Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 2 часа, Lumberman написа:

Дискусия

Не знам защо все пробутваш тоя доказан фейкомет Костадинов :) :)

Нещо ново  за обученията на учители по история за робството и Русия няма ли ? :) 

Всъщност, резултатите му на изборите би трябвало да ти говорят нещо ?

преди 2 часа, Lumberman написа:

защо Миро-ментата още не е блокиран за непрекъснатите му расистки обиди по адрес на руснаците

Къде имам расистки обиди ? Аз критикувам режима на Путлер, не руснаците. И приветствам всякакви усилия на опозицията да премахне този пагубен режим.

И преди съм ти казвал - да критикувам хитлеристи фашисти / сега в случая казвам рашисти/ не означава омраза към германците. А към режима на Хитлер.

Правиш ли разлика ? :)

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 791,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 7 часа, miro20 написа:

тоя доказан фейкомет

Опа! Пак ли? Тоя път те забелязах, но и да не бях - нищо нямаше да пропусна. Същия си бездушник като онзи с очилцата в предаването. Пълна мижитурка и умствен инвалид, а моралното зомби като каквото се държиш няма как да компенсира последното, даже напротив! Рядко попадам на такива екземпляри като този Чолаков.

Но това не го казвам за Миро. Той няма полза от такива приказки, нито аз имам полза повече да се занимавам с него. При положение, че няма грам развитие в последните две години. Ама какво развитие да има като няма живец? Всяко живо нещо (растение, животно и прочие) расте и се развива. Само miro20 не. Извод: няма живот в него.

Добро представяне на Костадинов. Доста по-адекватно от онова видео със стрелбата. Все пак не сме Украйна, нали? Там по-може да мине. Направо не мога да повярвам, че може някакъв човечец като този Чолаков да плещи такива простотии и изтъркани опорки в национален ефир. Ама може... нали тоя го гледам тук от години. Сигурно и не разбира колко е неадекватен, понеже признакът за адекватност е да слуша началниците и да джафка както са му наредили.

преди 7 часа, miro20 написа:

Аз критикувам режима на Путлер, не руснаците.

Да, ама май забравяш каква част от руснаци стоя зад "режима". А например твоят любимец Борисов има 9 процента на изборите, от които сигурно 2/3 е купил и фалшифицирал. Ама за неговия режим не говориш?!

преди 7 часа, Lumberman написа:

Да, ама май забравяш каква част от руснаци стоя зад "режима". А например твоят любимец Борисов има 9 процента на изборите, от които сигурно 2/3 е купил и фалшифицирал. Ама за неговия режим не говориш?!

Първо - Ако имаше режим, какъвто в РФ е путлеристкия, ти нямаше да пишеш тук , а щеше да търкаш наровете в някое районно. :)  Поне така е в РФ за критика към властта, или забележи, за дори намеци и недоказани фрази , както прословутия последен случай за " приказен дол....гожител" . Дори няма да припомням други фрапиращи случаи на осъдени женици, майки с деца за пост, репост в социалните мрежи и др случаи които съмспоменавал и цитирал преди време .

Аз съм против това. Против такъв режим, за да може такива като теб да си изливат на воля "мнението" 

Второ .. за изборите.. .ще ми припомниш ли твоя доказан фейкомет Костадинов колко имаше на изборите ? :giggle1:

преди 41 минути, gagodrago написа:

Хайде бе, от цял форум никой ли не знае, защо ....

:offtopic_s:

Всъщност...всички си го знаем....щото,още когато се появи е ..."течност,излизаща от устата под налягане..." ...Нека се замислят тези,според които "не нарушавал правилата.."....и защо след него се появиха и още....а кадърни хора си тръгнаха....

преди 1 час, M.Николов написа:

Докладвайте, когато има реални обиди, а не когато на вас така ви се струва!

Напоследък  тези, които провокират останалите много им харесва бутончето <докладвай>. Първо се провокират хората и после като си изтърве някой нервите и докладче...така са свикнали.

Реално в тази тема се е обиждал и то не един път държавния глава и никакво отношение.

Мирко, къде си?Ужасттт, тоя президент се изколцати нещо или пък вече не слуша ментора си!:speak:

https://clubz.bg/84002-radev_dava_orden_stara_planina_pyrva_stepen_na_poslanik_rubin

преди 5 минути, nikssi написа:

Реално в тази тема се е обиждал и то не един път държавния глава и никакво отношение.

Реално в тази тема многократно  е обиждан и министър-председателя, а и предишния президент.

Нека мерим с един аршин!

преди 8 минути, M.Николов написа:

Реално в тази тема многократно  е обиждан и министър-председателя, а и предишния президент.

Нека мерим с един аршин!

И не само тях но не виждам как иначе ще си изразяват опорките без примерно да нарекат президента на България - пРезидент. Дали си мислят ,че така са по-еНТелегентни.

преди 18 минути, M.Николов написа:

Мирко, къде си?Ужасттт, тоя президент се изколцати нещо или пък вече не слуша ментора си!:speak: 

https://clubz.bg/84002-radev_dava_orden_stara_planina_pyrva_stepen_na_poslanik_rubin

Е ти съвсем преекспонираш пРезидента ни. Според теб какво , трябва да ходи с червена петолъчка на челото ли :)  и  забито в задния джоб знаменце на РФ :)  

Сериозно казано... направи ми впечатление статията  ти. - повече от 2/3-ти е изброена биографията на посланника. И в малък абзац :

Цитат

"Бяха разгледани теми в рамките на стратегическото партньорство между България и САЩ, както и въпроси на глобалната и регионална сигурност, двустранното сътрудничество в икономиката, енергетиката и науката, процесът на модернизация на Българската армия",

Та, като му гледам богатата биография, определено е активен и на явния и неявния "фронт". Наградата едва ли е за организирани вечеринки и партита за "подобряване на българоамериканските отношения"

Човек с такава биография кой знае колко на брой и с каква значимост операции е съгласувал с нашите служби а защо не и терористични актове са предотвратили. Няма и да разберем де.

Но предполагам е заслужена наградата , щом хората с достъп до тази класифицирана информация са го оценили и му я дават.

преди 14 минути, M.Николов написа:

По-скоро са го видели от някой.

Поне за това мога да споря за авторство дори :)   Не ми се рови кой първи го е споменал "пРезидент" , но не помня да съм го гледал от някъде, по скоро ми дойде  от самосебе си от коментирането на Решетников и ролята му за Радев.

Ако мерите според вашия "аршин " и за вас всичко е "опорки" , все пак има хора като мен със самостоятелно мислене  и ясна позиция.

преди 4 минути, miro20 написа:

Сериозно казано... направи ми впечатление статията  ти. - повече от 2/3-ти е изброена биографията на посланника. И в малък абзац :

Е, нали е от любимия ти клуб Зет.Един вид младите и красивите:D

преди 6 минути, miro20 написа:

Е ти съвсем преекспонираш пРезидента ни. Според теб какво , трябва да ходи с червена петолъчка на челото ли :)  и  забито в задния джоб знаменце на РФ :)

Напротив ти му вменяваш подобни зависимости, а той с всеки изминал ден те опровергава.

Ха-ха, верно ли некой въобще се опита да сложи термина интелигентност, в едно изречение с радиоточките на фашитгтон тук?

преди 25 минути, M.Николов написа:

Напротив ти му вменяваш подобни зависимости, а той с всеки изминал ден те опровергава.

Радвам се  да ме опровергава по този начин. Аз никакви зависимости не вменявам - по никакъв начин не са се променили ХРОНОЛОГИЯТА ,  ФАКТИТЕ около проучването му, предлагането на БСП,  криените срещи с Корнела  и т.н. Не са се променили по никакъв начин противоречивите му изказвания за санкциите и камарата неща казвани по назад  :)  

За разлика от теб, за мен нещата в случая сега са в малко по друга плоскост - дали наградата е заслужена или не . Според мен е.

преди 31 минути, M.Николов написа:

В Русия има хора на които не може да угоди каквото и да направи или каже все ще е недостатъчно. Не се ли сещат тези умници че СССР обяви война на България и влезе у нас не като освободител а като завоевател. Назначи свои хора да управляват държавата и нищо у нас не ставаше цели 45 години без благословията на Москва. След 1989 "сключи договор за съвместна дейност" със запада и в момента се оказва че сме "слуга на двама господари" . Не мисля че на всичко отгоре трябва да им бъдем благодарни за това обаче защо тези хорица вместо мълчаливо да замитат под килима тези факти недоволстват защо пък и не ги величаем задето са го направили.

преди 13 минути, lsmurf написа:

В Русия има хора на които не може да угоди каквото и да направи или каже все ще е недостатъчно.

Странно и тук има и пишат във форума.  :38:

преди 31 минути, lsmurf написа:

В Русия има хора на които ....

мозъка им е промит от антифриз,  самогон и съветски комунизъм - на тази комбинация малко хора могат да издържат. Освободили били България от фашистите хахахаххахахаха

Да, не е лошо да се припомня че СССР отдавна го няма, а сегашна РФ е пример за див, нагъл крадлив олигархичен капитализъм какъвто е нямало никъде по света предишни години.

Хубаво е някои хора и в България да си го татуират на челата. Тия с петолъчките на челата имам впредвид :) Дето погрешно се пишат русофили а са всъщност путинисти.

Президентът Румен Радев удостои посланика на САЩ в България Ерик Рубин с орден „Стара планина“ първа степен

Цитат

"Посланик Рубин актуализира дневния ред на нашите двустранни отношения. Внесе нов импулс в тях, особено в сферата на отбраната и сигурността, допринасяйки за модернизацията на българската армия. Благодарение на него се задълбочиха нашите двустранни икономически отношения както на държавно, така и на бизнес ниво. През целия този период имаме възход в двустранния стокообмен“, заяви президентът Радев

явно одобрява Ф-ките

За пируетите на пРезидента бях позабравил, но част от причината май наистина е в смяната на "текстописеца" :) :)  

Какво ли ще е "утрешния ден" на акробата, никой не знае :) 

Аз па искам ойларипито Генов да цитира европейски президент, който е казал поне "копче" на цру- то.

Президентсвото: Кабинетът задраска прозрачната процедура за Ф-16 и затова българите ще плащат повече!

Цитат

Президентската институция не участва по никакъв начин в разговорите, провеждани  от българската правителствена делегация в САЩ. Правителството "задраска" прозрачната процедура за придобиване на Ф-16, затова българите ще плащат повече и при неясни условия. 

Това заявиха от пресцетъра на държавния глава във връзка с изявлението на премиера Борисов пред граждани на гара Белозем, че в последните дни правителството има пълната подкрепа на президента Румен Радев за закупуването на самолетите Ф-16.

В отговор на въпрос дали стигнат парите, след като ще се купуват и нови изтребители за армията, министър-председателят отговори: "Има изискване - ако искаш да членуваш в НАТО, 2% от БВП трябва да отиват за въоръжение. Като искаш да членуваш в НАТО, трябва да имаш надеждна система за сигурност. Тези, които имат морета - и кораби. И авиация, сухопътни сили. Така че - купуваме и пазариме за максимално намаляване на цената на самолетите, за да имаме най-надеждната авиация...Видяхте в последните дни - пълна подкрепа на президента! Това, което правим, той го промотира - съответно в Словения и в Санкт Петербург (б.р. - премиерът има предвид участието на държавния глава във форума "Три морета" в Словения и в икономическия форум в Русия).

"Единствената подкрепа, заявена от държавния глава, беше за провеждането на прозрачна състезателната процедура за придобиване на нови изтребители като гарант за постигане на най-добрите условия за България. Тази процедура  беше „задраскана“ от правителството, което прие българите да плащат при неясни условия и да плащат повече", заявиха пред Епицентър.бг от офиса на държавния глава. 

Ето цялото изявление на пресслужбата на президента Радев:

Регионалните инициативи за транспортна и енергийна свързаност, в които България участва, нямат отношение към проекта за нов изтребител за българските ВВС.

Президентската институция не участва по никакъв начин в разговорите, провеждани  от българската правителствена делегация в САЩ.

Единствената подкрепа, заявена от държавния глава, беше за провеждането на прозрачна състезателната процедура за придобиване на нови изтребители като гарант за постигане на най-добрите условия за България.

Тази процедура  беше „задраскана“ от правителството, което прие българите да плащат при неясни условия и да плащат повече. Неясни са и важните за българската икономика условия за индустриално сътрудничество и офсет.  Към този много важен проект не трябва да се подхожда с лозунги и заклинания, а с реални аргументи.

Президентът очаква от българското правителство да не посяга на заложените условия и на способностите на новите изтребители, в стремежа си да намали цената, защото това ще обезсмисли целия проект."

Познайте кой пак излъга...

За справка: Борисов за Ф-16: Имаме пълна подкрепа от президента, чухте го в Санкт Петербург! (ВИДЕО, СНИМКИ)

преди 16 минути, Мойра написа:

правителството, което прие българите да плащат при неясни условия и да плащат повече

Приело ли е ? айде бе ? Кога ?

преди 16 минути, Мойра написа:

Познайте кой пак излъга...

Ми ето - пРезидента лъже. НАй нагло и безочливо

За самия форум в С.Петербург...

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 12 минути, miro20 написа:

Ми ето - пРезидента лъже. НАй нагло и безочливо

Пак ли си на работа?

Ето ти още една тема за тролене.

Радев открива кръгла маса - „Предстоящ избор на главен прокурор – критерии и обществени очаквания“

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.