Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

преди 19 минути, DarkEdge написа:

Иди кажи на BMW да не си инсталират автоматично ъпдейтите на новите автомобили...Можеш ли? 

Човекът Hot нали ни научи как се спират апдейтите, що продължаваш да твърдиш че не могло ?
По-добре ти ни научи как да си ги подбираме и инсталираме ръчно които си искаме от наличните апдейти и мир да има.
Или викаш че началниците от микрософти не ти разрешават да обясняваш подобни неща ?

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

преди 1 минута, Курчевски написа:

Абе и твоето състояние никак не е добро, щом още ме мислиш за лaйнoксчията.

Спокойно, знаят те, не може да се скриеш Гергано.

преди 4 минути, Белгиеца написа:

началниците от микрософт

Пак бързаш като муле пред мама си. Аз началници НЯМАМ.

преди 4 минути, Белгиеца написа:

Човекът Hot нали ни научи как се спират апдейтите, що продължаваш да твърдиш че не могло ?

Когато аз съм писал в темата заспиране на актуализациите, човекът Hot е бил някъде извън орбита.
Има хамалски метод за инсталиране на определени актуализации от PowerShell. Има и клик метод с помощта на Windows Update Minitool(назад в темата)
Има и инструмент на Microsoft, с чиято помощ да избираш коя актуализация да се скрие (назад в темата).
Между другото вече има присъди за изключени автоматични актуализации...

преди 10 минути, DarkEdge написа:

Между другото вече има присъди за изключени автоматични актуализации...

Може ли линк към новина?

преди 16 минути, Pig написа:

Спокойно, знаят те, не може да се скриеш Гергано.

Добре, признавам си, аз съм радо84/валсо, гергана/ваня, бат начо и мозо, мислех за още един профил, но ти ме разкри и вече нема смисъл. И мадафака бех, но е прекалено цинично и го смених със сегашния по-цивилизован никнейм.

преди 3 минути, Курчевски написа:

Може ли линк към новина?

2018-19 беше

току-що, Курчевски написа:

Добре, признавам си, аз съм радо84/валсо, гергана/ваня, бат начо и мозо, мислех за още един профил, но ти ме разкри и вече нема смисъл.

Скоро няма да ти се налага да се мъчиш.

преди 2 минути, Pig написа:

Скоро няма да ти се налага да се мъчиш.

Не можеш да ме баннеш бате, освен гореизброените, аз съм също така Емил Костов и DarkEdge, мога аз да те банна.

Не можеш да ме баннеш бате, освен гореизброените, аз съм също така Емил Костов и DarkEdge, мога аз да те банна.

Ше ти баннат свободата. Ако ме разбираш. 

Иначе може да сънуваш че си който искаш.

преди 6 минути, Курчевски написа:

Ъха. Оди на герганчето ги разправяй тия.

Гергано За момента не ти се вярва нали ?

преди 2 часа, Курчевски написа:

аз съм също така Емил Костов и DarkEdge,

Ти се нещо като нищо.

преди 4 минути, Курчевски написа:

А ти в час ли си щом мислиш, че съм гергана лaйнoксчията???

Трудно ти е без хапчетата Гергано М

Ше те оправат съвсем скоро.

преди 1 минута, Pig написа:

Трудно ти е без хапчетата М

Ше те оправат съвсем скоро.

Требва да си наистина много спрял, за да не се сетиш кой съм и да си мислиш, че съм гери/ваня.

Ама кво да се очаква от хора които се вързаха на уиндолс 12.

Селски, извинявай, че ще те цитирам, но си ги описал много добре:

Untitled.png

преди 11 минути, Курчевски написа:

Требва да си наистина много спрял, за да не се сетиш кой съм и да си мислиш, че съм гери/ваня.

Ама кво да се очаква от хора които се вързаха на уиндолс 12.

Селски, извинявай, че ще те цитирам, но си ги описал много добре:

Ма как ма Гергано да не се сещаме коя си !!!!! Ти си "модераторка"   

преди 4 часа, Курчевски написа:

То бива човек да е заблуден и да нема чувство за хумор, ама това е прекалено.

Айде вземете се с Гергана най-накрая и да се приключва. Само не знам как ще разбереш в коя пещера точно се крие.

То бива човек да е заблуден и да нема чувство за хумор, ама това е прекалено.

Не си заблудена такава си Гергано, със медицинска диагноза. Не си въобразавяй не си се скрила зад линукса, скоро ше те потърсят и ше те лекуват "модераторке"

преди 8 минути, Pig написа:

Не си заблудена такава си Гергано, със медицинска диагноза. Не си въобразавяй не си се скрила зад линукса, скоро ше те потърсят и ше те лекуват "модераторке"

Ти си същия параноиден шизофреник като въпросната гергана.

Все тая ми е за кого ме мислиш, но сравнението точно с този трол го приемам като тежка обида.

Да беше казал, че съм Валсо, немаше да го приема толкова зле.

Ти си същия параноиден шизофреник като въпросната гергана.

Във това състояние ли замина за Англия или там си опече мозъка Гергано ?

-----Хайде да се поспрете вече! От този пост нататък всеки пост несвързан с Windows 10 или третиращ Windows 12 ще бъде изтриван!-----

На лаптопа Тошиба с LTSC , след всяка кумулативна актуализация, продължава да се разваля драйвера на лан-картата и се налага да го преинсталирам/поправям. Запазил съм си инсталатора му ,но се чудя как да се кортулисам от това. Той е инсталиран в Систем 32-в папка "Драйвери. На десктоп-компютър със същата ос няма такъв проблем. Дали не може да бъде преместен другаде или защитен някак? И каква е причината за този проблем?

22.png

https://www.realtek.com/en/directly-download?downloadid=7d55c27d1a3559da325d047691fa4842

@B3M2W0, последна версия:
Win10_10038_02202020

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

За някои днес няма - другата седмица отново по график.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.