Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 12 минути, Hristo52 написа:

Рибо дребна.

Да, дребна риба съм. И съм учил на няколко места в СССР. И не, не съм бил партиен член :) 

А ти както винаги просто не си в час. :)  Както винаги.

Голяма рибо :) 

Или направо Шаран да ти викам ?

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 минути, miro20 написа:

Ти пък за това си в час! И много се съмнявам да си учил в СССР, като те гледам колко си голям! Ама изтриха линка нали, явно си го докладвал и явно е истина!

Знам, че си професор, и ти казвам за последен път, да станеш офицер от МВР, на времето, трябва да си партиен член и родителите ти! Да учиш да минеш школа дето не всеки издържаше. 

Щом родителите ти са членове на БКП, са проучени отвсякъде, ти си проучен, и си възпитан с вяра в тая партия! Ставаш офицер, растеш и създаваш всичко което си под крилото на тая партия, и после я плюеш,

е такъв филм нема! 

Айде че си имам работа.

преди 26 минути, Hristo52 написа:

Ставаш офицер,

Аз, не съм бил кадрови , а запас. Не съм бил проучван, понеже местните комуняги виждаха, че съм свободомислещ и от мен не може да стане техен съмишленик. А ти си едно фукляво недоразумение-храброст не е да се пенявиш на площада, а да работиш в цеха по 12 часа или да конструираш нещо полезно-там са храбрите хора, достойни за уважение. Но понеже при вас всичката пара е в свирката, за това след всяко комунистическо управление следва дълбока криза. Нещо като Румен Гечев, дето не би трябвало да се показва пред хората като Жан Виденов министър, довел България до икономическа катастрофа. Помниш ли тогава пенсията на майка ти дали беше 2 или 2.50 лв?

преди 1 час, miro20 написа:

Честно казано, такива като него се "хранят" само с червена пропаганда, стари соц утопии , вяра в СССР , носталгия и ... омраза към всичко което мърда.

Броейки какво ББ им е отпуснал като надбавка...

Съжалявам ги не че са такива, те са си нормални хорица.... а ги съжалявам за това че са жертва в удобни ръце.

И преди съм ви се чудил на тази "опорка" .

Ако си учил  и завършил в Москва, трябва непременно да си путинист ли ? или цоциалист ? ?

Ако си учил в Кеймбридж , трябва да си ултрас-либерал ли ??? Соросоид ? Задължително ?

И да си вечно признателен на това че си се обучил на нещо и имаш професия ? Да си роб на политическа система, САМО заради това образование  ????

Що за простотия ? ?

По темата все пак :

Нали Николов събира мнения из мрежата... :) 

Тази Калинка явно е доста тъпа, щом все още не е разбрала, че президентът на България е руски шпионин, финансиран с пари от Кремъл да прокарва руските интереси и дестабилизира правителството на неудачника Бойко.

Аз не се сещам за начин, човек да бъде " ментално заблуден". Но пък страшно си падам по хора измислящи нови думи или изрази (поради слаба речева култура) , с цел да изглеждат интелигентни. 

Журналята няма ли да обърнат внимание, колко процедурни нарушения, че и такива на конституцията трупа с бясна скорост новото ни прокурорче - некви нови рекорди по байганьовизъм ли ще се поставят, що ли. Май Цацата ще излезе по- разумен, отколкото предполагах - в момента сме свидетели на безпрецедентни гаменщини, струва ми се далеч не само в нашата уж демократична история.

преди 4 часа, miro20 написа:

Да, дребна риба съм. И съм учил на няколко места в СССР. И не, не съм бил партиен член :) 

Голяма рибо :) 

Или направо Шаран да ти викам ?

И като разбра, че не ставаш за инженер, стана писар.

Смехурко!

преди 4 часа, miro20 написа:

Да, дребна риба съм. И съм учил на няколко места в СССР.

:offtopic_s:

Извинявай friend..аз не разбрах..честно...ти сега инженер ли си,или не си!?Че си дребна риба е ясно...отричаш миналото,оправдавайки настоящето....един вид-инженерите от миналото,не стават....? И какъв инженер си тогава!?При това учил в СССР? Значи.. нищо не става от тебе!

Цитат

О, неразумний юроде, да можеше да те види сега Паисий Хилендарски как се срамиш от произхода си ....

преди 50 минути, Proshark написа:

:offtopic_s:

Извинявай friend..аз не разбрах..честно...ти сега инженер ли си,или не си!?Че си дребна риба е ясно...отричаш миналото,оправдавайки настоящето....един вид-инженерите от миналото,не стават....? И какъв инженер си тогава!?При това учил в СССР? Значи.. нищо не става от тебе!

Да, аз потвърждавам - инженер е. Инженер по ядене, пиене и празнословие.

преди 6 часа, B3M2W0 написа:

Аз съм запасен офицер от МВР

Всичко , всичко ще си кажете ... господа анти комунисти бивши ченгета!

преди 5 часа, B3M2W0 написа:

Аз, не съм бил кадрови , а запас.

Запасен ама бил в МВРЪъъъъ? Ко туй ?

преди 3 часа, Proshark написа:

Извинявай friend..аз не разбрах..честно..

Извинен си . :) 

Цитат

О, неразумний юроде, да можеше да те види сега Паисий Хилендарски как се срамиш от произхода си ....

Аз се гордея че съм българин преди всичко .

Докато повечето с които споря тук е... леко обратното ... на първо място са рубладжии, и после българи.. за последното въобще не е сигурно че го твърдят. :)

преди 4 часа, dedidi написа:

И като разбра, че не ставаш за

Нищо подобно не "съм разбрал" . :)

Гърчи се...  Само това ви остана .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 7 часа, insec написа:

Журналята няма ли да обърнат внимание, колко процедурни нарушения, че и такива на конституцията трупа с бясна скорост новото ни прокурорче - некви нови рекорди по байганьовизъм ли ще се поставят, що ли. Май Цацата ще излезе по- разумен, отколкото предполагах - в момента сме свидетели на безпрецедентни гаменщини, струва ми се далеч не само в нашата уж демократична история.

Страхотен гамен ! Да вземе да подгони някои хора моля ти се! Не вземе да си наляга пацалите и да слуша какво му нарежда господин президета а тръгнал да си върши работата за която е назначен моля ви се Че кой прави така в България- ужас! :D

преди 14 часа, miro20 написа:

пп

Оказва се, "Митко"  е ЧОВЕКА !  :) 

Сивия кардинал , който привиква със СМС-и , дори прокурора.

https://breaking.bg/novini/митко-от-президентството-привикал-главния-прокурор-с-sms/?fbclid=IwAR3q3sjkZfhoUyntAjrTKJd2e8wPSkcR7Y0kXLOTo-f_RsKgEn0FpNczZnI

Добре де, чудя се... Защо пРезидента и тук падна толкова ниско . Не можа ли официално да му каже и покани - Хайде да се видим формално ил инеформално и да поговорим ?

Дори пред медиите можеше ? Кво толкова ?

А се излага с Митко /щото на самия него не му стиска /   който му праща смс-и ?

поредния пРезидентски гаф.

Едва ли може да ставаш повече за смях с опитите си за разсъждения?

Президента за това има екип, за да му вършат тези административни задачи.

Не му стискало да повика главния прокурор.:lol6:

Вярно съветника е направил грешка, прекалено неформално е действал с този смс, вместо да го направи по каналния ред, но вече ще знае.

Аз лично си мисля, че Президента трябва да прекъсне всякакви връзки с новия главен прокурор, освен по официални поводи, докато не получи извинения от Гешев.

преди 3 минути, lsmurf написа:

Страхотен гамен ! Да вземе да подгони някои хора моля ти се! Не вземе да си наляга пацалите и да слуша какво му нарежда господин президета а тръгнал да си върши работата за която е назначен моля ви се Че кой прави така в България- ужас! :D

Само да те питам, когато съда оправдае подгонените, тогава какво правим?Ще си направи ли главния прокурор публично сепуко в центъра на София, за това, че България ще бъде осъдена в Страсбург  и ние(държавата) ще трябва да им платим компенсации на подгонените?

преди 4 минути, M.Николов написа:

Едва ли може да ставаш повече за смях с опитите си за разсъждения?

Президента за това има екип, за да му вършат тези административни задачи.

Не му стискало да повика главния прокурор.:lol6:

Вярно съветника е направил грешка, прекалено неформално е действал с този смс, вместо да го направи по каналния ред, но вече ще знае.

Аз лично си мисля, че Президента трябва да прекъсне всякакви връзки с новия главен прокурор, освен по официални поводи, докато не получи извинения от Гешев.

Неформално може да го покани на по бира а когато го кани в президентсво си има начин ама някои хора са свикнали да се държат с главен прокурор като с ослужващ персонал

И защо реши че ще оправдаят някого Смяташ че хората в хазартния бизнес са чисти като сълза или че съдът няма да си свърши работата?

преди 12 минути, lsmurf написа:

И защо реши че ще оправдаят някого Смяташ че хората в хазартния бизнес са чисти като сълза или че съдът няма да си свърши работата?

Не, смятам, че прокуратурата няма да си свърши работата.

преди 10 часа, nikssi написа:

Запасен ама бил в МВРЪъъъъ? Ко туй ?

На времето завърших ШЗО със специалност радист , след доста години по един месец запас всяка, ме преквалифицираха на шифровчик и минах специално обучение в Банкя. След време от РДВР им трябваше запасен шифровчик и от армията ме прехвърлиха в МВР, където приключих със запасите. Надявам се, въпреки ограничените си възможности да си разбрал.

Писането тук, в този раздел, го отчитам като грешка. Чао!

преди 6 часа, M.Николов написа:

Вярно я. Благодаря че си съгласен с мен :)  Останалите ти бла бла , разбира се, не заслужават внимание .

преди 5 часа, lsmurf написа:

хората в хазартния бизнес са чисти като сълза

Особенно пък Черепа... :) 

преди 9 часа, M.Николов написа:

Не, смятам, че прокуратурата няма да си свърши работата.

И защото има опастност да се провали смяташ че е по нормално да седят и да не вършат нищо

преди 1 час, ncl написа:

Според мен прокуратурата ще се провали в опита си да дискредитира Радев и ще го бетонира за втори мандат.

А според мен опита не е да се дискредитира президента -той си е достатъчно дискредитиран и без това , а да се излъчи сигнал че прокуратурата работи и вече няма да има недосегаеми. Поне се надявам да е така

преди 29 минути, lsmurf написа:

И защото има опастност да се провали смяташ че е по нормално да седят и да не вършат нищо

А според мен опита не е да се дискредитира президента -той си е достатъчно дискредитиран и без това , а да се излъчи сигнал че прокуратурата работи и вече няма да има недосегаеми. Поне се надявам да е така

Бойко Борисов откакто одъртя, надебеля и погрозня рейтингът му е тотално спихнал. Затова с Гешеф-тара се мъчат да дискредитират президента Румен Радев - защото неговият рейтинг е висок и ако реши да направи партия, много лесно ще детронира одъртелия, изхабен Бойко със спихналия рейтинг.

Затова са атаките срещу президента, Бойко усеща предстоящата заплаха за залязващата му политическа кариера и се мъчи с разни компромати да елиминира Радев, което няма как да стане.

преди 46 минути, gagodrago написа:

Бойко Борисов откакто одъртя, надебеля и погрозня рейтингът му е тотално спихнал. Затова с Гешеф-тара се мъчат да дискредитират президента Румен Радев - защото неговият рейтинг е висок и ако реши да направи партия, много лесно ще детронира одъртелия, изхабен Бойко със спихналия рейтинг.

Затова са атаките срещу президента, Бойко усеща предстоящата заплаха за залязващата му политическа кариера и се мъчи с разни компромати да елиминира Радев, което няма как да стане.

Не ни ли предлагаше точно ти материал в който се твърди че САЩ готви да постави Радев на мястото на Борисов.

Цитат

След премахването на неудобния вече диктатор, ГЕРБ ще се разпадне, а най-вероятно властта ще мине към Президента Радев. Той е верен на САЩ офицер,

Това означава ли че рейтинга на Радев е висок защото е верен на САЩ Тоест според теб народът харесва политици които са верни на САЩ.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.