Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предимствата на евтиното комби

Белгиеца

Препоръчан отговор

Не бе пич, нали те питах само едно. За теб сигурсността на кое място е? Моли се да не те уцели някой странично, че нема да ви намерят в Дачията или извън нея. Ти че ще я караш е така, но все пак има и други фактори като комфорт, сигурност и т.н., които също трябва да се отчетат, но ти не го правиш. За теб най-важното е, че си купил възможното най-евтиното и най-грозното и глупаво, ново комби на света. Ама казах ти, това не е за хвалба и си сигурно единствения, който го прави. 

Сравнението между твоя кош, който се хвалиш че си купил за 9 Евра и тоя фотоапарат или каквото е там е безумно. И ако не друго, то тоя фотоапарат има повече бутони от твоя кокошарник. Като измита чиния е. Разсипваш всички от смях, честно. 

А да, още нещо само. Темата ще ти я ъпвам всеки ден, за да видят повече хора това безумие и да разберат какво не трябва да си купуват. А и да се посмеят де. ;) 

Редактирано от ostavime (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 363
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 10 часа, ostavime написа:

За теб сигурсността на кое място е? Моли се да не те уцели някой странично, че нема да ви намерят в Дачията или извън нея.

Щото ти в Маздата си в брониран танк, така ли ?
Ако не си се уверил, че един натоварен камион няма да може да спре на червения светофар и пресичаш с Маздата, само щото си с предимство, като те прасне странично от към твоята врата и ще ядеме варено жито.
Не си ми доказал по никакъв начин, че вратата на Маздата щяла да ти спаси живота при страничен удар.
А може би вярваш че стъклото не може да се скупи от натиска на бронята на 20 тонен камион ?
Леле какви идиоти сме били преди 1989г когато нямаше Мазди за каране.
Как ли сме оцелели, без молитви ние неверниците, не знам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, ostavime написа:

за да видят повече хора това безумие и да разберат какво не трябва да си купуват. А и да се посмеят де. ;) 

Май , колегата работи в Сатеричния театър " Сълза и Смях",размива форума.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, balki65 написа:

Май , колегата работи в Сатеричния театър " Сълза и Смях",размива форума.

Белгиеца го чета от 5-6 години редовно и се успокоявам !
Много е успокояващо като нещо не ти върви как трябва и си изнервен да видиш че има и други хора които господ ги е наказал в пъти повече.

Симката и той не изостава много от Белгиеца , и той е доста убедителен че старата кола (около 25 годишната) е възможно най добрата инвестиция и всичко ново не струвало. Вършела същата работа и те закарвала от точка А до точка Б !!! Логика!

преди 43 минути, Белгиеца написа:

Как ли сме оцелели, без молитви ние неверниците, не знам.

Е то остана и в градския транспорт да не си оцелял. Нали нямало коли и много се чакало ? Сега да не се окаже че си бил някой с комунистически корени и си карал волга ! Но пък и комунистите въпреки това са те преследвали понеже си бил много прозорлив и ги е било страх от теб.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, ostavime написа:

Не бе пич, нали те питах само едно. За теб сигурсността на кое място е? Моли се да не те уцели някой странично, че нема да ви намерят в Дачията или извън нея. Ти че ще я караш е така, но все пак има и други фактори като комфорт, сигурност и т.н., които също трябва да се отчетат, но ти не го правиш. За теб най-важното е, че си купил възможното най-евтиното и най-грозното и глупаво, ново комби на света. Ама казах ти, това не е за хвалба и си сигурно единствения, който го прави. 

Сравнението между твоя кош, който се хвалиш че си купил за 9 Евра и тоя фотоапарат или каквото е там е безумно. И ако не друго, то тоя фотоапарат има повече бутони от твоя кокошарник. Като измита чиния е. Разсипваш всички от смях, честно. 

А да, още нещо само. Темата ще ти я ъпвам всеки ден, за да видят повече хора това безумие и да разберат какво не трябва да си купуват. А и да се посмеят де. ;) 

Евала модераторе. Спрях да чета тая безсмислена тема, щото всеки ден се повтаря едно и също, споровете са едни и същи. Нормалния човек би си взел поука и не би спорил по същия начин. Не и тук. Явно не сме нормални. Не визирам само себе си, а всички, пишещи в тая тема. Сигурно нормалния изобщо и няма да си прави труда да пише и дори да прочете нещичко от тая тема. Ама не и ненормалните като нас! И понеже вече 4 пъти споменах, че сме ненормални, да кажа и моето мнение пак, за да затвърдя лудостта. Наистина нацели точно нещата. Има фотоапарат, струващ колкото колата му. Това нормално ли е? Едното тежи 700 грама, другото 1700 килограма с течностите, белгиеца, жената и фотоапарата.  Малоумен трябва да съм, за да степенувам по тоя начин нещата. И ако ставаше въпрос за човек, дето едва свързва двата края в България като симтеч, твърдейки, че толкова пара, толкова кола, то за белгиеца, дето се хвали как избягал за пари и жени, не е никак, ама никак нормално. Евала, че поне фотоапарата не е 80 евро сапунерка, хах...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мани го СимоТехнолога, крие се като мишок. Казах му, че ще му отида на крака до някое бургаско село, в което живее, ама той се покри като мишок в трици. Такива дето са силни зад мониторите като него са ми ясни та ясни. И пак няма да се появи, и тук няма да посмее да пише. ;) 

А белгиеца ни забавлява. Глей го къв е пичага, почти си вярва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абе...не знам силен ли съм зад монитора, но се сещам, че и в живота съм си същата контра, че и по-зле. Разлика почти няма. За Симо не мога да кажа нищо. Той си е контра на всичко. Ако му покажа среден пръст, той ще ми покаже кутре. И да го питаш защо и той не ми показва среден пръст, няма ти каже. 

ЕФтината кола е хубаво нещо...карах таква както знаеш. Има си предимство - чуваш мотора, щото няма радио :P.  А когато човек чува мотора, все повече и повече му се искат поне 6500 об/мин. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да, всеки сам си прави избора, ние си коментираме. 

И аз ако имах пари бих си взел А6 комби, ама... няма. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ostavime написа:

Да, всеки сам си прави избора, ние си коментираме. 

И аз ако имах пари бих си взел А6 комби, ама... няма. 

Аз ако имах пари, бих взел Мазда 6 комби ;) Майтапа настрани, но мисля, направи добър избор.  Авдито и за мен е избор между първите, но не и А6, че скоро се чака наследник. По-скоро съм фен на A3, новото А4, ТТ и естествено как не, на R8. дане забравя и онова мъбничкото А1 във вариант S1 ;)  Комби, момби, няма значение за мен. И S1  да е, няма да го изхвърля я! Ама да съм честен ще ти кажа, че първата ми опция изобщо е двувратия Мустанг V8  с всякакви екстри за 80 бона. В лева, не в евро, че тук се говори за евро. Втора опция - Focus RS  за 80 бона, но не ми харесват 4-те врати. Ще си бия носа в средната колона, а това изобщо не ми харесва. Затова Мустанг с 421 коня и саунд от ада. Може да не е бърз, да не е комфортен, да не е...но е с капак до следващия светофар и жив, колкото тийнейджър в дискотека!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Я ги виж ти как се разписали в мое отсъствие. Аз си гледам http://www.the-voice-of-germany.de/ а па те пишат ли пишат.
Утре вечер ще гледам по RTL4 - The Voice of Holland от 20ч и 30 мин. (холандско време)
Това е то да си имаш евтино комби и да си гледаш безгрижно русокоси германки и холандки, докато приятелчетата си мечтаят какви ламарини да си купят ако имали пари.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Преди две години бях с голяма операция на корема и се наложи с такси да ходя на превръзки. Пред блока ми беше спряло жълто такси с изгоден ценоразпис. Таксито беше или Френска или Румънска марка. Майка ми лесно седна на задната седалка. Аз не мога да вляза през предната врата. Краката си ги вкарах вътре, а е толкова нисък тавана, че не мога да си вкарам главата от нисък таван. Таксиджията е включил апарата. Висок съм не повече от 170 см. Казах на майка ми да търсим друго такси, а майка ми не иска да слиза от таксито. След около 15 петнайсет минути опити най- накрая успях да вляза в таксито. Краката ми изпънати напред, а главата ми наведена надолу и напред и косата ми в тапицерията на покрива. Гледам таксиджията неговата глава е изправена, но също косата му се бори с тапицерията на тавана. Така пътувах до болницата опериран.

Видях Румънски камион Роман антика от НРБ и потърсих мнения от интернет за него, като машина. Попаднах на някакъв случаен форум. В него се коментираха Румънските автомобили и Камиони от ТИРаджии. Не зная колко мога да му вярвам. Запомних, че повечето коментари бяха нещо от вида.: Отстрани по- румънските пътища изобилие от предни, задни престилки, други части от румънски автомобили, като върхът на черешката на тортата бил преден мост на нов модел Дачия/ Рено заедно с пружината край пътя. 

Разбира се всеки трябва да живее разумно според възможностите си и доходите си. Доколкото разбрах Белгийца не разбира от ремонт на автомобили и няма технически средства за това. 

Всяко чудо за 3 дни. Ако не я кара може и по- дълго да издържи. Ако я кара му гледайте сеира и се хилете на това, което пише. Аз се хилих на авторадиото му с къси вълни и RDS. Ако ми каже някой, какво се хваща на къси вълни.

До 5 000 км на година по- добре с такси. По- изгодно е отколкото стара кола. Отделно зимни, летни гуми, застраховки, гориво, поддръжка и др. Англичаните имат две поговорки. Не съм толкова богат, че да купувам евтино. Евтиното излиза винаги по- скъпо.

Редактирано от pcbsd (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Белгиеца написа:

Това е то да си имаш евтино комби и да си гледаш безгрижно русокоси германки и холандки, докато приятелчетата си мечтаят какви ламарини да си купят ако имали пари.

То на теб това ще ти остане само, гледането ?
Я пробвай да качиш някоя в Дачията !
Ще ги гледаш тия германки и холандки като гаврош пред витрина с тази дачия  !

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ostavime написа:

Добър добър, ама маздите ги крадат много. ;)

Хм. Не знаех. Преди малко чета, как на Ауто Билд им откраднали два пъти навигационната система и възглавниците на тяхното BMW GT3, какъвто има и шефката ми...да я еба...ако ми падне :P

После защо Фиестата имала много копчета и такова арматурно табло. Ами има, щото аз не виждам на кого му е нужно да краде толкова копчета :P 72 май преброих преди точно 5 години. Със сигурност доста кабел трябва. Айде, не е доста, защото знам точно колко е и никак не е много на фона на едно Bentley  например - 1.5 км ( Фиеста). 

преди 1 час, Белгиеца написа:

Я ги виж ти как се разписали в мое отсъствие. Аз си гледам http://www.the-voice-of-germany.de/ а па те пишат ли пишат.
Утре вечер ще гледам по RTL4 - The Voice of Holland от 20ч и 30 мин. (холандско време)

Що, в Белгия не мечтаят ли за коли над 100 бона? Има предвид лева, а не евро.  И защо изобщо пусна тема за неща, които не са те интересували никога?

преди 1 час, pcbsd написа:

Таксито беше или Френска или Румънска марка.

От едно такси не си прави изводи, че аз се сещам за една случка, когато ходих с такси да давам кръв за колега. Таксито бе Ситроен Ксантия комби и жената на колегата ме качи в таксито, за да ме закара до болницата. Доста грубо возеше това такси и се отвратих. След няколко години колега със Ситроен Ксантия ме вози до съседния град или май село бе тогава, за да пием по някоя бира в почивката. Отврат отново, макар колегата да ме предупреди, че възглавниците му не работели като хората и на практика е в офроуд режим. Две возения в Ксантия и двете супер отвратителни и друсащи! Качих се за трети път в Ксантия, но тоя път зад волана, след като търсех кола за покупка. Летящо килимче!!! Не можах да повярвам и се чудех, какво е станало предните два пъти, че останах без бъбреци! Не знам какво е станало, но тая Ксантия си работеше в нормалния комфортен режим. Другото като седалки, пространство, двигател... можеше да не бе добре, но возията през дупки бе супер! 

Предполагам много от вас сменят зимни с летни гуми. Взех аз моята Фиеста със 195/50R15 гуми и ми се стори по-друсаща от тестовата, която тествах преди 2 години. Викам си, сигурно аз не съм усетил правилно нещата. Да, но слагам зимни гуми 175/65 R14 и о, чудо! Изведнъж паветата изчезнаха, а дупки все едно няма!  Затова вече не вярвам на никакви реклами и тестове. Невероятно е, как една гума променя всичко! Вярно, колата като локум в завоите с тия 175/65 R14  зимни гуми, но сложа ли и 195/50R15, става оса и нищо не може да я спре.  Някои хора си нямат представа, колко е важна една гума! 

Редактирано от Кико (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 часа, Кико написа:

Що, в Белгия не мечтаят ли за коли над 100 бона? Има предвид лева, а не евро.  
И защо изобщо пусна тема за неща, които не са те интересували никога?

Хора на които умственото им развитие е спряло и застинало на ниво пубертет, може би си мечтаят за скъпи ламарини.
Мен винаги са ме интересували цените и изгодното купуване на вещи.
Може да се прекарам веднъж да купя нова германска каруца, ама като съм установил от собствен опит, че са същите повреждащи се боклуци като японските, тогава си търся най-добрата цена и не ми пука за германската икономика.
Пример за интерес към цени - никога не съм плащал абонамент за да гледам телевизия, защото се гледа безплатно от сателит ( френска, българска, италианска, английска, украинска и един куп други). 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Германска тенекиена каруца. Колко презрително казано, а всъщност маньовър за отвличане от същността. И след толкова години пърдеж какъв майбах си имал изплю камъчето - нисан с изгнили вежди шитнат на арабели срещу германска тенекиена каруца. Танту за кукуригу - ще да е опел корса или форд фиеста. Казах ти преди години, че максимума у тебе е пежо 205 с пребоядисан ляв калник и презалепено челно стъкло. И понеже мъжа в твоето семейство е жена ти, защото тя снася всеки месец по 4к евро, цъфна с този марокански гълъбарник, за да известиш света, че и слънцето изгря най-после над тебе. На екарисажа ли се е устроил да бачкаш, що за финтове са това? Поне да беше турбодизел с ръчни, а то мароканска тенекиена неуДачия.

на 10/9/2016 в 15:48, Белгиеца написа:

...

komby.jpg

Време е да вземеш на дядо ти електрожена и останалата арматура от строежа. Да сковеш един хайдушки багажник на покрива. Да го накичиш с сателитните легени, та като заведеш семейството си в Люксембург на почивка, да гледаш пак безплатно украинските телевизии.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 21.10.2016 г. в 0:32, Белгиеца написа:

Кво евтино комби бе братле? Тва да дадеш 9000 евро за Дачия, далавера ли му викаш? Ми земи си Лада бе, те са още по- евтини...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Я, останал ми е един изгнил ръждясъл скъсан спомен от германската каруца, която нямаше и 60000 км.
Още преди две години се скъса, в сервиза казаха да си приготвя около 360 евро, щото само този чарк сам не се продава, нарочно са предвидили да си купиш доста повечко железце, само заради тази прогнила куха тръба. Та аз не им дадох нищо, карах си и без него, понеже не ми пука. Сложих в багажника една медна жица да връзвам ако се скъсат и другите два държача и си карах така цели 2 години.
И съответно ме изгубиха като клиент всичките германски марки. Кожодери такиви !

garne2.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дългичка е Дачията, цели 449 см е !
Преди 2 дена един съсед си призна че бил дал 24000 евро за едно ново Пежо миналата година. Къде са 9000 , а къде са 24000 все за ламарини, които ще свършат една и съща работа, а пък даже моята е комби, а неговата не е.
Някои мъжкари много обичат да гледат мачове и да прахосват пари за ламарини. Жените нито мачове гледат, нито се състезават коя по голяма джипка ще си купи, пък и те си живеят, даже по-дълго от нас мъжете. Аз мачове не гледам, щото не съм по-глупав от жените. Един друг съсед скоро си купи по-голяма от предишната му джипка Нисан. Е, няма да се състезавам да се изхвърлям още по-скъпа от новата му да купувам, щото съм помъдрял и не ми трябва да се фукам с ламарини.
Един  друг от квартала вчера ми се фука какви екстри имала колата на сина му, направо като малки деца са, фукат се с играчките си.

Редактирано от Белгиеца (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Белгиеца написа:

направо като малки деца са, фукат се с играчките си.

Ясно от кой са копирали! Ти поне 317 пъти си споменал че женати получава 4 00€.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Истина ли е, че когато мъж си взима кола оглежда и за най-дребните проблемчета, които може да възникнат, а когато си взима жена гледа само екстрите?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...