Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 8 часа, M.Николов написа:

Отдавна си е изпял песента, въпросът е с какво да го заменим.

Гербаджиите постоянно отлагат машинното гласуване нищо че е прието в закона. Защо ли? Машинно гласуване, чистене на мъртвите души ( не съм оптимист) и в следващият парламент е напълно възможно да видим нови формации като " Възраждане" , Мая Манолова, С. Трифонов и т.н. а някои сегашни тарикати и популисти да не влязат. 

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 848k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 3 часа, ДИоNД написа:

По мое мнение трябва да се издирват млади хора, т.е. дъртите да се оттеглят в пенсия ... но то пусто кокал така не се дава ....

ш са сетиш :)  Викат му лустрация.  Не съвсем , но в частност  припокрива термина. :)  

Ама пусто .. не ви се пуска кокала... Ако се наритат всичките  държавни служители дето вземат и хубава заплата и още по хубава максимална пенсия... е.. може и да потръгнат нещата....

Ама уви....  много сте, силни сте...

преди 10 часа, M.Николов написа:

Никакъв, разбира се!

Социологическа агенция направила допитване до хората, какъв човек биха искали да бъде кандидат за президент.

Ами ако не знаеш, това им е работата на тези агенции.

Ааа, ама хора от инициативен комитет използвали резултатите от допитването и избрали кандидат за президент, който отговаря на критериите от допитването.

Е и?Нищо не морално, не виждано и незаконно!

БСП след анализ решили да подкрепят и те този кандидат.

Благодаря че не спориш вече за това проучване. Малкия проблем е че активната страна в тези неща не са БСП , а чужда разузнавателна-лоистка служба. Която прокарва чрез поконтролна партия /БАП/ свой кандидат.

Та къде е проблема?

Ааа сещам се, понеже изследването било платено от Решетников и подарено на сдружение"Русофили"

И това също .

в други държави това е предостатъчен аргумент за импийчмънт.

Ама за такива като теб, нема проблем.

Другия проблем , за който ти никога няма да се сетиш , е че на този "профил" отговрят и други хора.

Както съм казвал, истинска генералска битка можеше да стане АКО ГЕРБ бяха разменили вицето с Цецка.

Пониш ли кой беше за вице ? Не помниш я... от де да помниш. Нямаше такава кампания за него , както за Радев.

А вицето бе един напълно достоен генерал, който при подобна рекламна кампания, можеше да отвее Радев като куцо пиле домат.

Ако имаш интерес за обективност, можеш да ги сравниш като биография и т.н.

Та... това е проблема... прокарва се от чужда разузнавателна служба , кандидат, удобен САМО на червената подконтролна на Кремъл, кандидатура.

Значи не е проблем, когато партията ти се финансира от чужда фондация, не е проблем, когато чужди фондации се бъркат в изготвянето на закони в страната и влияят на политическия живот в страната, но това е проблем!

Много не си в час. Прави ралзика между публична дейност, и задкулисна такава.

АМа разбира се че за теб съм "бос" ... Аз затова казах АКО имаш интерес за обективност... ама уви...при теб няма как да стане :) 

Толкова гафове и президентски, и бесепарски, и касаещи външно дирижиране в най явен вид.... за слепите всичко това е .. "няма проблем "

Това е положението, като са ти такива възможностите, аз сега да лъжа ли?

Ти правиш някакви свои опити за разсъждения и след това ги представяш за доказани факти.:giggle1:

Да, такива ми са възможностите. Наваксвай. Какво съм ти виновен че не можеш да мислиш обективно  ?

:) 

Тогава имаш проблем с понятието "фантазия" .

Това което аз казвам, няма нищо общо с това. :) 

Разбра ли Борисов защо атакува Президента чрез Гешеф?

Искал да се кандидатира той за президент, но това не може да стане при сегашния рейтинг на Радев и за това сега целта е да се окаля Радев на всяка цена.Да видим какво още ще измислят.

преди 55 минути, miro20 написа:

Както съм казвал, истинска генералска битка можеше да стане АКО ГЕРБ бяха разменили вицето с Цецка.

Па да бяха питали Решетников - той щеше да им обясни колко са прости, че най- напред издигат тъз шматка за президент, още повече след предишната им шматка плевню: то не, че фал, ами автогол. Боко много обича да се обгражда със шматки, като цяло, тъй че никой не му е виновен -- ни решетников, ни русия, ни бсп, ни радев, ни цру, прочее дори цецито не му е виновна, а най- вече, преди всичко, и с абсолютна сигурност, народа въобще не му виновен.

преди 5 минути, M.Николов написа:

Разбра ли Борисов защо атакува Президента чрез Гешеф?

Искал да се кандидатира той за президент, но това не може да стане при сегашния рейтинг на Радев и за това сега целта е да се окаля Радев на всяка цена.Да видим какво още ще измислят.

А ти верно ли вЕрваш на тази простотия ?

С какво е толкова привлекателна позицията "президент" за ББ ???  Или за някой друг ???

Аз логика не виждам.

Властта не е у президента, а в правителството.

Хайде Радев да стане премиер. Ако трябва Решетников да изивка за пи-ар, и заедно с Корнела да мислят как да стане тази работа.

:)  Защото аз не виждам как ще стане.

преди 9 минути, insec написа:

Па да бяха питали Решетников - той щеше да им обясни колко са прости, че най- напред издигат тъз шматка за президент,

Нямаше нужда. ББ умишлено загуби президентските избори.

Направи си сепуко преди балотажа, казвайки че Цецка не е добра кандидатура.

Което не бе точно сепуко, а както  бе казано после - какво биха казали ако бяха спечелили и президентсктие избори ? Тотална узурпация на властта.

Така че, това бе просто подарен пост

преди 39 минути, M.Николов написа:

Няма Радев ще си кара и втория мандат като президент, за премиер ще видим кой, нека да минат изборите.:)

За премиер пак може боцко. Той е послушен и работлив. И е съгласен с всеки началник... :)

преди 1 час, miro20 написа:

Властта не е у президента, а в правителството.

Хайде Радев да стане премиер. Ако трябва Решетников да изивка за пи-ар, и заедно с Корнела да мислят как да стане тази работа.

:)  Защото аз не виждам как ще стане.

Ами много лесно може да стане. Радев прави своя нова партия и при положение, че зад него стои одобрението на 90% от българите(избран е мажоритарно), няма да му е трудно да детронира Боко тиквата, който вече е стар, дебел и грохнал на края на политическата му и мафиотска кариера. Обикновените хора открито мразят Бойко заради крадливата му корумпирана партия, а Радев го подкрепят...

Тиквата и тъпите му калинки много добре виждат тази заплаха и затова се опитват да омаскарят Радев със всички средства, защото знаят, че ако Радев направи своя партия, изхабения Бойко е ЧАО.

преди 11 минути, _Belial_ написа:

За премиер пак може боцко. Той е послушен и работлив. И е съгласен с всеки началник... :)

Не може, много издънки направи.Държавата буксува с него.

преди 7 часа, miro20 написа:

ш са сетиш :)  Викат му лустрация.  Не съвсем , но в частност  припокрива термина. :)  

Ама пусто .. не ви се пуска кокала... Ако се наритат всичките  държавни служители дето вземат и хубава заплата и още по хубава максимална пенсия... е.. може и да потръгнат нещата....

Ама уви....  много сте, силни сте...

Далеч си от истината ... :) 

Ей туй ми харесва Мире в тебе ... :) Свързваш тукашния ми имидж с реалния ми, а двата изобщо нямат никаква връзка с моята личност ... ;) 

За това и си въобразяваш, че подхождам лично към теб, а де факто е думам ти имидж Мирко, а ти се сещай Снахо ... ;) т.е. да се сетят тея дето са зад теб Мире мое любимо ИИ-че ... ;) 

Кратко: Възприемам те като едно сладко ИИ-че ... хм ... навремето имаше едно тука - Симката, Питотя ли му се викаше, а сега си ти ... :) 

Та, така ми ... :) е .... завидяхте ми на мен пенсионера, че съм доволен ... :) Пъ и пък максимална ми била пенсията ... :) 

Развесели ме! Благодаря ти! :) 

Бил си ми психоаналитик .... и трябвало да ти плащам ... ох ... аз съм за теб психоаналитика Мире ... шъ се усетиш ... ;) т.е. този имидж тука де съм го създал ... :) 

преди 33 минути, ДИоNД написа:

е .... завидяхте ми на мен пенсионера

бе кой говори на тебе бе :)  Това че съм те уцелил в 10-ката и само с 1,2 изречения предизвиквам поредната ти тирада ... е показателно кой е психоаналитика :) 

преди 6 часа, gagodrago написа:

Ами много лесно може да стане. Радев прави своя нова партия и

Той си има бе. БСП. Въпроса е.. дали бСП ще се преименува за пореден път, за да "не изглежда като БСП" :giggle1:

Нали това ви е "тактиката" ...  - Срам ви е да застанете с името БСП /защото е тотално компрометирано / и измислихте "инициативен комитет" , съставен обаче изцяло от червени кадри - Бат Серго, Дърева, Дачковци, и кви още бяха... и издигнахте така "хамелеонски" другартя пРезидент. :laughing4:

Та така ще е и новата партия на Радев - поредното "ново БКП"  :) 

преди 6 часа, M.Николов написа:

Не може, много издънки направи.Държавата буксува с него.

Все пак държавата мърда леко напред и нагоре, а не да буксува. И за радост , това го казват много външни безпристрастни банкови и др институции.

а те " на сълзи и пропаганда не вЕрват".

Ах да... Боко е виновен за кризата с ВиК... дето от 60 години не е пипано .... :)  

Може би си е играл като малък в някоя локва , и това е пряко доказателство за причастност и вина. :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 24 минути, miro20 написа:

бе кой говори на тебе бе :) 

Мире, не пенсионерите създават проблемите ... ;) 

Проблема е, че няма кадърни млади!!!

Аз съм просто един дърт мърморко, но младите ме възприемат като заплаха, като нещо което е виновно да са на това дередже, а това е лъжа!!!

Това, че не могат да се реализират, е поради факта, че не се изучават, а ламтят веднага да станат директори. Те не им пука за политиката и изобщо смятат същата за нещо гнусно. Това дава възможността на инфантилни деца на партийни високо издигнали се персони да мачкат и до съсипват България!

Тук изобщо не става въпрос дали са деца на бивши партийни личности на БКП, а за инфантилните деца на партийни личности от БСП, СДС и ДПС. Именно тези бивши партии съсипаха Държавата!!!

Това е най-най-новата история. Да се отвлича вниманието на младите в това, че БКП е виновно за тяхното положение е пълна твоя фантазия!!!

НДСВ просто "чукна" въпросните политически топки ... :) И стана к'вот стана ... :)

Ако СДС-то разгроми икономиката, то ДПС-то разпродаде военните имоти (даже посегна и на милиционерските имоти, но удари на камък... :)), а БСП си приватизира определени неща ...

Това е голата истина ... Няма вече България!!! R.I.P Да живее БулгариСтанишева Прекрасна Страна ... :) управлявана от Ахмет Доган, ама в сянка ... :)

Да Мире, свалям му шапка на Ахмет Доган ... той направи наистина политиката ни такава каквато е сега. Той на времето финансира млади хора да се изучат като политици.

Политика се учи!!! Тя не става само с агитация. Ти просто си наемен агитатор Мира ... Нищо друго!!!

Живей с мир!

преди 11 минути, ДИоNД написа:

Живей с мир!

Това и правя. Едно от нещата които ми помага в това е... да не вярвам на лъжи и наивна пропаганда.

Пожелавам ти го и на теб.

А да... и разберете най накрая че на хора които не вярват на лъжи и пропаганда, няма нужда да им се плаща.  :) 

преди 4 минути, miro20 написа:

Пожелавам ти го и на теб.

Благодаря!

преди 12 часа, nikssi написа:

И някои като патриотите и аптекарите ще духат супата на следващите избори. 

Те и не са се надявали на повече. Въпросът е Борисов 4 или...? Що се отнася до Радев, ситуацията е патова. Много хора хем искат да го припознаят като антипод на ББ, хем не могат да го направят, заради това, че кандидатурата му беше издигната от БКП. И тя, ако не беше издигната от тях, нямаше да е президент. Аз самият не гласувах за него, поради тази причина. Гешев, човекът се опитва да му помогне, като му вдига рейтинга, :) но не е достатъчно.

преди 4 минути, Мальчик Бананан написа:

Те и не са се надявали на повече. Въпросът е Борисов 4 или...? Що се отнася до Радев, ситуацията е патова. Много хора хем искат да го припознаят като антипод на ББ, хем не могат да го направят, заради това, че кандидатурата му беше издигната от БКП. И тя, ако не беше издигната от тях, нямаше да е президент. Аз самият не гласувах за него, поради тази причина. Гешев, човекът се опитва да му помогне, като му вдига рейтинга, :) но не е достатъчно.

Какъв антипод бе човек , същия празнодумец и влюбен в себе си политик , хората го избраха защтото им е писнало от политици  ама не познаха. Че и на физиономия  си приличат 😄

преди 1 час, Мальчик Бананан написа:

Кандидатурата на Радев не беше издигната от БКП, а от КГБ. Радев е финансиран със значителен финансов ресурс от Кремъл да препъне България по пътя към еврозоната и да прокарва интересите на Путин и руските олигарси в България... ако не вярваш питай другаря Мирчев.

Определено не е така - че си приличат. И не е политик. Ако беше такъв, щеше да си опече питката. Просто му липсва мисленето с няколко хода напред.

преди 2 минути, gagodrago написа:

Кандидатурата на Радев не беше издигната от БКП, а от КГБ. Радев е финансиран със значителен финансов ресурс от Кремъл да препъне България по пътя към еврозоната и да прокарва интересите на Путин и руските олигарси в България...

Сори за реакцията ми (емотикона), ама... Кой е на власт 10 години и ни тика към руско енергийно влияние? Радев ли? Радев е президент именно благодарение на ГРОБ най-вече. Отказът на падишаха да издигне нормален кандидат срещу Радев беше нарочен - за да има Борисов антагонист, с който да се "бори" - защото просто така действат "тея". Радев беше нужен на Борисов. Това, което се разигра в Парламента беше пример за това, което говоря.

преди 5 часа, miro20 написа:

Той си има бе. БСП. Въпроса е.. дали бСП ще се преименува за пореден път, за да "не изглежда като БСП" :giggle1:

Нали това ви е "тактиката" ...  - Срам ви е да застанете с името БСП /защото е тотално компрометирано / и измислихте "инициативен комитет" , съставен обаче изцяло от червени кадри - Бат Серго, Дърева, Дачковци, и кви още бяха... и издигнахте така "хамелеонски" другартя пРезидент. 

Та така ще е и новата партия на Радев - поредното "ново БКП"  

Все пак държавата мърда леко напред и нагоре, а не да буксува. И за радост , това го казват много външни безпристрастни банкови и др институции.

а те " на сълзи и пропаганда не вЕрват".

Ах да... Боко е виновен за кризата с ВиК... дето от 60 години не е пипано .... 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.