Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Човек замръкнал по пътя, стигнал до едно село, в което светели само две къщи. Погледнал през прозореца на първата къща, вътре се случвали странни неща и той се запътил към втората. Там пак погледнал през прозореца и видял един дядо да си сипва ракийка, почукал и го подслонили. Хапнали, пийнали и пътника попитал:
- Дядо, какви са тия хора в първата къща? Бабата си бръснеше оная работа, дядото седеше до нея и с едната си ръка си беше бръкнал отзад, а с другата ръка беше бръкнал в аквариума?!
Дядото рекъл:
- Те са глухонеми, така си комуникират. Бабата е казвала, че утре ще жънат нивата, а дядото и отговорил, да се е*е отзад, че утре ще ходи за риба...:lol6:

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

От "Пума" са изпратили телеграма до БФС, че в следващата екипировка на националите ще има само фланелки и калци. "Вие и без това си играете със смъкнати гащи, така че няма да забележите липсата", се казва в писмото.
По обясними причини единственият човек в българската делегация, който не си скубел косата от яд на стадион "Партизан", бил президентът на БФС Борислав Михайлов.
При Христо Стоичков националите играеха в система 4-3-3, а при Пламен Марков по системата зет-племенник-зет-племенник-зет-племенник.
След края на мача в Белград младият Коста Янев възкликнал радостно: Е-е-е-е, веднъж и аз да получа шестица...

- Снощи ходих при съседската за сол.
- И даде ли ти?
- Не!
- А сол...?:girl1:

- Ако знаеш само как не ми се ходи на гости у съседите -казва жена на мъжа си.
- Мислиш ли, че на мен ми се ходи!? Но си помисли как ще се зарадват, ако не отидем! - отговаря мъжът.
- Прав си! Да вървим!

---

Между съседи:
- Жоре жената ме е напуснала та идвай да се напием!
От балкона се чува:
- Не съм те напуснала, глупак такъв, на терасата съм и простирам дрехите!

---

- Кой крещи така?
- Съседката.
- Ражда ли?
- Не, забременява!!!

---

- Скъпи, дадох дънките ти на съседа!
- Защо?
- Ами ти не ги харесваше...
- Ми... Да му дадем и майка ти...

---

Блондинка купува малка къща с градина. Тя е във възторг от зеленчуковата градина на съседа си. Един ден тя му каза:
- Здравейте сър. Пленена съм от красотата на вашите зеленчуци. И аз бих искал да имам красива градина като Вашата!
- Е, с удоволствие ще Ви посъветвам.
Съседът и показва, как се сади и обяснява какви грижи полага. Но бързо разбира, че хубавата блондинка има две леви ръце и трудно разбира всичко. Казва и:
- И за да имаш хубави домати като моите, да знаеш, че се събличам гол пред тях, всеки ден и те се зачервяват от срам!
Два месеца по-късно, човекът пита блондинката:
- Е, градината Ви как е ли?
- Ами да. Направих всичко, както ми обяснихте. Моите домати не са толкова червени като вашите, но за сметка на това краставиците ми станаха огромни!

Някакъв човек се оплакал на приятеля си, че има проблеми с потентността. Оня му казал:
- Няма страшно, има лек. Ядеш сурови стриди и готов.
Срещат се на другия ден:
- Как е, опита ли?
- Опитах, ама май не стана както трябваше.
- Защо?
- Изядох десет, а само три проработиха.

---

На вратата на един луксозен ресторант била закачена табела:
"Заповядайте при нас! Яжте и пийте на корем! АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО!!! А сметката ще платят Вашите внуци!"
Един стиснат богаташ потрил доволно ръце и си казал:
"Защо трябва да си харча паричките! Я - по-добре да си ги кътам!"
И влязъл вътре! Келнерът го посрещнал със слънчева усмивка и дълбок поклон:
- Какво ще обичате?
Оня започнал:
- Половин кило черен хайвер, една голяма купа стриди, една огромна тава трюфели и три бутилки "Дом Периньон" Всичко това е за предястие! После ще поръчам много други неща!
И така, заможният скръндза пет часа ял и пил до насита!
Накрая, сервитьорът се приближил отново:
- Благодаря, че ни посетихте и заповядайте отново! Сметката Ви е точно двадесет хиляди лева и петдесет и пет стотинки!
Тарикатът се хванал за сърцето и простенал:
- Ама, какво става тука? Нали, ужким сметката щяха да платят моите внуци?
Сервитьорът отговорил любезно:
- Да, така е! Но докато се хранехте направихме малка справка. И се оказа, че навремето тук е идвал Вашият дядо!

---

- Докторе, симулантът от 7-ма стая умря!
- Еее, тоя вече прекали!

---

Какво казват по време на с*кс жените от различните професии?
Спортистката:
- Темпо! Темпо!
Аптекарката:
- На всеки четири часа - по веднъж!
Ватманката:
- Влизай по-навътре! Има още място!
Зъболекарката:
- Засега - няма да го вадим!
Учителката:
- Слабо! Ще те оставя да повтаряш!
Библиотекарката:
- По-тихо! Съобразявай се къде се намираш!
Държавната служителка:
- Спокойно, бе! Когато ти стане - стане!

---

Дядо ми доживя до 104 години, като всеки ден пушеше по две кутии "Ротманс", всяка вечер изпиваше по шише "Бушмилс", един ден ядеше черен хайвер, на другия - стриди... Е, наложи се да го удушим - много скъпо ни излизаше...

Жените на диета, които ограничават сладкото и тестените храни, винаги са готови да убият някого, или поне да се омъжат за него!

Един шоп влязъл в ресторант и се провикнал към сервитьора:
- Сакам да ручам!
Онзи му дал менюто:
- Заповядайте, господине!
Шопът се облещил:
- А, бе, тизе ми дай първо да ручам! Пък - после че четем!:angry22:

Един италианец се разхождал по брега в дълбока молитва. Внезапно казал на глас: "Господи, сбъдни едно мое желание!"

В този миг небето се покрило с облаци и отгоре прогърмял гласът на Господ: "Понеже имаш вяра да поискаш, ще сбъдна едно твое желание."

Човекът казал: "Искам да построиш мост до Хаваите, за да мога да пътувам дотам, когато си поискам."

Господ отвърнал: "Желанието ти е прекалено материално. Помисли какво нещо е нужно, за да се осъществи - какви подпори трябват до дъното на океана, колко бетон и стомана ще отидат! Мога да го направя, но не мога да оправдая такова светско желание. Намисли си друго желание, с което да ме почетеш и възвеличиш!"

Италианецът се замислил дълбоко и накрая казал: "Господи, женил съм се и съм се развеждал четири пъти. Всичките ми съпруги казваха, че съм безчувствен егоист. Искам да разбера жените. Искам да разбера как се чувстват, какво си мислят, защо плачат, какво искат да кажат с това "нищо" и как да направя една жена истински щастлива."

След дълго мълчание Господ казал: С колко платна го искаш моста - две или четири?!...

Между блондинки:
- Муцка, снощи как мина срещата с онзи красавец?
- Кво да ти кажа... знаеш ли приказката за тъжната Снежанка и седемте сантиметра?!:halloween10:

Иванчо питал баба си:
- Бабо кое е най-сладко нещо?
- Е*ането отвърнала баба му.
Отишъл и при дядо си и пак попитал:
- Баба ми каза че, най-сладкото нещо било е*ането?
- Не я слушай, тя лъже.
Върнал се пак при баба си и предал какво отговорил дядо му.
Бабата:
- А че, той откъде да знае, то него не са го е*али...

---

Баба в аптеката:
- Дайте един Durex...
Дядото, разтревожен:
- Fervex, маааа...

---

Баба Яга сварила ракията и се чуди, с кой да я изпорка. Обадила се на Змея.
- Аре бе, копеле! Само ти не си умрел, ела да къркаме!
- Ида, ида...
Баба Яга си сипала едно и седнала на прозореца да го чака. Гледа търчи тоя, па падне. Стане и пак търчи. Падне, стане и пак. Стигнал накрая. Баба Яга сипала еликсир, пили по едно, две и го питала:
- Що така тичаше, падаше, тичаше?
- Ми щот, кат си помислим за ракията - бързам! Ма кат се сетя, че после ще требе да те е*а, припадам...

Върви си Иля - богатирът и що да види. Гората сравнена със земята, Кашчей- безсмъртният - обезобразен, Василиса прекрасна - изнасилена 50 пъти, къщичката на Баба Яга - разбита, а единственият и зъб го няма.
- Бабо Яго, кой направи това, за да отмъстя!?
- Ах, Иля, Иля!!! Колко си добър ... когато си трезвен ...

С*ксът с любимата жена е като усещането да пиеш старо колекционерско вино. Случайният с*кс е като да се напиеш с евтина ракия. Мъжете знаят това, но пият всичко квото им попадне.

- Пено, да земем да идем до кръчмата, та и язе да се видим с ора ма?
- Па иди бре, да не сам те връзала за рогите?

---

Двама селски, след като продали на пазара стоката, решили да апнат и да са почерпят у едно кръчме. Дошла сервитьорката да вземе поръчката:
- Какво ще желаяти?
Единият пустиняк рекъл на другия:
- Ти поръчвай. Аз ще отида да се из*ера, че яко ма напиня!
Сервитьорката гледа като плъ у теменуги...
- Моме, н'го слушай тоа! У наше село сички сме възпитани ора, само той си е такъв чешит! Миналата седмица бях заклещил да мандръсам козъта зад кочината. Он по тирлици са приближил и свирна като локомотив, да го е*а, така изплаши козъта, че рогите ѝ ми останаа в ръцете...

---

Нане и Вуте трябвало да убият селския бик!
Решили да го халосат с 10-килограмов чук по челото.
Нане казал:
- Аз съм хуманист и не мога да го гледам докато го удрям. Затова Вуте ти го дръж за рогите, аз ще си сложа един чул на главата и ще го халосам.
Ударил Нане първи път - свалил чула, а бика си стои?! Ударил Нане втори път - свалил чула, а бика си стои?!
А на третия път Вуте му вика:
- Ако ме халосаш още веднъж по главата, да знаеш че ще опущим бико...

---

Двама селяни от съседни села се хвалят:
- У наше село Иванчо - страшно момче! На 10 завърши средно, на 14 висше, на 16 докторантура и на 18 стана професор!!! Дете чудо ти казвам!
Другият:
- Аналогичен случай имаме у наше село - оня ден Стойчо опъна коча и му изправи рогите!

Демокрация - Когато два вълка и агне гласуват какво да е обедното меню. Свобода - Когато добре въоръжено агне оспорва резултата от гласуването!

Дете на 9 години изчезна, след като се намазва с крема на майка си, който подмладява с 10 години!:girl1:

Един ексхибиционист дебнел в някакъв подлез.
Бил се подготвил за изявите си подобаващо - наметнат с шлифер, а отдолу - чистак гол!
Отначало, минала някаква млада мацка. Оня си показал мъжкото достойнство. Момичето избухнало в смях:
- Ха-ха-ха! Аз, какви големи чепове съм виждала, та ти, с тая малка чурка ли ще ме изплашиш, бе? Вземи се скрий някъде!
И отминала!
След нея се появила лелка на средна възраст. И в двете и ръце имало пазарски торби, а на лицето и - отнесено изражение.
Извратенякът си развял половия орган! Лелката се спряла стъписано:
- Леле, като Ви видях, та се сетих! Ами, яйца забравих да купя, бе! Дано още е отворено!
И се върнала обратно!
Най-накрая минала една бабичка. Перверзникът си разтворил широко шлифера!
Старицата кимнала одобрително:
- Да, прав сте, другарю! Разбирам Вашия протест! Дотам ни докара тая демокрация - да нямаме пари едни гащи да си купим! Но Вие - елате с мен до трафопоста! Има събрание на БСП!

---

Питат радио Ереван:
- Как се появи демокрацията?
Радиото отговори:
- Когато Адам се отегчи, Бог изтръгна ребро от него, направи Ева, доведе я при Адам и каза: "Избери жена си."
Така се роди демокрацията.

---

Пътували в един самолет Байдън, Путин и Бойко Борисов. По едно време самолетът започнал да пада. Обаче на борда имало само един парашут.
Байдън веднага казал, че е редно той да се спаси, защото е лидерът на най-голямата и силна държава в света и отговаря за 25, 000 ядрени ракети, с които кой знае какво ще се случи, ако него вече го няма.
Путин казал, че държавата му също е могъща, а и техните военни са по-неразумни даже от американските, така че ако не се спаси той, целият свят може да пострада.
Бойко Борисов обаче им припомнил, че и в трите държави основният принцип е демокрацията, затова е редно да се определи кой да се спаси чрез гласуване. Нямало какво да кажат срещу такъв довод, така че се съгласили. И когато нашият човек спечелил вота и скочил с парашута, Байдън попитал Путин:
- Добре бе, в тоя самолет бяхме само тримата, нали така?
- Е да, разбира се.
- А тогава тоя как успя да спечели с 13 гласа!?

---

Добре, че дойде демокрацията, и тези варварски времена, когато правеха салама от животни отминаха!

Дейвид Бекъм стои на върха на главната трибуна на Сантяго Бернабеу и се готви да скочи след кошмарно първо полувреме на мач в Примера Дивисион и пълен провал в Шампионската лига. Реал отпада, защото Дейвид е изпуснал куп чисти положения. Всички го мразят, дори и кучето му. Виктория му изневерява с Рууд ван Нистелрой и са го поставили в трансферната листа като са готови да го продадат почти без пари, защото играта му не върви по никакъв начин.
Както се готви да скочи Дядо Мраз слага ръка на рамото и го пита:
- Добре ли си Дейвид?
Бекъм му обяснява каква каша е животът му и се готви да скочи.
- Стоп! Ще изпълня каквито и да е три твои желания ако само ми направиш една услуга.
- Ще бъде супер! Благодаря ти Дядо Мраз!
И така Бекъм записва на един лист трите си желания:
1. На световното първенство не получавам червен картон срещу Аржентина, а вместо това вкарвам гол от фаул, Англия става световен шампион и аз съм национален герой.
2. Женя се за Пош Спайс и живеем в щастие с нея до края на живота си.
3. ФИФА ме обявява за футболист на годината и заплатата ми се увеличава с един милион.
- Добре, ще изпълня желанията ти.
- Благодаря ти. Какво трябва да направя?
- Свали си панталоните и се наведи.
Бекъм го прави. След брутално проникване и кръв, хвърчаща навсякъде, Дядо Мраз пита Бекъм:
-Извинявай, ти на колко години си?
- На 26.
- Гледай го ти глупака. Доста си голям, а все още вярваш в Дядо Мраз. - казва отдалечавайки се дебелият гей, фен на Атлетико Мадрид...

Алекс Фергюсън бил любопитен как така Арсенал са успели да направят дубъл. За целта решил да посети една от тренировките им. И така той се приближил до Арсен Венгер и го питал: "Как успяваш да поддържаш футболистите си винаги концентрирани". Отговорът бил: "много просто - винаги на тренировки им задавам лесни въпросчета - така те никога не се отпускат". Фергюсън помолил за малка демонстрация. Арсен Венгер извикал Денис Бергкамп.
- Денис, един човек е син на баща ти, но не е твой брат. Кой е той тогава?
- Това е лесно тренер. Това съм аз самият.
- Видя ли? - казал Венгер на шотландеца.
- Да
Фергюсън се прибрал в Манчестър уверен че сега играта на отбора му ще тръгне. Още на следващата тренировка повикал при себе си Дейвид Бекъм.
- Е, Дейвид, ще ти задам един лесен въпрос. Един човек е син на баща ти, но не е твой брат. Кой е той тогава?
- По дяволите, тренер! Това е труден въпрос. Може ли да си помисля тази вечер и утре да ти отговоря?
- Добре.
- Защо ми задаваш този въпрос?
- Ще започваме да правим тренировки като европейците.
Дейвид Бекъм се прибрал, но не можал да измисли нищо. И тогава се сетил да отиде при Ван Нистелрой. Все пак той е играл в Европа и трябва да знае нещо за тези тренировки. Задал му въпроса и холандеца му отговорил:
- Това е лесен въпрос. Това съм самият аз.
Изпълнен с увереност Бекъм отишъл на тренировка на другия ден. Фергюсън го повикал при себе си.
- Е, Дейвид? Сети ли се за отговора?
- Разбира се, тренер. Това е Ван Нистелрой.
- Ама си прост, това е Денис Бергкамп!

Момче и момиче от Враца излизат за пръв път... Момчето било отворено и решило да направи комплимент, с който да я спечели:
- Маре, па убав гланц си си турила на джуките!
Момичето отговорило:
- Макя, гланц... изедох една баничка!:wink12:

- Дядо, намерих някаква стара книга. На корицата е останало само "...оралния ... eкс ... тeл... низмa." Това п*рно ли е? - Не, Сашко, това е "Моралният кодекс на строителя на комунизма".

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.