Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Вчера написах на мръсната кола на съседа:
- Измий ме...
Днес гледам надпис на моята:
- Мини довечера, даже ще те изтъркам...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Някъде в Перник:
- Ти ми изневеряваш, не си ме бил цял месец!!!

Знаете ли, че... В Перник всяко такси е и линейка.

В кръчмата, Нане се напива с бургазлия и варненец. Бургазлията казва:
- Това е готино кръчме, ама в Бургас имаме кръчма, където като си поръчаш 2 ракии, после ти дават една без пари.
Варненецът не остава по-назад:
- Във Варна е по-добре, там плащаш 1 – една безплатно, плащаш 2 - две безплатно.
Нане ги слуша и казва:
- Съседът Вуте отвори кръчма, в другия край на селото. Он ти плаща първата ракия, после плаща втората, после и третата... па после те води в задната част на кръчмата и там те уреди с безплатен с*кс.
Бургазлията:
- Ти сериозно ли, бе? И това ти се случи на теб?
Нане:
- Не... на балдъзата.

Трима врачани се разхождат из центъра на София и виждат момиче и момче как се натискат.
Единият от тях казал:
- Аре една четворка!
Приятелят на момичето се обадил:
- Кви ги говориш бе? Ние сме 5 човека!
- Тизе па къде са буташ бе, абен?

Художник носи картина за продан в галерия и галеристът пита:
- Как сте кръстили картината?
- "Във Враца!" - отговаря творецът.
- Но тук голи мъж и жена правят с*кс?!?
- Това са съседът и жена ми! - гордо пояснява онзи.
- Аааа... Вие сте... - смутено мънка галеристът.
- Аз бях във Враца!

И като туриш статус във Фейсбук:
- „СНЕЕЕЕЕЕЕГ", пиши от кой град си! Да не излизам по сто пъти на терасата... баси...

Мъж завел за пръв път жена си на банкет на фирмата, в която работи. Жената започнала да пита любопитно:
- Коя е онази жена с червената рокля?
Мъжът отговаря:
- Любовницата на шефа...
- А онази, пълничката брюнетка?
- Любовницата на главния счетоводител...
- А в жълтата рокля на цветчета?
- Любовницата на началника на отдела...
- А тази, стройната блондинка?
Мъжът, без да се усети, разгорещено:
- Това е моята любовница!
Жената с гордост:
- Нашата е най-хубава от всички...

Върви си заека през гората и среща странно животно.
- Ти какво си?
- Мечкопор!
- Как така мечкопор?
- Ами срещнали се мечката и пора, харесали се и ...
Продължил си заека хахнат и над него "Бжжжжжжж"
- Ти какво си?
- Конска муха!
- Абе я не се ебавайте с мене...

- Колко сътрудника на службата за подръжка на Майкрософт са необходими за да сменят една крушка?
- Четирима.
1-ия - за да разбере регистрационният номер на крушката.
2-ия - за да попита - "А опитахте ли се да я рестартирате?"
3-ия - за да попита - "А опитахте ли се да я преинсталирате?"
и 4-ия - за да каже: Вероятно проблема е във фасунгата. При нас в офиса крушката си работи съвсем нормално...

Мъж влиза в плод-зеленчук. Гледа - пет вида ябълки, на вид еднакви, а с различни цени. Попитал продавача `ква е тая работа.
Продавач:
- Ами, едните са с вкус на ябълка, другите на банан, третите на ананас.
Мъж:
- Добре де, ами тия, най-скъпите?
Продавач:
- О, те са с вкус на вагина..!
Мъж:
- Я дай една...
Отхапал той, сдъвкал...
- Абе, т`ва мирише на гъз...
Продавач:
- Че завърти я малко де...

Сливи за смет" - нова версия: Заможен селянин искал за сина си работлива мома, но в тяхното село нямало такава, която да одобри. За това натоварил каруцата със сливи и тръгнал по околните села. Заставал на мегдана и се провиквал: - Давам сливи срещу смет! Разшетали се момите, заизваждали пред къщите камари с боклук. Пред една порта, обаче, стояла хубава мома и държала в шепи малко прах. Зарадван бащата тръгнал към нея и тъкмо да и предложи да я вземе за снаха, когато пред съседната къща видял друга, която не държала нищо: - Моме, ти никакъв боклук ли нямаш? - Не, нямам. Взел я със себе си и вдигнал голяма сватба. Вечерта след веселбата седнали тримата и свекъра попитал: - Дъще, кажи ми, как така нямаше дори една шепа боклук? - Ами мързеше ме да изчистя, пък и ти нямаше толкова много сливи за да ми го смениш...

Иванчо си играел на нивата с Марийка, Минали се дни и той отишал при Леля Пенка (майка й) и й вика: - Лельо Пенке нии такова с Марийка, такова... ььь... Играехме на нивата и нали се сещаш... ъъъ... Леля Пенка му вика: - Ааа, да си мислил когато му е било времето, сега щеш не щеш ще се ожениш за нея! Иванчо: - Ама не лельо, аз такова... бе, ъъъъъ. Такова бе прегазих я с трактора на тате!

Черен и бял влизат в закусвалня.Черният веднага използва разсейването на продавача и взима две банички и ги мушка в джоба си:- Гледай, колко съм добър, никой нищо не разбра.- Това е типично за вас - отговаря белия - сега ще ти покажа, как това може да се направи законно.Отива при продавача и му казва:- Дай ми баничка и ще ти покажа фокус.Заинтригуваният продавач му дава баничка, той я изяжда и иска още една, изяжда я.Продавача го пита:- Е какъв е фокусът, изяде баничките и...?- Погледни в джоба на черния...

Мъж отива на лекар и казва:
- Докторе, едната ми топка е желязна, а другата дървена. Какво да правя?
- А, вие имате ли деца?
- Да, две, Терминатор е на три години, а Буратино скоро тръгва на училище...

В Перник няма сметана! Има само бита сметана!

---

Пернишко Мохито - Ракия с оцет и листенца маруля!

---

Перничани са големи шегобийци. Навсякъде се чува:
- “Ше го бия тоя, ше го бия ония"…

---

- Как се казва в Перник - масаж с освобождаване?
- Бой до усиранье!

---

Пернишки тест за проверка на девствеността на булката:
Необходими продукти:
1. Червена боя...
2. Синя боя...
3. Винкел...
Боядисвате си единия таш*к син, а другия червен...
Преди сватбата сваляте гащите пред булката и ако тя каже "Баси, това са най-странните топки които съм виждала!" И я погвате с винкела...

---

Един перничанин влиза в спортен магазин и пита:
- Имате ли анцузи?
И следва въпрос от продавачката:
- Господине, за сватба или за спорт?

---

Само у Перник, Дедо Коледа идва с инкасо автомобил!

---

Катаджия спира перничанин:
- Книжка имате ли?
- Имам!
- Технически преглед минала ли е колата?
- Да!
- А защо си без колан?
- Еее, стига де, кой носи колан върху анцуг?!

---

pk-golf.jpg.46002ca04b009af750c656f426a7791a.jpg

1620743237_---------.jpg.d3d1ea7f5d448c59906771ed27224cfe.jpg

798596939_-.jpg.718b017c6db4fb7674ad0d069a4c52f3.jpg

22.jpg.116a65d69904e7c38ed54cf6fe4ea5a2.jpg

222.jpg.e03a1cfa94ca84c212915e80f679e183.jpg

Бай Ганьо отишъл по бизнес в Москва. Влезнал в един бар малко да олаби. Седнал на бара и си поръчал една бира. Изпил я с кеф и поискал сметката. -27 рубли - му казал барманът. Бай Ганьо извадил 27 монети по една рубла и ги хвърлил през бара. Монетите се разпилели навсякъде. Барманът почервенял от яд, но се сдържал. Какво да прави? Все пак това е клиент. Стиснал зъби и събрал монетите. На следващия ден Бай Ганьо пак пристига. Пак си поръчал бира. Изпил я и поискал сметката. -27 рубли – просъскал през зъби барманът. Бай Ганьо извадил банкнота от 50 рубли. Барманът се изкефил. „Ей сега ще ти го върна тъпкано”. Извадил 23 рубли ресто, на монети по 1 рубла и ги хвърлил през бара. Монетите се разпилели из целия бар. Бай Ганьо погледнал монетите по земята. Замислил се и след това извадил още 4 монети по 1 рубла. Оставил ги на бара и казал: -Дай още една биричка, момче.

Един мъж се връща от командировка. Направо влиза в спалнята. Лампата е загасена и той ляга в леглото. . . свършва си работата и отива до банята. Там гледа жена си да се мие. Влиза обратно в спалнята, святка лампата и гледа тъща си: - Защо не се обаждаш, че си ти? - Ами нали сме скарани и не си говорим. . .

Животът е като кварталите в София!
Младост1
Младост2
Младост3
Младост4
Хладилника
Камбаните
И... Орладовци!

Иван от Перник хванал всички покемони със стационарния си телефон. За по-палавите ползвал винкел...

Ален Делон по ОНОВА време се движил из Париж с приятели в лимузината си, но изведнъж простатата го алармирала. И по стечение на обстоятелствата влязъл в популярните за времето си обществени WC.
Излиза - целият мокър.
- КАКВО СТАНА?!? - питат го.
- Ааа бе, мани! Докато си пикам, един пед*раст вътре да вземе да извика - "Яааааа, Ален Делон!"
И всичките /се обръщат/:
- Яаааа, Ален Делон, яааа Ален Делон...

– Знаеш ли защо феновете на Локо Пловдив не пеят на мачовете?
– Защо?
– За да не ги на*бе Коко Динев...

В Перник, ограничението от 80 км/ч., важи само за колоездачи.

Бургас, Меден Рудник, бл. 4ХХ... 19:45. Тъмно е. Нацепен батка с качулка (качулката дава + 10 т. живот) крещи на приятелката си:
- Заебалааааа, Заебалааааа...
Приятеля му го дърпа за ръкава и подсказва:
- Изабела бе тъпанар смотан...

Един завъдил срамни въшки. Ама много и много жизнени. Къде ли не ходил, с кво ли не се мазал - ефект отрицателен. Ставали все повече и по-витални.
Накрая един стар боцман от Варна го посъветвал:
- Момче, намираш някоя пристанищна к*рва и я мяташ. Здраво чукане и блъскане и те ще се смачкат и умрат.
Отива нашият, избрал най-здравата пристанищна труженичка и се метнали... 24 часа як с*кс нон-стоп. Лежат изнемощели и в тишината чува гласове откъм "бойното поле."
- Ейй, братя и сестри... голяма битка беше. Много жертви дадохме... ама и още повече пленници взехме!

"Днеска у тролея у Враца, една бабичка така са беше нагньела с чесън, та всички оздравехме!"

- Какво е изневяра в Перник?
- Жена ти да я бие друг мъж.

През месец януари и юни стриптийз клубовете в София остават без момичета. Сесия е.

Москва. Човек маха на такси. Качва се на предната седалка до шофьора, тръгват по булеварда. Изведнъж пита таксиджията:
- Брат, проблем ли ще е, ако извадя и аз едно кормило и също "шофирам"?
- Не виждам проблем, шофирай си.
Нашият грейнал от щастие, вади един волан от УАЗ-ка и започва да го върти... В лявата лента покрай тях прелита Мерц-600. Онзи от Мерцедеса мярнал с периферното зрение, че в таксито двама въртят "герврека"... не повярвал на очите си... Намалил и минал вдясно да ги огледа... изравнили се, онзи ги зяпа невярващо и в този момент нашият с волана рязко "завива" надясно... Шофьора на Мерцедеса в паника - рязко вдясно и в канавката... Гръмогласен смях от таксито.
Нашият вика на таксиджията:
- И мен така ме прецакаха вчера!!!

Между политици преди избори:
- Сигурен съм, че трезво-мислещите избиратели ще гласуват за нас!
- Не е достатъчно - трябва ни мнозинство.

- Господин полицай, съпругата ми излезе на разходка преди два дни... и все още не се е прибрала. - Опишете я! Как беше облечена? - Ами... жена с рокля. С нея имаше куче! - Какво куче? - Фокстериер. Висок 32 см, дясното му уше е черно, а на задната лапичка има бяло петно. Нашийникът е му е черен. А... и очите - очите са му кафяви...

Вървяло си зайчето през гората,плачело то и крещтяло: "Педераси, педераси..." Срещнал го вълка:
- Зайо, какво си се разкрещтял насред гората бе? Ще те чуе мечката, ще дойде и ще ти смачка главата! Виж се какъв си малък, а пък крещиш с цяло гърло и то такива думи! Засрами се, млякото ти още е около устата!
- Не е мляко,... педераси, педераси!

Правили проучване мъжете дали обичали жената или любовницата и първо питали американеца. Кое обичаш повече, жената или любовницата? А той казал-е как тука е Америка, имаме американска мечта: жена къща, разбира, се че жената. После питали италианеца. Ти кой обичаш повече жената или любовницата? Италианецът казал-как тук е италия аморе , любов, вино разбира, се че любовницата. Питали българина, той се замислил и казал-аз си ги *бе* и двете ама най си обичам мама.

Пътува презокеански кораб. По едно време, готвачът отива при капитана и му казва:
- Капитане, останахме без храна! Всички складове прерових, няма, всички запаси сме свършили. Само две шепи ориз са ни останали. Дай го тоя проскубания папагал, дето седи там на палубата, да си сготвм папагал с ориз!
А папагалът се обажда:
- Да, бе, да, а що не си ударите по една чикия и да си направите сутляш...

На световен конгрес по сексология,показват феномен с 2 члена,
1 малък и 1 голям.Задават му въпроси:
- Как се справяте и с двата члена?
- Много лесно,разпределям им задълженията справедливо.
Големия го ползвам за груб,дълъг секс със селянките,
а с малкия,любя нежно и символично,гражданките.
След края на демонстрацията,Д-р Марийка Иванова,кани Феномена
в хотелската си стая.Той веднага вади малкия си член.
Д-р Марийка,го поглежда предизвикателно:
- Не ме гледай,че съм доктор и,че нося капела,и аз съм от селата...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.