Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сорос: ЕС е към своя край

Featured Replies

Помолих те да сравниш цитираното и почервененото . КАжи какво общо има твоето сега с  "пропагандата за еврофондовете" ???

Аз ти отговорих със цифри 

Ти ми гороиш съвсем други неща :)

А ако трябва да коментирам за бедността и т.н.. и ако трябваше да сме наравно със европейските, някой трябваше да ни налее 1.6 трлн евро , както наляха ФРГ в ГДР след обединението за да изравнят изоставането и разрухата на социалистичексата система и тромава икономика.

И чак след това да говорим за стандарт и живот.

Типичен БСП пропагандатор си :) дето само увърта и лъже :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 168,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А сега какво правят Западните и Европейските инвеститори в България бе колега??? Изнасят капиталът ни, който в размер на десетки милиарди лева!  Защо ме дразниш? В завода (на известна немска комп

• "Дойче веле": Източноевропейците да напуснат ЕС, щом не им харесва, а само го доят!   Източноевропейците, видите ли, не слушкали, отгоре на всичко забивали нож в гърба на чистата като сълза

• Аз съм потресен! За разбеснелите се араби няма полиция и недостигат хора, а за нормалният германец има водни струи и сълзотворен газ. Какво нещо е голяма държава, като Германия да се откаже от своя су

Публикувани изображения

За да си член трябва да изпълниш критериите и да уеднаквиш законодателството! Иначе ще пътуваш с визи и ще чакаш доста време и то дали ще те одобрят! Коя е политиката която ни ощетява,националния интерес и вредите?

Пак ли великите сили са ни опропастили? Не нашите политици и по-точно втория ешелон на БКП!

преди 8 часа, _Alex&Vanko_ написа:

За да си член трябва да изпълниш критериите и да уеднаквиш законодателството! Иначе ще пътуваш с визи и ще чакаш доста време и то дали ще те одобрят! Коя е политиката която ни ощетява,националния интерес и вредите?

Пак ли великите сили са ни опропастили? Не нашите политици и по-точно втория ешелон на БКП!

Някои от отговорите се крият тук

7WP3lJu.jpg

Почваме ли да четем?

преди 13 часа, miro20 написа:

Докато плюете ЕС , малко факти

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2017/02/24/2924395_grafika_na_denia_kolko_pari_vnasia_bulgariia_v_es_i/

Би трябвало да си ми благодарен че май единствен ти чета изцяло простотиите :)

Е.. това че не ми харесваш коментарите, и то аргументирани такива,  си е на твоята съвест.

Я сега ми кажи как звучи твоето :

"У нас дебатът трябва да е свързан преди всичко с ползите ни от членството в ЕС. България трябва твърдо да се противопостави на политиките, които ощетяват нашата икономика. Послушанието обрича на бавна и мъчителна гибел. Крайно време е да се спре с пропагандата за еврофондовете. България трябва да изисква и да търси икономическа самоинициатива вътре в съюза. Ако искаме да сме силна страна трябва да браним националния интерес и открито да се противопоставяме на вредните идеи, дори когато идват от най-високото ниво."

Спрямо цитираните от мен цифри ???

Да не питаш после защо орпеделям като просттоии писаниците ти . Почервенил съм ти даже да сравняваш :)

преди 12 часа, miro20 написа:

Помолих те да сравниш цитираното и почервененото . КАжи какво общо има твоето сега с  "пропагандата за еврофондовете" ???

Аз ти отговорих със цифри 

Ти ми гороиш съвсем други неща :)

А ако трябва да коментирам за бедността и т.н.. и ако трябваше да сме наравно със европейските, някой трябваше да ни налее 1.6 трлн евро , както наляха ФРГ в ГДР след обединението за да изравнят изоставането и разрухата на социалистичексата система и тромава икономика.

И чак след това да говорим за стандарт и живот.

Типичен БСП пропагандатор си :) дето само увърта и лъже :)

Смятам имаш достатъчно акъл, да стигнеш до следните изводи, след като не само, че не се оправяме. Ами и надолу отиваме.

1. Цифрите цитирани от теб, не са верни.

2. Парите отпуснати от фондовете отиват в сметките на определени хора, които след това се опитват да ни убеждават по медиите(и по форумите :)), колко сме добре :).

П.П. За т. 2 не дей да обвиняваш само нашите мошеници, защото тези които отпускат парите много добре знаят къде и как отиват. Точно те дават наклон на парите или на ...

Публична лекция на Джоузеф Стиглиц за провалът на Еврото

Естествено, според миро20,Стиглиц и последователите му като мен, говорят пълни простотии и глупости. Сега, няма значение, че човекът е нобелов лауреат и познава как работи системата отвътре. Все пак той е бивш зам. шеф на световната банка и главен икономист в екипа на бил клинтън, но безкрайно критичен и към двете институции (затова е уволнен от Световната банка през 2000 г., но това не му пречи да получи нобелова награда за икономика).

Очаквам как мислите, изградени върху солидна икономическа основа и подкрепени с факти, се сблъскват с числата на миро20.

Все пак Стиглиц е нищо повече от един подкупен и глобален трол на БСП.

Не съм коментирал никога въпросния Стиглиц, но има по умни предполагам от мен хора, които са го направили :

http://www.consilium.europa.eu/bg/council-eu/eurogroup/president/news/20102016-dijsselbloem-stiglitz/

:)

преди 42 минути, Phused написа:

Все пак Стиглиц е нищо повече от един подкупен и глобален трол на БСП

Да, той не е , но червената пропаганда, и такива като теб / не знам дали сте едно и също/ ги използвате на максимум за да тролите с анти - ЕС пропаганда.

Абе тия пари които отпускат по-програмите що ми се струва,че идват от членския ни внос като страна в Евросъюза? За какви инвестиции става въпрос?

Не е точно така

Цитат

За 8-те години от членството на България в ЕС държавата е внесла в бюджета на общността 6,2 млрд. лева, а е получила 20,9 млрд. лева, съобщи bTV като се позовава на писмен отговор на финансовия министър Владислав Горанов до депутат от ГЕРБ.

http://www.investor.bg/evroproekti/264/a/bylgariia-e-spechelila-pochti-15-mlrd-leva-ot-chlenstvoto-v-es-193245/

Друг е въпросът за какво са похарчени и от кого

преди 5 минути, lsmurf написа:

Друг е въпросът за какво са похарчени и от кого

от соросоидите от кой

soros-obama-696x545.jpg

soros-clinton.jpg

hillarybinladen3.jpg

на 25.02.2017 г. в 18:49, Yvan Sergeev написа:

от соросоидите от кой

soros-obama-696x545.jpg

soros-clinton.jpg

hillarybinladen3.jpg

А можеше да не е – както казват в "Комиците":)

• Автор
Цитат

Според последното социологическо проучване на Kantar крайнодесният и анти-ЕС кандидат на Националния фронт Марин льо Пен завоюва рекордна подкрепа не само на първия тур, но и при евентуален балотаж. Според социолозите 45% от французите са готови да подкрепят Льо Пен на втория тур срещу кандидата на десните Франсоа Фийон, като този процент продължава да расте с хода на кампанията. Ако Льо Пен се изправи срещу социалиста Еманюел Макрон, днес тя би спечелила 42% от подкрепата на избирателите.

Данните са повече от притеснителни и следва да сложат край на измамното уверение, че националистите във Франция може да постигат епизодични дребни победи, но никога не биха завоювали Елисейския дворец.

Евентуална победа на Льо Пен почти сигурно ще доведе до изваждане на Франция от Еврозоната, тъй като това е основният лозунг на кампанията й. Подобен удар срещу единната финансова система на Европейския съюз е почти невъзможно да бъде преодолян, което ще наложи реформирането, ако не и разпадането на Еврозоната.

Последиците за българската икономика ще са бързи и катастрофални – теза, около която се обединяват почти всички родни икономически експерти.

изт.

Ще бъде чудо, ако Льо Пен не спечели.

преди 37 минути, Мойра написа:

изт.

Ще бъде чудо, ако Льо Пен не спечели.

Т.е. причините за разпада на евросъюза са други , а не еврото ....:)

Те ли бяха дето за кампанията им никоя банка не им отпускаше пари, и само руснаците им дадоха ? :):)

http://www.blitz.bg/svyat/marin-lo-pen-vze-9-miliona-evro-kredit-ot-ruska-banka_news304314.html

То имало и развитие... http://www.mediapool.bg/marin-lyo-pen-pritisnata-da-vrashta-kredita-si-ot-9-mln-evro-na-ruska-banka-news258514.html

Нищо особенно или което да не знаем - РФ помага на всички екстремистки и/или крайнодесни партии, които да използва в своите си цели.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/russia/12103602/America-to-investigate-Russian-meddling-in-EU.html

Нашата Атака с техните продажници развяващи чужди флагове на митингите си ,  е цветущ красноречив пример.

150001

преди 16 минути, иноТ написа:

И кво като руснаците са дали заем? 

Е как какво? Само спонсорите на помията тук и разни грухтящи 'демократи', имат право да дават пари. Виж колко медии и политици, се финасират от Сорос или Държавния департамет. А тук говорим, за законно отпуснат заем, от руска банка на една партия във Франция. Партия, участваща във всички избори. Легитимна и призната.

преди 46 минути, miro20 написа:

Нищо особенно или което да не знаем - РФ помага на всички екстремистки и/или крайнодесни партии, които да използва в своите си цели.

И СССР/РФ и САЩ са и ще свалят и издигат правителства, където могат и когато могат. Франция направи същото в Африка съвсем наскоро.

преди 2 часа, AntiAlGor написа:

Е как какво? Само спонсорите на помията тук и разни грухтящи 'демократи', имат право да дават пари. Виж колко медии и политици, се финасират от Сорос или Държавния департамет. А тук говорим, за законно отпуснат заем, от руска банка на една партия във Франция. Партия, участваща във всички избори. Легитимна и призната.

Разбира се говорим за официални пари отпуснати и декларирани. Какъв ти е проблема тогава че се обсъжда това ? :)

Макар че поправи ме, но не се сещам Атака да са декларирали нещо , за което дават безрезервната си путинска подкрепа и заради което предадоха думата "национализъм", и позволиха пред българското знаме да веят чуждо.

Не се сещам и други неща - докато плюете така омразните НПО-та , които боравят с абсолютно официално оповестени програми, инициативи и пари отпускани за наблюдатели на избори , за разобличаване на корупция , развитие на демократични практики и публичност и т.н. и т.н..

то... не се сещам .. а за какво освен за пропаганда са усвоявани путински пари от нашите стотици т.нар. "русофилски" организации  и сдружения ??

Въобще декларирани ли са такива ?

:)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 23 часа, miro20 написа:

... развитие на демократични практики ...

Мдааа....ние много добре ги знаем, тия практики.

Как звучи само! Викам си, кво ли ще е тва,  пък то... Щели да осигурят още 30 чиновници, да си почесват топките.

Цитат

Ройтерс посочва, че темата е противоречива за ЕС, което си личи и от продължителността на дебата дали ръководителят на новия орган да бъде наричан "командир". В крайна сметка е постигнато съгласие да се нарича "директор".

:D  Голям проблем ей...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.