Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Класификация на потребителите според системиния администратор:
- начинаещ
- напреднал
- опитен
- маймуна с граната...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Кире е в кръчмата и е толкова пиян, че едва се държи на масата. Влиза Пеше: - Абе Киро, к'во ти става! Що си се наквасил тъй? - Остави ме! Пия,за щото жена ми избяга с най-добрия ми приятел! - Глупости! Нали аз съм ти най-добрия приятел! - Вече не си! Той е!

365652156_257473960553600_47860397145207

Едно време наш'те ми викаха : '' Данче, учи, миличък , да не работиш !" И аз учех!
И вЕрно , бе ! Ей го на ...ся НЕ работя.!😛🤣

367716475_6397573227023104_4468688762226

Учителят:
- Вашият син няма абсолютно никакви математически способности. Никаква памет...
- Не е вярно. Синко, я кажи колко пари имаш?
- 20 лв. и 30 ст.. Това прави 10 долара, 20 марки, 9 лири стерлинги, 13 канадски долара, 14 австралийски долара, 86 шведски крони, 63 франка или 20 холандски гулдена...

Говорят си две приятелки:
- Представи си значи, моя приятел, с който вече шест години се срещаме, най-накрая ми заговори за брак!
- И какво ти каза?
- Че има жена и две деца

Не стига, че е досаден спам-а, но може и да е обиден:
една позната получи мейл с предложение да си увеличи пе***иса с 20 %.... :50:

Сезонът "Ще отслабна до лятото" е обявен за закрит. Сезонът "Ще отслабна до Нова година" - тържествено открит!

– Гале, кога за последно прави с*кс? – Дай календара! – За коя година?!

Офис. Късно вечерта все още две служителки работят. Едната се жалва на другата, че даже нощем сънува как прави на Excel-a таблици и формули. А другата и дава съвет:
- Не трябва така! Трябва и да се почива и по малко. Реди пасианси! От менюто в Accessories. :girl1:

Дисниленд е вече и в България! Невероятна локация, близо до столицата, десетки атракциони за малки и големи, и много забавления - това е вашето място за семейно забавление!
В Дисниленд - Перник, ще откриете:
• Влакче на ужасите с откачащи се релси;
• Къща на духовете със специални фигури от местния футболен и поп-фолк елит;
• Пернишка въртележка;
• Кът за винкелна забава;
• Всяка вечер - светлинно шоу с неочакван край;
• Музей на винкелните фигури;
• Пернишка дискотека;
• Басейни с екзотични риби (плуване само срещу подпис за освобождаване от отговорност);
• Шатра за предсказания "Пернишка карма";
• Павилиони за скара, семки и захарен памук на винкел - с безплатна боза;
• 24 часа медицинска помощ.

- Деца - изправя се учителката, - кой ще каже какви пари имат американците? Гошко?
- Долари, госпожо.
- Правилно! А французите какви пари имат, Марийке?
- Франкове, госпожо.
- Точно така! А ние какви пари имаме, Иванчо?
- Ние? Пари?

- Опитахме с нея всякакви пози, с всякаква скорост...а после тя мина офлайн. :27:

Говорят италианец и българин. Италианеца:
- При ракопки откриха кабели от времето на Август, значи в древен Рим е имало телефони...
- А при нас не откриха кабели, значи...
- Само не ми казвай, че древните българи са движили с gsm-и! - прекъсва го италианеца.
- Не бе, това значи, че в древна България е имало цигани!

- Келнер, сигурен съм, че готвачът на вашия ресторант няма да може да яде това ядене!
- Господине, готвачът ни е тук за да готви, а не да кисне по болниците...

Двама физици вечеряли в ресторант и разпалено обсъждали нещо по работа. Покрай тях минала млада жена с много ефектна фигура. Двамата физици дълго я гледали, след което единият възкликнал:
- Позволете ми да отбележа, колега, колко интересно групирани атоми...

Някога в дълбока древност хората вярвали, че светът е съграден от четири елемента - земя, въздух, огън и вода. Векове по-късно будният човешки дух се хвърлил в търсене на пети, свързващ елемент /quintessence/. Като резултат от многобройни опити била открита "водата на живота" - дестилираният алкохол.
Надпис на кутия от Пещерска ракия.

Разликата между царя и президента е тази, че царят е син на баща си, а президентът не е.

Паралелни прави са са две прави, които като релсите завиват едновременно.
Ученически

По брега на реката вървял Челкаш и през скъсаните му панталони се виждал пролетарският му произход.
Из ученическо съчинение

Жените от племето пееха и танцуваха около огъня, а малките членове отмерваха ритмично такта.
Из съчинение

"НАЙ-НИЗКИ ЦЕНИ", "АНЦОК"
Надписи над сергия

Далеч съм от мисълта си.
Старшина

Варосайте бордюра в черно!
Старшина

Колко вида са харддисковете по света:

Два вида:
1. Тези, които са изгърмяли
2. Тези, които ще изърмят

P.S. Използвайте Backup software...

Византийците нападнали Ахелой и почиващите се разбягали...
Преподавател по НВО

Ню Йорк закъснява спрямо гринуичкото време, защото Америка е открита много по-късно.

Влюбеният мъж е незавършен, докато не се ожени. След което е свършен.

Съществува математическа и диалектическа логика. Всичко останало е женска логика.

Уважаема редакция,

Нужен ми е съвет. Благодаря ви предварително.
От известно време заподозрях гаджето ми, че кръшка. Както обикновено.
Ако вдигна аз телефона - затварят. Взе често да се среща с "приятелки", а като я питам с кои е била, казва, че не ги познавам.
Взех да гледам през прозореца кога ще пристигне с такси, а тя идва зад ъгъла и не мога да разбера с каква кола е дошла.
Както и да е, никога не бих я разпитвал за такива работи, но когато снощи късно пак тръгна на някаде, не се сдържах.
Слязох до моята кола, залегнах зад нея и започнах да наблюдавам какво ще стане.
И гледам - ужас! Долните тампони на амортисьорите станали на нищо!
Как мислите, дали ще мине само със смяна на тампоните или ще трябва да се изръся и за амортисьори?!...

Чиреши без червици.
Надпис на сергия

ass`s milk
Превод на "Магарешко мляко" в меню

Конят тръгнал и Индже след него
Ученически

Храната е спасила човечеството от гладна смърт.
Надпис на стената на кръчма

367966654_6405328016247625_6847854541728

– Отче?

– Кажи, сине мой!

– Намирам се в много затруднено положение! Не съм сигурен дали съм извършил грях или не!

– Разкажи ми подробно за какво става дума! Аз ще преценя най-добре!

– Такааа… От една седмица в нашия блок дойде нова съседка. Младо и красиво момиче! Аз пък живея сам. Та, снощи към полунощ ми позвъни на вратата. Каза ми, че си е загубила ключа. И понеже също живее сама – няма кой да и отвори! Та, можела ли да преспи у нас? Пък утре щяла да реши проблема. Отговорих й, че разполагам само с едно легло. Красавицата заяви, че ще се сместим някакси двамата. Изтъкнах, че не мога да и услужа с нощница. Тя се усмихна и подхвърли, че обича да спи чисто гола. И преди да кажа ” гък”, тя се разхвърля, както майка я е родила! И се сгуши до мен в леглото. Признавам, че през ума ми преминаха някои греховни помисли. Но с пръст не съм я докоснал! Кълна се! С пръст! Е, кажи сега – извършил ли съм нещо нередно?

– Какво да ти кажа, сине мой?…

Като се прибереш вкъщи – напълни една кофа със студена вода. И я изпий наведнъж!

– Какво говориш отче?! Цяла кофа вода – наведнъж? Толкова ли тежък грях съм сторил?

– Не, чадо мое! Просто – по толкова вода пият говедата!

Служба поддръжка.
Въпрос:
- Изтеглих файл от Интернет, но повече не ми трябва. Как да го върна обратно?
Отговор:
- Ето заради такива нещастници, като вас, скоро Интернет ще остане съвсем без файлове. :angry22:

Събужда се някакъв пенсионер една сутрин и какво да види – в къщата му светло, топло, парното работи, има топла вода… И изкрещява с ужас:
– Жено, комунистите са се върнали на власт!

Компютърен магазин. Продават принтер. След няколко часа се звъни по телефона. Клиента:
- Купих принтер от вас, но не мога да го пусна.
Продавача:
- А инструкцията за ползване прочетохте ли?
- Не, разбира се. Да не съм идиот? :50:

Тост:
Да пием за успеха на новата анти алкохолна кампания!

Един странник влязал в един бар в Дивия Запад. Отишъл при кръчмаря и го попитал:
- Ако преместя с поглед тази бутилка уиски от единия край на бара в другия, ще почерпиш ли едно уиски?
- Ще ще почерпя - казал барманът.
Странникът помолил за тишина, съсредоточил се и бутилката се издигнала след това се насочила към другия край на бара и леко се приземила точно до ръба.
Барманът сипал уискито и попитал:
- А можеш ли да пренесеш пианото в другия край на бара? Ако го направиш ще почерпя още едно....
Странникът отново помолил за тишина и след като се съсредоточил пианото се вдигнало във въздуха, понесло се към другия край на бара и меко кацнало на пода.
- Ако свършиш още една работа ще почерпя не само уиски, а ще добавя и хубава пура - казал баманът - Можеш ли да вдигнеш оная работа ей на оня стар каубой в ъгъла.
Странникът помолил за тишина и се съсредоточил....
По едно време старият каубой скочил извадил двата си пищова и казал:
- Е сега еб*х мамата на копелето, което посмее да шукне!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.