Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 6 часа, Мойра написа:

Проф. Близнашки: От правна гледна точка и президентът, и премиерът са неграмотни и това е проблем!

Изказване на озлобен човек, който така и не успя да реализира амбициите си.

Не че нещо , ама "озлобения човек" е професор експерт по конституционно право .

Много сте далеч от това ниво .

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 13 часа, nikssi написа:
преди 14 часа, Без умствен капацитет написа:

да на мен и на внучката ти

Я по подробно да чуем? Нещо залитате отново ...

Интересно защо не е наказан?

преди 4 часа, M.Николов написа:

Интересно защо не е наказан?

я да видим кой каза по голяма глупост

преди 19 часа, dedidi написа:

И сигурно ти става хубаво на някои анатомични органи!

и това не ми го казва за пръв път - така че ако аз се накажа по някакъв начин трябва и него по същия

а според правилата ако на глупоста му, и аз му отговоря с глупост - всичко е наред

сега видях: моя пост е изтрит а неговия не и го докладвах - а мойра подстрекав да ме обиждат, тя какво трябва да получи, като подстрекател

преди 35 минути, M.Николов написа:

Ако не беше намесил внучката, никой нямаше да те закача.

Да, и ако някой посегне на внучката ми, ще хвърчат глави! И тримата внука ще ми помагат!

И разбира се, ако си бе взел бележка по отношение на неграмотното си писане, но той или не иска, или просто толкова си може.

преди 3 часа, dedidi написа:

Да, и ако някой посегне на внучката ми, ще хвърчат глави! И тримата внука ще ми помагат!

И разбира се, ако си бе взел бележка по отношение на неграмотното си писане, но той или не иска, или просто толкова си може.

никой нема да ти каже, дедо

поне си признаваш че си на възраст за разлика от някои други

преди 19 часа, Без умствен капацитет написа:

никой нема да ти каже, дедо

поне си признаваш че си на възраст за разлика от някои други

"Дедиди" ми викаха внуците.

Така перефразираха името ми, когато бяха малки.

Наскоро навърших 77 години, и се надявам още много години "да се чешем" по форумите.

на 18.12.2019 г. в 0:01, miro20 написа:

Не че нещо , ама "озлобения човек" е професор експерт по конституционно право .

Така е, и виж какво мисли за последната изцепка на правителството.

https://www.24chasa.bg/novini/article/7991070

интересно тази новогодишна реч пак ли ще се прояви като разединител на народа и ще го обърне на политика

преди 1 час, M.Николов написа:

Така е, и виж какво мисли за последната изцепка на правителството.

https://www.24chasa.bg/novini/article/7991070

а същия професор, казва за Радев че е неподготвен

https://tribune.bg/bg/zakon_i_red/prof-bliznashki-rumen-radev-ne-e-iurist-da-ne-se-izkazva-pribarzano-i-nepodgotveno/

Цитат

Според него главният прокурор не е недосегаем, а президентът Румен Радев не е юрист и когато става въпрос за конституционна материя, човек не трябва да се изказва прибързано и неподготвено.

„Не е вярно, че главният прокурор е безотчетен, той се отчита пред Народното събрание, представя своя доклад, който се обсъжда в съответните постоянни комисии, има пленарни дебати по него“, посочи още проф. Близнашки.

• 2 седмици по-късно...
преди 5 часа, miro20 написа:

Taка е - народеца не му се нрави да му казват истината право в очи. На практика речта е написана даже прекалено деликатно, действителността е много, много по- отчайваща.

преди 2 часа, sound написа:

Taка е - народеца не му се нрави да му казват истината право в очи. На практика речта е написана даже прекалено деликатно, действителността е много, много по- отчайваща.

Цитат

„Но нека не забравяме, че сме народ със славна история, който и в най-тежки изпитания е намирал пътя към свободата и напредъка, като се е обединявал срещу грабителството, неправдата и безчестието. Вярвам, че имаме силите и куража де се справим с предизвикателствата и днес”

Не мисля че е подценил народа . Прав е имаме славна история. Оцелели сме след пет века турско робсво та сегашните 75 години "диктатура на пролетариата" ли ще ни унищожат. Ще се справим и с това.

• 2 седмици по-късно...

Президентът: Да удържаш властта и да управляваш са две различни неща

Цитат

Пожарите се гасят с оставки, раздаване на пари и отлагане, но такива похвати изчерпват своята ефективност и не решават проблемите, заяви държавният глава в Белово, цитиран от прессекретариата си.

Едно управление не трябва да разрешава кризи, то не бива да допуска те да възникват. Много е важно да има друг подход – с ясна визия, с експертиза, реформи и воля, защото да удържаш властта и да управляваш ефективно са две различни неща. Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти в Белово, в коментар за задържането на министъра на околната среда и водите Нено Димов и оставката му във връзка с водната криза в Перник.

„Не се меся в работата на съда и на прокуратурата, но очаквам не само показност, очаквам ефективно и всеобхватно разследване. Очаквам разрешаване на тази криза в полза на гражданите на Перник и не само на тях, защото хиляди българи са изправени пред същия проблем“, заяви Румен Радев и допълни, че цели села са на воден режим от години.

Президентът отново подчерта, че липсата на прозрачност, отчетност и отговорност води до разпад на държавността и случващото се в Перник е само най-видимият резултат от такъв стил на управление. „Пожарите се гасят с оставки, раздаване на пари и отлагане, но виждаме как такива похвати вече изчерпват своята ефективност, защото проблемите остават“, заяви Румен Радев и посочи, че списъкът с проблеми в държавата може да се допълни с примери от много други сектори като нерегламентираните сметища, африканската чума по свинете, проблемите в енергетика, здравеопазване, образование.

Не е добре да се бърка Националната служба за охрана с частна охранителна фирма, заяви президентът Радев в отговор на въпрос за законопроекта на ДПС, свързан с дейността на НСО.

Държавният глава Румен Радев е в Белово по повод 142 години от освобождението на града и на Беловския край.

на 1.01.2020 г. в 18:13, lsmurf написа:

Оцелели сме след пет века турско робсво та сегашните 75 години "диктатура на пролетариата" ли ще ни унищожат. Ще се справим и с това.

Съмнявам се. Да се предадеш доброволно и с парцалите на турците бе абсурд  по онова време... Докато за тия цоциалисти не е никакъв проблем.

Даже е гордост.

преди 5 часа, Мойра написа:

Не е добре да се бърка Националната служба за охрана с частна охранителна фирма, заяви президентът Радев в отговор на въпрос

КАжи го на Деса с бутиците.... :) 

преди 18 часа, miro20 написа:

Съмнявам се. Да се предадеш доброволно и с парцалите на турците бе абсурд  по онова време... Докато за тия цоциалисти не е никакъв проблем.

Даже е гордост.

КАжи го на Деса с бутиците.... :) 

Каза ли нещо конкретно, или, както винаги......простотии.

Каква ще е премията за 22000 мнения, чеда се амбицирам и аз?

Мирча Кришан и Сорина Дан - Краставицата_(480p).mp3

преди 13 минути, dedidi написа:

Каква ще е премията за 22000 мнения, чеда се амбицирам и аз?

Мирча Кришан и Сорина Дан - Краставицата_(480p).mp3 3 MB · 77 изтегляния

Калинка или Бръмар ...

преди 25 минути, dedidi написа:

Каза ли нещо конкретно, или, както винаги......простотии.

Да , изцяло и конкретно - коментирах предложението на пРезидента за НСО в аспекта на това как я возеха Деса по бутиците и нагло нарушаваха правилата за да рзходят президентшата.

Което е изцяло по темата.

Ти какво каза по темата ч е не разбрах ? :)

преди 12 минути, Proshark написа:

Калинка или Бръмар ...

Тролите си а ? Чешете си крастата ?

Хейтърченца  мамини златни :) 

• 2 седмици по-късно...

Гешев-та като истински фашист, американофил и българофоб, с други думи точно копие на някои наши познати от политическите теми, се е заел да търси начини да обвини президента Радев в държавна измяна?!? Сигурно защото г-н президента Радев, не ходи в САЩ да застава в поза партер пред господарите на гешеф-та и на герп като цяло ли, защо ли? 

Като гледам  дискусията и т.нат. "общестен резонанс" , само да припомня че допреди съвсем скоро време  /при Гоце например/  и главен прокурор и една камара назначения се правеха без въобще някой да чуе и разбере.

В този смисъл има две страни на ножа

- това е признак за демокрация и коректив .

от друга страна... искате си тия, при които пак да се правят негласни, неясни назначения в системата.

Хем сърби хем боли а :)  

преди 6 часа, sliderum написа:

Гешев-та като истински фашист, американофил и българофоб,

и го определи като такъв , защото обвинява пРезидента ?

Нали знаеш че за мен е обратното . Именно пРезидента, който е проучен от чужда лобистко-разузнавателна служба, от човек който е персона нонграта вече, и който предложи тази кандидатура на една  г-жа Лъжа тази кандидатура, именно той е пример за инфилтриране на чужди интереси у нас.

Едва ли има по света държава, в която някои толкова да се гордеят със вой президент, за който съвсем явно и некриено от резидентите, е ясно как  в консултиран и избран.

При подобен сценарий в нормалните държави , той нямаше да бъде пРезидент и един месец.

опппааа

Ти да видиш ...

https://trud.bg/прокуратурата-публикува-срс-та-с-през/?fbclid=IwAR3tWO9y55TLWk7GQgl7vZH-uKdBqV1W6YCovofg8Ltnxv9ClDVBvqxpCGo

става интересно

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.