Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Президентът Румен Радев: Корнелия Нинова се е доказала като човек, който знае какво прави и носи отговорност за постъпките си

Цитат

Много е важно България да не остава без политическа опозиция, защото това ще бъде пагубно за нашата демокрация. Това каза пред журналисти в село Труд президентът Румен Радев по повод оттеглената оставка на Корнелия Нинова на конгреса на БСП днес, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Пловдив. „Мисля, че Корнелия Нинова се е доказала като човек, който знае какво прави и носи отговорност за своите постъпки“, каза още Радев и допълни, че един лидер на партия не трябва да се води само от това как той лично се чувства, а как се чувства партията му, за да бъде силна. „Мисля, че Нинова знае какво прави“, повтори президентът и уточни, че няма никаква информация за днешния конгрес на БСП. Държавният глава изрази очакването си България да има единна, сплотена политическа позиция, защото е важно за всяка една власт да не остава без опозиция. На въпрос как вижда развитието на БСП, Румен Радев отговори, че многократно е заявявал, че в партийни дела не се меси.
Президентът пристигна в село Труд по повод 150-годишнината на местната църква „Света Троица“. „За народа ни сигурният брод към нашата идентичност винаги е съществувал и това е вярата“, заяви президентът в словото си през жителите на селото. „Убеден съм, че подкрепата на БПЦ има традиции и днес те са силни. Отстояването на нашата вяра изисква духовна сила“, добави Румен Радев. Президентът отбеляза, че не за първи път е в тази църква и че познава отец Кирил още от времето, когато е бил в Авиобазата в Граф Игнатиево.
Храм „Света Троица“ в село Труд е създаден от майстор Минчо Богданов Стари през 1869 година. Честването на 150-годишнината и съвпада с един от най-големите православни празници Петдесетница. Тържествена литургия по случай празника отслужи пловдивският митрополит Николай.
Цветана ТОНЧЕВА

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 час, Мойра написа:

Модераторите биха се отървали с удоволствие от овцата и мирко, но нямат такива права, за жалост.

Едва ли има някой от тях, който да одобрява просташките изцепки, манипулации, личните нападки и клевети на троловете.

Мн добре казано ! И кои са троловете с "просташките изцепки, манипулации, личните  нападки и клевети " ??? :)

Я да видим ?

Добре че все пак се вижда дори за непредубеден читател кои сте. :)

преди 2 часа, nikssi написа:

Миро има наказания за по-три дни това мога да го потвърдя

О да, то се и вижда още - седи ми едно предупреждение с което се гордея дори .

Да го припомня за какво  - Изразих съмнение в психическата лабилност на някои съфорумци тук.

За тези думи бях наказан. Я да сравним моя израз с километрите необоснована помия които се сипе срещу мен ?

Модераторите биха се отървали с удоволствие от овцата и мирко, но нямат такива права, за жалост.

Замисли се малко.

Ти или тези които с пяна на уста искат да ни изгонят, разстрелят, смачкат, унизят, и всичката тази помия която ръсите и одобрявате, можете ли да кажете ПОНЕ ЕДНА причина ЗАЩО ?

Обикновен цитат - Миро каза еди какво си, и затова искам да го изгоните, разстреляте, и да танцуваме върху трупа му :) 

Поне един цитат. Моля.

на 7.06.2019 г. в 18:01, miro20 написа:

.

на 7.06.2019 г. в 18:01, miro20 написа:

Защото да ви припомня, тази идеология е обявена за престъпна със декларация на НС. Така че сте извън закона, и ако възхвалявате такава социалистическа и комунистическа пропаганда, е напълно логично да понесете полагаемото. :)

политика или идеология не може да бъде обявена за престъпна с декларация ! Трябва да има съд , с обвинение и  защита , както в Нюрнберг, и обвинението да спечели в СЪДА !  Както фашистката и нацистка политики и идеологии бяха обявени за престъпни,  в следствие на което фигурират в наказателните кодекси на много страни, включително на България. 

Комунизма и социализма като идеология никой не може да осъди!  Първо трябва да спечели война срещу тях, тоест никога. Днес комунистите в Китай са управляващи, в Русия и Франция са парламентарно представени. Споменавам само три от петте страни в СС на ООН. Даже и сега  в България и има 4-5  комунистически партии.

Този   miro20 е  отчайващо  предубеден и неграмотен лумпен, но с претенции. Такъв ако има  власт ще има да съди и разстрелва  всеки който не му харесва. 

Редактирано от Народно опълчение
дублиран текст по грешка (преглед на промените)

преди 2 часа, Мойра написа:

Едва ли има някой от тях, който да одобрява просташките изцепки, манипулации, личните нападки и клевети на троловете.

За съжаление на доста хора очевидно им е писнало от тия двамата и са отпрашили надалеч. Но предполагам, че именно това е основната им задача - саботаж - защото тъй или иначе никога с нищо не допринасят към дискусиите и никого в нищо не убеждават. Форумът би могъл да тръгне в друга посока, ако такива не си разиграват коня както си искат. Но очевидно са ценни. И пишат само в политическия раздел. Но определено е омерзително да погледнеш темите и в първите десет от тях последната дума да е на оня със забрадката или калансув. На онзи последния май са му сложили усмирителната риза или са му спрели финансирането и се изгуби в последно време? Но той е стартирал теми за години напред тъй или иначе.

Ето, заради тия простотии трудно се дискутира по същество. Но то дискутират хора, които имат общо, а не отявлени врагове. Отявлените врагове отзовават дипломати и налагат санкции.

преди 1 час, Народно опълчение написа:

Този   miro20 е  отчайващо  предубеден и неграмотен лумпен, но с претенции. Такъв ако има  власт ще има да съди и разстрелва  всеки който не му харесва. 

Не, просто е платен провокатор във форума, и може и да знае и по-добро от това, което прави, но може и да си е точно такъв, какъвто го описвате. Напълно е безполезен във всяко отношение и кибичи тук по цял ден. Единствено го бива да дерайлира дискусии и да ги оспамва с мнението си. Хубаво поне, че може да бъде игнориран и да не излизат тия мнения. То тъй или иначе не е важно някой да ги чете, а да се трупат бройките и да дрънкат стотинките.

преди 1 час, Народно опълчение написа:

Напротив. Спрямо вашите гаменщини ясно се вижда кой какво "Желае" на съфорумците. Аз съм последния който би желал нещо лошо на някого тук.

Затова и нито един цитат не можете да извадите в противното, а само празни приказки.

Като тоя лянгурман дето ме е блокирал, игноритрал, пък само за мен говори :)

Странни хора сте, няма спор. Добре че никой не ви взема насериозно. :) 

преди 3 часа, Мойра написа:

Ах да..  Радев отново показа пристрастност.

Само че Корнела отново показа това което споменах наскоро от критиката на Р.Овч. /който по принцип я защитава/

- тактиката на Корнела е напред, кръгом и пак напред.  Така и сега с оставката :) 

Пълна безочлива безпринципност и безотговорност.

преди 11 часа, Мойра написа:

Ако това твърдение беше истина и Нинова наистина знаеше какво прави и носи отговорност за постъпките си нямаше как да се случи циркът с обещаната и оттеглена оставка . Или наистина знае какво прави и е подала оставката със съзнанието че така се прави в нормалните партии или просто не счита БСП за нормална партия . Може би се изживява като незаменма което в крайна сметка е сериозна обида за БСП според мен първата политическа сила , партия със сто годишна история не е способна да излъчи равностоен кандидат това ли ни казва с оттеглянето на оставката си госпожа Нинова. При всички случаи деиствията и напомнят тез на Борисов само че в по тежък вариант защото той е променял многократно мнението си но не и за неща като оставка които са свързани директно с личното достойнство на човека . Неговите отстъпления могат да се нарекат и "гъвкава политика" докато поведението на Нинова показва само колко много държи на властта която притежава в момента. Президентът просто се доказва като правоверен ниновист и нищо повече.

преди 33 минути, lsmurf написа:

Ако това твърдение беше истина и Нинова наистина знаеше какво прави и носи отговорност за постъпките си нямаше как да се случи циркът с обещаната и оттеглена оставка . Или наистина знае какво прави и е подала оставката със съзнанието че така се прави в нормалните партии или просто не счита БСП за нормална партия . Може би се изживява като незаменма което в крайна сметка е сериозна обида за БСП според мен първата политическа сила , партия със сто годишна история не е способна да излъчи равностоен кандидат това ли ни казва с оттеглянето на оставката си госпожа Нинова. При всички случаи деиствията и напомнят тез на Борисов само че в по тежък вариант защото той е променял многократно мнението си но не и за неща като оставка които са свързани директно с личното достойнство на човека . Неговите отстъпления могат да се нарекат и "гъвкава политика" докато поведението на Нинова показва само колко много държи на властта която притежава в момента. Президентът просто се доказва като правоверен ниновист и нищо повече.

Нинова си е Нинова, Борисов - Борисов.

Всеки един човек е уникален и не бива да бъде сравняван с друг човек.

Нинова оттегли оставката си, за да спаси БСП от лешоядите, които я провалиха преди години, но сега дават ясни сигнали, че искат да управляват в коалиция с ГЕРБ.

Явно са изгладняли много за времето, в което нямаха възможността да крадат на воля.

За момента в БСП няма друг изявен лидер, освен Нинова.

Това е мнението ми и колкото и да изглежда странно, не съм симпатизант на БСП.

Колкото до президента - уважавам го като личност и като президент на България!

преди 15 часа, Без умствен капацитет написа:

😂а какво е поела за Техноимпекс 

Овцо, ти развалена грамофонна плоча ли си, та не се умори да повтаряш тая сделка, която не е доказано, че е незаконна.

преди 6 часа, Мойра написа:

Нинова си е Нинова, Борисов - Борисов.

Всеки един човек е уникален и не бива да бъде сравняван с друг човек.

Нинова оттегли оставката си, за да спаси БСП от лешоядите, които я провалиха преди години, но сега дават ясни сигнали, че искат да управляват в коалиция с ГЕРБ.

Явно са изгладняли много за времето, в което нямаха възможността да крадат на воля.

За момента в БСП няма друг изявен лидер, освен Нинова.

Това е мнението ми и колкото и да изглежда странно, не съм симпатизант на БСП.

Колкото до президента - уважавам го като личност и като президент на България!

Не съм много съгласен с тезата че не бива да ги сравняваме - в противен случай как да преценим за кото да гласуваме като дойдат избори. Така е , хората са уникални но политиците са се съгласили да бъдат сравнявани и оценявани иначе просто не е трябвало да стават политици. Твоето мнение е че Нинова иска да спаси партията от нещо моето е че се опитва да спаси политическата си кариера. Не съм човекът който трябва да посочва дали има или няма по подходящ лидер в БСП просто би ми било странно ако наистина в една такава голяма партия няма поне десетина човека които да могат да заменят успешно Нинова. Ако това е така както твърдиш не дай боже ако се случи нещо с нея означава ли че и партията ще умре . Не е логично. Незаменими хора просто няма. Не че искам Нинова да бъде сменена -знам че това нищо няма да промени. Просто ми е забавно как привържениците на БСП приемат безропотно всякакви неадекватни действия на своята лидерка.

преди 1 час, lsmurf написа:

Просто ми е забавно как привържениците на БСП приемат безропотно всякакви неадекватни действия на своята лидерка.

Още по забавно е как твърдят ч ене са симпатизанти на БСП, но повтарят едно в едно опорките на БСП и Корнела .

Едно в едно !

Да, прав си че няма незаменими, и че просто Корнела е стиснала кокала със зъби, защото знае - изтърве ли го, се сурва в бездната на небитието.

Но за мен е наистина много по важно как поредния срамен пирует и безпринципна позиция се изкарва като "спасителна мисия" . :)

Тактиката и е - Напред, осрахме се, кръгом , осрахме се , и пак напред !

преди 8 часа, lsmurf написа:

Президентът просто се доказва като правоверен ниновист и нищо повече.

Точно.

преди 1 час, sliderum написа:

Овцо, ти развалена грамофонна плоча ли си, та не се умори да повтаряш тая сделка, която не е доказано, че е незаконна.

Просто си е такава, каквато се е самоопределила, което ѝ прави чест.

А другите ѝ писания...:getout:

преди 2 часа, sliderum написа:

а ти доказали че ГЕРБ са корумпирани / да ти припомня че ако се докаже спират всички еврофондове

Просто си е такава, каквато се е самоопределила, което ѝ прави чест.

А другите ѝ писания...:getout:

като теб нали - нали знаеш че противоположностите се привличат, но ние с теб сме плюса

преди 21 минути, Без умствен капацитет написа:

а ти доказали че ГЕРБ са корумпирани

Защо да доказвам нещо, което те самите вече не могат да скрият, в резултат на което се люспят като...Е оставям на теб да дадеш определение  като какво се люспят.

преди 16 минути, sliderum написа:

Защо да доказвам нещо, което те самите вече не могат да скрият, в резултат на което се люспят като...Е оставям на теб да дадеш определение  като какво се люспят.

преди 39 минути, Без умствен капацитет написа:

а ти доказали че ГЕРБ са корумпирани / да ти припомня че ако се докаже спират всички еврофондове

Сега ми просветна защо назначават слабограмотни малоумници за тролове........идеята е, че всеки нормален човек след определено време се изнервя от опитите за комуникация с такива и губи желание въобще да участва в дискусията!

Все едно да спориш с радиоточка.

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

да ти припомня че ако се докаже спират всички еврофондове

Ха-ха, еврохейците мижат. Те на Гърция наляха толкова десетки милиарди, а през предишните години общо стотици милиарди, те самите имат национални дългове, някои от тях за по над трилион евра и въобще, парите са решили че е добре да се въртят и да не седят на едно място. Така, че  спирането би било в резултат не на доказана корупция, а ако твърде много не излизат сметките. Т.е., не се представя никаква работа, при разходени средства. Пък за качеството на работата мижат какво е наистина, а по документи сичко е на 6.

преди 4 минути, M.Николов написа:

Сега ми просветна защо назначават слабограмотни малоумници за тролове........идеята е, че всеки нормален човек след определено време се изнервя от опитите за комуникация с такива и губи желание въобще да участва в дискусията!

Истина е!

Хората влизат във форумите, за да общуват с други хора, а не с радиоточки.

Няма по-дразнещо присъствие от това на троловете!

преди 46 минути, M.Николов написа:

това го казват за жени които карат критическата - явно коментара ти е насочен към друг, но той не е разбраз, познай защо

преди 39 минути, Мойра написа:

Истина е!

преди 39 минути, Мойра написа:

та ти коментираш ли :wub: само цитираш статии и казваш - така е, истина е, вярно, точно и подобни - това коментар ли е

за мен е някой да ти казва какво да правиш - ако ти кажа за метнеш през терасата 10 000 може и да го направиш

https://exnovinite.bg7.eu/269372/

А бай Мирчо живее с мисълта, че МиГ- 35 било митология.

преди 12 часа, Мойра написа:

Истина е!

Няма по-дразнещо присъствие от това на троловете!

Така е. Човек влиза за дискусия и обмяна на мнение, и среща гаменщина, офтопици, обиди, яростно плюене срещу всичко що не пасва на червена пропаганда за малоумници,  сляпо копипействане на червени партийни сайтове....  хм.. чакай малко.. кой казваш го прави това ? :laughing4:

преди 9 часа, sound написа:

https://exnovinite.bg7.eu/269372/

А бай Мирчо живее с мисълта, че МиГ- 35 било митология.

Така ли ?  Винаги съмс е възхищавал на руските успехи във военната област, просто защото те... нямат други :) Освен война друго не могат да правят.

Но и не съм сляп да вярвам на елементарна пропаганда. В случая големи възхвали за ... само два изтребителя, плюс евентуално още четири във  великтие военокосмически галактически сили :) 

Сещам се че Индия преди година май се бе отказала от техните "най модерни" самолети. Защо ли ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 14 часа, M.Николов написа:

А , сети ли се най сетне! Поради същата причина назначават и малоумници за политици - хората да загубят интерес към политиката и управлението на държавата . Общо взето постигнали са го като гледам колко процента гласуват на изборите. Забавното е че го споделяш именно в този раздел . Ти да не намекваш нещо за господин Президента ! 😀

преди 8 часа, miro20 написа:

В случая големи възхвали за ... само два изтребителя

Принципно и толкова не им трябват - за какъв чеп са им? Армия и въоръжение си имат предостатъчно. Да произвеждат още какъв смисъл, след като янките извиват ръцете на целия свят да не купуват от руснаците, дори и водка, та камоли самолети.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.