инсталация на ОС през флашка.

Та от биоса променяш устройството, от където искаш да ти зареди машината флашка или СД-то.Почва там машината да копира инсталационните файлове, да проверява твърдия диск, и като стигнеш до там, където те пита, на кой дял искаш да инсталираш седмицата.Тогава изтриваш дяловете, разделяш твърдия диск наново, форматираш дяла, на който искаш да направиш инсталация на седмицата, а той ще е C: и инсталацията си тръгва.По-късно след инсталацията отиваш в административните настройки и си форматираш другите дялове, които искаш да създадеш и тва е...

това го знам..... не става така. поне при мен не става.

може ли да ми обясните като на бавноразвиващ се как да направя така, че да си инсталирам уин7 . Имам си диск с уин7. от него съм си преинсталирал няколко пъти уиндоуса на старият ми лаптоп. работи си. но сега като сложа диска, буутна от биоса да ми стартира първо от диска и започна да инсталирам, зарежда ми съвсем малко и ми изписва има грешка, моля рестартирайте за да продължите. опитвам по сякакав начин, но не мога да си инсталирам уин7. моля ако някой знае как , да ми обясни като на бавно-развиващ се. Ще съм му много благодарен.

Разбира се, ако споделите повечко инфо за машината която ползвате, настолен компютър ли е, лаптоп  и какво сте  сте опитали  досега. 

Върху какво да градят новата си ОС? И пак да питам какво е коренно различното между 7 и 8 като гледаш онази снимка, за която пита защо съм я показал?

Върху 7-цата.

Липсата на адекватно старт меню. То може да се правят разни базици и да се нагласи, ама защо  трябва да е така. Ако бяха направили, при самата инсталация, да се прави избор, със обикновен десктоп интерфей или само с плочкаджийски, щеше да е много по-добре. А те направили каша. Сега духат супата.

Разбира се, ако споделите повечко инфо за машината която ползвате, настолен компютър ли е, лаптоп  и какво сте  сте опитали  досега. 

а ако снимате и грешката ще бъде още по-добре

Върху 7-цата.

Липсата на адекватно старт меню. То може да се правят разни базици и да се нагласи, ама не трябва да е така. Ако бяха направили, при самата инсталация, да се прави избор, със обикновен десктоп интерфей или само с плочкаджийски, щеше да е много по-добре. А те направили каша. Сега духат супата.

Правилно! Те просто се опитват да го наложат както се казва на сила. Не се мисли за удобството и възможността хората сами да имат избор, а налагат тяхното виждане за нещата. Но в никакъв случай удобсвото и предпочитанията на потребителите. Това показва и доказва,че по този нелеп начин, те  се опитват  да наложат  скапаните  таблети, то не бяха реклами, глупости .......

Върху 7-цата.

Липсата на адекватно старт меню. То може да се правят разни базици и да се нагласи, ама защо  трябва да е така. Ако бяха направили, при самата инсталация, да се прави избор, със обикновен десктоп интерфей или само с плочкаджийски, щеше да е много по-добре. А те направили каша. Сега духат супата.

на този етап работата само в метро не е ефективна,да не казвам по-силни думи затова подобна опция е невъзможна

а и при този вариант, всичко щеше да се сведе до чисто и просто нов sp за 7 - дали това щеше да е по-добро решение заедно с паралелно развитие на платформено унифицирана ОС времето ще покаже в близкото бъдеще

Правилно! Те просто се опитват да го наложат както се казва на сила. Не се мисли за удобството и възможността хората сами да имат избор, а налагат тяхното виждане за нещата. Но в никакъв случай удобсвото и предпочитанията на потребителите. Това показва и доказва,че по този нелеп начин, те  се опитват  да наложат  скапаните  таблети, то не бяха реклами, глупости .......

при положение че не сте плащали лицензни такси за OS, да говорите за налагане на сила, показва липса на здрав разум

всъщност мс

не ви разбирам, не ви харесват таблетите, но никой не плюе срещу .....монопола на една единствена ОС в този сектор, нали? а тя е в пъти по-грозна и "недоклатена"

обаче МС решават да се възползват и да участват в борбата с два продукта (три ако бройим surface за 2 версии) и изведнъж - олеле, бахти грозното

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Като искат да бутат таблети,да си правят ОС, само за таблети, а не да се опитват да пробутват на PC потребителните, "нов продукт". Все едно гледам игра за PS3, правена за PC(порт).

на този етап работата само в метро не е ефективна,да не казвам по-силни думи затова подобна опция е невъзможна а и при този вариант, всичко щеше да се сведе до чисто и просто нов sp за 7 - дали това щеше да е по-добро решение заедно с паралелно развитие на платформено унифицирана ОС времето ще покаже в близкото бъдеще

Ако искаха нов SP за 7, нямаше да му барнат интефейса. "Ако нещо работи, не го пипай."

на този етап работата само в метро не е ефективна,да не казвам по-силни думи затова подобна опция е невъзможна

а и при този вариант, всичко щеше да се сведе до чисто и просто нов sp за 7 - дали това щеше да е по-добро решение заедно с паралелно развитие на платформено унифицирана ОС времето ще покаже в близкото бъдеще

при положение че не сте плащали лицензни такси за OS, да говорите за налагане на сила, показва липса на здрав разум

всъщност мс

не ви разбирам, не ви харесват таблетите, но никой не плюе срещу .....монопола на една единствена ОС в този сектор, нали? а тя е в пъти по-грозна и "недоклатена"

обаче МС решават да се възползват и да участват в борбата с два продукта (три ако бройим surface за 2 версии) и изведнъж - олеле, бахти грозното

всъщност мс

Боже! Вие от къде сте сигурен,че не съм платил за тази ОС?  Това говори само едно,че разумът при вас липсва. Не съдете по собе си за другите.....

всъщност мс

MS са много зле с таблетите на тоя етап.

От време на време и аз се поддавам на предразсъдъци

Да ви кажем, честно, аз не видях разлика при рамта, нито при процесора. При игрите същата работа. Самия факт, че изискванията между Виста, 7 и 8 са едни и същи, означава, че няма да има почтни никаква съществена разлика в производителността, единствено пуснат некой ъпдейт и вдигнат летвата с некой процент и толкоз.. Аз си мислех, че като няма аеро, ше товари по-малко видеото - к*ра ми Янко. То пък добре, че не ги вдигнаха, че щяха да нагазят още по-дълбоко в калта(да не казвам друго). :D  

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.