Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 12 часа, B3M2W0 написа:

На времето завърших ШЗО със специалност радист , след доста години по един месец запас всяка, ме преквалифицираха на шифровчик и минах специално обучение в Банкя. След време от РДВР им трябваше запасен шифровчик и от армията ме прехвърлиха в МВР, където приключих със запасите. Надявам се, въпреки ограничените си възможности да си разбрал.

Писането тук, в този раздел, го отчитам като грешка. Чао!

Какво се обясняваш? Вече няма нужда. Стана ни ясно всичко. 

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 792,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 57 минути, nikssi написа:

Какво се обясняваш? Вече няма нужда. Стана ни ясно всичко. 

Много ценно мнение за пореден път.

Нещо се нервиш че никой не се интересува от теб ли , кво ?  :) 

преди 22 минути, miro20 написа:

Нещо се нервиш че никой не се интересува от теб ли , кво ?  :) 

Ха ха ами явно твоите мнения са мноОООго ценни. И какво ми дреме дали някой се интересува от мене , аз да не съм джендър бе!

на 30.01.2020 г. в 14:36, miro20 написа:

Да, дребна риба съм. И съм учил на няколко места в СССР. И не, не съм бил партиен член :) 

А ти както винаги просто не си в час. :)  Както винаги.

Голяма рибо :) 

Или направо Шаран да ти викам ?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Тъй де. Такива като те все гледат да се заяждат, да ме провокират, и изпитват някакъв фетишизъм да ровят бельото на хората.

Че и си прави извадка и колекционира мои отговори на тролове като теб дето само това питат и се заяждат :) 

Идея си нямам какъв е този нездрав, граничещ със хомосексуализъм интерес към мен.

И пак да ти го кажа по ясно - на никой не му пука за теб, колкото и да се стараеш.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 21 часа, lsmurf написа:

Да вземе да подгони някои хора моля ти се!

Подгонил - с голи приказки по медиите, баш в стил а ла Борисов, който даже от Доган уж беше поръчан, че разследвания щеше да има, глави щяха да хвърчат. Да подгониш тип, като Черепа и институция, като президентската, сякаш се иска доста повече акъл, отколкото притежава един пъпеш. Отделно вече как прокурор и то главен, изпълнява поръчка на министър, и то председател. Значи да го кажем така - ужасно наивен си бил през соца, осъзнал си се; ужасно наивен си бил и през прехода, как, що, пак си се осъзнал; сега отново същата  наивност: сещай се братче.

преди 19 минути, insec написа:

Подгонил - с голи приказки по медиите, баш в стил а ла Борисов, който даже от Доган уж беше поръчан, че разследвания щеше да има, глави щяха да хвърчат. Да подгониш тип, като Черепа и институция, като президентската, сякаш се иска доста повече акъл, отколкото притежава един пъпеш. Отделно вече как прокурор и то главен, изпълнява поръчка на министър, и то председател. Значи да го кажем така - ужасно наивен си бил през соца, осъзнал си се; ужасно наивен си бил и през прехода, как, що, пак си се осъзнал; сега отново същата  наивност: сещай се братче.

Може и прав да си .Наивни сме и вярваме че може и да стане нещо хубаво в нашата страна ,обаче човек трябва все да се надява на нещо иначе става страшно. Ясно ми е разбира се че има голяма вероятност да се окаже поредната манипулация но то е като с тотото знаеш че вероятността да спечелиш е почти никаква но играеш. Ще видим скоро как ще се развият нещата. Имам си система - когато ме излъже партия или човек го задрасквам от списъка с опция доверие. Лошото е че непрекъснато се намират нови лъжци обаче преди да си го проверил не знаеш Не може човек да се откаже да вярва въобще в хората.

преди 1 час, miro20 написа:

Идея си нямам какъв е този нездрав, граничещ със хомосексуализъм интерес към мен.

И пак да ти го кажа по ясно - на никой не му пука за теб, колкото и да се стараеш.

Питаш, давам мнение малко нагоре от същата страница. Интерес към тебе? Ма молА ти се - чети и реви.

преди 3 часа, nikssi написа:

И какво ми дреме дали някой се интересува от мене , аз да не съм джендър бе!

По темата има ли резон и какво следва.

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30402804.html

Да не забравяме и 

zx860y484_3935491.jpg

Интересно какво правят на една маса с такъв престъпник? 

преди 37 минути, nikssi написа:

Интересно какво правят на една маса с такъв престъпник? 

Че оня с бялата  коса до Божката чист ли е според тебе забрави ли сагата Литекс Цска :D

Сега Гришата . Домуса и Бат Венци ликуват с пури заради ареста на Божката .

преди 2 часа, adersa написа:

Че оня с бялата  коса до Божката чист ли е според тебе забрави ли сагата Литекс Цска :D

Сега Гришата . Домуса и Бат Венци ликуват с пури заради ареста на Божката .

Според мене всички без изключение са от мошеник нагоре.

Един аудио файл от Свободна Европа синтезиращ последните горещи новини.

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30409597.html

Цитат

Прокуратурата разпространи СРС-та с участието на президента, които не били СРС-та. После пак тя изчили спестените такси на Божков в пенсионни надбавки. Сигурно така смята и неплащания наем на Горанов, който обвиненито проверява година. И как Караниколов иска да се уважаваме, докато държавата слуша.

Мдаааа 

преди 9 часа, nikssi написа:

И какво ми дреме дали някой се интересува от мене , аз да не съм джендър бе!

тогава....

преди 11 часа, miro20 написа:

?

В случая генериращ офтопици и заяжданици си ти . Личи си прекрасно всичко от писаното по назад.

Иначе нещата потемата въобще не са скандал. Аз тези неща съм ги споменавал и съм се чудел защо никой не ги споменава, от години вече...

Това за назначаването на Деса бе от миналата година, коментирали сме и становището на КПКОНПИ  ,и "моралния" аспект на "далаверката".

Припомням , че още тогава пожелах на всеки да се "уреди" по подобен начин.  :)

Но по са важни и другите неща, споменавани още от избирането и президентската кампания.

Тогава пак се надсмивахте, а те са си факт. И проучването на Решетников си го има черно на бяло , и интервютата, и предлагането на Корнела, и т.н..

"Даренията" от по 400 лв  от бедни пенсионери и безработни , също са си факт 

Дано прокуратурата обедини по някакъв начин тези неща , защото са наистина скандални . Не изненада за мен, но просто скандални .

И какво те скандализира толкова бе, другарю Мирчев?

Просто на българският президент му се плащат добри парички от Кремъл за да шпионира и да прокарва руските интереси в България. 

Капитализъм в действие и накрая всички са доволни. 

преди 26 минути, gagodrago написа:

.....Просто на българският президент му се плащат добри парички от Кремъл за да шпионира и да прокарва руските интереси в България..... 

Просто е за простите....:)

Това твърдение е съвсем произволно , невярно , манипулативно ...... :nono:

Някой може ли да си представи какво щеше да стане ако е истина..... :angry:

..........................

Борисов е "омръзнал" на САЩ - следва смяната му .........неадекватен опит с К.К. (ако си спомняте посещението , де) .

Смяната е Радев - чедо , отгледано в елитни американски военни академии (които му разбират какво значи) ! :nono:......но власт трудно се дава/взема....за това са тези тъпоумни изпълнения в медиите....

...........................

"....През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна академия – ВА – „Г. С. Раковски“, където завършва като първенец на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г.[3] През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“." (сору)

....егати кремълски агент ....Зорге , Филби трева да пасат......:lol6:

Абе.. къде е батко бе.... нема го ... :)

https://faktor.bg/bg/articles/prezidentat-rumen-radev-otnovo-poruga-pametta-na-zhertvite-na-komunizma-vmesto-da-bade-obedinitel-na-natsiyata

преди 3 часа, by_chechi написа:

"....През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна академия – ВА – „Г. С. Раковски“, където завършва като първенец на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г.[3] През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“." (сору)

....егати кремълски агент ....Зорге , Филби трева да пасат......:lol6:

Много си умен бе чечи :) 

По принцип , вербуването на учили и учещи в подобни западни академии е "специалитет" на руското разузнаване.

Второ ... ами Путя като е работил в Германия, той западен агент ли е ?

Мноого си умен чечи , мнооого... :) 

Но дори да оставим това... Хората са казали "по делата ще ги познаете".

Да питаме ли Решетников ? :) 

Другарю Мирчев, а защо евро-gейckото ви съюзче така се разпадна?:giggle1:
Дали аферата с разцепването на евросъюза не е дело на Путин и на руските тайни служби?
Първо Борис Джонсън пусна мухата на англичаните за отцепване от евросъюза. А Борис е старо руско име... доста съмнително...
Колко му е руските тайни служби да са вербували Борката Джонсън и да са му предложили сделка - доживотна издръжка + значителен финансов дял от печалбата на руските петролни компании, ако в замяна успее да разцепи Евросъюза... 

Кой би устоял на такава оферта?!

преди 1 час, gagodrago написа:

Другарю Мирчев, а защо........съюзче така се разпадна?:giggle1:

Защото никога не е било съюзче . :nono:

От 1945г (западна) Европа е колония на САЩ......:nono:

.......Сталин е виновен....:lol6:(до I-ва СВ САЩ бяха колония на Европа , ама от войните нещата се обърнаха)

Сега САЩ вече не ги искат защото много взеха да се вирят .....и виснаха като прани гащи.....че и ние подире....:nono:

......Сега Путин ще ни оправя....:lol6:

(ама за такива неща трябва да се чете история , такава каквато е , а не както е измислена....)

Ей сега някой следва да ревне (то , те и реват щото са сляпо-глухи , Полша най-отпред...) : " Искам да съм колония на САЩ....! " :lol6:

преди 7 часа, miro20 написа:

тогава....

преди 19 часа, miro20 написа:

?

В случая генериращ офтопици и заяжданици си ти . Личи си прекрасно всичко от писаното по назад.

Абе ти май наистина ще излезеш такъв за какъвто те мислят тук хората. На кой му дрему кой си бе? Че пък нездрав хомосексуален интерес ... яко те върти центрофугата.

Нещо от биволиците , така обобщено.

Под спойлера е,  ако някой не знае как става това да пита Гоги.

Изобщо не съм убеден, че някой, прекарал почти целия си живот на Територията, има здрав разум в главата си. Камо ли пък аз. Но, нека опитам да свържа няколко изречения. Все пак, както казва оня култов индобългарин, „И аз съм хора!“.

Значи, Льотчик беше заплашил националната сигурност. В Отговор Каскета на Радостта вдигна страшна пушилка, припомни десетки пъти пред всички услужливи медии, че е главен прокурор, гледА страшно, снимА се насам-натам само по смръщени вежди и дънки. И те така те.

Часове по-късно се оказа, че акцентът е върху неправомерното назначаване на Деса и националната сигурност изтече в канала. Излезе, че службите съвсем неправомерно подслушвали разговорите на Президента на Република България с главнокомандващият на Военновъздушните сили на страната, за да може Каскета на Радостта да метне на услужливите медии СРС-та, които всъщност според него не били СРС-та, а… не знам к‘во си там. Вече, колкото и да се старая, се обърквам в опитите си да разбера какво иска да каже.

Но, те са си СРС-та и, дори и да са автентични, а не сглобявани по „Труд и творчество“, както изглежда дори и с невъоръжено око, доказват само, че Льотчика най-вероятно се е поддал на незабележимия по скромното ми мнение чар на Деса и я писАл на щатна длъжност в администрацията. Кофти практика, ама повсеместна практика, трябва да признаем. Поне половината администрация седи на държавната (разбирай на данъкоплатеца) хранилка само, за да си раздава бонуси и да гласува когато трябва, както трябва и за когото трябва. Или да бъде бухалка срещу неудобните.

Сега, тъй като нито съм запознат, нито имам желание да съм запознат в детайли с мръсните игрички на рашибозука, който управлява България, съм сигурен само в едно. Кака Корни и Баце се споразумяха кой да е президент и той дълго време изпълняваше ролята си на яростна на приказки, но обрана на действия пионка. Нещо обаче явно сгази лука и Каскетът на Радостта беше спешен да се намеси.

Да обобщим. Подслушваме президента на страната и изкарваме СРС-та, които всъщност не били СРС-та. Обвиняваме, че е заплашил националната сигурност. После питаме съда (защото сме юрист от Милиционерското) дали всъщност той е заплашил националната сигурност, но междувременно пускаме СРС-тата, които всъщност не били СРС-та, на отбрани медии. И накрая тържествено заявяваме, че президентът е (съсипаха я тая държава, ей!) назначил метресата си да си топли дирника на държавна издръжка. Незаконно подслушване – президент – заплаха за националната сигурност и в крайна сметка злоупотреба със служебно положение заради романтични чуства. Найс, а!? Страхотен сценарий за продукция на „Мосфильм“.

Каскета на Радостта обаче не се задоволи с това и подхвана хазартната мафия. Черепа ощетявал хазната с милиарди в продължение на десетилетия. Каква изненада! Нито министри, нито данъчни… никой не е забелязал. Може би все още има отшелници, живеещи в пещери из Искърския пролом или Рилската пуст, които не знаят за това. Другите, относително нормалните,  са наясно, че нито хазартният му бизнес е чист, нито антиките му са законни и биха го потвърдили. Само че на ум. За да не го чуе някой.

Особеното в случая е друго. А именно, че няма нищо особено, това е практиката на Територията. Отличава се само мащаба, защото тук кинтите верно са бая сериозни.

Едва ли е нужно някой да го казва, но кукловодите от зората на ““прехода““ (и тези кавички са малко) създават стотици подобни фигури, които печелят проекти, награди за бизнесмени на годината, дават правилните отчисления където трябва и се радват на комфорта властта да ги следи с широко затворени очи.

И какво може да измисли същата тази власт, загрижена за отчаяния от немотия подопечен народ, в чийто очи проблясва надежда само, когато търка билетчета? Разбира се, че ще вземе светъл пример от борците за равенство и справедливост и ще национализира, а после ще изфабрикува обвинения за призраци, за съществуването на които всички сме знаели отдавна, но сега му е дошъл моментът да бъдат извадени от гардероба.

И отново се намесва Каскетът на Радостта, който яростно погва Черепа. Ама яваш-яваш, за да има време оня да се покрие из чужбините, откъдето да дава интервюта ежедневно. Каскетът на Радостта обаче не се отказва и прави показни акции (само Цветанов го обичаше това занятие повече от него) и конфискува антики, произведения на изкуството, които многократно са се появявали във величаещите доскоро Божков медии. Но три-четири петилетки органите на реда, чудно как, не са ги забелязали, пък държавата щедро е отрупвала с награди собственика им.

Тия същите медии сега за няколко дни изкараха от голямата матрьошка на мецената Божков по-мъничката, но далеко по-зловеща матрьошка на Черепа изнасилвач, мафиот и безскрупулен беглец от правосъдието. В крайна сметка се получава „Къде е Васко, че Каскетът на Радостта го търси да го арестува?“; „Тук някъде беше, ама сега само по интервюта от неизвестна чужбина му чуваме гласа“. Както на братята Галеви и хиляди знайни и незнайни, настоящи или бивши галеници на кукловодите.

От двата случая личи едно. За пореден път българските власти нарушават закона, без изобщо да се крият от никого. Също така за пореден път си затварят очите, докато им е изгодно да обслужват нечии интереси и после вдигат пушилка по петите на нарочения за нов бушон, гърмящ като фойерверк в очите на нас, лековерните.

Всъщност, може и аз да съм прост, но по-скоро ми се струва пределно просто. Крадецът вика „Дръжте крадеца!“. С тази уговорка, че в случая и викащият, и оня, дето трябва да го държат, играят в един отбор. И бият дузпи. Ако не вкарат, съдията свири повторение. До безкрай. Докато влезе.

Това е този отбор, срещу когото най-после трябва да се престрашим да се изправим на игрището, защото от това дерби зависи съдбата не само на нас, а и на ония поколения, дето събираме пластмасови капачки, за да им купуваме кувиози…

Ми да - КУ!!!

Spoiler

преди 40 минути, nikssi написа:

На кой му дрему кой си бе? Че пък нездрав хомосексуален интерес ... яко те върти центрофугата.

Виж, да ти го кажа и на теб, кратко и ясно ... Както съм казвал на другите тролченца със постоянния им "странен хомо-интерес" към мен.

- Както аз се обръщам към вас, колкото аз викоментирам в личностен план, колкото офтопици съм генерирал към теб, толкова искам и вие ,  към мен.

За мен не е проблем въобще, но на някои очевидно това им е мнооооого трудно :)  И си продължават Миро това Миро онова.

преди 4 часа, gagodrago написа:

Другарю Мирчев, а защо евро-gейckото ви съюзче така се разпадна?:giggle1:

Абе още не е... Мен ми е интересно защо толква мразите тоя ЕС, като за нас, обективно погледнато е доста изгодно . Ние получаваме доста повече отколкото внасяме.

Англия си има своите аргументи, наистина те внасят повече отколкото ползват, но и това не е толкова просто казано.

Ползите от връзките иобщия пазар са прекалено сложни за да се каже толкова просто .

затова и тепърва ще водят преговори .

Сегашния ден нищо не означава, и както вече бях казал, чудя се какво толкова се отбелязва днес, като преговорите ТЕПЪРВА ще започват по същество.

Ако въобще започнат... а не пак да се буксува до безкрайност.

преди 4 часа, gagodrago написа:

Дали аферата с разцепването на евросъюза не е дело на Путин и на руските тайни служби?

Всичко което дестабилизира цивилизования свят е в негова изгода.

И да, възможно е и да са се намесвали в кампанията.

На референдума гласовете бяха доста близки , наполовина, и всеки глас имаше значение.

Сещам се за едни фейк кампании  от рода на... ЕС иска еднакви ковчези по размер... редом с еднаквите краставици ... и какви ли не щуротии...

Нищо чудно хилядите фейк акаунти , чрез които се разпространяваше тази кампания да се е водила именно от Кремъл... По точно от Пригожинските фабрики за тролове.

https://www.mediapool.bg/ruskata-tuitar-propaganda-za-brekzit-bila-v-pati-po-efektivna-ot-ofitsialnite-kampanii-news275509.html

Има го и това :

https://www.segabg.com/node/103345

https://news.bg/int-politics/deputat-obvini-boris-dzhonsan-che-krie-doklad-za-ruska-namesa-vav-velikobritaniya.html

преди 38 минути, miro20 написа:

Виж, да ти го кажа и на теб, кратко и ясно ... Както съм казвал на другите тролченца със постоянния им "странен хомо-интерес" към мен.

- Както аз се обръщам към вас, колкото аз викоментирам в личностен план, колкото офтопици съм генерирал към теб, толкова искам и вие ,  към мен.

За мен не е проблем въобще, но на някои очевидно това им е мнооооого трудно :)  И си продължават Миро това Миро онова.

Центрофугата , спри центрофугата. На никой не му дреме какъв пол си. Че , си обсебен е повече от ясно. Явно ти липсва внимание,след като в няколко поста напираш за такова. Ми...не ме интересуваш БЕ!

преди 23 минути, nikssi написа:

Че , си обсебен е повече от ясно.

Е то ти си въртиш центрофугата. Дори и сега. Именно това ти се чудя. Очакваш и аз ли да плямпам за ТЕБ простотии, каквито ТИ за мен ?

Няма да те огрее...

преди 5 часа, miro20 написа:

По принцип , вербуването на учили и учещи в подобни западни академии е "специалитет" на руското разузнаване.

Второ ... ами Путя като е работил в Германия, той западен агент ли е ?

По твоята логика - да.

Много си умен бе чечи :) 

Мноого си умен чечи , мнооого... :) 

В сравнение с теб е академик.:D

току-що, M.Николов написа:

По твоята логика - да.

Показах "логиката" на "академика".

Радвам се че и ти констатира колко е тъпа "логиката" му.

преди 29 минути, miro20 написа:

Показах "логиката" на "академика".

Показа твоята "логика" , но пет пари не струва .....т.е показал си нищо !

.......................................

Всяка логика е логична . Но не е ли подкрепена с факти - това не е никаква логика ! :nono:

И внимателно с подбора на фактите - факта за какво се отнася . Защото иначе става "мировизъм" :

Примерно : Страдате ли от холестирол , пийте сода каустик ! Логично ! Факт - топи всякакви мазнини.....! (мировизъм :nono:)

Писнало ми е от "мировизми".......:lol6:.....правилната дума е друга , но това са подробности от пейзажа....:lol6:

преди 10 часа, miro20 написа:

тогава....

?

Иначе нещата потемата въобще не са скандал. Аз тези неща съм ги споменавал и съм се чудел защо никой не ги споменава, от години вече...

Това за назначаването на Деса бе от миналата година, коментирали сме и становището на КПКОНПИ  ,и "моралния" аспект на "далаверката".

Припомням , че още тогава пожелах на всеки да се "уреди" по подобен начин.  :)

Но по са важни и другите неща, споменавани още от избирането и президентската кампания.

Тогава пак се надсмивахте, а те са си факт. И проучването на Решетников си го има черно на бяло , и интервютата, и предлагането на Корнела, и т.н..

"Даренията" от по 400 лв  от бедни пенсионери и безработни , също са си факт 

Дано прокуратурата обедини по някакъв начин тези неща , защото са наистина скандални . Не изненада за мен, но просто скандални .

Мирча Кришан и Сорина Дан - Краставицата_(480p).mp3

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.