Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

А в какво здраве е ОС? В eventvwr какви критични грешки има? sfc /scannow проверка правена ли е?

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

преди 4 часа, Joss Bomon написа:

Не бързай със заключенията. Каква проверка точно пускаш и какво ти излиза точно?

51809157_.PNG.b84dc51c587dc8463560a810e0634eed.PNG

CBS.7z

преди 7 минути, DarkEdge написа:

Можело начи...

кое
виж,че е все едно и също, почти никва промяна

Да, ама не! Прочети внимателно двата големи пасажа - последният казва, че ремонтът е успешен!!!

току-що, DarkEdge написа:

Да, ама не! Прочети внимателно двата големи пасажа - последният казва, че ремонтът е успешен!!!

чек за момент че забравих да го проверя

Пропусна  гугльо операцията?
Първият голям съдържа"unable to repair" - не може да ремонтира, а вторият - "successfuly" repaired... - успешно ремонтира

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 3 часа, DarkEdge написа:

А в какво здраве е ОС? В eventvwr какви критични грешки има? sfc /scannow проверка правена ли е?

Направих проверка с sfc /scannow и излезе това (от картинката)-като отворих ЛОГ файловете , разбрах, че не е за мен-не можах да разбера какво и къде е повредено, за това пуснах командата Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth, която работи доста време и на края каза, че поправката е успешна. Сега остава да чакам следващата кумулативна актуализация и да видя какво ще стане. А за изчезването на драйвера няма майтап-никакви удивителни няма и системата изобщо не вижда устройството.

Повредени файлове.jpg

преди 7 минути, DarkEdge написа:

Пропусна  гугльо операцията?
Първият голям съдържа"unable to repair" - не може да ремонтира, а вторият - "successfuly" repaired... - успешно ремонтира

да евъ тоа ингилизки де нищо не му разбирам
добре чей братчеда Гуглю
:giggle1:

знайх си че си страшен вей
тъй де, страшен и страшен, ней ено и също
едно голямо благодаря!...за пореден път

преди 18 часа, B3M2W0 написа:

пуснах командата Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth, която работи доста време и на края каза, че поправката е успешна. Сега остава да

пуснеш пак
sfc /scannow
Ситуацията е почти същата като при дрън.

преди 18 часа, дръндю написа:

едно голямо благодаря!...за пореден път

За иноту мерси..не мъ търси... :D 

преди 18 часа, дръндю написа:

тъй де, страшен и страшен, ней ено и също

Страшен, страшен - колко да съм страшен? Щом не плаша бабите у кварталя...

Вчера излезе новата "бъгава версия" - 18980.1 vb_release (Vibranium)

преди 20 минути, B3M2W0 написа:

Сега остава да чакам следващата кумулативна актуализация и да видя какво ще стане

няма какво да чакаш, слагай си инсталационната флашка и пускай възстановяването
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth /Source:F:\sources\install.wim
внимавай с буквата на устройството, за това съм го маркирал с червен цвят
ако ти е разархивирано исото на харда, посочи пътя към него

току-що, DarkEdge написа:

@дръндю, не давай грешни акъли!!

тамън тва  пишех
и ми взе думата от устата
ама нъл щаслиф от резултата при мен и бързам
:giggle1:

на 25.08.2019 г. в 15:48, DarkEdge написа:

С добавянето на 4GB (~<40лв) просто няма да познаеш системата.

Реших да те послушам (както винаги) и за това ще помоля по-запознатите да ми препоръчат още една памет 4ГБ, която да стане на този лаптоп и да работи съвместно с конвенционалната, която не се намира вече (виж картинката). 

Памет лаптоп.jpg

преди 5 часа, B3M2W0 написа:

Реших да те послушам

Дай модел на лаптопа и на процесора.

Ако процесорът позволява аз бих надградил и сегашната от 1333 на 1600

преди 4 часа, B3M2W0 написа:

Реших да те послушам (както винаги) и за това ще помоля по-запознатите да ми препоръчат още една памет 4ГБ, която да стане на този лаптоп и да работи съвместно с конвенционалната, която не се намира вече (виж картинката). 

https://www.olx.bg/ad/ram-pamet-za-laptop-samsung-1x-4gb-ddr3-1333mhz-pc3-10600s-CID632-ID7TQm8.html#3d668f28bd

Тази е същата като твоята и трябва да сработи безпроблемно, иначе може и нова с 5г. гаранция но друга марка -> https://edigital.bg/pamet/kingston-kvr13s9s84-4gb-ddr3-pamet-za-laptop-p263873

преди 5 часа, DarkEdge написа:

Дай модел на лаптопа и на процесора.

Лаптопът е Toshiba Satellite C660 ,другото в картинката.

11.jpg

преди 53 минути, DarkEdge написа:

tehnologichno.bg 
4GB DDR3 - 34лв + куриер

Само че десктопска и не става за случая. Ха сега цъкни на лаптопските памети във въпросния сайт и ще видиш това.

За съжаление CORE I3 2310m поддържа макс DDR3 1333

току-що, Joss Bomon написа:

Само че десктопска и не става за случая. Ха сега цъкни на лаптопските памети във въпросния сайт и ще видиш това.

Хайде да не си чак толкова просветен, а? Почти всеки ден съм в тоя офис и съм наясно с това какво има и какво - не. Наскоро обновяваха сайта и са пропуснали да качат дедеертройките. Преди да пиша тук писах на шефа на фирмата за проблема. Наличности от 4GB DDR3 SODIMM ИМА и цената е 34лв!

преди 10 минути, DarkEdge написа:

За съжаление CORE I3 2310m поддържа макс DDR3 1333

Хайде да не си чак толкова просветен, а? Почти всеки ден съм в тоя офис и съм наясно с това какво има и какво - не. Наскоро обновяваха сайта и са пропуснали да качат дедеертройките. Преди да пиша тук писах на шефа на фирмата за проблема. Наличности от 4GB DDR3 SODIMM ИМА и цената е 34лв!

Не си казал да пише на шефа или друго, а СПОРЕД САЙТА такива памети НЯМА.

преди 15 минути, B3M2W0 написа:

Лаптопът е Toshiba Satellite C660 ,другото в картинката.

Не се занимавай с глупости, а отскочи до близкия сервиз с лаптопа си и тествай на място с налични при тях памети.

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Не си казал да пише на шефа или друго, а според сайта такива памети няма.

Аз що ли да пиша тук като все трябва да се занимавам да отговарям на малоумни реплики? Има и телефони - и мобилни, и безплатен 0800...

Ще използвам магазин на Жар компютърс, който е близо до нас и при неудачен избор ще ми я сменят без проблем. А сега да се похваля-след поправката с команда DISM пуснах пак проверка на файловата система и май нещата са се оправили.

33.jpg

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Не си казал да пише на шефа или друго, а според сайта такива памети няма.

Аз що ли да пиша тук като все трябва да се занимавам да отговарям на малоумни реплики? Има и телефони - и мобилни, и безплатен 0800...
Окончателно спирам да пиша в темата. Вече неам нерви да се занимавам..
Всичко добро на всички!

преди 10 минути, DarkEdge написа:

все трябва да се занимавам да отговарям на малоумни реплики

Я се вземи в ръце и не обиждай ! Какво малоумно съм написал, че все се дървиш на постовете ми ?! Стой си и не бягай, че няма кой да им гугълства команди на горните  готованци.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.