Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

Бе... малко по-сложно е. 45 години под руски ботуш не е било по избор, примерно. Унгарците нали са се пробвали. И? Успяха ли? Сега сме зависими и от САЩ (НАТО). Кое беше алтернативата? ЕС и НАТО бяха обвързани. Ти представяш ли си, ако не бяхме влезли в ЕС? Аз не искам. Но хайде да не превъръщаме и тази тема в клонинг на другите теми в раздела.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

• Отговори 8,7k
  • Прегледи 493,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 5 часа, flare написа:

И затова ли са ни виновни американците или руснаците. Ама не, трябва да гледаме в чуждата паничка. И което е най-лошото - виждам вместо да сме обединени, да се разделяме заради някакви си дето избщо не знаят, камо ли да им пука за нас.

Ама ти наистина ли ги вярваш тези работи?  И аз бих искал да съм в състояние да мисля толкова положително. Каквото и да бихме могли да измислим или направим ще си останем трета цигулка в най-добрия случай. За доста дълго време.

Аналогията не е много подходяща. Ние чуждото не щем, но и нащо си не даваме. Да не се интересуваме от действията на големите би било равносилно на политическа слепота.

Наистина не им пука за нас, но в никой случай не са ни забравили.

преди 12 часа, Melmak ® написа:

Ама ти наистина ли ги вярваш тези работи?  И аз бих искал да съм в състояние да мисля толкова положително. Каквото и да бихме могли да измислим или направим ще си останем трета цигулка в най-добрия случай. За доста дълго време.

Наистина ли вярвам в какво? Мисля че изразих много ясно вярванията ми - а именно, че има изключително сериозни проблеми, за които никой не ни е виновен освен ние самите и по-лошо не правим нищо по въпроса. Това положително ли ти се струва? И ако някой има претенции да не е "трета цигулка", трябва да си е очистил собствените бакии, преди да тръгне да гони другите.

Никъде не съм казвал да не се интересуваме от големите. Обаче основното което правим е да се интересуваме САМО от големите и това е лошо. Тоест, ако някой гласува за кмет само щото е за про-руска или про-американска партия е тъпо, ама дрънка - обаче точно това се случва и това е ужасно. Колко теми във форума има за катастрофите и за здравната система? А колко за Обама, Путин, Украйна и Сирия? Чисто практично питам, ние кое можем да оправим по-лесно - световната политика или вътрешните ни работи? А правим ли го?

ОФТОПИК: Вътрешните ни работи са причинени в голяма степен от онези големите. Вглеждайки се в работата на онези големите може да се ориентираме накъде ще тръгнат нещата за нас. Нали знаете сега дето се обсъжда за т.нар. "фалшиви новини". Ще кажете "не ни засяга". Мдааа, ама не. В България медиите са олигархични, като има колко? Две-три групи - тази на Шиши, тази на #koj (бъркат се, но са различни), тв конгломерата на "Нова" и тъ нъ. Проблемите тук са два. Поне. Хваща някой една от тези медийни групировки и рзпространява версия на действителността по тяхна трактовка. Постепенно, първо читателите им почват да си променят възгледа за действителността. "Абе, май наистина е така, а не както аз го виждам". Ами, ако "хване" Шишко, #koj, "Капитал" и другите...? Заедно. Но другия проблем и проблеми са за автоматичното премахване на "фалшиви новини" от интернет пространството. Ъъъъ, а кой ще казва кое е фейк новина и кой ще контролира контрольора? Така една страна (помислете колко са опозиционно настроените медии в Русия) или компания - да речем Гугъл или Фейсбук, може да промени реалността. Може да ни направят зомбита от "1984"-та. Значи, темата е много обширна и е добре да ѝ се посвети специална тема. Но примерите защо е добре да следим какво правят големите са много. Най-малкото, при нас може да се появи един бг Тръмп и да сме подготвени. Защото, както се разбра, ако зад Хилъри стои Саудитска Арабия и военния комплекс, зад Тръм е едрия бизнес и обещанията му да помогее на малките хора, надали ще се сбъднат и по-скоро богатите просто ще станат по-богати, а бедните по-бедни. При нас аз виждам Марешки, като един бг Тръмп, например. Макар пропорциите да са мнооооого различни.

Spoiler

преди 23 часа, BMW Маниак написа:

А вас случайно някой да ви е казвал че сте специалист по тролене ? Ако са пет или шест души може да го приемеш за случайност ама ако са повече не е лошо да се замислиш.

Приятелю, опитвам се да разбера позицията ти по темата и с какво се обосноваваш. След като не си специалист по разузнаване и т.н .. значи до сега само "вееш вятър" и обиждаш .

Хубаво е да се замислиш . :) ама  за това се съмнявам.

преди 23 часа, BMW Маниак написа:

Има много хора с противоположна ориентация но дори и те са съгласни че при Миро не е ориентация а професионален бизнес.
Няма логично обяснение човек с противоположна ориентация да е дежурен само в политически теми против Русия (24/7) и в същото време да отклонява неудобните въпроси за САЩ и така нагло да казва на черното бяло.

Една баба казала... ъхъ...

И там е работата че много често , да не кажа винаги , не вие а аз съм опровергавал вашите лъжи в стил "на черното бяло"... обаче вие не се замисляте над аргументите, и фактите че говорите и пропагандирате лъжи, а се нахвърляте върху мен . И то само и единствено защото нямате аргументи . :)

преди 22 часа, Нел написа:

Колко ще пише и къде във форума(мисля) е право на всеки потребител тук, стига да се спазват правилата и тук вече идва разликата между начина на писане на Миро и всички, които са срещу него.

От неговите източници съм имала възможност да науча много и достоверна информация, не мога да кажа същото обаче за останалите... 2/3 от мненията на противниците на Миро не съдържат нищо друго, освен персонални обиди и да има информация, то тя е от медии, на които от години не вярвам, така че... направи си сам сметката кой троли, спами и пълни страниците на форум "политика" с всичко друго, но не и със собствено мнение, подплатено със силни аргументи.

Именно . Забелязваш ли как за пореден път се генерират една камара беззъби  спам нападки към мен , и то за какво ?

Защото помолих да се аргументира за празнословните си твърдения си в стил "вятър веем" . :)

преди 19 часа, flare написа:

Според мен точно това е грешното мислене. Направиха? Направиха, като незнам си кой езически бог от глина и кал ли? Направиха с секретни оръжия? Извадиха ни очите да не може да четем или ни отнеха волята и инициативата? Моля те. Това си е наш избор. Наш. На въпроса какво ние да правим за да го променим - нямам отговор. Т.е. нямам отговор, как да отворя очите на хората че първо трябва да почнем от някъде - да си оправим градинката вътрешно проблем по проблем а не да пискаме възхитено или възмутено по големите. То аз нямам отговор, защо 20 души от нашия вход не могат да се разберат за нещо толкова просто като ремонт на улуците... Баси, просто им казвам, "добре бе, кажете как искате да стане, аз съм "за" каквото кажете, само да тръгне работата". Обаче не, всеки обяснява как това или онова не може да стане или било скъпо или несериозно...Точно като управлението на държавата.

Много добре казано.

Аз обаче едно не разбирам . Защо никой не се опита да погледне що годе обективно ?

Защо се  пропагандира постоянно че сме зависими, под колониално робство , бла бла бла...  а не се погледне манталитета и възможностите които имаме ?

Соца фалира. Не разбирам тези които бленуват да връщат... кое да връщаме ? фалита?  как да стане нещо безплатно дето никога не е било ??

И дето са ни лъгали за икономическите успехи , петилетки и просперитет ?

Получихме възмоцност да живеем и работим що годе свободно, някои се възползваха , други не, трети разбраха "демокрацията" като начин на доене и крадене , а не развитие.

И лошото е че все  ни управляват хора със стари ченгесарски зависмости.

Вижте бившите страни  от соц лагера. Те да не са вундеркини или с друго ДНК ?? НЕ. Просто избраха да гледат напред  а не да търсят оправдание в "злите обонговци" , злите "соросоиди" бла бла бла

А да.. и си проведоха лустрация. И такива соц глупости и утопизми  каквито и тук се пропагандират , просто предизвикват смях .

Затова няма да има оправия.

преди 2 часа, Методи Дамянов написа:

Нали знаете сега дето се обсъжда за т.нар. "фалшиви новини". Ще кажете "не ни засяга". Мдааа, ама не. В България медиите са олигархични, като има колко? Две-три групи - тази на Шиши, тази на #koj (бъркат се, но са различни), тв конгломерата на "Нова" и тъ нъ. Проблемите тук са два. Поне. Хваща някой една от тези медийни групировки и рзпространява версия на действителността по тяхна трактовка. Постепенно, първо читателите им почват да си променят възгледа за действителността. "Абе, май наистина е така, а не както аз го виждам". Ами, ако "хване" Шишко, #koj, "Капитал" и другите...? Заедно. Но другия проблем и проблеми са за автоматичното премахване на "фалшиви новини" от интернет пространството. Ъъъъ, а кой ще казва кое е фейк новина и кой ще контролира контрольора?

Аз например уважавам новините от К1. Нова не са толкова лоши, лсед като по дадени теми канят различни гледни точки.

За икономически новини и цифри се доверявам на Капитал и инвестор.

Просто другаде няма къде да прочетеш качествен сериозни цифри.

За "фалшивите новини" мисля грешиш да слагаш всичко под един знаменател.

Както и преди съм цитирал , има медии , и то държавни  , които генерират ТОТАЛНИ лъжи и измислици , които никой журналист не би цитирал. И това са руските медии, които отдавна  определих като придатък на службите им.

Другата категория е наистина маниулирането , които и наши и др медии го правят. Насочват вниамнието към даден акцент, спестявайки друг.

Това не е точно фалшива новина, но вече се иска усилие от слушателя да се напъне малко и да потърси сам или от дуги медии що годе обективност по темата.

преди 4 минути, miro20 написа:

Приятелю, опитвам се да разбера позицията ти по темата и с какво се обосноваваш. След като не си специалист по разузнаване и т.н .. значи до сега само "вееш вятър" и обиждаш .

Едно нещо за да го кажеш трябва да го докажеш. А не да биеш тъпана (да хвърлиш медийна бомба) и после да кажеш няма да си разкриваме козовете.
Но приемете на честна дума че е така.

О ама и аз ли съм те обидил ? Трол е титла ( платена работа, как искаш го разбирай )а не обида. Все едно ако се обърнеш към мен с потребител аз да се обидя !!!

току-що, BMW Маниак написа:

Едно нещо за да го кажеш трябва да го докажеш. А не да биеш тъпана (да хвърлиш медийна бомба) и после да кажеш няма да си разкриваме козовете.
Но приемете на честна дума че е така.

О ама и аз ли съм те обидил ? Трол е титла ( платена работа, как искаш го разбирай )а не обида. Все едно ако се обърнеш към мен с потребител аз да се обидя !!!

Нямам спомен да съм те квалифицирал ТЕБ по някакъв начин извън темата. Какво  пречи и ти да се придържаш към този принцип ?

Темата не е за мен, наслушал съм се на какви ли не измислици , ти си просто поредния спамер, който не говори по темата, а си  измисля причини да обижда.

преди 20 минути, miro20 написа:

Нямам спомен да съм те квалифицирал ТЕБ по някакъв начин извън темата.

Добре ще си взема бележка!
Сега по темата експерте. До къде стигнахме с неопровержимите доказателства че Кремъл е замесен в манипулация на изборните резултати ?
Или една жена каза и защото още слугинажни медии са го разпространили защото така им казали.
Нали се се сещаш че кога Сноудън ги обвини в нарушаване на конституцията и човешките права им изкара една камара с доказателства от флашката.
Тоест предостави доказателства а не подхвърли само догатки.

преди 6 часа, Методи Дамянов написа:

Но другия проблем и проблеми са за автоматичното премахване на "фалшиви новини" от интернет пространството. Ъъъъ, а кой ще казва кое е фейк новина и кой ще контролира контрольора?

Всичко зависи от водената към момента политика.

Според мене целта на упражнението е тотална дезинформация на хората и превръщането им в стадо управлявано от елита завзел властта. Малко комунистически изглежда мнението ми но си е факт, че и от двете страни водят подобна политика на манипулиране общественото мнение. Затова и на медиите им казват,че са четвъртата власт. Олигархите си имат медии с всичките им там инструменти и къде платени къде идеологически подковани драскачи за въздействие. Прегледай темите тука и ще видиш доста от така наречените драскачи (да не кажа друга макар и актуална дума,че току виж някой пак докладвал..) Пълно е в този раздел с безмислени теми,които едно към едно се припокриват и ... тишина. Няма правила за тия, и защо според тебе е така? Пускат теми на конвейер , пишат нон стоп ПРЕЗ работно време и по малките часове през нощта...даммм. Ето нещо по въпроса http://kameliqmircheva.blogspot.bg/2012/11/normal-0-21-false-false-false.html

преди 6 часа, Методи Дамянов написа:

При нас аз виждам Марешки, като един бг Тръмп, например.

Поредната кукла на конци.

преди 4 часа, miro20 написа:

Темата не е за мен, наслушал съм се на какви ли не измислици , ти си просто поредния спамер, който не говори по темата, а си  измисля причини да обижда.

Ти дори в цитата горе обиждаш! Пък после и скимтиш.

преди 3 часа, BMW Маниак написа:

Сега по темата експерте. До къде стигнахме с неопровержимите доказателства че Кремъл е замесен в манипулация на изборните резултати ?
Или една жена каза и защото още слугинажни медии са го разпространили защото така им казали.

И пак се връщаме на въпроса  ти като експерт по разузнаване и съветник на службите ли говориш, или не ? :)

аз казах по темата - чакам подробности от Тръмп, както той бе обещал. На база допълнителни доклади.Които обаче се отложиха.

Ми ще изчакаме и ще видим.

Да попитам реципрочно което никой не споменава.... ако не са руски хакери,  кои са тези митични групи които са осъществили тези атаки ?

разбрах ви прибързаната теза - "може да са всички други но не и руснаците" , но все пак ?

преди 25 минути, nikssi написа:

Ти дори в цитата горе обиждаш! Пък после и скимтиш.

Скимтенето е ваш приоритет. Красноречиво показах кой спами с офтопици и личностни нападки. То е и очвидно.Няма какво да добавя, па дори и да не ти харесва термина "спами" и "личностни обиди" :)

Интересна фигура се спряга за шеф на разузнаването .Това май е ясен знак от Тръмп

https://news.bg/int-politics/tramp-naznachava-za-shef-na-razuznavaneto-protivnik-na-rusiya.html

Който е и под контра-сакциите на РФ и не може да я посещава. Както сам тъжно тъжно казва... - Разочарован съм, че няма да мога да отида на ваканция със семейството си в Сибир това лято.

:)

И още потвърждения от изслушването пред сенатската комисия :

Spoiler

Началникът на американското разузнаване Джеймс Клапър и шефът на Агенцията за национална сигурност адмирал Майкъл Роджърс потвърдиха пред сенатската Комисия за въоръжените сили обвиненията, заради които Белият дом наложи санкции на Русия и експулсира включително 35 руски дипломати, съобщи Франс прес, цитирана от БТА.

Американското разузнаване смята, че Москва се е намесила в изборния процес, за да помогне на кандидата на Републиканската партия Доналд Тръмп да спечели срещу опонентката си от Демократическата партия Хилари Клинтън.

"Ние смятаме, че само най-високопоставените руски държавници са могли да позволят кражбите и публикуването на данни, свързани с американските избори", се казва в писмените им показания пред Сената.

Но Русия не се е задоволила само с хакването на компютрите на Демократическата партия и разпространението на нейните имейли, смята Клапър. Тя е провела "многостранна кампания" за намеса в президентските избори, която включва "класическа пропаганда, дезинформация и фалшиви новини", каза той на изслушването си пред сенаторите.

"Руснаците имат дълга история на вмешателства в избори - техни и на други народи", но "не мисля, че някога сме виждали по-агресивна и директна кампания по вмешателство в нашия изборен процес, както в този случай", каза Клапър.

По думите му целта на руснаците е била подкопаване на доверието в институциите и влияние върху общественото мнение не само в САЩ, а също така в Европа и Евразия.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Значи Путин е назначил Тръмп? Супер, сега ще има мир!!! [emoji23][emoji23][emoji23]

Изпратено от моят SM-J500FN с помощта на Tapatalk

преди 19 минути, miro20 написа:

Интересна фигура се спряга за шеф на разузнаването .Това май е ясен знак от Тръмп

Не бих го приел така. В професионалната характеристика на този пост се иска човекът да мисли всички за врагове, а кой по-напред освен Русия. :D

Държавният секретар е правилният човек който би трябвало показва истинските му намерения. А там Рекс Тайлърсън тря'а да се обяснява на едни хора, що няма сестра :D

Редактирано от flare (преглед на промените)

Цитат

Според мене целта на упражнението е тотална дезинформация на хората и превръщането им в стадо управлявано от елита завзел властта.

Точно. И за да не бъда офтопичен (малко наистина стана спам. Накрая ще затрият темата, хора - и ще е логично). Наблюдавах менстрийм медиите в Щатите. Тръмп бил такъв, Тръмп бил онакъв. При Тръмп щяло да стане това, щяло да стане онова. Някакви мастити коментатори размахват плашила и нищо за нещата в Уикилийкс. Нищо за подмяната на Бърни Сандърс, която е била ясна, което е скандално. Нищо за кохортата с журналисти, на които им е редено какво да пишат... Няма го в тази действителност. Това се случва някъде другаде.

Ами у нас, наскоро, колко медии отразиха сериозно доклада на Европа за съдебната власт. Няма, бе. Няма такъв доклад. Това е в друга реалност.Ами оръжейната сделка. Оня льоло министъра... тва било руска хибридизация/пропаганда. Ква пропаганда бе, мой. Пише ли BG? И Амнести Интернешънъл ли са путински пропагандасти. Деааа....

преди 1 час, Методи Дамянов написа:

Ами оръжейната сделка. Оня льоло министъра... тва било руска хибридизация/пропаганда. Ква пропаганда бе, мой. Пише ли BG? И Амнести Интернешънъл ли са путински пропагандасти. Деааа....

Коя сделка ?

преди 1 час, иноТ написа:

Значи Путин е назначил Тръмп?

Службите на Пу са виляли в изборния процес чрез хакването и изтичането на информация от единия щаб, влияли са на мнението на хората чрез манипулативни и дезинформационни методи , в което са абсолютни майстори. Същото твориха спрямо Украйна, същото творят и спрямо ЕС, като това отчетливо се вижда и от тукашните им медии и сайтове. Вие си ги знаете кои са, често си ги цитирате.

преди 3 часа, miro20 написа:

И пак се връщаме на въпроса  ти като експерт по разузнаване и съветник на службите ли говориш, или не ? :)

Не разбира се. Говоря от позицията на гражданин де мрази евтини манипулации без доказателства на масата.

преди 3 часа, miro20 написа:

ако не са руски хакери,  кои са тези митични групи които са осъществили тези атаки ?

Ами може и американски хакери са, китайски, руски. Но да предположим че са руски (ако изобщо има някакви хакери защото може и така да им е удобно да тръбят) това автоматично ли прави Кремъл съучастник ?

• Автор

Няколко линка с новини от последните минути:

Джъстин Ливърман ( Justin Liverman ) е обвинен в хакването на личния имейл на шефа на ЦРУ Джон Бренън.Джъстин,известен в интернет като  "D3F4ULT" , е обвинен в хакване на имейлите и на много други държавни служители.

http://thehill.com/policy/cybersecurity/313012-man-to-plead-guilty-to-hacking-cia-head

Тръмп-Под предлог за хакерски атаки,управляващите провеждат "политически лов на вещици"...

http://news.sky.com/story/trump-hits-out-at-political-witch-hunt-over-russian-hacking-in-election-10720107

Анализ на ситуацията с хакерските атаки:

https://www.cyberscoop.com/dhs-election-hacking-grizzly-steppe-iocs/

Що се отнася до пълния доклад-той бял свят няма да види...От една страна за да не се разкриват методите на службите,от друга този доклад...от самото начало си е малко..да не кажа много...Тези групи са следени от много дълго време...и се знае какви методи ползват...защо изведнъж точно сега решиха да ги "избутват",да не казвам навират в очите?Намесват се трети лица,за които се предполага,че са продали информацията на Wikileaks ...Как така,имейли на висши държавни служители,които отговарят за сигурността на САЩ не са защитени?Както изглежда-който не се е пробвал,той не ги е хакнал...Ако САЩ имаха КАТЕГОРИЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВО съм абсолютно сигурен,че вече щеше да е на бюрото на Путин,под формата на официална протестна нота...

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

преди 1 час, miro20 написа:

Коя сделка ?

Службите на Пу са виляли в изборния процес чрез хакването и изтичането на информация от единия щаб, влияли са на мнението на хората чрез манипулативни и дезинформационни методи , в което са абсолютни майстори. Същото твориха спрямо Украйна, същото творят и спрямо ЕС, като това отчетливо се вижда и от тукашните им медии и сайтове. Вие си ги знаете кои са, често си ги цитирате.

А америнугите действат чрез НПО-та и организират "пролети":) Ха сега, кажи, че не е тъй, а иначе:)

преди 4 минути, karadzha написа:

А америнугите действат чрез НПО-та и организират "пролети":) Ха сега, кажи, че не е тъй, а иначе:)

С нищо не ми е променено мнението за така омразните ви НПО-та, което съм споменавал отавна ... и тук и тук ...

преди 6 минути, karadzha написа:

Ама след тия пролети не остава и стрък тревичка! Справка където се сетите. Само в Сирия не успяха , ама там пък пуснаха умерените главорези да организират "изборите" :D

ъхъ... да бе.. пак стари мантри ... и естествено не забелязвате че втори официален език при тези главорези е руския ....

Както и да е...

преди 48 минути, NIKISHARK написа:

Що се отнася до пълния доклад-той бял свят няма да види...От една страна за да не се разкриват методите на службите,от друга този доклад...от самото начало си е малко..да не кажа много...Тези групи са следени от много дълго време...и се знае какви методи ползват...защо изведнъж точно сега решиха да ги "избутват",да не казвам навират в очите?

И аз това отдавна го казах. А е странно обаче да питаш защо са решили да "избутват". Та нали такива като вас постоянно реват  - покажете та покажете докладите и доказателствата.   Ако може най секретните покажете :)

По е интересно че се споменава че отдавна американците са реагирали, включително и с тайни операции.

преди 2 минути, miro20 написа:

С нищо не ми е променено мнението за така омразните ви НПО-та, което съм споменавал отавна ... и тук и тук ...

Че кой очаква да си промениш мнението или ти самия. Докато ти върви бизнеса ще е тъй тя:) А кво си писал тук и тук, може да си го четеш ти, за да поубиеш малко време:)

Нищо не казваш за "пролетите". Значи САЩ може да ходи да бомби по Ирак и Либия, а Русия да не може да се меси на САЩ. Не е ли наглост това от страна на тези, които го твърдите?

И какво е лошото да се поддържат демократични промени в дадени страни ? Нали това е именно и част от дейността на тези НПО-та.

Която толкова ви бърка в здравето :) Споменал съм в линковете дето не ти се четат, защо.

Едно е да се намесваш по такъв начин, съвсем друго е да поддържаш самозабравили се режими, какъвто е този на Асад.

• Автор
преди 11 минути, karadzha написа:

Че кой очаква да си промениш мнението или ти самия. Докато ти върви бизнеса ще е тъй тя:) А кво си писал тук и тук, може да си го четеш ти, за да поубиеш малко време:)

Нищо не казваш за "пролетите". Значи САЩ може да ходи да бомби по Ирак и Либия, а Русия да не може да се меси на САЩ. Не е ли наглост това от страна на тези, които го твърдите?

Караджа,губиш си времето...

преди 3 минути, miro20 написа:

И какво е лошото да се поддържат демократични промени в дадени страни ? Нали това е именно и част от дейността на тези НПО-та.

Която толкова ви бърка в здравето :) Споменал съм в линковете дето не ти се четат, защо.

Едно е да се намесваш по такъв начин, съвсем друго е да поддържаш самозабравили се режими, какъвто е този на Асад.

Никой няма право да се намесва във вътрешните работи на друга държава без да е потърсена помощ от самия народ – първо. А второ – НПО-тата много чудничко никнат все около страни в близост до Русия; в Африканските страни нещо липсват, особено, ако нямат залежи от диаманти или златце.

Знаем ги кви демоктати са американците и за кво се борят (и един бивш шеф на ЦРУ да вземе да обяви, че не били империалистическа държава, как пък не). Та империализмът изключва демокрацията и каквато да е справедливост. Руснаците също са империя, ама не ламтят за целия свят като тия и имат само 1-2 бази извън тях си, а "демократичните" американци имат под път и над път:)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.