Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

преди 1 минута, karadzha написа:

Знаем ги кви

О да, и аз  ви знам промитата  пропаганда от едни познати дезинформационни сайтове :) Плюс за цвят добавено нещо и за илюминатите и чемитрейлс.... :)

• Отговори 8,7k
  • Прегледи 493,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 2 минути, NIKISHARK написа:

Караджа,губиш си времето...

Знам че вижда добре реалността, ама нали за туй му плащат. Личи си, че не го прави от идеализъм.

преди 9 часа, miro20 написа:

Нямам спомен да съм те квалифицирал... ти си просто поредния спамер...,

Знам че паметта ти е адски слаба, но изглежда нещата се влошават.

току-що, karadzha написа:

Знам че вижда добре реалността,

Именно. Затова съм спокоен , тъй като повечето хора също виждат тази реалност. И която няма нищо общо с вашата :)

преди 2 минути, miro20 написа:

О да, и аз  ви знам промитата  пропаганда от едни познати дезинформационни сайтове :) Плюс за цвят добавено нещо и за илюминатите и чемитрейлс.... :)

:min05:Гомям балон си:min05:

преди 1 минута, miro20 написа:

Именно. Затова съм спокоен , тъй като повечето хора също виждат тази реалност. И която няма нищо общо с вашата :)

Реалността е еднаква за всички. Е, може ти да си изключение:) Особено като има финикийски знаци:)

преди 6 минути, miro20 написа:

Значи само се правиш на разтревожен... и аз съм на същото мнение.  :)

преди 3 минути, miro20 написа:

И още една добра новина - изпратен внушителен боен контингент за провеждане на натовски учения

http://clubz.bg/49025-tankovete_dojdoha_sasht_gi_izpratiha_za_mashtabni_ucheniq_v_iztochna_evropa_snimki

Наистина си болен мозък. Кое му е добрата новина, че американските танкове са дошли в Европа? Според нормалните хора на американските танкове и армия мястото си им е в Америка, а не по целия свят.

Редактирано от upili (преглед на промените)

спрямо по горната новина

Освен САЩ, Германия, Канада и Великобритания също ще изпратят солиден брой военни за тези мащабни учения, което само потвърждава кой в каква "реалност" живее

Цитат

Това е само показване на силата и единството на Алианса, както и на ангажимента на САЩ за поддържане на мира на континента

Повече прилича на показване , кой е шефа.  :)  A САЩ кога са поели този ангажимент, че ми се губи...

преди 2 минути, upili написа:

Кое му е добрата новина, че американските танкове са дошли в Европа?

Питай съседите на РФ, и от какво ги е страх, и особенно Естония, Латвия, Литва, Полша, Украйна, Грузия , Молдова.... ?

преди 5 минути, miro20 написа:

Питай съседите на РФ, и от какво ги е страх, и особенно Естония, Латвия, Литва, Полша, Украйна, Грузия , Молдова.... ?

Не,ще питам финландците...

преди 4 минути, miro20 написа:

Абе страх, ама за разлика от Либия, Сирия и т.н. са си много добре.

Има една стара приказка- голем го вади, ама мек. И тяхната работа такава. Но това не пречи на разни индивиди да му се възхищават :D

Едно добро мнение на Огнян Минчев и особенно защо политиката на Обама се тълкува като "слабост".

преди 8 минути, язе написа:

Не,ще питам финландците...

Хах.. о да, питай ги :

https://ria.ru/world/20150719/1137138391.html

https://lenta.ru/news/2014/08/27/nato/

Що ми цитираш руски медии ве, нали са фейкомети. Пък и като ги гледам, финландците хич не си дават зор... "Ще, ще..."  Още от самото му създаване са "завлизали"  в НАТО.  Устискаха си и на СССР и на Русия- явно не са чак толкова страшни...

Редактирано от язе (преглед на промените)

Ти попита за тях - показах ти .А и сам можеш да си намериш инфо до колко "обичат" съседите си от РФ. :)

преди 4 минути, miro20 написа:

Ти попита за тях - показах ти .А и сам можеш да си намериш инфо до колко "обичат" съседите си от РФ. :)

Обичат се!!! :) Гледай-

Таря бе!!! Но да, различни са...

Таря има невероятен глас, но ако имах възможност бих я попитал, защо се опитва да прави неща, които никак не подхождат нито на гласа, нито на възможностите и. И като цяло,кой тъпанар и напълни главата с глупости. Тя може това, а не да се прави на Арета Франклин-

Отплеснахме се от темата ама... финландците са виновни! :) Пфу, припи ми се "Финландия"...

Редактирано от язе (преглед на промените)

преди 6 минути, язе написа:

Таря има невероятен глас, но ако имах възможност бих я попитал, защо се опитва да прави неща, които никак не подхождат нито на гласа, нито на възможностите и. И като цяло,кой тъпанар и напълни главата с глупости.

Отплеснахме се от темата ама... финландците са виновни! :) Пфу, припи ми се "Финландия"...

Като няма "Финландия" и "Столичная" става:) Сега му е време Мирко да обяви, че не си достатъчно праволинеен русофил:)

Обиковенните хора пиехме "пшеничная"... в зелените бутилки... ама... вие сте баровците... :):)

Чули недочули.. ма се съмнявам да сте близвали... както и да е..

Каква странна изненадваща скоропостижна тъжна вест....  спомина се шефа на ГРУ Игор Сергун....

http://www.rbc.ru/politics/04/01/2016/568a76239a794784c88b6ac1

само на 58 г.

Далеч съм от мисълта да свързвам това с провалените и  осветени евентуални операции на ГРУ  в сАЩ на изборите, или провалени  желания и цели  във войната в Сирия....

Най вероятно става въпрос за обикновен здравословен нещастен случай.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.