Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Бе то едвали има и държава по света, в която накои толкова да се гордеят с тиква за министър, ма ......

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 37 минути, **Alex&Vanko** написа:

Бай Тошо да не беше много образован?

И понеже не бил много образован на бай Тиквун му е простено, че е дебил? А, че и двамата са си направо необразовани, спрямо Радев?

Като гледам  дискусията и т.нат. "общестен резонанс" , само да припомня че допреди съвсем скоро време  /при Гоце например/  и главен прокурор и една камара назначения се правеха без въобще някой да чуе и разбере.

В този смисъл има две страни на ножа

- това е признак за демокрация и коректив .

от друга страна... искате си тия, при които пак да се правят негласни, неясни назначения в системата.

Хем сърби хем боли а [emoji4]  

и го определи като такъв , защото обвинява пРезидента ?

Нали знаеш че за мен е обратното . Именно пРезидента, който е проучен от чужда лобистко-разузнавателна служба, от човек който е персона нонграта вече, и който предложи тази кандидатура на една  г-жа Лъжа тази кандидатура, именно той е пример за инфилтриране на чужди интереси у нас.

Едва ли има по света държава, в която някои толкова да се гордеят със вой президент, за който съвсем явно и некриено от резидентите, е ясно как  в консултиран и избран.

При подобен сценарий в нормалните държави , той нямаше да бъде пРезидент и един месец.

става интересно

Това, всичкото - сам ли го измислили, или цитираш?

Бай Тошо да не беше много образован?

Не знам кого да питам (Алекс или Ванко), затова питам двамата.

Правите ли разлика между образован (изучен), умен и интелигентен?

„Другаря” Т. Ж. беше природно интелигентен селски тарикат.

Боко си е типична мутра!

Президент Радев (поне, в публичното пространство) е човек с премерен изказ, гладка мисъл и добър имидж.

А „вся остальная сволочь” действа на принципа - търсим оправдания, не решения!

преди 3 минути, jhoro написа:

Президент Радев (поне, в публичното пространство) е човек с премерен изказ, гладка мисъл и добър имидж.

Типичен фатмак. Тъп и задръстен военен. Само знае да плюе по другите.

преди 3 часа, miro20 написа:

Нали знаеш че за мен е обратното . Именно пРезидента, който е проучен от чужда лобистко-разузнавателна служба, от човек който е персона нонграта вече, и който предложи тази кандидатура на една  г-жа Лъжа тази кандидатура, именно той е пример за инфилтриране на чужди интереси у нас.

Едва ли има по света държава, в която някои толкова да се гордеят със вой президент, за който съвсем явно и некриено от резидентите, е ясно как  в консултиран и избран.

При подобен сценарий в нормалните държави , той нямаше да бъде пРезидент и един месец.

опппааа

Ти да видиш ...

https://trud.bg/прокуратурата-публикува-срс-та-с-през/?fbclid=IwAR3tWO9y55TLWk7GQgl7vZH-uKdBqV1W6YCovofg8Ltnxv9ClDVBvqxpCGo

става интересно

Мирчев, ти разбра ли? Радев бил руски шпионин.

https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/90_28.html?m=1&fbclid=IwAR2084dsq2UMnnxxuDyvSmzZFxoBeLEat3zjsGD92m8KgOG-G8PhpG2FzAE

преди 52 минути, andreygg написа:

Типичен фатмак. Тъп и задръстен военен. Само знае да плюе по другите.

Да не би да взема пример от теб. За съжаление, не успява да те имитира. Така, че си оставаш уникат.

преди 7 минути, sliderum написа:

Да не би да взема пример от теб. За съжаление, не успява да те имитира. Така, че си оставаш уникат.

За твое сведение не съм военен. Не ме познаваш и не знаеш с какво се занимавам така, че по полека с квалификациите.

току-що, andreygg написа:

За твое сведение не съм военен. Не ме познаваш и не знаеш с какво се занимавам така, че по полека с квалификациите.

Ти сам се излагаш, нямаш нужда от някой да ти помага.

преди 3 минути, andreygg написа:

И как се излагам?

Плюеш по действащ президент, с избиратели повече от на цялата герберастия и рейтинг за който плевнята, твоят любимец и пудел джавкащ в полза на сащ, едва ли някога е сънувал.

преди 2 минути, sliderum написа:

Плюеш по действащ президент, с избиратели повече от на цялата герберастия и рейтинг за който плевнята, твоят любимец и пудел джавкащ в полза на сащ, едва ли някога е сънувал.

В една друга тема плюят по действащ премиер. Каква е разликата? Не съм те засегнал лично, за да ми отправяш обидни квалификации. При повторен случай ще те докладвам и няма да се занимавам с теб.

В една друга тема плюят по действащ премиер.

Правиш ли разлика между действащ и настоящ, но БЕЗдействащ премиер, министри, кабинет … и цялата ГЕРБаджийска пасмина?
преди 13 минути, jhoro написа:

Правиш ли разлика между действащ и настоящ, но БЕЗдействащ премиер, министри, кабинет … и цялата ГЕРБаджийска пасмина?

Ама и те действат колега. Вярно, не превантивно, а чакат първо да се случи бедствието, че да не се налага да крадат през обществени поръчки, това става бавно и може да се контролира в процеса. По-лесно е да осигурят с действия или бездействия бедствено положение и после да почнат да пръскат милионите и милиардите.

преди 4 часа, jhoro написа:

Това, всичкото - сам ли го измислили, или цитираш?

Цитирам споменавано в темата тук още преди 3 години .

И после пак съм споменавал

Нито е ново  , нито се отрича. То другаря Решетников сам се хвали с тези неща. Във видеото.

В сегашните действия на прокуратурата обаче се споменават неща свързани с Деса Мерцедеса.

И как са спекулирали със служебни апартаменти , как я е  уредил/назначил  без да има право.

Не че е нещо кой знае колко скандално... мисля ако се разровят за повечето военни , ще излязат същите "схемички" на облагодетелстване и разни "уреждания на роднини".

Разликата е че сега той е на висок пост.

Хубаво е да се провери и това за избирателната кампания и финансирането

А за апартаментите също е споменавано по назад

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Даа, става мнооого интересно, защото който и юрист да попиташ ще ти каже, че всъщност тези СРС-та оневиняват напълно Президента, но.....веднага след това човек се сеща за едни други СРС-та от преди няколко години в които участваше премиера и в които имаше много повече основания за повдигане на обвинения, да видим дали прокуратурата ще мери с един аршин и ще направи нова проверка по случая с Мишо Бирата.А да, и още по-пресния случай с министъра на културата Б.Банов!Във възможностите на главния прокурор е да разчисти малко политическата система, да видим дали му стиска?

преди 3 минути, M.Николов написа:

случая с Мишо Бирата.А да, и още по-пресния случай с министъра на културата Б.Банов!

Те са изяснени. Ама на вас не ви изнася.... :) 

Ми не ни изнася, разбира се,  първия случай е типичен пример за злоупотреба с власт, втория е неизпълнение на служебни задължения, което е довело до загуби в голям размер за държавата и освен това забележи - сговор за това как да се заобиколи закона!

А няма нито един наказан, как да ни изнася?

Е то това е твое мнение/оценка/  Не и изясненото по случаите. :) 

Има лека разлика, нали ? :) 

Например за Мишо Бирата странно защо никой не е слушал обясненията на покойния вече, Ваньо Танов

Както и да е...  виждам тактиката сега е...  той Радев какъвто и да е, ама вижте пък какви срс-та имаше за ББ :) 

преди 24 минути, miro20 написа:

Нито е ново  , нито се отрича. То другаря Решетников сам се хвали с тези неща. Във видеото.

Градски легенди, колкото и да ги повтаряш няма да станат факт!

преди 12 минути, miro20 написа:

Е то това е твое мнение/оценка/  Не и изясненото по случаите. :) 

Има лека разлика, нали ? :) 

Предложих ти, консултирай се с някой признат юрист, като не ми вярваш.

Колко да са легенди ?

Наистина няма смисъл да повтаряш тогавашните си излагации когато сме коментирали.

За кандидатурата как е издигната, предложена, хората си го казват в прав текст и с видео. И Решетников, и Корнела , дето после панически се оплете в оправдания... :) 

За апартаментите също надълго сме коментирали, за странното финансиране на кампанията с по 400 лв от пенсионери дето нищо за това не знаят, също е видно и проверимо .

Едно мнение и на Близнашки :

Цитат

"Президентът е изправен пред една много сложна дилема, защото той е човек на честта и ще трябва да вземе много сложно решение. Няма място за импийчмънт. Тук нещата опират до нещо друго - имаш претенции, че си човек с много висок морал, а се оказва, че си склонен да прикриваш неща, които засягат най-близките до теб хора", посочи Близнашки.

Той е категоричен, че тази нощ Радев трябва да вземе едни от най-важните решения в живота си.

"Естествен изход от ситуацията е оставката. Няма друго решение, ако той реши да упорства, да предизвика формалните процедури - това ще бъде ходене по мъките. Много е важно, когато си се захванал с политика да си даваш сметка за евентуалните последици и всичко, което правиш", допълни още бившият служебен премиер.

https://www.bgonair.bg/a/28-denqt-on-air/185446-georgi-bliznashki-estestven-izhod-ot-situatsiyata-s-radev-v-ostavka?fbclid=IwAR1EMtfIBVCbwxfkDOfyj_nDDy2K6vxBqENcbTplhVtVOOrDTMoF7VK3Vvw

пп

преди 6 часа, M.Николов написа:

Градски легенди, колкото и да ги повтаряш няма да станат факт!

Забравих да  добавя.... има си и документална следа във всичките тези некриени неща от хронологията на предлагането на решетниковия Радев и избирането.

- Проучването на агенцията, поръчано от Решетников.  Даже някъде по назад също съм го цитирал.

Човека , чиято фирма изпълнява това проучване... Георги някой си беше май.. познай сега къде е ... :)  в Президентството. :)  

НЯма "градски легенди " тук, а факти.

Виж ти, не бил важен юридическия аспект, а моралния!

И трябвало да подаде оставка според Близнашки и за кое, за това, че е казал да се предадат всички изисквани документи?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.