Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна

Featured Replies

Военния министър, кой е? На МВР? В службите? И ще разбереш, колко са. ;)  Кой командва, Националната гвардия /фашистка-бандеровска организация/, батальоните?

Вчера ти отговорих, но явно си пропуснал...

е няма си хабя клавиатурата всеки ден с едни и същи неща, я? :D

Поразкажи де. За Аваков например. Интересна ми е гледната ти точка. Аз лично не го познавам :D , само от викито , та  какво да кажа?

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 126k
  • Създадено
  • Последен отговор

Заради някои съфорумци приключвам с неутралитета и вече съм за Новорусия - като тях ще чета само техните сайтове и ще съм като самоповтарящ се папагал.   Тези хора се стремят към свобода за своите родни места и повече не желаят да са под контрола на жалки украинци ... Та така...Да живее Новорусия!!!

Заради някои съфорумци приключвам с неутралитета и вече съм за Новорусия - като тях ще чета само техните сайтове и ще съм като самоповтарящ се папагал.   Тези хора се стремят към свобода за своите родни места и повече не желаят да са под контрола на жалки украинци ... Та така...Да живее Новорусия!!!

Истината и справедливостта е на страна на Донбас и на Новорусия 

Мачкайте  укропите фашистки Гиви, Моторола, Мозговой, Безлер, Захарченко, Хромия, Сеня и много други  знайни и незнайни герои , напред Русия .... англосаксите да го духат с тяхната политика на доминиране , западна европа също, както и техните марионетки в правителствата на изтока ....

https://www.youtube.com/watch?v=Zg27AmhGDsk

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Заради някои съфорумци приключвам с неутралитета 

Чисто логически, едно нещо за да го приключиш, не трябва ли първо да си го започнал ?

Истината и справедливостта е на страна на Донбас и на Новорусия 

Мачкайте  укропите фашистки Гиви, Моторола, Мозговой, Безлер, Захарченко, Хромия, Сеня и много други  знайни и незнайни герои , напред Русия .... англосаксите да го духат с тяхната политика на доминиране , западна европа също, както и техните марионетки в правителствата на изтока ....

Какви англо сакси в Украйна ?

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

...

Между другото, Русия ни е обявила война през Септември '44, нали така? Какво са Ви учили за този акт във Военното училище ;)

Този факт се учеше още по комунистическо време. Преподаваше се веднъж в 6ти клас по Родинознание. Втори път се учеше в 10ти клас по История. Какво се опитваш да кажеш?

Този факт се учеше още по комунистическо време. Преподаваше се веднъж в 6ти клас по Родинознание. Втори път се учеше в 10ти клас по История. Какво се опитваш да кажеш?

Че бяхме под Руско робство последните години. И сега петата колона залива телевизии, вестници, радиа и форуми. 

Русия превзе вече половин Украйна, те се опитват да изкарат, че Украйна е превзела половин Русия.

Чисто логически, едно нещо за да го приключиш, не трябва ли първо да си го започнал ?

Омръзна ми да приканвам към разумни компромиси.  Най-важна е личната преценка - за мен украинците много сгрешиха и сами си възкръснаха руската Новорусия - след почти 100 години...    И вече няма кой да им помогне...     А според мен те и не заслужават помощ - заради груби грешки против славянството.   Просто ще понесат отговорност за последствия.

Опитва се да каже че според нас СССР не е нападала България.... мдам... вменява ни разни свои комплекси и мисли...както и анмеква че сме тотално промити комунистически или руски мозъци, или че сме тъпи тролове на паничка като реджепа, мирча и сие глупаци...и него самия с хамериканофилските му реални интереси в алъш вериша ....

Омръзна ми да приканвам към разумни компромиси.  

Не съм чувал да приканваш, Русия да си изтегли окупационните войски без отличителни знаци заедно с вежливите човечета на Руска територия.

Опитва се да каже че според нас СССР не е нападала България.... мдам... вменява ни разни свои комплекси и мисли...както и анмеква че сме тотално промити комунистически или руски мозъци, или че сме тъпи тролове на паничка като реджепа, мирча и сие глупаци...и него самия с хамериканофилските му реални интереси в алъш вериша ....

Не, само проверявам как сме с фактите, че наблюдавам някои доста странни прочити на историята, последния преди минути.

Интересно, ти с какво се препитаваш в Англия?

Редактирано от Blago72 (преглед на промените)

Не, само проверявам как сме с фактите, че наблюдавам някои доста странни прочити на историята, последния преди минути.

Споко, не се оправдавай, знам какво искаше да кажеш, няма нужда да си кривиш прохамериканофилската жалка душичка ... имай поне малко смелост и доблест да кажеш право куме в очите нещата ... ако си мъж поне малко, не по полов признак, а душа....

Споко, не се оправдавай, знам какво искаше да кажеш, няма нужда да си кривиш прохамериканофилската жалка душичка ... имай поне малко смелост и доблест да кажеш право куме в очите нещата ... ако си мъж поне малко, не по полов признак, а душа....

Колко сме мъжествени :)

Разбираш ги ти нещата, ама имам усещането, че нещо недобро ти правят в Англия :)

За теб съм сигурен

Сериозно ли кауне, хахахаха, интересно   е такова твърдение от тъпак като теб... естествено предполагам пак е на база чистата ти и неоспорима логика ;)

Колко сме мъжествени :)

Разбираш ги ти нещата, ама имам усещането, че нещо недобро ти правят в Англия :)

Недобро??  , мдаам, съжалявам да те разочааровам, ама не позна.... не си продавам задника и принципите като теб  :whist:

Твоите принципи са такива че се продават лесно, нали така драги Блажко , защото са на база интереса клати феса ....

Сериозно ли кауне, хахахаха, интересно   е такова твърдение от тъпак като теб... естествено предполагам пак е на база чистата ти и неоспорима логика ;)

Недобро , мдаам, съжалявам да те разочааровам, ама не позна.... не си продавам задника и принципите като теб  :whist:

Всъщност, грешка, твоите принципи са такива че се продават лесно, нали така дради Блажко , интереса клати феса ....

Ти две думи не можеш да напишеш, без да нападнеш някого. Все пак тук е културен форум. Намери си друг по твой тертип, дето ще ти отвръщат на псувните и заканите.

Недобро?? , мдаам, съжалявам да те разочааровам, ама не позна.... не си продавам задника и принципите като теб :whist:

Твоите принципи са такива че се продават лесно, нали така драги Блажко , защото са на база интереса клати феса ....

Надали. Изкарвам парите с главата си. Не се оплаквам.

А ти? С какво изкарваш парите си в Англия?

Ти две думи не можеш да напишеш, без да нападнеш някого. Все пак тук е културен форум. Намери си друг по твой тертип, дето ще ти отвръщат на псувните и заканите.

Ооооо сериозно, извинете господин каун, ако беше културен, идиоти като теб отдавна да са им били шута заради простотията която прокарват че и парадират с нея, и нямаше да има нужда да се изпозлват определения  от други потребители .... тука е свободен форум, и затова такива като теб все още си  развяват коня .... 

Не съм чувал да приканваш, Русия да си изтегли окупационните войски без отличителни знаци заедно с вежливите човечета на Руска територия.

Доброволците бяха около 12 000 и останаха около 8600 след множество събития с доста загинали - това са официални украински данни. Те са малка част от сепаратистите.  И за да я има Новорусия те ... ще стават повече...  Украйна с управниците си да мисли какво я очаква...Мисленето обаче на тях хич не им се отдава...

Надали. Изкарвам парите с главата си. Не се оплаквам.

А ти? С какво изкарваш парите си в Англия?

Хахаха,  работя си честно и почтенно,  макар че в момента почивам ..... не съм взел дори пенс от държавата им ( въпреки че съм можел ) , или да съм използвал някакви законови техни вратички, ако това питаш.. казах ти, не всички сме на принципа интереса клати феса като теб и други 

Ти си гледай там алъш вериша и продажбите, не се притеснявай за мен ...

тука е свободен форум, и затова такива като теб все още си  развяват коня .... 

Вижте вие, как се изтърва вежливото човече, че му се иска форума да не е свободен, а да е путлерофашистки.

Виж как се изтърва вежливото човече, че му се иска форума да не е свободен, а да е путлерофашистки.

Каун, айде пак прочети преди да говориш поредните си тъпизми....  и си изясни какво ти се говори ,след като претендираш че не си толкова тъп, колкото показваш 

И стига си ревал като преден ляв педал на запорожец пред админите ;)

https://www.youtube.com/watch?v=PFY_iNl8Dpw

Хахаха, работя си честно и почтенно, макар че в момента почивам ..... не съм взел дори пенс от държавата им ( въпреки че съм можел ) , или да съм използвал някакви законови техни вратички, ако това питаш.. казах ти, не всички сме на принципа интереса клати феса като теб и други

Ти си гледай там алъш вериша и продажбите, не се притеснявай за мен ...

Гледам си ги, това ми е работата.

Интересно, как предполагаш, че аз съм взел нещо от държавата. Вероятно съм под формата на данъци повече на България от теб.

А кой колко е мъж и какви принципи има, надали ще го коментирам по форумите. Нямам комплекси по темата, спокойно :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.