Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За Иисус, Мохамед, Буда или да поговорим за религия

Featured Replies

Аз не о-бож-авам нищо. Всяко обожаване е култ. Всеки култ, който се превръща в бог, е само отдалечаване от истината за него.

Отговорих Ви преди кой е моят бог, но Вие така и не разбрахте, улисан в култивирането на нещо, което наричате с името Кришна и което е много далеч от него... и отново правите грешни и прибързани заключения, но това си е само и единствено за Ваша сметка.

Значи НИЩОТО е 'нещото', което е 'Вашия Бог' или Кредо. Което, и се помъчих да Ви обясня. :rolleyes:

На латински(нали го обичате тзо мъртвак! Публикувано изображение ) се нарича "НИХИЛО". Някои наричат това нихило 'яхве', яхова', 'аллах' и мнгоо други духчета и 'духки'... Публикувано изображение

• Отговори 6k
  • Прегледи 400,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Добре, кротко магаренце. Публикувано изображение

--------------------

„От гледна точка на биологията, ако нещо ви хапе, то е предимно от женски пол...."

Публикувано изображение

Ох... стига вече спам, изморихте ме...

Инфи,

малко за отмора:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Инфи,

малко за отмора:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

О, Господин Извисения, показвате Високо ниво ли...

Аз съм си нормална жена, но Вие, явно изпитвате голяма ненавист към жените. Защо така, Г-н Извисен?

Вие гей ли сте?

Мъжете вече не само се женят, но и се омъжват.

Аз съм си нормална жена, но Вие, явно изпитвате голяма ненавист към жените. Защо така, Г-н Извисен?

Вие гей ли сте?

Мъжете вече не само се женят, но и се омъжват.

Аз съм ненормален мъж, който прегръща КосМаат-и жени. Публикувано изображение

Ха, сега ЗА-1!

Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Аз съм ненормален мъж, който прегръща КосМаат-и жени. Публикувано изображение

Ха, сега ЗА-1!

С гейове обща работа нямам. Сега разбирам влечението Ви по пениси.

И цялата заядливост и злобния тон към жените издаващ яда Ви, че не сте се родил с Маатка.

Искрено ви съжалявам.

Приемете моите най-дълбоки съболезнования!

Вече няма да влизам в спор с Вас. Ясен Сте ми напълно.

С гейове обща работа нямам. Сега разбирам влечението Ви по пениси.

И цялата заядливост и злобния тон към жените издаващ яда Ви, че не сте се родил с Маатка.

Искрено ви съжалявам.

Приемете моите най-дълбоки съболезнования!

Вече няма да влизам в спор с Вас. Ясен Сте ми напълно.

хахах, ех туй Луци бре! Публикувано изображение Бог му дал остър ум да спекулира! Публикувано изображение

Кришна виновен бе, Сега гео-вете ли са?...

Чели ли сте притчата за "Луци-цата и стафиденото грездей". Публикувано изображение

Публикувано изображение

Нима не е истина това, което казва? Ти си падаш едновременно по мъже и жени, нали? :sobbing:

Важното е, че Силата на Пениса ми се пени много по-силно от силата на мисълта на Тюки. Публикувано изображение

Нима не е истина това, което казва? Ти си падаш едновременно по мъже и жени, нали? :sobbing:

Аз мисля да оставя човека на мира. Жал ми е за него. А и не е красиво да се гавря с нещастието на другите.

Г-н Извисен, извинявам Ви се, че Ви обещах да Ви хапна, ама се отказвам - от гнусливите съм.

Оставям Ви на спокойствие да се пените колкото искате.

Адиос!

Аз мисля да оставя човека на мира. Жал ми е за него. А и не е красиво да се гавря с нещастието на другите.

Г-н Извисен, извинявам Ви се, че Ви обещах да Ви хапна, ама се отказвам - от гнусливите съм.

Оставям Ви на спокойствие да се пените колкото искате.

Адиос!

Адио Смучачос?... :sobbing:Публикувано изображение

Луци, не се излагайте и не паранойсвайте! Стойте!

http://www.vbox7.com/play:1d6bbddc

и

http://www.vbox7.com/play:8824e25e

:P

Но ще продължиш да пишеш по другите - смислените теми, нали?! Има много неща, за които да си говорим. Архетипите са само едно от тези неща. Ние се отплеснахме от "важните" неща с разговори за Кришна и разни пениси, ама мисля, че вече може да си продължим разговорите за смислените неща, без да обръщаме абсолютно никакво внимание на глупостите, нали?! Предлагам вече да не се занимаваме с глупости, а да си пишем по интересните и "важни" теми. :sobbing:

"Смислени неща", Тюки?... :P След като Силата на пениса ми е по-силна от Силата на мисълта ти?.... Публикувано изображение

...проблемът и на двете ви , че сексуалността е в главата ви още... Лощо няма, но това не е форум за сексуалисти. Мисля, че сте сгрешили форумите?.. И двечките.... Публикувано изображение

Но ще продължиш да пишеш по другите - смислените теми, нали?! Има много неща, за които да си говорим. Архетипите са само едно от тези неща. Ние се отплеснахме от "важните" неща с разговори за Кришна и разни пениси, ама мисля, че вече може да си продължим разговорите за смислените неща, без да обръщаме абсолютно никакво внимание на глупостите, нали?! Предлагам вече да не се занимаваме с глупости, а да си пишем по интересните и "важни" теми. :sobbing:

Разбира се. Казах, че ще оставя човека на мира. Човекът да не е форума. Тук съм, като теб. Публикувано изображение

Ееееееееееее, успокоих се! Без теб изобщо няма да е толкова интересно. Публикувано изображение:gift:

Охххх, нямам абсолютно нищо против гейовете, но ще ти отговоря, че това може да се окаже форум за хомо - сексуалисти!

....и аз няма нищо против гейки, гайки и френски ключалки... :P Живейте, Тюки и Люци, но щеше да бъде пре-красно, ако можехте да оставите 2-ра чакра в чекмеджето, докато сте във форум 'Религия и мистика", :speak: .....но не знам дали това не се оказва непосилна задача за ваЗи?... :rolleyes:

Публикувано изображение

А кой днес цял ден говори само за ПЕНИСИ? Можеш ли да познаеш до три пъти, без да мисилш?

:P

каквото повикало-такова се обадило....

Днес те питах разни неща за Кришна, а ти все за ПЕНИСА СИ ми говориш. Е, бива ли така, а?!

А ти бисексуален ли си? :P:speak:

Ти не се интересуваш да научиш нещо за Кришна, нали ти обясних?. От километри те виждам как нюхариш за естрогени и тестостерони.... Публикувано изображение

ПС: Тюки, сериозно сега. Ако продължаваш да ми задаваш лични въпроси, ще подам официално оплкване от тебе, както и ще предоствя доказателства. Така, че опичай си 'силата на акъла' оттук нататъка. Публикувано изображение

....и аз няма нищо против гейки, гайки и френски ключалки... :P Живейте, Тюки и Люци, но щеше да бъде пре-красно, ако можехте да оставите 2-ра чакра в чекмеджето, докато сте във форум 'Религия и мистика", :speak: .....но не знам дали това не се оказва непосилна задача за ваЗи?... :rolleyes:

Публикувано изображение

Е, типичната психика за гей, при това сектант-гей - обича да маца хората със собствените си л..а. Сега разбирам защо ви се привиждат в хората демони и все пениси в устата ви и защо все към 2-ра чакра Ви влече - там Ви е проблемът.

Туки, това наистина може да се окаже форум за хомосексуалисти и сектанти. Гледам, че само ние пеем сола, братле. Ако е така, аз се изнасям и от религиите им, и от мистиките им, и от езотериките им. Няма смисъл да се хабя. Те все ще търсят да се заяждат на лична основа и да хвърлят собствената си кал по теб, грозно е, ниско ми стои и наистина няма смисъл.

Господин Извисен, жал ми е за Вас. Съжалявам, но не мога да Ви помогна.

Е, типичната психика за гей, при това сектант-гей - обича да маца хората със собствените си л..а. Сега разбирам защо ви се привиждат в хората демони и все пениси в устата ви и защо все към 2-ра чакра Ви влече - там Ви е проблемът.

Туки, това наистина може да се окаже форум за хомосексуалисти и сектанти. Гледам, че само ние пеем сола, братле. Ако е така, аз се изнасям и от религиите им, и от мистиките им, и от езотериките им. Няма смисъл да се хабя. Те все ще търсят да се заяждат на лична основа и да хвърлят собствената си кал по теб, грозно е, ниско ми стои и наистина няма смисъл.

Господин Извисен, жал ми е за Вас. Съжалявам, но не мога да Ви помогна.

Люци, наситина оценявам Вашата емпатия, но за съжаление не мога да Ви помогна. Казах Ви, че в Кришна-съзнание не третираме хората по сексуален признак. Просто сме подминали половите атрибути. Не се занимаваме с тях. :P

Наистина съжалявам и ази... Публикувано изображение

Ако искаш моето мнение- излъчваш кравешка тор, ма това лично мое мнение. ;) Имах в пред вид, че нюхариш, т.е. ТЪРСИШ ДРУГО ИЗЛЪЧВАНЕ. Публикувано изображение

Аз все още поддържам мнението, че не се интересуваш сериозно от Кришна, а просто се мъчиш да нагодиш нещо към "силата на еКстрогена си" Публикувано изображение .........

Сериозно сега:

Да, май наистина излъчвам хормони и си признавам. :);)

Грешиш, интересувам се от Кришна и от още много други неща! Наистина искам да знам. Аз те питам разни неща, съвсем конкретни неща, които не са ми ясни, а ти ми говориш глупости и за разни пениси. А аз наистина се интересувам - пак ще кажа и от Кришна и не само от него! Все едно. Дори и да не ми кажеш аз пак ще разбера, макар и по-късно и с повече усилия, на пак ще разбера това, което ме интересува по темите. И може вече да престанеш да ми говориш за пениси, защото наистина ставаш досаден, човек няма какво да те пита и няма какво да ти каже, щом знае, че пак ще дрънкаш глупости. ;) Аз не съм тук само да си чеша езика, а искам да науча нещо. Ако нямаш какво да кажеш не виждам смисъмл повече някой да пише в темата Кришна. Мммммммммм Това е! Надявам се вече да пишеш само смислени неща. Не ща да ти гледам простотиите за разни пениси. :clap:

Публикувано изображение

Люци, наситина оценявам Вашата емпатия, но за съжаление не мога да Ви помогна. Казах Ви, че в Кришна-съзнание не третираме хората по сексуален признак. Просто сме подминали половите атрибути. Не се занимаваме с тях. ;)

Публикувано изображение

Затова ли така любовно Сте прегърнал онзи мъж от снимката в блога Ви?

И аз като Туки нямам нищо против хомосексуалистите, дори имам и някои приятели сред тях, но те не се давят в злоба като Вас, затова, че съм се родила с матка.

Като ми каже някой, че е извисен над секса, знаете ли как се смея, защото вече знам - този човек просто има сериозен проблем или със секса, или със своята сексуална идентификация...

И вече ще знам много неща - човек се учи докато е жив.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.