Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Има и други коментари

Цитат

Румен Радев в Габрово преди минути:
"Атаките срещу мен и семейството ми придобиват уродливи размери!"

Не Радев, поведението, твоето и на членове на семейството ти, придобива крайно уродливи проявления! Нека видим фактите - мачкате хора с увреждания по кръстовищата, синът ти пребива други деца по кафе шантаните, Деса Мерцедес ползва НСО като частна таксиметрова фирма, близо 90 000 лв. събрани СЛЕД КРАЯ НА КАМПАНИЯТА ти са се изпарили яко дим според доклад на Сметната палата, всеки пети "дарител" в кампанията ти е социално слаб или човек с отнето имущество от ЧСИ-как безимотни и с нисък социален статус хора ти даряват, в телевизионно разследване на НОВА повечето от тях дори не знаят, че са ти дарители. Вече повече от три години ти си обикновен рупор на антибългарската банда БСП, обслужваш ги директно и безсрамно и съсипа авторитета на институцията. И накрая, макар че мога да продължа да изброявам още много - ти беше избран като креатура на близкия до Путин генерал от руското външнополитическо разузнаване Леонид Решетников, ИЗГОНЕН от България и с наложена забрана да посещава страната ни за 10 г. заради антибългарска дейност, застрашаваща националната сигурност. Съветниците ти се обличат в дрехите на Хитлер, ти ги правиш вътрешни министри, а после ги оставяш на ключови позиции около теб. И арогантно се появяваш и говориш за Холокоста! Защо не сложи до себе си Пламен Узунов, облечен като Хитлер, докато оскверняваше паметта за избитите евреи?!
Що за наглост трябва да имаш изобщо да си отваряш устата при тези факти за антибългарска дейност?

https://www.facebook.com/100015423071226/videos/759018584622237/

И друго ми е интересно .. какво стана с феновете на "модела Кьовеши" ??

Къдя замлъкнахте ?

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Ма мола ти се, може ли без А.Тодоров, този голям фен на президента?:D

Нещо бъркаш модела"Кьовеши".Там вкараха в затвора политици осъдени за корупция.

Ахааа.. искаш си само "удобни" мнения от мрежата... :party4:

Правиш ли разлика между мнения и мнение?

https://frognews.bg/glasat-na-jabata/glasat/glaven-prokuror-sreshtu-prezident--parvi-versii.html

преди 6 минути, miro20 написа:

Ахааа.. искаш си само "удобни" мнения от мрежата...

И не, не искам "удобни" мнения, но мненията на А.Тодоров, А.Божков, А. Генов и И.Инджев са ми ясни още преди да съм ги прочел.

Виж И.Василев малко ме изненада.

https://frognews.bg/obshtestvo/aktualno/iliian-vasilev-iskat-upravliavat-hora-kato-geshev-koito-izbirani-vas-men.html

Днес, след скандала с Президента, хиляди гневни граждани се събраха на Дондуков 2 и викаха "Оставка!"... за Бойко. Какво повече да кажем?! Тръгнали хора с нищожен рейтинг и отрицателна обществена подкрепа да раздават присъди...

Къде ги видя хилядите? Стотина платени лумпени, водени от неуспяли политици. На всичкото отгоре блокираха и Орлов мост незаконно.

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/padna-nezakonnata-blokada-na-orlov-most-snimki-2209169

преди 9 часа, M.Николов написа:

Правиш ли разлика между мнения и мнение?

Правя, правя, аз приемам всякакви мнения , дори твоите "извадки". И не пищя като теб .. "тия и ония не ми ги цитирай" 

Помисли ти дали правиш разлика. :) 

преди 9 часа, Lumberman написа:

Какво повече да кажем?!

Е как какво .. че протеста на ресторантьорите бе яхнат от някои познати фейкомети /Костадинов копейкин / и познати червени манолевки :) 

По известна като Манолевка Костинбродска Фейкова. :) 

преди 9 часа, M.Николов написа:

Този анализ е що годе балансиран без много плюене каквито обикновенно ти "харесват". Възможно е д астава въпрос наистина за нещо по сериозно .

А то в България нищо не се разбутва , освен когато отвън ни подскажат нещо и трябва да се реагира.

Не съм сигурен в каква посока обаче. Дори управляващите да са се издънили нещо навън / или спрямо САЩ/  няма логика "огъня" да е срещу пРезидента.

Това с "отвличане на внимание" от по сериозни теми за правителството е наивно да не кажа тъпо  . Никоя тема не е ОТПАДНАЛА защото е ИЗМЕСТЕНА от друга.

Така че по скоро линията е спрямо изтока....  Някой отвън има далеч по подробни данни за дейността на някои руски служби и бизнес връзки, по които и ние щем не щем трябва да вземем отношение.

преди 18 минути, miro20 написа:

Е как какво .. че протеста на ресторантьорите бе яхнат от някои познати фейкомети /Костадинов копейкин / и познати червени манолевки 

Така че по скоро линията е спрямо изтока....  Някой отвън има далеч по подробни данни за дейността на някои руски служби и бизнес връзки, по които и ние щем не щем трябва да вземем отношение.

Аз имам информация от тайни източници, че протестът на ресторантьорите е финансиран с пари от Кремъл по нареждане на Путин. Целта е да се дестабилизира правителството, да бъде свален Бойко Борисов от власт и България да бъде превърната в 16-та республика на СССР.

Това го повтаряш вече няколко пъти, но освен наивния ти сарказм, има малко логика. Но Великия Правител плаща не на ресторантьорите, а на Копейкин и компания. :) 

Линията е повече от очевидна. Перхидролената Златка се изтърка отдавна... . Копейкин с "възраждане" дойде на негова смяна в ролята на "агресивен явно прорашистки  клоун" .

Почнаха се и колажите както едно време за ушите на Цв Цв  :) 

83019224_10219819904835589_9091334627527

пп

Оказва се, "Митко"  е ЧОВЕКА !  :) 

Сивия кардинал , който привиква със СМС-и , дори прокурора.

https://breaking.bg/novini/митко-от-президентството-привикал-главния-прокурор-с-sms/?fbclid=IwAR3q3sjkZfhoUyntAjrTKJd2e8wPSkcR7Y0kXLOTo-f_RsKgEn0FpNczZnI

Добре де, чудя се... Защо пРезидента и тук падна толкова ниско . Не можа ли официално да му каже и покани - Хайде да се видим формално ил инеформално и да поговорим ?

Дори пред медиите можеше ? Кво толкова ?

А се излага с Митко /щото на самия него не му стиска /   който му праща смс-и ?

поредния пРезидентски гаф.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

на 29.01.2020 г. в 11:55, barbuncela написа:

Те са способни свини,

Искам да попитам администрацията-допустимо ли е подобно отношение към членове от правителството респ. депутати на България и то от длъжностно лице на форума? Омразата към демократично избрани наши представители е ли е необходимо условие за ставане на такова?

преди 12 часа, andreygg написа:

Къде ги видя хилядите? Стотина платени лумпени, водени от неуспяли политици. На всичкото отгоре блокираха и Орлов мост незаконно.

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/padna-nezakonnata-blokada-na-orlov-most-snimki-2209169

Стотина ли? По-малко са според мен. Някъде 20-тина човека.. Лично Путин ги е изпратил тука и им е платил по 1000 лева.

83065324_2679302068849128_6263436672742981632_n.jpg

преди 15 минути, criminall написа:

Лично Путин ги е изпратил тука

33.PNG

Оооо това категорично не е вярно.. точно хотелиерите започнаха с виковете ОСТАВКА още когато бяха пред министерски съвет.

ПС. Сега си прегледах телефона.. имам няколко клипчета от вчера. Въпросният бизнесмен, ако иска ще му ги изпратя. После да се извини публично!

преди 20 минути, B3M2W0 написа:

демократично избрани наши представители

Я пак че нещо не разбрах? Демократично избрани? Кой? Тия дето изкараха хората по площадите, дето оня ден биха демостранти и блокираха рейсове с хора да не стигнат София?  Не свини, а мафиоти са!

Ама вярно тука има няколко майстори на краткия разказ! Де забравят да си пият хапчетата.

1.PNG

2.PNG

преди 6 минути, Hristo52 написа:

Демократично избрани? Кой?

Кой от тях, байно, не е демократично избран? Депутатите в парламента ли, или министрите от кабинета? Такива като тебе са много полезни за демокрацията-заради вас на следващите избори ще сте съвсем на изчезване. 

преди 16 минути, Hristo52 написа:

и блокираха рейсове с хора да не стигнат София? 

Пак ли са ви возили от провинцията бре.... :)  На всеки червен митинг е така...  с автобусите и сандвичите... Щото в самата СФ неможете да изкарате повече от една шепа червени бабички :)   :)  

преди 13 минути, B3M2W0 написа:

Кой от тях, байно

Не е хубаво да спиш на мокри вестници! Такива като тебе ще изчезнат, с граничарско куче няма да ви намерим. Защото сте страхливи и само пишете по интернет, ела там на площада да ти обясна някой неща, ама знам ,че такива като тебе никога не се показват! Слуги на мафията. Демократично избрани! Нали се сещаш кое ми е демократично избраното?

Преди ДПС ви правеше митингите с автобуси  на Орлов мост дето се целуваха със СтаниШеф....  сега и те май не ви се връзват :giggle1:

преди 2 минути, miro20 написа:

Преди ДПС ви правеше митингите с автобуси  на Орлов мост дето се целуваха със СтаниШеф....  сега и те май не ви се връзват :giggle1:

Нали съм ти казал специално на тебе че си нищо. Нула. Трол и толкова! И внимавай с килограмите! Повече разходни и чист въздух! Че дебнат болести!

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Такива като тебе ще изчезнат

Най-добре на остров Персин или в Куциан? Аз съм запасен офицер от МВР, и по-големи фуклъовци от теб съм виждал, да рушите и унищожавате ви бива, но от вас обществото няма грам полза.

преди 2 минути, Hristo52 написа:

съм ти казал специално на тебе че си

А аз нищо не говоря за теб в личен план :)  Не мога да падна толкова ниско .

Та.. кога ще се целувате с ДПС пак на Орлов Мост  ? Те направиха първата крачка....

На вота.

току-що, B3M2W0 написа:

да рушите и унищожавате ви бива

И да искат париииии, ииии държавата да дадеееее и държавата  винаги да ги оправя...

преди 1 минута, miro20 написа:

И да искат парииии

Вече не ги удовлетворява в рубли-много скапан курса.

преди 11 минути, B3M2W0 написа:

Аз съм запасен офицер от МВР

Ами приятно ми е, полковник от запаса, от армията обаче, и какво от това? Бил офицер...Едно време доста проучваха особено за МВР, с тия ти идеи ,да си бил офицер...Или не ти е пукало, хвана пенсия и добрата заплата, а сега плюе по това което те е направило зап. офицер, или просто лъжеш! Знаеш на времето тогава какво ставаше с такива! И то с партиен билет. Нема как иначе да си бил офицер!

Освен да си бил човек на някой...имаше ги....да си изкара службата и да вземе пенсията! Да използва всички превилегии и 90 година пръв да си хвърли партийния билет!

преди 12 минути, B3M2W0 написа:

в рубли

Честно казано, такива като него се "хранят" само с червена пропаганда, стари соц утопии , вяра в СССР , носталгия и ... омраза към всичко което мърда.

Броейки какво ББ им е отпуснал като надбавка...

Съжалявам ги не че са такива, те са си нормални хорица.... а ги съжалявам за това че са жертва в удобни ръце.

преди 8 минути, Hristo52 написа:

а сега плюе по това което те е направило зап. офицер, или просто лъжеш!

И преди съм ви се чудил на тази "опорка" .

Ако си учил  и завършил в Москва, трябва непременно да си путинист ли ? или цоциалист ? ?

Ако си учил в Кеймбридж , трябва да си ултрас-либерал ли ??? Соросоид ? Задължително ?

И да си вечно признателен на това че си се обучил на нещо и имаш професия ? Да си роб на политическа система, САМО заради това образование  ????

Що за простотия ? ?

По темата все пак :

Нали Николов събира мнения из мрежата... :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 8 минути, miro20 написа:

Ако си учил  и завършил в Москва

Трябва да си задължително партиен член, за да ступиш да учиш в Москва или некоя бивша соц. страна! Рибо дребна. А за да си партиен член, то бяха проучвания до 30 коляно, камо ли офицер от МВР. Ще те разнищят от проучване.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.