Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За Иисус, Мохамед, Буда или да поговорим за религия

Featured Replies

Няма да разбере... Ура- то е зомбиран яко.

По погледа на Люцката виждам кой ще ме раз-зомбира.... :clap::speak::clap:

.....както е казал поета" не ме гледай момче така любовно".

Спомни си както синьото Вале каза в резуме на Тюки: "В днешно време единствената останала магия(магнетизъм) от ведически времена, която се е прилагала от упаднали деви-сирече демоните е СЕКСУАЛНАТА магия. Или магнетизъм. Публикувано изображение 'Цар' на тази магия е архетип "Скорпи". :clap:

Но същевременно Вале добави: "за това този, който иска да се освободи от матрицата знае как да избягва това." Публикувано изображение

Тези, които се поддават на тпзи магнетизъм са Везни(и Дева)-двата архетипа, получени след разцепване на Скорпионът, като Андрогин:

------------------ Ето едни ревелации: Публикувано изображение

http://www.astro5.net/forum/viewtopic.php?...sc&start=20

jozen написа:

Здравейте!Въпроса ми е към хората които са "на ти" с синастрията и като цяло с взаимоотношенията между хората.Интересува ме конкретно взаимоотношенията Везни-Скорпион?Какво точно може да ми кажете за тях.Наскоро прекратих връзка с момиче Скорпион,която в мойте очи беше доста сполучлива връзка!Може би защото бях(и все още съм)страшно много влюбен в нея,просто излъчва някакъв страшен магнетизъм(когато съм покрай нея или мисля за нея и тн направо се"разтапям")просто на който не мога да устоя!Обаче поради стичане на обстоятелствата се скарахме(тоест тя ми се разсърди)и се разделихме и то съвсем внезапно,и мисля че тя вече си има друг!Има ли начин да"си я върна"защото меко казано "ми е трудно без нея"???И имате ли някакво логично обяснение защо се получи така(внезапна раздяла)?Благодаря предварително!

Миличкия.... и аз наскоро питах за взимоотношения между Везни и Скорпион!!!

Ехх, ако знаеш, че и аз съм в твоята ситуация... разделих се с моя Скорпион наскоро, той адски много ме нарани...ама много и въпреки всичко знам, че го прави неволно, защото много държи на мен и ме уважава много, но така е винаги - скорпионите нараняват хората, които са им близки...

Това е мъжът... не това е съществото, което за 1 месец ми е причинило най-много болка на света, ако беше някой друг на мое място би го намразил до живот... но аз не съм такава (Везните не сме такива), обичам го все така, както и преди... , погубвам се по него

Едно е ясно - трудни са взаимоотношенията между тези знаци... сложно е (и асцедентите са вавни тук разбира се), но какво да се прави - привличането пък е адски голямо между Везни и Сцорпион...

Сложни същества сте вие скорпионите (и особено мъжете), но това е скритото ви оръжие... адски магнетизъм!!!

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Отговори 6k
  • Прегледи 400,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ех, ама колко добре са го измислили в Кришната, а?! "Изоставете всички религии, ама следвайте Кришна, защото това не е религия." Кришна=Самият Бог. Мноо хитро. Да се чудиш чак как има хора, които се връзват на това. Ама кво ли се чудя!

Аз ще ти обясня с няколко пункта как става:

1. произход, от който се срамуват и който компенсират с идеята за висша религия (независимо коя е тя, дори и да не се нарича религия, а учение, все тая - едно и също е, само да е най-най-висшата - това стига).

2. за мъжете - наличие на майка-неврастеничка или майка-мъжкарана, която скапва анимата им, което ги кара да имат слабост към собствения си пол - тоест да търсят баща си, отблъснати от майката. При жените е обратно - деспотичен баща, смазващ анимуса им.

3. осъзнаване на собствената си малоценност, неспособност и лоша социална реализация, което ги прави незадоволени и отблъснати от този лош, лош свят, водещо до отричане от всичко на този свят и търсене на отвъден, ама и там, дори и да съществува такъв - бъди абсолютно убеден, че отново ще бъде отречен от такива.

Това е с две думи...

-Боже, боже,колко мъка има по тоя свят-въздъхна Моканина,докато късаше главата на бялата лястовица.....

Аз ще ти обясня с няколко пункта как става:

1. произход, от който се срамуват и който компенсират с идеята за висша религия (независимо коя е тя, дори и да не се нарича религия, а учение, все тая - едно и също е, само да е най-най-висшата - това стига).

2. за мъжете - наличие на майка-неврастеничка или майка-мъжкарана, която скапва анимата им, което ги кара да имат слабост към собствения си пол - тоест да търсят баща си, отблъснати от майката. При жените е обратно - деспотичен баща, смазващ анимуса им.

3. осъзнаване на собствената си малоценност, неспособност и лоша социална реализация, което ги прави незадоволени и отблъснати от този лош, лош свят, водещо до отричане от всичко на този свят и търсене на отвъден, ама и там, дори и да съществува такъв - бъди абсолютно убеден, че отново ще бъде отречен от такива.

Това е с две думи...

Ако визираш мене, първите 2 не са валидни за мене.

Точка 3 е много субективна за преценка. Тъй като ти си biased, prejudiced към мене, отдавайки го, че съм бил 'кришнар', то няма смисъл да ти казвам, че и тази точка отпада, тъй като за тебе моето мнение няма стойност. Ти си знаеш илюзията и ще се държиш за нея до самата си билогична смърт. Успех ти пожелавам да си я отнесеш и отвъд! Публикувано изображение

Кой какво търси, обикновено го намира! :love:

Ако визираш мене, първите 2 не са валидни за мене.

Точка 3 е много субективна за преценка. Тъй като ти си biased, prejudiced към мене, отдавайки го, че съм бил 'кришнар', то няма смисъл да ти казвам, че и тази точка отпада, тъй като за тебе моето мнение няма стойност. Ти си знаеш илюзията и ще се държиш за нея до самата си билогична смърт. Успех ти пожелавам да си я отнесеш и отвъд! Публикувано изображение

Кой какво търси, обикновено го намира! :love:

Мисля, че дълбоко изпадналия в илюзията, наречена Кришна-съзнание сте Вие или дявол знае с какво друго префърцунено име, което е без абсолютно никакво значение за мен - все тая - все секта. Но, Г-н У-ра, нали не мислите, че само Вие сте зомбиран сектант и само около Вас се върти този лош, лош и прелош свят, наречен странно защо на светлината? По-горе съм направила бегла скица на причини, водещи хората в сектански общества... Дайте път и на други, де... не сте Единствен...

Мисля, че дълбоко изпадналия в илюзията, наречена Кришна-съзнание сте Вие или дявол знае с какво друго префърцунено име, което е без абсолютно никакво значение за мен - все тая - все секта.

Мерси, месри за аргументите! ;) Много са убедителни. Публикувано изображение

Но, Г-н У-ра, нали не мислите, че само Вие сте зомбиран сектант и само около Вас се върти този лош, лош и прелош свят, наречен странно защо на светлината? По-горе съм направила бегла скица на причини, водещи хората в сектански общества... Дайте път и на други, де... не сте Единствен...

Явно на косМаатите особи най-мръсната дума е 'сектант'. :wors:

От утре ставам комунист и тръгвам наред като Батето да "го забождам" и да "увеличавам народо-населението". -Кеф ти Университета, кеф ти "Факултето"! Публикувано изображение

http://www.vbox7.com/play:6292619b

ПС: Гос'жа Люцка, да имате други обвинения освен 'сектант'?... Публикувано изображение За да ви почвам аз....?.... :love::P

Мерси, месри за аргументите! :computer2: Много са убедителни. Публикувано изображение

Явно на косМаатите особи най-мръсната дума е 'сектант'. :questions:

От утре ставам комунист и тръгвам наред като Батето да "го забождам" и да "увеличавам народо-населението". -Кеф ти Университета, кеф ти "Факултето"! Публикувано изображение

http://www.vbox7.com/play:6292619b

ПС: Гос'жа Люцка, да имате други обвинения освен 'сектант'?... Публикувано изображение За да ви почвам аз....?.... :):)

Няма нужда, Г-н Ура, нивото ви изпъква отново...

Първо, въобще не съм космата, за ваше сведение и второ - най-смешни от всички са ми били комунистите и законите и отношенията при социализма - наричах ги селяндурокомунизъм, които, междувпрочем, важат в пълна сила във всички сектански общества и намират продължението си именно там.

А Вие не можете да ме започнете, тъй като не можете да ме достигнете. Мисля, че ви се привижда някоя космата анима....................която не съм аз................нищо, че нося пола.

Така че, спинкайте си спокойно в приспивателната на мозъчната дейност във Вашата най-най-най!!! висша сектичка и се натискайте на някой мъжки бог, все едно как се нарича. Ясен сте ми. И въобще не сте интересен - като Вас такива едни духовни в днешно време - с лопата да ги ринеш. Другата крайност са питекантропите тип мутряги. Аз, честно казано, не намирам кой знае каква разлика в поведението и на двете групи от отбрани общества...

Ти ясно си от новия контигнет лапачи и прозявкачи?... :)

Да се слага всичко в един кюп без да се разбира е признак на тийн-ейджърско невежество тип "Тюки" и Люцканско илюзостване тип "Лукцката".

Ако ги няма религиите(Кришна-сънание НЕ е 'религия') ще търчиш ли като кон по степите?... Ех тези религии, бре! :)

Умник! Публикувано изображение

Просто си взел(а) негативната страна на тийнейджърството-глупостта, щото има и положителна-дръзновение и много пАра, която иска парА да е 'свободна'.

Често тези, които искат 'да се се 'освобождават' стават млади бащи и майки. Най-младият бял баща е британец.

Илюминати е за тебе. Публикувано изображение

Уау, голяма тайна ще ми разкриеш момко! Ще ми 'отвориш очите'.... Публикувано изображение

Умник! Публикувано изображение

Аз на свой ред да ти дам един съвет. Намери гадже Скорпион. Те са за тайните #1, еша си нямат!. Не ти треве ни Бог ни религия. Скорпонът ти стига за всичко! Публикувано изображение

Бах ти!!!Тва беше наистина грубо!!!Бах ти селянина -честно!!!Тука е форум за да каже всеки мнението си и да уважи мнението на другия!!!Не е задължително да се съгласи с него!!!Тинейджър съм бил преди 25 години...Хубави години бяха...Но нямат нищо общо с темата...Както разбирам от писанията ти никой не може да ти отвори очите щот не знам дали изобщо имаш...Явно си от ония слепите виждащи на които им харесва калната дупка в която живеят и не търсят нищо повече от да си почешят езиците просто ей тъй...Има ги много - щъкат наоколо...Това което съм написал не се отнася за такива като тебе...Така че просто го игнорирай и продължавай по пътя си...Добър път...А за последната ти забележка-жена ми е скорпион-без майтап!Изобщо не вярвам в зодии така че не ме занимава това...

Редактирано от valentincami (преглед на промените)

Бах ти!!!Тва беше наистина грубо!!!Бах ти селянина -честно!!!Тука е форум за да каже всеки мнението си и да уважи мнението на другия!!!Не е задължително да се съгласи с него!!!Тинейджър съм бил преди 25 години...Хубави години бяха...Но нямат нищо общо с темата...Както разбирам от писанията ти никой не може да ти отвори очите щот не знам дали изобщо имаш...Явно си от ония слепите виждащи на които им харесва калната дупка в която живеят и не търсят нищо повече от да си почешят езиците просто ей тъй...Има ги много - щъкат наоколо...Това което съм написал не се отнася за такива като тебе...Така че просто го игнорирай и продължавай по пътя си...Добър път...А за последната ти забележка-жена ми е скорпион-без майтап!Изобщо не вярвам в зодии така че не ме занимава това...

Не се впрягай толкова.Приеми го за комплимент.И аз те помислих за тийнейджър.Просто поста ти бе много младежки енергичен и дръзновен.А в тоя форум тийновете са доста и с доста "тежки 'изяви.Не че останалите сме нещо по различни де.

Ако постанеш ще разбереш,че не всичко е такова каквото изглежда на пръв поглед.

Предполагам че жена ти се казва Камелия,освен че е скорпион? Публикувано изображение

Не се впрягай толкова.Приеми го за комплимент.И аз те помислих за тийнейджър.Просто поста ти бе много младежки енергичен и дръзновен.А в тоя форум тийновете са доста и с доста "тежки 'изяви.Не че останалите сме нещо по различни де.

Предполагам че жена ти се казва Камелия,освен че е скорпион? Публикувано изображение

Ти ме уби бе!!!От къде знаеш????Да нямаш родство с баба Ванга???А-а-а ...Ти от ника ми...А иначе си прав!Просто грубостта ме вбесява...

Гражданино, никой не Ви забранява да си казвате мнението. Проблемът е, че Вашето мнение като на Люцката, само, че доста по-мъжествено, т.е. НАХАКАНО. Публикувано изображение

Тийн сте по начина на възприемане на света. Докато за жена е позволено дори и на 100 години, защото жената е в МАЙА(илюзия), тя живее "до дупка"(като цяло) шакти енергията си и никога не иска да се освободи от нея, тъй като това и е призванието. Но за мъж да ми говори такива 'реолюционни' постановки за живота- ми намирисва или на неизживяно тийнейджърсвто(отрицателната му страна-наивната) или светоусещане на евреин-илюминат, който се изживява за 'богоизбран' и пази 'в тайна' това, което е ИЛЮЗИЯ. Публикувано изображение

Това, което исках да ти кажа-НЯМА СМИСЪЛ ДА ПАЗИ В ТАЙНА ИЛЮЗИЯТА СИ. Тя си е очеизвадна за зрящите. ;)

И няма смисъл да попърважаш или ползваш груб език. Публикувано изображение Баат Дийн мюслито ми е достатъчен, тука- ПОНЕ ЗА МЕНЕ!

Моят език не е груб а провокативно-сарксастичен.

Твоят език е такъв какъвто си си го заработил- в аграрна обстановка.

Жалко, че си си пропилял годините, а нищо не си разбрал Публикувано изображение ... няма проблем-ще си повтаряш урока. Бог е помислил за всички. Публикувано изображение

Ти ме уби бе!!!От къде знаеш????Да нямаш родство с баба Ванга???А-а-а ...Ти от ника ми...А иначе си прав!Просто грубостта ме вбесява...

Просто- това което е грубо идва от самият тебе. Не знам как се траеш, като се гледаш в огледалото?.... Публикувано изображение

За мене си "баат Дийн#2"?... Публикувано изображение

....та каква зодия, каза, че си? Скорпион? пак Марсов тип ли?... Публикувано изображение

Няма нужда, Г-н Ура, нивото ви изпъква отново...

Първо, въобще не съм космата, за ваше сведение и второ - най-смешни от всички са ми били комунистите и законите и отношенията при социализма - наричах ги селяндурокомунизъм, които, междувпрочем, важат в пълна сила във всички сектански общества и намират продължението си именно там.

А Вие не можете да ме започнете, тъй като не можете да ме достигнете. Мисля, че ви се привижда някоя космата анима....................която не съм аз................нищо, че нося пола.

Така че, спинкайте си спокойно в приспивателната на мозъчната дейност във Вашата най-най-най!!! висша сектичка и се натискайте на някой мъжки бог, все едно как се нарича. Ясен сте ми. И въобще не сте интересен - като Вас такива едни духовни в днешно време - с лопата да ги ринеш. Другата крайност са питекантропите тип мутряги. Аз, честно казано, не намирам кой знае каква разлика в поведението и на двете групи от отбрани общества...

Ясно, думата 'секта' за приМаата е най-мръсната дума! (а интерсно защо умната примМаатска главица си помисли(като мюсли), че аз "живея сектански живот", това е друга лициферианска загатка?)

....да, Брадърите Брадаати не са "секта"- те са цял кръг, а поне и дъга?...

Люци, Люци, толкова елементарно 'дръзновенно' същество Сте ми, че ми идва да Ви трясна с една снежна топка по осветената ви нежна главица за да я нажежа още повече. :P

:wub:

Ти пак си гледал-недогледал. Май често ти се случва напоследък?! :idea: Не той е Скорпион, а жена му.

Би ли ми казал защо така обиждаш жените? Публикувано изображение

Значи, жените са си вечно заблудени, така ли? ;)

Тюки, стой си гащите, не питам тебе. Когато имам нужда от тебе ще те информирам. ;)

Питам го ТОЙ дали е Скорпион. Не ме интересува жена му и балдъзата му. ;)

Питах те за жените. Защо ги обиждаш и казваш, че са вечно заблудени?

Тюки, имай чувство за мяра що с касае до лична информация. Разбирам и оценявам желанието ти да се учиш и събираш инфо, но спазвай поне 44% Инфи какво ти казва за личните съобщения! Вече ти го каза поне 4 пъти! Ако бе разумен човек му трябва максимум 2 пъти. Публикувано изображение

Ясно, думата 'секта' за приМаата е най-мръсната дума! (а интерсно защо умната примМаатска главица си помисли(като мюсли), че аз "живея сектански живот", това е друга лициферианска загатка?)

Люци, Люци, толкова елементарно 'дръзновенно' същество Сте ми, че ми идва да Ви трясна с една снежна топка по осветената ви нежна главица за да я нажежа още повече. :P

;)

Тюки, стой си гащите, не питам тебе. Когато имам нужда от тебе ще те информирам. ;)

30 Април - Сам си търси...щот толкоз много те интересува...Сигурно се мислиш за голяма работа , а?За голям умник!!!Браво!!!Голямо нещо е нета ...Без физически контакт ...Лесно се отваря ГОЛЯМА УСТА , а??? :idea::wub:;) Тва ми говори за характера ти...Много смел,благороден,решителен...Браво!!!Черпи баща си една водка от мене...Страхотен син е възпитал...Сигурно е много горд... ;):) :)

По целият му стил си личи, че си имаме работа с двойка Скорпиони, по всички признаци личи, че и той е Скорпион или има Луна в Скорпион.

И по комсомослкия Марсов плам, и по лаконичността му, и по трика му "Крадецът да държи крадецът", този стар еврейски трик е всъщност на архетип Скорпион. Индивид с аватарна снимка ревящ тигър и "не обича грубостта", при условие, че от 3 думи 1 е "curse", ми напомня на докторът с цигара, който изнася на студентите лекция "Вредата от тютюнопушенето". Публикувано изображение

Просто си имаме работа със семейна двойка Скорпиони. Скорпионите са тези, които имат най-голяма собствена солидарност. харесват се взаимно. Като евреите. Публикувано изображение

30 Април - Сам си търси...щот толкоз много те интересува...Сигурно се мислиш за голяма работа , а?За голям умник!!!Браво!!!Голямо нещо е нета ...Без физически контакт ...Лесно се отваря ГОЛЯМА УСТА , а??? Тва ми говори за характера ти...Много смел,благороден,решителен...Браво!!!Черпи баща си една водка от мене...Страхотен син е възпитал...Сигурно е много горд...

30 Април, но имаш Луна или много планети в Скорпион или 8 дом?.. Публикувано изображение

30 Април, в колко часа и коя година и къде?... :P

Люци, Люци, толкова елементарно 'дръзновенно' същество Сте ми, че ми идва да Ви трясна с една снежна топка по осветената ви нежна главица за да я нажежа още повече. :snowballfight:

:wub:

Да метна един ЕЛЕМЕНТ, тогава - дръзновено се пише с едно Н - идва от думата дръзновен, не - дръзновенен. Публикувано изображение

Елементарна култура и възпитание нямате Вие, но затова пък си имате Култ и най-най-Бог... - на това му се вика компенсации. Публикувано изображение

Разбира се, че Ви интересува ТОЙ...а не ТЯ... ;):P

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Да метна един ЕЛЕМЕНТ, тогава - дръзновено се пише с едно Н - идва от думата дръзновен, не - дръзновенен. Публикувано изображение

Елементарна култура и възпитание нямате Вие, но затова пък си имате Култ и най-най-Бог... - на това му се вика компенсации. Публикувано изображение

Разбира се, че Ви интересува ТОЙ...а не ТЯ... :P:wub:

Соц. възпитание-нямам, да! Бягал съм като тамян от дявол от такива соц.халтури. ;)

За последното Ви изречение к'о да Ви кажа? Половата ви структура на ума е видна от самолет. Полов мозък. Публикувано изображение Как ли изглежда въшно?.. :snowballfight: като слива или като прасковка?... Публикувано изображение

Соц. възпитание-нямам, да! Бягал съм като тамян от дявол от такива соц.халтури. :wub:

Тя - елементарната граматика, няма партийна принадлежност... Господинчо (или може би е по-добре да Ви наричам Госпожице).

Халтура е точно това, което показвате Вие... Научете се да пишете, най-напред, че тогава ми обяснявайте за боговете и другите си себеподобни. :P

За последното Ви изречение к'о да Ви кажа? Половата ви структура на ума е видна от самолет. Полов мозък. Публикувано изображение Как ли изглежда въшно?.. :snowballfight: като слива или като прасковка?... Публикувано изображение

Просто виждам неосъзнатите Ви "духовни" стремления... с "несексуалното" Ви мозъченце. Публикувано изображениеПубликувано изображение

valentincami, кажи му в колко часа, кога и къде си роден, за да види той дали имаш Луна в Скорпион. Ако не искаш да кажеш аз ще ти покажа една програма на английски, която автоматично изчислява и ти сам ще видиш и после ще ни кажеш къде ти е Луната. Не се шегувам. Публикувано изображение

Виж сега...Както вече казах по-горе изобщо не се интересувам от зодии и не вярвам в тях...Така че изобщо нямам намерение да се занимавам...Отделно че това си е чист спам щото тука се обсъжда определена тема а това няма нищо общо с темата...И още бих отговорил на всеки потребител които уважава останалите потребители с удоволствие , но с някой на който 80% от коментарите са "саркастично-провокационни " простотии нямащи нищо общо с темата която се обсъжда тук нямам никакво намерение да дискутирам...Последния половин час докато му отговарях беше най-напразно изгубения половин час в живота ми...От дискусия с такъв човек абсолютно нищо не можеш да научиш щото е толкова невероятно беден духовно колкото е богат на простотии дето ги ръси наляво и на дясно...Бих посъветвал и останалите потребители същото-да си дискутираме темата и да не се занимаваме с глупости... :) :) :)

Какво ще дискутираме тая тема, като ти каза, че това са глупости?!

Да ти кажа, че в тази форум се обсъжда предимно Кришна. Да видим дали можеш да познаеш защо! Е и на мюсюлманите им се отдава почит. :)

Ами! Върни се назад и прочети. Ще видиш че тука се обсъждат само глупостите на U.Ra...Аз мисля че всички религии са създадени за да помогнат на малцинството да държи в подчинение мнозинството.За това всички правителства поддържат религиите си без значение коя точно.Защото религията винаги е казвала - търпете сега за да отидете в рая като умрете...Само като се огледаш и видиш какви са продажни и развратни поповете...Не всички разбира се...Техните действия показват че и те самите не вярват...Поне повечето от тях...

Ами! Върни се назад и прочети. Ще видиш че тука се обсъждат само глупостите на U.Ra...Аз мисля че всички религии са създадени за да помогнат на малцинството да държи в подчинение мнозинството.За това всички правителства поддържат религиите си без значение коя точно.Защото религията винаги е казвала - търпете сега за да отидете в рая като умрете...Само като се огледаш и видиш какви са продажни поповете...Не всички разбира се...

Че това е така, така е. Въпросът, обаче, е - кой владее малцинството...

Имам му даже и отговора - алчността. Страстта за имане, която обличат в религиозни доктрини, а също наричат духовност. В нашата енория, попът, който ми е приятел от детинството, беше лепнал цена на светената вода, добре, че ме послуша да я махне. И доводът му беше следният: "Ами като ходят при врачката отсреща, а не в църквата да идват тук, ще лепна, щото врачката им казва да си вземат с литри светена вода за някакви магии и те след нея, идват тук. На нея плащат, а тука - не." Аха - значи и ти като врачката. - му казах. След което той я махна. Видя, че не беше по-различен от някаква шарлатанка.

Проблемът на хората е, че изповядват екзотерични вери - показни и красиви, които отвътре са гнили и грозни лъжи. Приказки за деца и подрастващи.

В тези секти, пък, ги отказват от всички земни блага и от сексуален живот. Кой е този, който отрича създаването на нов живот и възприема секса като мръсно нещо, това главата ми не може да го проумее, че го и наричат Бог на всичко отгоре. Или някакъв боготворен смахнат евнух-Учител, все едно. Сега дори има открито едно апокрифно евангелие на Марк, наричат го тайното евангелие от Марк, което е било написано първо и е свещената книга на първите истински християни, за което учените са категорични - това е първото написано евангелие и това, което пише там, няма нищо общо с вмъкнатите много по-късно измишльотини на евнуси папи и попове и преиначено християнство. Дори там се споменава, какви точно заповеди е дал Исус относно сексуалните ритуали и практикуването на секс от последователите му. А тези тук сектантчета ще ми отричат секса и материята, ала не виждат, че зад това се крие единствено неосъзнатият им стремеж да се отрекат от майка си. Едип.

На мнение съм, че ако има дяволи, то точно те са измислили всички религии, за да разделят хората помежду им и да ги карат да се избиват и психически и физически..

Тя - елементарната граматика, няма партийна принадлежност... Господинчо (или може би е по-добре да Ви наричам Госпожице).

Халтура е точно това, което показвате Вие... Научете се да пишете, най-напред, че тогава ми обяснявайте за боговете и другите си себеподобни. :)

Просто виждам неосъзнатите Ви "духовни" стремления... с "несексуалното" Ви мозъченце. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Луциферино, Луцифериано!

'Граматика' отиде еехеее Публикувано изображение

....мнгоо си далече от Духовността, много. :)

Типичен соц, продукт си, дето бърка 'интелЕктуално' с 'духовно'. Публикувано изображение Паднал и замотан дух...ти си знаеш....

Ами! Върни се назад и прочети. Ще видиш че тука се обсъждат само глупостите на U.Ra...Аз мисля че всички религии са създадени за да помогнат на малцинството да държи в подчинение мнозинството.За това всички правителства поддържат религиите си без значение коя точно.Защото религията винаги е казвала - търпете сега за да отидете в рая като умрете...Само като се огледаш и видиш какви са продажни и развратни поповете...Не всички разбира се...Техните действия показват че и те самите не вярват...Поне повечето от тях...

Значи, батка, първото нещо, което се забелязва е липсва на елементарно съждение у тебе.

казваш, че "религиите създадени" да държи в подчинение и после правиш сравнение с тива, което виждаш днес?..

....нещо ти се губи смисъла "ВЧЕРА", "ДНЕС", че и "УТРЕ"?

И накрая: май ми намирсва на пролетария телец-Карл Маркс?.... Карай-сефте. Евриен и консуматор. Това го знаем от -ехеееее....

ха, със здраве, и си живуркай по Телешки! Публикувано изображение И Скорпион да ти дава "ГОЛЯМАТА ТАЙНА"! Ти си живуркай сега, пък тя, тайната ще те сполети после. Публикувано изображение

Че това е така, така е. Въпросът, обаче, е - кой владее малцинството...

Имам му даже и отговора - алчността. Страстта за имане, която обличат в религиозни доктрини, а също наричат духовност. В нашата енория, попа, който ми е приятел от детинството, беше лепнал цена на светената вода, добре, че ме послуша да я махне. И доводът му беше следният: "Ами като ходят при врачката отсреща, а не в църквата да идват тук, ще лепна, щото врачката им казва да си вземат с литри светена вода за някакви магии и те след нея, идват тук. На нея плащат, а тука - не." Аха - значи и ти като врачката. - му казах. След което той я махна. Видя, че не беше по-различен от някаква шарлатанка.

Проблемът на хората е, че изповядват екзотерични вери - показни и красиви, които отвътре са гнили и грозни лъжи. Приказки за деца и подрастващи.

А 'граматиката', 'граматиката' на тези вери как е?.. Публикувано изображение

Люци, Люци сама не се чуваш как си противоречеш. Той- другарят-пролетарий коснуматор е ясен, и виден като бЕло плАтно!

.....ма нали си си люцканка, лицицата с киселото грозде?... Публикувано изображение

Луциферино, Луцифериано!

'Граматика' отиде еехеее Публикувано изображение

....мнгоо си далече от Духовността, много. :)

Типичен соц, продукт си, дето бърка 'интелЕктуално' с 'духовно'. Публикувано изображение Паднал и замотан дух...ти си знаеш....

Значи, батка, първото нещо, което се забелязва е липсва на елементарно съждение у тебе.

казваш, че "религиите създадени" да държи в подчинение и после правиш сравнение с тива, което виждаш днес?..

....нещо ти се губи смисъла "ВЧЕРА", "ДНЕС", че и "УТРЕ"?

И накрая: май ми намирсва на пролетария телец-Карл Маркс?.... Карай-сефте. Евриен и консуматор. Това го знаем от -ехеееее....

ха, със здраве, и си живуркай по Телешки! Публикувано изображение И Скорпион да ти дава "ГОЛЯМАТА ТАЙНА"! Ти си живуркай сега, пък тя, тайната ще те сполети после. Публикувано изображение

А 'граматиката', 'граматиката' на тези вери как е?.. Публикувано изображение

Люци, Люци сама не се чуваш как си противоречеш. Той- другарят-пролетарий коснуматор е ясен, и виден като бЕло плАтно!

.....ма нали си си люцканка, лицицата с киселото грозде?... Публикувано изображение

Психолозите имат една приказка помежду си: "Там, където е минал Едип, трева не расте."

Психолозите имат една приказка помежду си: "Там, където е минал Едип, трева не расте."

....а там къде е минал КосМаат, Публикувано изображение

който о-бож-ава психо(логосът) и го счита за "бог".... ? Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.