Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Срещат се двама приятели. Единият казва:

- Дай да ходем да пийнем по нещо

- Аз вече не пия!

- Защо така?

- Помниш ли какво се случи миналото лято?

- Помня, защо?

- Защото аз не помня!

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

- Я като се нажулим с рикия и после ме не е страх от никого!

- Верно ли? Даже и от жена ти?

- Ааа, толкова още не съм се напивал!

След тежка пиянска вечер се събуждаш до непозната дама. Бъди джентълмен - представи се и попитай за нейното име. Ако веднага получиш юмрук в лицето - значи това е жена ти.

Прибира се в четири през нощта един пиян с приятел. Жена му отваря и казва:

- Пеци, как може да се прибираш в такова състояние..Наказвам те - един месец без секс...И теб Жоро, също..

Във връзка със събота :
В малките часове един добре почерпен човечец се приближава към друг добре почерпен човечец, който чука по един стълб за улично осветление:
- Кво праиш бе!
- Чукам на мойта да дойде и да ми отключи, ама май я няма.
- Аааа, в къщи си е, виж че свети...

Клиент си поръчва риба в ресторанта. Келнерът му я носи, но рибата в чинията е страшно изкривена. Клиентът пита: - Защо е такава крива тая риба? - Ами хванали са я точно на завоя

Един борец гледа, че друг борец кара колата си с презервативи на обувките. - К'во става бе, брато, к'ви са тия презервативи? - Мани, мани, чух че от педали се хващало СПИН.

2,30 посреднощ . Катаджия спира за проверка "полско" Фиатче. Отвътре изпадат 17 броя пияни мъже. Катаджията тотално ошашавен, даже отказва да им напише акт. В замяна му обещават на другия ден да дойдат и пак да се съберат всички 17 човека вътре. Събират се на другия ден .. започват операцията ... 16 влизат .. 17-ят по никакъв начин не се събира ... Шофьорът му вика :

- Абе,брат .. теб май те нямаше вчера ?

- Мен ли?? А кой ви свири вътре с акордеона, а??

Жена заедно със съпруга си отиват на среща на съучениците. Съпругът непрекъснато наблюдава една пияна жена, поглъщаща питието си на съседната маса. Съпругата пита:

- Познаваш ли я?

- Да! Тя е старото ми гадже. Разбрах, че е започнала да пие, след като сме се разделили и оттогава не е изтрезнявала.

- Господи, ти би повярвал, че някой може да празнува толкова дълго време?

Съпруга обвинява мъжа си:

- Скъпи, след осем чашки започваш да ставаш дразнещ и противен!

- Слънчице, но аз пия минерална вода!

- Да, но аз - водка!

Вече втора седмица селският ресторант е в ремонт. - Кога ще го отворите, Василе? - пита стрина Найда управителя. - Бре, стрино Найдо, не очаквах пък ти да ме попиташ. - отговаря озадачен Васил. - По-рано все проклинаше заведението, когато вечер идваше за мъжа си. - Така беше! - съгласила се стрина Найда. - Но сега трябва да ходя чак до другото село за моя хубостник.

Посред зима един рибар отива да лови риба. Пробива една дупка в леда и тъкмо да хвърли въдицата, някакъв зад него му казва: - Няма риба! Рибарят отива на друго място. Онзи пак му казва: - Няма риба! Рибарят се обръща и разгневен го пита: - Кой си ти, бе? Онзи го гледа и в същият момент го потупва по рамото и му казва: - Аз съм пазачът на хокейната площадка!

В покоите си, двама араби, мъж и жена си говорят: -Скъпа от нашите 11 деца има едно различно, което няма нищо общо с другите- казал мъжа. - Нещо искаш да ми кажеш ли- попитала жената -Искам да знам от кой е различното- попитал той Настъпила моментна тишина и не след дълго тя му отговорила: -От теб е скъпи????????????

Преподавател по време на изпит се обръща към студент: - Колега, защо ми намигате? - Просто ви сигнализирал, че знанията ми са на привършване.

Разпитват данъчен:
- Как си построихте такава вила?
- Хванах златната рибка и тя ми изпълни едно желание.
- Как ще го докажете?
- Че не виждате ли вилата?

Статистиката твърди, че на глава от населението най-много сини очи има в Перник.

Не разбирам защо хората се притесняват за мигрантите. Моите съседи са българи. Всички деца в местното училище са българи. Всички местни магазини са собственост на българи. Харесва ми тук, в Лондон.

Обичам да чета интернет "медии". "Кокаляне 24 часа BG" препечатва от "Подуяне 24 BG", което на свой ред препечатва от "Самоков 24 часа BG", който цитира "Бургас 24 часа BG", а той съответно, "Пловдив 24 часа BG", като оригиналната статия се е появила в "Skandal-еn mi. net."

Пиян мъж излиза от бара и държи ключ за кола в ръката си. Започва нещо да се суети на улицата, да се чуди. Към него се приближава полицай и пита: - К'во става? - Ами, май са ми откраднали колата. - А къде я видяхте за последен път? - Ами на края на ето този ключ! - сочи пияният. - Ще се наложи да отидете до управлението и да попълните формулярите. Преди това, обаче си закопчайте дюкяна. Мъжът поглежда надолу и изненадано казва: - А! Ама те и гаджето ми са откраднали, бе!

Решават руснаците да внедрят свой агент на най-високо ниво в английското общество. Избират пич и започва обучение. Резултат - блестящ английски, маниери аристократични, изискан вкус, на всякакви теми - компетентност. Изпращат го в Лондон и веднага се вписва във висшето общество. След няколко месеца пичът успява да се докопа до тайни доклади, изпратени на НВ. И тъкмо да ги предаде на явката, арестуват го от Скотланд ярд. След като си признава, агентът пита:
- Добре. Кажете само как познахте, че съм руснак?
- Беше лесно. Когато пиеш чай и си слагаш захар, оставяш лъжичката в чашата.
Връщат го в Русия. Там му правят пластична операция, пълна промяна на визията и отново го пращат в Англия. Всичко се повтаря и тъкмо да предаде сведения, пак го арестуват. Разпит и си признава.
- Добре, добри сте. Кажете как ме разкрихте този път?
- Лесно. Не си оставяш лъжичката в чашата, но си държиш пръста така, че все едно лъжичката е там.
Отново в Русия. Смяна на пола и абсолютно различна самоличност. Отново в Англия. И отново същото. Арестуват го преди да предаде секретни договори.
- Този път не мога да повярвам! Как ме разпознахте?
- Лесно. Не си оставяш лъжичката, не си държиш пръста все едно, че лъжичката е в чашата, но си присвиваш дясното око, все едно, че лъжичката ще ти бръкне в окото.

Пиян мъж се качил в автобуса и седнал до един свещеник. Ризата на мъжа била мръсна, а лицето му омацано с червило. В ръцене си държал наполовина празна бутилка вино. Мъжът отворил вестник и започнал да чете. След няколко минути попитал свещеника:
- Отче, какво причинява артрита?
- Господине, причинява го лошия начин на живот - евтините жени, многото алкохол и презрението към ближния!
- Ами значи аз съм обречен! - промърморил пияницата и продължил четенето.
Свещеникът, мислейки за това, което казал, се обърнал към мъжа и се извинил:
- Съжалявам, не исках да прозвучи така! От колко време имате артрит?
- Не, отче, прочетох във вестника, че Папата има.

Запознават се младеж и девойка от Варна.
Младежът:
- Как съ казваш?
Девойката:
- Мии,няма'а ти кажа.
Младежът:
- Шъ пузная,ама ми пудскажи с коя буква ти почва имито?
Девойката:
- Мии, с "И".
Младежът:
- Имилия?
Девойката:
-Не, Илена.

Жена ми се завърна от командировка в София. Въпросът ми към вас е:
- „Може ли градушката, дето се изсипа в София, да ѝ остави смучка на врата?"

- Я каква ти е голяма библиотеката, и книгите са захабени, значи се четат.

- Като съм пиян, си крия в тях заплатата, а в коя не помня.

- Хайде с нас. Купонът ще е як!

- Аааа, не! Последния път така се натрясках, че съм припаднал. По някое време съм се надигнал и съм почнал да танцувам на масата...

- Е, случва се...

- Да, ама патологът се оказа със слабо сърце...

Щом във Варна ще има леко метро, редно е в София да направят леко море.

В Перник трима цигулари пребиха боксьор. Чудя се, спорта ли е в упадък или културата е в подем!?

Вчера в София трима неизвестни са нападнали мъж, отнели са му личните документи и ги изгорили. Сега неизвестните са четирима.

В нашия град дошъл терариум. Имало и змии... Поканиха ме да идем. Ааа, не, аз ходя на работа, стига ми...

Двама пияни попаднали на железен път. Вървят, вървят, прескачат траверса след траверса. По едно време единият казва на другия: \"Абе тия стълби нямат ли край?\", а другият му отговаря: \"Спокойно бе, човече, не виждаш ли, че асансьорът идва към нас!\

В София, скоростта на звука е по-висока от тази на светлината, защото още преди да видиш зелената светлина на светофара, вече чуваш клаксоните зад теб.

Искате лекарите да имат четлив почерк? Тогава спрете да им подарявате алкохол!

Между блондинки:
- Знаеш ли, че идва края на света?
- Разбира се, затова реших да се възползвам: взех голям кредит и си взех нова количка, апартамент, мебели, палто и екскурзия до Париж.
- Ами ако все пак няма край на света?
- Мен определено ме чака, особено ако ще трябва да изплатя кредита.

- Каква е разликата между жената и мечката?
- Мечката те изяжда веднага, а жената те яде цял живот...

Може да съм селянка, ама три пъти съм била На София!

- Обещавам да бъде с тебе в здраве и щастие, в богатство и разкош, в Лондон и в Париж, в бентли и в яхта...
- Ало, булката, по текста, по текста!

Един терорист по време на полет се изправя, вдига една спринцовка и казва: - В тази спринцовка има вируса на СПИН, който ми се противопостави ще му го инжектирам! Българин съвсем спокойно става, взема спринцовката и почва да се боцка. - Какво правш, бе човек? - изумен е терориста. - Спокойно, ползвам презервативи - невъзмутимо го успокоява българина.

Девиз у Перник:
- Пием к’т смок, у кревато съм Бог... и бием к’т трифазен ток!

Лондон. Качва се един в такси и казва:
- Карай към Ватерло!
- Станцията ли?
- Ами да, за битката малко съм позакъснял…

и поредния дневник, току що пристигнал по жицата:
Тайният Дневник на Архангел Михаил

Ден 1

Взеха ме на работа. Толкова съм щастлив. Шефът каза, че ще пазя Портите райски с Огън и меч от Адам, Ева, Синовете човешки и мормонските проповедници. Уха! Почвам от утре.

Ден 2

Поради недостиг на средства вместо Огън и меч ми дадоха само меч. Обещаха веднага щом хванат онзи взломаджия, как му беше името, Персей или Персефон или Принца на персия, не помня вече… Та като го хванат ще си получа огъня. Обаче мен не ме интересува много. Не пуша.

Днес тренирах с меча. Никой не ни нападна. Но нищо. Важното е, че пазя Рая. Еден, дет са го рекли мъдрите хора. Тоест шефа..

Ден 3

Седя на входа и гледам злосторно. Истинският нинжангел може да срази врага си само с поглед!

Ден 1460000

Уха! Успях! Дойде някакъв дядка, прегърбен, плешив, в бяла роба, едвам ходеше направо и говореше някакъв Латиноамерикански език, май дори точно латински. Погледнах го и последните четири хиляди години тренировка си казаха думата. Хехе. Така го стресирах, че оживя отново. Направо припадна. На земята искам да кажа. Защото това е Рая. Много готино място. Направо Рай. Честно.

Ден 1460001

Шефът ме извика в кабинета си. Той е много културен. Обясни ми кротко, че ако пак изритам папата, пропадам. Май говореше буквално. Изтъкнах, че не знам как да познавам папите. Шефът беше много любопитен как тогава всички досегашни са вътре. Ми не знам, сигурно са минали през аварийния изход. Онзи зад кухнята. Шефът помълча малко. После внимателно попита защо не пазя и онзи вход. Ми щото е изход ебаси. Авариен при това. Ако иска, ще го пазя, когато се случи авария.
Шефът си скубе косата. Обади се на Ицето по мобилния и му крещя малко. После ми хвърли един такъв поглед, за какъвто ще има да тренирам три милиона години. Даде ми библия да се образовам за папите. Колекторс едишън. С бонус двд.

Подпрях с книгата портата, че малко се беше разкачила и ставаше течение. Двд-то го подострих и тренирам да мятам шурикен. Няма да имам проблеми със следващия папа. Не и ако не успее да се оплаче даже. Хъ хъ хъ.

Ден 1460020.

Скука. Но пък вече съм доста добре с двд-то. Имаше едно дърво недалече от поста ми, упражнявах се на него. Последното хвърляне направо го отрязах. Жалко за плодовете. Нищо, няма победа без жертви.

Ден 1460021

Мина Габриел. Пребледня и попита какво е станало с ябълката на шефа. Свих рамене невинно. Обясних му, че котката си остреше ноктите там. Габриел не ми вярва много. Показах му меча си. Още няма огън, но и така е внушителен. Габриел схвана. Котката изхвърча.

Изправиха дървото с кран и го заковаха с пирони. После издигнаха около него пет метра висок и два метра дебел зид. Жалко. Нарисувах си на него мишена и вече съм издълбал 20 сантиметра дупка в центъра. Еха.

Ден 1460036

Още никой не е върнал огъня. За сметка на това съседите прокарват електричество. Реших, че електрически меч е по-добър от огнен. Пъхнах го в контакта.
Марчето каза, че ще мога пак да си използвам ръката след седмица. Душица жена е тя, ей, изобщо не заслужава такъв мъж дет само я тормози. Покани ме на кафе, но дори и с изпържена ръка си имам служебни задължения. Мятам двд-то с лявата и псувам съседите наум. Ще видят те.

Ден 1460039

През дупката в зида вече се вижда дървото. Почти е зарастнало. Имам пъклен план. Така де, божествен. Нищо пъклено. Честно. Все пак Рая пазя. Един вид.

Ден 1460050

Напих Азрааел. С ябълкова ракия. Пяхме Градил Илия Килия. И Рикийчице Мъченичице. Божествено питие е това. Азрафаел предложи да пеем нещо и за дървото на шефа, обаче му напомних, че сме на публично място и другите може да си помислят, че нямаме предвид ябълката. Той ми повярва. Решихме да ходим да накажем съседите за електричеството им. С огън и меч. Тоест без огън. Още. Но аз не губя надежда.

Ден 1460051

Ази се гърчи от махмурлук и псува на всички езици, които познава. А той познава много езици.

Шефът ме повика. Гледа странно. Пита ме дали имам нещо общо с разрушаването на Вавилонската кула. Гледам невинно. Той ми размахва пред очите днешния вестник. Аз кротко вдигам ангелско пръстче и му посочвам къде е написано „преди новата ера” точно до днешната дата. Той млъкна. Погледна ме странно. Аз гледам все така невинно. Ми ебаси, пазя входа, пощата през мен минава. Шефът ме прати да му се махам от погледа. Да, онзи поглед. Ура. Занесох на Азрааел кисело зеле да закусва. Приятелите трябва да се поддържаме. Особено в Рая. Тук човек за човека е ангел. Както са казали римляните: Хомо хомини хомос хомоссайд. Или нещо такова.

Ден 1460058

Относително спокойно. Самолетите малко ме дразнят, откакто шефа ми забрани да ги свалям с ябълки. Казва, че и без мен бермудския тригълник е достатъчно известно място и само НАСА му е притрябвала сега.

Да бе да... Какво знае той за бермудския триъгълник? Без мен това място още щеше да стене под ботуша на туристическия агресор. Но нищо, стига ми тая награда да каже нявга народа … абе да казва каквото ще. Хъ. Нали съм в рая. Муахаха.

Ден 146070

Новите съседи са некви тъпи американци. Седят си по цял ден вътре, дъвчат макдоналдс, наливат се с кафе и се съдят като в стария завет. И електричество сложиха отгоре на всичкото. Нарочно ме провокират. Шефа ме извика да ми каже, че ако с тях стане същото като с вавилонците, да си търся гумено пате. Щото ме чака дълга, дълга баня. В сауната. Каква сауна, попитах го. Шефът каза, че говори за онази на партера. С черните джакузита. И много топлата вода.
Обичам джакузита. Жалко за американците.

Ден 1460071

Предложих на Ази да пийнем по чашка. Той ме гледа особено, пелтечи нещо и бяга да се измъква. Странно. Мислех, че ракията му харесва. Е, както и да е, ще се наложи да ползвам собствените си връзки. Звъннах два три телефона. Бай Ладо се нави, отдавна ми дължеше услуга.

Ден 1460080

Днес съм в прани дрехи. Мечът ми е лъснат лъснат та чак свети. На стената съм написал с големи букви „Не е нужно да си ангел, за да работиш тук… но помага!”. С кръв. Онзи пап се беше върнал, ама тоя път успях да го нацепя преди да гъкне. Двд-то мина през него като през масло. Така де, това е праведна кръв, така надписа придобива допълнителна тежест и достоверност. Дойде шефа, огледа обстановката, но май привидната ми невинност не го заблуди. Покрещя ми. Удари ме с няколко мълнии. Изглеждаше тъжен, за това предложих да го почерпя с малко от моята ракия. Удари ме с още няколко мълнии, но накрая се съгласи. После пяхме хиподил и рамщайн. Заведох го у тях и той накара Марчето да ни точи баница. Тя ме гледа като втори Юда. Пак ще трябва да бера цветя. Но първо ще почакам да му помине на шефа, нямам с какво да го държа пиян цяла седмица. Стареца порка като гръцки бог.
Вземам Ицо и отиваме на риба.

Ден 1460087

Шефа беше сложил на входа Рафи да ме чака с някаква гаубица. Ухилих се чаровно и му показах какви риби сме наловили. Той взе да разсъждава. Извадих и бутилка вино. Подобаващо. Той си пада леко сноб за храната. Светнаха му очичките. Тоест те принципно си светят, това е характерно за него, но сега светнаха иначе. Пусна ме да влизам.

На вечеря се изтърси и половин Ирак. Тъпите американци ги избомбили. Знаех си, че има нещо гнило в тия съседи. Шефът ми мълчи. Нахранихме арабите с риба. Това му е специалитет на Ицето. Той изобщо много обича да храни с риба пустинните народи, голямо копеленце си пада. Един вид им казва „Скиите тъпаци, аз като живея на готино място мога да се тъъъъпча с риба и де що има водна сволоч". Когато стигна до супата от желирани змиорки, някои вече го гледаха леко злобно. Абе като цяло е як пич, но понякога преиграва. Но нищо, арабите са готини. Полафих си с няколко. Напих ги с ракия. Пяхме мановар. Щяхме да пеем и черно фередже, но се сдържах. Очертават се забавни дни. В рая. Готино място. Райско.

Моля, въведете вашата парола!
- "рози"
- недостатъчен брой на символи в паролата
- "розови рози"
- паролата трябва да съдържа поне една цифра
- "1 розова роза"
- паролата не трябва да съдържа празни полета
- "1розовароза"
- паролата трябва да съдържа поне 10 различни символа
- "1шибанарозовароза"
- паролата трябва да съдържа поне една главна буква
- "1ШИБАНАРОЗОВАРОЗА"
- паролата трябва да съдържа поне една малка буква
- "ШибанаРозоваРоза"
- паролата трябва да съдържа поне една цифра
- "1розоваРозаДаТияНавравГъза"
- тази парола вече е заета

Еврейско семейство приготвя кошницата на Червената шапчица: - И запомни, Червена шапчице, баба ти може да се оплаква от малката си пенсия, от това, че покрива тече, че няма дърва за зимата, че вечно е сама... Няма да обръщаш внимание... Запомни - сиренките са по 1.00 лв, а кашкавалките по 1.20 лв...
.....
Игуменката, обявява менюто за следващия ден в стола: - Първо: Постна супа. - Второ: Печено месо с картофи с гарнитура краставици. В столовата се чува радостно: И-е-е-е-е-е! - Краставиците ще бъдат нарязани! В столовата се чува тъжно: Е-е-е-е-е!
.....
Един поп много пиел и биел жена си. Попадията в отчаяние застава пред иконата и се моли: - Господи, направи нещо! В този момент попът се връща от кръчмата. - Ха, мръсница, и на началника се оплакваш от мене!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.